2012 Ocak Anneleri

anladım canım ama bılmıyorumkı ben telden sordum doktora sonucumu gayet guzel rısklı guruba gırmıyorsun dedı belkıde ultrasyonda bızım kucuk bacak arasını acıp gosterdıgınden ona ıhtıyac duymadı doktorum

Yok cnm doktorlara göre böyle bişeyin doğruluk payı yok zaten.. :60:
Böyle bi hurafe var bizde cinsiyetlerini öğrenenlere soruyoruz tuttumu bu ihtimal diye :1:

doktorum izin vermiyor canım ya k.maraştan ankaraya gidip orda bir gece dinlenip ordanda yalova yaparım diye düşünüyorum en iyisi doğuma 3 ay kala gitmek çünkü doğumuda nasipse annemlerin yanında yapıcam onları çok özledim ama bebişimin sağlığda çok önemli sabrediicez bakalım

Eğer doktorun izin vermiyosa bişey diyemicem tabi cnm bebeğinden ve sağlığından önemli değil hiç bişey..

Son düzenleme:
işte cnm bende gidiceğim zaman 5. ayımda falan olucam nasipse ama doktorum çok uzun yol olduğu iiçin kan dolaşımı olmuyor diye bacaklarda bebek olumsuz etkilenebilir dedi bende sabrediyim diyorum 7. ayda falan gidiyim aktarmalı dinlenmeli hayırlısıyla doğmumu yapıp döniyim dedim uçakla gitmeme müsade var ama onuda ben yapmam korkuyorum çok

ay keşke doktor bana da izin vermese 12 saat sürüyo. ama yok ya eşime kıyamam kaç aydır görmdi ailesini çok özledi. onun için katlanırım. em şimdi yollar çok güzel ne viraj var ne bişey. bi göksuya girince viraj başlıyo ozaman da ben uyuyo oluyorum bişey anlamıyorum

işte cnm bende gidiceğim zaman 5. ayımda falan olucam nasipse ama doktorum çok uzun yol olduğu iiçin kan dolaşımı olmuyor diye bacaklarda bebek olumsuz etkilenebilir dedi bende sabrediyim diyorum 7. ayda falan gidiyim aktarmalı dinlenmeli hayırlısıyla doğmumu yapıp döniyim dedim uçakla gitmeme müsade var ama onuda ben yapmam korkuyorum çok

ben 5 aylıkken karadeniz turuna çıkmayı düşünüyodum:86:

maraşlımısın canım? doğumu neden maraşta yapmıyorsun ordakı hastane ve doktorlara guvenmediğin için mi bakacak kımsen olmadığı için mı?
bende bayramda eskişehirden maraşa gidecem otobüsle sanırım 5 aylık falan olacam eylülde

yok canım yalovalıyım buraya gelin geldim doktorlara güvenmemek değilde bakacak kimsem yok kayınvalidemde ilgisiz sağolsun :))) anneminde gelme şansı yok ailemin hepsi yalovada insan öyle bir anda ailesini yanında görmek istiyor ondan doğmumu orda yapıcam cnm kısmetse benimde eylülde 5. ayım dolu dolu olucak kısmetse

maraşlımısın canım? doğumu neden maraşta yapmıyorsun ordakı hastane ve doktorlara guvenmediğin için mi bakacak kımsen olmadığı için mı?
bende bayramda eskişehirden maraşa gidecem otobüsle sanırım 5 aylık falan olacam eylülde

bende 10-12 gün sonra maraş yolcusuyum ankaradan maraşa...1 saat kadar gidip 15 dakika dinlenme ve yürüyüş şeklinde düşünüyoruz

Niye korkuyosun cnm yaa en rahatı uçak valla ben araba,otobüs yolculuğunu hiç sevmiyorum tam bi işkence oluyo bnm için midem çok fazla bulanıyo..
Hamile değilken bile bulanıyodu düşün..
2 hafta önce maşukiyeye gittik annemlerle ay Allahım o yol bana bitmek bilmedi ıyy felaketti.
Yalova merkezdemi oturuyosunuz cnm?

ay keşke doktor bana da izin vermese 12 saat sürüyo. ama yok ya eşime kıyamam kaç aydır görmdi ailesini çok özledi. onun için katlanırım. em şimdi yollar çok güzel ne viraj var ne bişey. bi göksuya girince viraj başlıyo ozaman da ben uyuyo oluyorum bişey anlamıyorum

valla bende ailemi felakt özledim ama bebeğimin sağlığı daha önemli benim için şuan seninde epey sürüyoruş özel arabayla geliyorsan 2 saat yolculuk 15 dk yürüyüş şeklinde gelebilirsin ama otobüsle durum pek uygun görülmüyor canım yinede sen bilirsin benim doktor izin vermedi

yok canım yalovalıyım buraya gelin geldim doktorlara güvenmemek değilde bakacak kimsem yok kayınvalidemde ilgisiz sağolsun :))) anneminde gelme şansı yok ailemin hepsi yalovada insan öyle bir anda ailesini yanında görmek istiyor ondan doğmumu orda yapıcam cnm kısmetse benimde eylülde 5. ayım dolu dolu olucak kısmetse
benim de eşim maraşlı ama biz eskişehirde benım ailemin yanında yaşıyoruz. eşin muhtemelen çok kardeştir. onun için kadıncağız hangisine ilgi göstereceğini şaşırmıştır. bizde durum bu. 6 kardeşler 6sını birden düşünüp düşünüp hasta oluyor. ama kendi annenin yerını kimse tutamaz zaten bence en mantıklısını yapmışşın.annen kralıçeler gibi bakar sana
bende 10-12 gün sonra maraş yolcusuyum ankaradan maraşa...1 saat kadar gidip 15 dakika dinlenme ve yürüyüş şeklinde düşünüyoruz

kendi arabanız varsa kolay olur canım. bizim arabamız yok olsa da ben eşimin şöförlüğüne okadar güvenmiyorum. benım ehlıyet zaten cüzdanda yer işgal etmeye yarıyo. gerçi otobüslerde 3 saatte bir yarım saat mola veriyor ama

Niye korkuyosun cnm yaa en rahatı uçak valla ben araba,otobüs yolculuğunu hiç sevmiyorum tam bi işkence oluyo bnm için midem çok fazla bulanıyo..
Hamile değilken bile bulanıyodu düşün..
2 hafta önce maşukiyeye gittik annemlerle ay Allahım o yol bana bitmek bilmedi ıyy felaketti.
Yalova merkezdemi oturuyosunuz cnm?

Evet canım merkezdeyim korkuyorum işte ilk binecceğim için korku çok fazla olduğu için oda uygun görülmüyor zaten :D ışınlanma şansı olmasını şuan okadar isterdimki :)))

valla bende ailemi felakt özledim ama bebeğimin sağlığı daha önemli benim için şuan seninde epey sürüyoruş özel arabayla geliyorsan 2 saat yolculuk 15 dk yürüyüş şeklinde gelebilirsin ama otobüsle durum pek uygun görülmüyor canım yinede sen bilirsin benim doktor izin vermedi

yok canım otobüsle. doktora sormadan kalkışmam zaten ama inşallah izin verir yoksa eşim çok üzülür. geçen gün konuştuk eğer doktor izin vermezse ben annemde kalırım sen gidersin dedim. ben hamile karımı burda bırakmam aklım burda kalır dedi. ama iş ciddiye binerse gönderirim onu tek napayım.

benim de eşim maraşlı ama biz eskişehirde benım ailemin yanında yaşıyoruz. eşin muhtemelen çok kardeştir. onun için kadıncağız hangisine ilgi göstereceğini şaşırmıştır. bizde durum bu. 6 kardeşler 6sını birden düşünüp düşünüp hasta oluyor. ama kendi annenin yerını kimse tutamaz zaten bence en mantıklısını yapmışşın.annen kralıçeler gibi bakar sana

yok canım ya bir ablası evli zaten bartında 2 oğlan kardeşi var sabah işe gidiyorlar akşam geliyorlar bizde benşm memlkete yaşamayı istedik ama ailesi kabul etmedi kaldık burlarda inşlh senin durmun banada nasip olur böyle kadın için çok zor oluyor

Evet canım merkezdeyim korkuyorum işte ilk binecceğim için korku çok fazla olduğu için oda uygun görülmüyor zaten :D ışınlanma şansı olmasını şuan okadar isterdimki :)))

Korkulcak hiç bişey yok aslında ama ilk kez binicksen şu halde riske atma tabi..
Daha önce deneyimin olsaydı korkmazdın.. :34:

yok canım otobüsle. doktora sormadan kalkışmam zaten ama inşallah izin verir yoksa eşim çok üzülür. geçen gün konuştuk eğer doktor izin vermezse ben annemde kalırım sen gidersin dedim. ben hamile karımı burda bırakmam aklım burda kalır dedi. ama iş ciddiye binerse gönderirim onu tek napayım.

evet cnm öyle yaparsın artık hayırlısı eşinde motive olur moral bulur memlketinde biraz

kendi arabanız varsa kolay olur canım. bizim arabamız yok olsa da ben eşimin şöförlüğüne okadar güvenmiyorum. benım ehlıyet zaten cüzdanda yer işgal etmeye yarıyo. gerçi otobüslerde 3 saatte bir yarım saat mola veriyor ama

evet canım çok şükür kendi arabamızla gidecez aksi takdirde gideceğimi zannetmiyorum ...5 yıl bekledim kuzumu ...kimse için kıyamam ona :78:

bizimki belli oldu canım kızımız olucak ama 2 hafta sonra yine giidyorum iyicee kesinleşsin de isim arayacağım :52:

hayırlı olsun canım, darısı başımıza bir an önce öğrenelim :)

kızlar belki alakasız olacak şimdi ama birşey soracaktım . 10 haftalık hamileyim göbişin çıkması için erken değilmi. internette okuyorum genelde 4.aydan sonra çıkıyormuş. ama benimki bariz ortaya çıktı kiloda almadım henüz. normalde göbeğim yoktu acaba ondan mı çabuk çıktı diyorum ama bilemedim. çok değil ama dediğim gibi bir göbek yaptım yani daha şimdiden :)

10 haftalık ben de çıkmamıştı henüz ama şuna 14.haftanın içindeyim çıktı artık birazcık gerçi herkes hala az olduğunu söylüyor ama bana göre çok :9:

canım benımkı netlestı 2 lı taramada hanımefendı gelıyor dedı doktorumuz maşallah bebeklere benımkıde hoplayıp zıplıyordu cikolata yedım ultrasyondan once :) çevrem hep erkek olcak dıyordu cın takvımıde erekk dıyordu ama yanıldılar kızcagızım gelıo ınsallah:)

demekki takvimlere ve tahminlere inanmamak lazım :))) benim de bütün takvimler, testler ve çevredeki herkes erkek diyor ama bakalım merak ediyorum son 14 gün

s.a kızlar hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum Rabbim hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşllah kızlar hamilelikte uzun yol yolculuğla ilgili neler düşünüyorsunuz ? 13 saat kadar :)):26:

doktorun izin verdiği sürece sorun olmaz herhalde. ben de geçen hafta uçak yolculuğu yaptım şuan şehirdışındayım
haftaya pazar da dönüş için tekrar uçak kullanıcam

Back
X