2012 Ocak Anneleri

herkese merhabalar
rabbim izin verirse bende ocakta bekliyorum meleğimi
eminim hepimiz aynı duygular içindeyiz
Allah sorunsuz güzel bir 9 ay nasip etsin hepimize
canım benim çok sevindim mesajnı alıınca çok mutlu oldum inan ki .:71: hayırlı olsun tekrardan.

teşekkür edrim sat benim 17 nisan ama ben tedaviyle hamile kaldım yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi kullandım yumurtam 10. günde çatlamıştı 4 gün erken yani .hafta hesaplayıcıya göre 4+3 üm .siznkiler büyük benimkinden abi yada abla olacaklar
oy oy seninki de bıdık kardeş olcak bizimkilere inşallah.:nazar:

ay ben yıne acıktım 12buçukta yarım ekmek arası götürmüştüm yaaaaaa ne yesem ne yesem. acaba küçük bi kutu yoğurt mu alsam bürdakı dolaba. bu arada kızlar genelde annem ev yoğurdu yapar bana onu yeriz. biizm oralarda süt.ü yok olsa ben mayalayacam. hanı hazır gıdalardan uzak durdedi ye doktor acaba hazır yoğurtta mı yemesek
:52: kız seyyahım hem aşeriyon hem bulanıyon du sen 3-4 gün sonra görcem seni uykusuzluk ,iştahsızlık off bulantılar :26: ben şuanda 56 a kadar inmişim 1.7 kg vermişim 3 haftada :85: böyle giderse 55 e kadar inerim gibi.akşam açıyorum ben mideyi oyle daha kötü oluyor.ancak akşam iyi hissediyorum ekmek peynirle açıyorum,ayran,muz,ekmek arası salatalık,yoğurtlu makarna ya da sade makarna ,ve en çok kahvaltı yapabiliyorum.asla yemek yiyemiyorum ve hiç et ,yumurta,salçalı yemekleri görmek dahi istemiyorum.süt özellikle bim den al iç.kutuyla al tarihi uzun olsun at soğuk bir yere dursunlar.iç her gün içebiliyosan ben bir bardak soğuk içiyoru mgece yatmadan oda uyutmuyo beni :1:

kizlar cinsiyet 3,5 aylikta mi belli oluyor ?
ben oğlumu 13. haftalıkken ögrenmiştim canım.ama doktorlar kesin 16.hafta diyorlar.kız cocukları kendilerin göstermiyor ama oğlanlar 12 haftada p.. gösteriyolar.:27:

bu arada dün akşam ağdaya gittim bir rahat oldu anlatamam. doktora da salı günü gidecem mis gibi. artık her ay düzenli olarak giderim. kadına ben hamıleyım bişey olmaz demi dedim. oda merak etme bebeğin çok güzel bir yere yerleşmiştir dedi. biz burdan çıkartıp doğuma gönderiyoruz hamileleri diyo
seyyahım çekinmiyon mu ben bacak ,kol ,koltuk altı aldırırım ama hiç alt kısımı gösteremem :17: doktordan bile utanıyorum ben.ben epilatörler alıyorum 10 dk bitiriyorum vın vın .doğumdan 1*3 gün önce bile epilatörle alıyordum doktorum şaşırıyordu bu karınla nasıl görüyorsun diyodu el çabukluğu görmedende hallederim ben diyordum :27:

aradığın tüm değişiklikler var canım. bugune kadar bulantım yoktu bugun çok var hatta çıkarttım bile.
kasık ağrılarım ve baş ağrım hep vardı hala geçmedi. çok sık tuvalete gidiyorum ve acıkıyorum. dün kabızlık vardı bugun geçti çok şükür. sürekli uyku hali var yorgunum ayağa kalkınca başım döner gibi oluyor sersemliyourm. göğüs uçlarımda hashasıyet var . bide ayıptır söylemesi canım hiç eşimle birlikte olmak istemıyor. buda benı strese sokuyr gerçi o çok anlayışlı ama ne bıleyım kötü oluyo reddetmek yani.
canım eş isteme durum ubende yaşadım acaba tek bendemi diyodum hiiç ama hiç istemiom :50: reddettikçe azimleniyolar ama :17: sanki naz ediyomuşum gibi hadi naz etme diyo şaşıyom :82:

canım çok saol valla içim rahatladı..doktora gidemedim bir saatlik yol var falan..çokta koyu değil ve çok nadir geliyor zaten..kaşıntım da yok..

bu arada senle hemen hemen aynıyız..doktor ikinci kontrole ne zaman çağırdı seni ve ilk muayenede kan testi yada başka testler istedi mi senden..bana sadece ultrasonla baktı..6 haftada gitti..3 hafta sonra gel tekrar dedi..acaba 2li test falan yapılır mı.
canım ben 10+1 de gidicem 11. haftanın içiçinde oluyorum
yani ense kalınlığı ölcümü var bir de ikili tarama testimiz olacak.ilk muayenemde kan ve idrar tahlli verdim canım hem ultrasonla da bebeğe baktık.ilk kontolümde 5+1 dim keseyi bebeği gördük,bir hafta sonra 6+1 de bebeğin kalp atışlarına baktık ,şimdi 10+1 de gitcem.3haziranda .

Son düzenleme:
günaydın güsel hamişler... gününüz aydın olsun, bizim minnoşların 19 Mayıs törenlerine de gitmek nasip olsun inşalllaaahh:46:

:1:bana gore bişi yokda canım eşim 9 yaş büyük benden o istedı aynen mercımegımınde gelesı varmıs gelmiş teyzesi:1:yoksa bnde 2 sene falan durmak ısterdım tabı neyse hayırlısı artık:1:kipanın karşısımıı ne güzelmiş bazen kipaya gıdıyoruz o zaman etrafa bakarım bu kızın evı nere acaba dıye sankı benı tanıcakmışın gıbıme gelır:60:evet oyle aynen buldular ama erken kaybetmeseler bari biz kalıcı degılız burda cnm eşim polis oldugu ıcın hazırana dogu gorevımız cıkacak tercıh yaptık burda kalmak ıstedıgımızı de belırttık ama ıste gönderedebılırler ama ınsallah kalırız:44:

çok güzel ama küçük anne olmak beraberce büyürsünüz işte:9: annem abime 17 yaşında hamile kalmış, gül gibi geçinirler:34:
aslında eşimde bede ankaralıyız ama atamam buraya çıkınca konyaya geldik 2 senedir burdayız..
haziran tayin dönemi bizde gitmek istioz allah nasib edese, tekrar ankaramıza çok ösledik çoookk:61:

ben de dün doktora gittim. 7+2 de. Bebeğimizi ve kalp atışını gördük. Bebeğimiz 6 haftalıkmış Ama herşey gayet iyi dedi doktor. Folic asiti bıratım ve elevit kullanmaya başladım. 11 veya 12. hafta da tekrar gidicem

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!
ARKADAŞLARRRRRRRRR NERELERDESİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!
HERKES BEBİŞİ İLE 19 MAYIS KUTLAMASINAMI GİTTİİİİİİİİİİİ!!!

ben de dün doktora gittim. 7+2 de. Bebeğimizi ve kalp atışını gördük. Bebeğimiz 6 haftalıkmış ama herşey gayet iyi dedi doktor. Folic asiti bıratım ve elevit kullanmaya başladım. 11 veya 12. Hafta da tekrar gidicem

allah devamını erdirsin cnmmm!!! Sağlıcakla hepimiz devam edelimmm

günaydınlarrrrrr :16::16::16::16: gerci 8.30 uyandım herzamankı gibi ama ancak yenı gırebildim topişimizeee :21::21: gecmısı okiyim bi :68: bu arada acayıp yorgun ve uykumm vaaarrrr

ben de dün doktora gittim. 7+2 de. Bebeğimizi ve kalp atışını gördük. Bebeğimiz 6 haftalıkmış Ama herşey gayet iyi dedi doktor. Folic asiti bıratım ve elevit kullanmaya başladım. 11 veya 12. hafta da tekrar gidicem

Bütün genç annelerin 19 mayıs gençlik bayramını kutlarım:64::64::64:

Nurz canım ya hayırlı ugurlu olsun darısı da bıze olsun inşallah kalp atışını görmek:emir_bebek::nazar:
Benımde gebelıgım gerıden gıdıyor canım ya bunun bır zararı olmuyormus demek sanırım sureklı korkum var benımde doktor 4 haftalık gorunuyor ultrasonda ama sen 7. haftanın basındasın demıstı.bıze 3 hafta sonra tekrar gel kalp atısı ıcın dedı.bana cook uzun bır tarıh gıbı geldı ama.İnşallah bizde müjdeli haberlerimizi alırız.:49:

kızlar bugün beni sağlık ocağından aradılar gel diye tahlil falan mı yapacaklarmış ne tam olarak bilmiyorum siz yaptırmışınızdır bilgisi olan varsa yazabilirmi neye bakıyorlarmış bide aç karınamı gitmek gerek
hmm cnm benı hiç aramadılar ama arkadasım gidin liste gibi bişey vercekler dedi sanırım beslenme lıstesı ..saglık ocagıda bana uzak eşimle giderim baska zaman tek gitmem dedım bende :):)
kizlarr

ilk kontrolde hangi tahliller yapiliyor ???
kan tahlılınde baska tahlil yapılmadı bende..

günaydınlarrrrrr :16::16::16::16: gerci 8.30 uyandım herzamankı gibi ama ancak yenı gırebildim topişimizeee :21::21: gecmısı okiyim bi :68: bu arada acayıp yorgun ve uykumm vaaarrrr

kasvetli hosgeldın canım.ben bu hamlelıkle bırlıkte bıraksan saat 12.00 ye kadar uyuyan ben saat 7.00 de kurulmus saat gıbı uyanıyorum aradan ıkı saat fılan gecıyor yıne uyuyorum.sonra aksam uzerı yıne uyuyorum.garıp bır uyku duzenım oldu yaa:(sız de de boyle mı?

çok güzel ama küçük anne olmak beraberce büyürsünüz işte:9: annem abime 17 yaşında hamile kalmış, gül gibi geçinirler:34:
aslında eşimde bede ankaralıyız ama atamam buraya çıkınca konyaya geldik 2 senedir burdayız..
haziran tayin dönemi bizde gitmek istioz allah nasib edese, tekrar ankaramıza çok ösledik çoookk:61:

hayırlısı canım:1::16:

kasvetli hosgeldın canım.ben bu hamlelıkle bırlıkte bıraksan saat 12.00 ye kadar uyuyan ben saat 7.00 de kurulmus saat gıbı uyanıyorum aradan ıkı saat fılan gecıyor yıne uyuyorum.sonra aksam uzerı yıne uyuyorum.garıp bır uyku duzenım oldu yaa:(sız de de boyle mı?

ayynenn öylee:1::1:

sekercık aksama da pek uyku kalmıyor ama yıne de zorlanmıyoruz uyumakta degıl mı:)bu hamişlik anca uyutuyor bizi ne güzel ben uykuyu cok severım.aman kusmalar mıde bulantıları olmasında uyumaya razıyım:)

ana bende tek benmiyim diye hayıflanıodum..
sabah 08:10 de servise yetişemek için 07:50 de zor uyanıyodrum.. ama şimdi 06:30 - 07:00
ama gün içinde gözüm hep yatakta bi uysam diye:9:
bu gün tatil yat uyu işte, yok yine 7 de uyandum:91:

Back
X