canım benim çok sevindim mesajnı alıınca çok mutlu oldum inan ki .herkese merhabalar
rabbim izin verirse bende ocakta bekliyorum meleğimi
eminim hepimiz aynı duygular içindeyiz
Allah sorunsuz güzel bir 9 ay nasip etsin hepimize

oy oy seninki de bıdık kardeş olcak bizimkilere inşallah.teşekkür edrim sat benim 17 nisan ama ben tedaviyle hamile kaldım yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi kullandım yumurtam 10. günde çatlamıştı 4 gün erken yani .hafta hesaplayıcıya göre 4+3 üm .siznkiler büyük benimkinden abi yada abla olacaklar

ay ben yıne acıktım 12buçukta yarım ekmek arası götürmüştüm yaaaaaa ne yesem ne yesem. acaba küçük bi kutu yoğurt mu alsam bürdakı dolaba. bu arada kızlar genelde annem ev yoğurdu yapar bana onu yeriz. biizm oralarda süt.ü yok olsa ben mayalayacam. hanı hazır gıdalardan uzak durdedi ye doktor acaba hazır yoğurtta mı yemesek

ben oğlumu 13. haftalıkken ögrenmiştim canım.ama doktorlar kesin 16.hafta diyorlar.kız cocukları kendilerin göstermiyor ama oğlanlar 12 haftada p.. gösteriyolar.kizlar cinsiyet 3,5 aylikta mi belli oluyor ?

seyyahım çekinmiyon mu ben bacak ,kol ,koltuk altı aldırırım ama hiç alt kısımı gösteremembu arada dün akşam ağdaya gittim bir rahat oldu anlatamam. doktora da salı günü gidecem mis gibi. artık her ay düzenli olarak giderim. kadına ben hamıleyım bişey olmaz demi dedim. oda merak etme bebeğin çok güzel bir yere yerleşmiştir dedi. biz burdan çıkartıp doğuma gönderiyoruz hamileleri diyo

canım eş isteme durum ubende yaşadım acaba tek bendemi diyodum hiiç ama hiç istemiomaradığın tüm değişiklikler var canım. bugune kadar bulantım yoktu bugun çok var hatta çıkarttım bile.
kasık ağrılarım ve baş ağrım hep vardı hala geçmedi. çok sık tuvalete gidiyorum ve acıkıyorum. dün kabızlık vardı bugun geçti çok şükür. sürekli uyku hali var yorgunum ayağa kalkınca başım döner gibi oluyor sersemliyourm. göğüs uçlarımda hashasıyet var . bide ayıptır söylemesi canım hiç eşimle birlikte olmak istemıyor. buda benı strese sokuyr gerçi o çok anlayışlı ama ne bıleyım kötü oluyo reddetmek yani.reddettikçe azimleniyolar ama
sanki naz ediyomuşum gibi hadi naz etme diyo şaşıyom :82: