2012 Ocak Anneleri

Arkadaşlar kaç haftalık olduğumuza dair bir listemiz olsa belirtiler gelişmeler yaılan tetkikler bakımından bilgilenmemiz için iyi olmazmıı. Arkadaşlar bir gelişme anlattıklarında okuduktan sonra arkadaşıma unuttuğumdan birkez daha dönüp kaç haftalıksınki diye soruyorumm o zaman sormayız sorularda geliyor hem 7 . Haftada şu 11 . Haftada bu şu tetkik şu hafta ???? Diye sohbetlerimize daha bilgili olmazmıyız . Yinede siz bilirsiniz ne dersiniz arkadaşlarımmm???????

Katılıyorum, ayrıca şu çizelgeler de bu anlamda çok işe yarıyor, kimin kaç hafta olduğunu her mesajında oradan da görmüş oluyoruz.

Arkadaşlar kaç haftalık olduğumuza dair bir listemiz olsa belirtiler gelişmeler yaılan tetkikler bakımından bilgilenmemiz için iyi olmazmıı. Arkadaşlar bir gelişme anlattıklarında okuduktan sonra arkadaşıma unuttuğumdan birkez daha dönüp kaç haftalıksınki diye soruyorumm o zaman sormayız sorularda geliyor hem 7 . Haftada şu 11 . Haftada bu şu tetkik şu hafta ???? Diye sohbetlerimize daha bilgili olmazmıyız . Yinede siz bilirsiniz ne dersiniz arkadaşlarımmm???????

listeyi kim düzenlemişse o yapsa aslında ne güzel olur hem hiç kimse 1 ay sonrasını bilmiyor o zaman daha rahat öğreniriz şimdi sürekli sorup duruyorum

günaydın canım :71: Dur daha yeni uyandım, geçmişi okumaya çalışıyorum, hafta içi tatili görünce bu saatte kadar yattım tabi :1:

günaydın cnmmm iyi yamışsınnnnn!!! Nasılsın cnmmm nasıl gidiyooooo!!!ben bu 2 3 gün çok yoğundummmm. çok ayakta kaldımmm ağrılarım sancım oldu geldimm akşam evveee yatış o yatış snin gibiiii bende geç kalktım cnmmm kendimi şımartma değilde gerekliymiş cnmm ya kasıklarım 2 3 saat sonra bir rahatladı kiiiiiiiiiiii!!

Ya kendimize çok iyi bakmalıymışız onu anladımmmm!!
Evde işi abartan arkadaşlar hımmmmm:47::47::47:sakınnnnn herşeye dikkat edelimm

tekrar selamlar kızlar ben ıgnemı vuruldum geldım canlarım.Pınarcıgım oyy kıyamam sana ya mıde bulantısına eblebı cok ıyı gelıyormus canım onu dene.bıde sabah yataktan kalkarken bırden degılde once oturarak kalkmaya calıs.yanında cubuk kraker grıssını tarzı seyler bulundur.arkadastan bana tavsıye ama Allah'a sukur benım daha hıc bulantım olmadı:46:

meserret ve kayyumcum lısteyı bu topıkı acan arkadas yapmıs shıngıng.ıkı gundur ben denk gelemıyorum ona ama ozelden mesaj yollarsanız belkı de yenı bır lıste olusturabılır.mesaj yazma sayısı cok olunca kıdemlı olunuyor sanırım o sebeple o yapabılıyor.benım mesaj yollama hakkım bıle yok cunku 100 mesaj yazmadan konulara:19:

listeyi kim düzenlemişse o yapsa aslında ne güzel olur hem hiç kimse 1 ay sonrasını bilmiyor o zaman daha rahat öğreniriz şimdi sürekli sorup duruyorum

değilmi cnmm daha bilinçli ilerleriz hep soru sorarken kime soru soracağımızıda biliriz örneğinnn 13 haftalıkta neler gelişiyoe 9 . Haftada. 21. Haftada artık ne yemeliyizzz.??????? Vesaireee..

Ama kim biligili bu liste konusunda kim yaabilirrrr!!!???????kim müsait olurrr kiii???
Ama bu liste olursa sanki çok daha sohbetler netlik jazanır??ne dersiniz arkadaşlarımmm

meserret ve kayyumcum lısteyı bu topıkı acan arkadas yapmıs shıngıng.ıkı gundur ben denk gelemıyorum ona ama ozelden mesaj yollarsanız belkı de yenı bır lıste olusturabılır.mesaj yazma sayısı cok olunca kıdemlı olunuyor sanırım o sebeple o yapabılıyor.benım mesaj yollama hakkım bıle yok cunku 100 mesaj yazmadan konulara:19:

bilgin için sağol arkadaşımmmm!!! Tabi belki bu toiği başlatan arkadaşımızzzz shıngıng eeee teşekkürler iyiki açmışsın cnmmm:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Belki çok yoğundur o da benim gibiii bu aralar mesela bugünn tatil rahat rahat sizlerle muhabbet ediyorumm. Normalde bu saatlerde girememmm. Belki o da yoğudur rica ederizzz . Müsaitse eminimki onun da hoşuna gider ama yoğunsaaaa!!! Kim müsaitse o yardımcı olsaaaaaa!! Bir de liste yamayı bilen olmalı ben hiç liste yapmasını bilmiyorum ....meselaaa.ama olsa çok güzel olacak sankiii. Yinde bilmişlik yapmış olayayım arkadaşlarımmm???????????:16::16:

kayyum canım shıngıngın profılıne baktım senınle mesaj sayısı hemen hemen aynı kıdem olarak belkı senınde cızelge yapma hakkın bulunuyordur.nasıl oluyor bılmıyorum cok net olarak ama ben sıtede 100 mesajım olmadan uyelere ozel mesaj bıle yollayamıyorum çömezim yani daha:)bol bol mesaj yazayım buradan barii:28:

YA BELKİDE BEN ÇOK ABARTIYORUMMM İÇİM KIIR KIIR SİZLERLE HEM NEŞELİ MUHABBET HEMDE BLİNÇLİ İLERLEMEK İSTİYORUM BENİMLE AYNI HİSLERİ AYLAŞAN YAŞAYAN SİZLERLE.. DOĞUM YAMIŞ OLANLAR BİLGİ VERİR AMA YAŞAYAN ARKADAŞLARIMLA KONUŞMAK DAHA ÇOK HAZ VERİYORRR.MESELAAA MESERRET SEN BİŞEY YAZINCA VAKİTLERİMİZ AYNI MERAK EDİYORUM BENİM ÖNÜMDE GİDEN ARKADAŞLARI HEMEN OKUYORUMM HIMMM DEMEK 2 HAFTA SONRA BENDE BÖYLE OLACAĞIMM GÖBÜŞÜM NE ZAMAN ÇIKACAKMIŞŞŞ HIIMMM DİYEEE

NEYSEEE FAZLA KONUŞTUUMMM BENNNN SIKMAYAYIM SİZİİİ SUUSTUMMM..:nazar::nazar::16::16:

bilgin için sağol arkadaşımmmm!!! Tabi belki bu toiği başlatan arkadaşımızzzz shıngıng eeee teşekkürler iyiki açmışsın cnmmm:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Belki çok yoğundur o da benim gibiii bu aralar mesela bugünn tatil rahat rahat sizlerle muhabbet ediyorumm. Normalde bu saatlerde girememmm. Belki o da yoğudur rica ederizzz . Müsaitse eminimki onun da hoşuna gider ama yoğunsaaaa!!! Kim müsaitse o yardımcı olsaaaaaa!! Bir de liste yamayı bilen olmalı ben hiç liste yapmasını bilmiyorum ....meselaaa.ama olsa çok güzel olacak sankiii. Yinde bilmişlik yapmış olayayım arkadaşlarımmm???????????:16::16:

Evet aslında haklısın ben ev hanımı olunca herkesı kendım gıbı sanıyorum.İşhanımları olarak sızler yogun olabılıyorsunuz haklısın canım.bırı el atar ama ya muhakkak sonunda sanırım...

YA BELKİDE BEN ÇOK ABARTIYORUMMM İÇİM KIIR KIIR SİZLERLE HEM NEŞELİ MUHABBET HEMDE BLİNÇLİ İLERLEMEK İSTİYORUM BENİMLE AYNI HİSLERİ AYLAŞAN YAŞAYAN SİZLERLE.. DOĞUM YAMIŞ OLANLAR BİLGİ VERİR AMA YAŞAYAN ARKADAŞLARIMLA KONUŞMAK DAHA ÇOK HAZ VERİYORRR.MESELAAA MESERRET SEN BİŞEY YAZINCA VAKİTLERİMİZ AYNI MERAK EDİYORUM BENİM ÖNÜMDE GİDEN ARKADAŞLARI HEMEN OKUYORUMM HIMMM DEMEK 2 HAFTA SONRA BENDE BÖYLE OLACAĞIMM GÖBÜŞÜM NE ZAMAN ÇIKACAKMIŞŞŞ HIIMMM DİYEEE

NEYSEEE FAZLA KONUŞTUUMMM BENNNN SIKMAYAYIM SİZİİİ SUUSTUMMM..:nazar::nazar::16::16:

Haklısın, ben de şimdiden burdan çok şey öğrendim, bir de ilk olunca, benim gibi yakınında bir büyük de olmayınca sadece internetten ulaşabiliyorum bazı bilgilere, dediğin gibi listeyi detaylandırabiliriz.

Selam hamişler...

1günde geçmiş amma da uzuyor anca yetiştim..

şey demişsiniz detaylı liste için..
işinize karışmak gibi olmasın ama.. hani paylaşımlar çok güzel çok içten de.. aynı kişinin gebelikleri farklı olabiliyorken.. biz birbirimizi kıyaslayınca kendimizde kusurlar aramaya başlıyoruz.. acaba şöyle mi acaba böyle mi.. ay bende neden öyle olmadı falan filan..
yani bunlar akıl karıştırıcı şeyler fikrimce..
ben mesela yarın tam 8 haftalık oluyorum 9.haftaya giricez.. ama bulantının "B"sini hiç yaşamadım.. kasık ağrısı haricinde bir belirtim olmadı ( ağzımdaki 2-3 günlük metal tat haricinde)

sakın beni kimse yanlış anlamasın ama ben böyle düşünüyorum..

Son düzenleme:
bence bilgisayarın başında kim daha çok oturuyorsa o yapsın bir toping illa bu sayfa olması önemli değilki kim başka bir forum açacaksa herkese söylesin ona geçelim sohbet muhabbet tamam da birazda bilgilenmemiz lazım sonuçta ilk bebeklerimiz herşeyin en güzeli olsun tm testler keseler normal doğum gebelik hakkında bilmemiz gereken ne varsa bilelim

Selam hamişler...

işinize karışmak gibi olmasın ama.. hani paylaşımlar çok güzel çok içten de.. aynı kişinin gebelikleri farklı olabiliyorken.. biz birbirimizi kıyaslayınca kendimizde kusurlar aramaya başlıyoruz.. acaba şöyle mi acaba böyle mi.. ay bende neden öyle olmadı falan filan..
yani bunlar akıl karıştırıcı şeyler fikrimce..
ben mesela yarın tam 8 haftalık oluyorum 9.haftaya giricez.. ama bulantının "B"sini hiç yaşamadım.. kasık ağrısı haricinde bir belirtim olmadı ( ağzımdaki 2-3 günlük metal tat haricinde)

ama en azından aşılarımızı doktor kontrollerini bilmek şart ben kıyaslama yapmıyorum mesela kese ne zaman belli olur . gebelik sorunları hepsini bilmek gerek bende 5 haftalık hamileyim ama belirtim yok bazı arkadaşlar wc den gelmiyor sorunlar biraz aşağı indirgenir benceeeeeeeee

selam hamişler...

Işinize karışmak gibi olmasın ama.. Hani paylaşımlar çok güzel çok içten de.. Aynı kişinin gebelikleri farklı olabiliyorken.. Biz birbirimizi kıyaslayınca kendimizde kusurlar aramaya başlıyoruz.. Acaba şöyle mi acaba böyle mi.. Ay bende neden öyle olmadı falan filan..
Yani bunlar akıl karıştırıcı şeyler fikrimce..
Ben mesela yarın tam 8 haftalık oluyorum 9.haftaya giricez.. Ama bulantının "b"sini hiç yaşamadım.. Kasık ağrısı haricinde bir belirtim olmadı ( ağzımdaki 2-3 günlük metal tat haricinde)

sana katılıyorum arkadaşım ama herkes burda minniciklerin anneciği yaaaa!!

Ben başta bilmiyorum diğer arkadaşlarımıı elim kalbimde ben doktorumu çok iyi biliyorum ama yinede benim cnm doktorumun değil burada heyecanımızı paylaşırken bilinçlenelim diyorum. Mesela asla dr yargılamam ama artık konuşayım cnmmm

cnmm cım bulunduğumuz yerin en iyi 2 doktoruna giitiiikk ve bebeğimizin olamayacağını cümle şuuu hemen hemn tüp bebek sizeeeee!!! Hocamıza yönlendirelimm dedilerr. Eşim bişey diyemediii. Ben biz kendimize bir gelelim dedim çıktıkk.

Bir başka dokotra gittik bizee ilaç tedavisi ve bitkiler önerdii ve 1, 5 2 ay sonra çok şükür sizlerleyimmm

ama en azından aşılarımızı doktor kontrollerini bilmek şart ben kıyaslama yapmıyorum mesela kese ne zaman belli olur . gebelik sorunları hepsini bilmek gerek bende 5 haftalık hamileyim ama belirtim yok bazı arkadaşlar wc den gelmiyor sorunlar biraz aşağı indirgenir benceeeeeeeee

hicranım profılıne goz gezdırdım de canım sende mı Adana da yasıyorsun?

Back
X