2012 Ocak Anneleri

5 haftalık kayyum seninde karnın ağrıyormu ? beni m agrıyor hele de öksürünce çok sık wc ye gidiyorum tek belirtim karın agrım var ..

cnm öksürüğün varsa evde isen bence sıcak ballı süt iç korkutmayayım ama fazla öksürmemmemiz lazımm. ben dün doktora gittim cnm herşey güzel ama dikkatli oluyoruz dedi drum. karın ağrısı hafif sancılar galiba sende benim gibi hareketlisinn. ama biraz ağır insan ol. kalp atışına kadar drum hareketlere dikkat dedi. tamammı cnmmm:16:senin adet günün neydi en son olduğun bnm 13 nisan

14 nisan benimkiside 16 nisanda adet gördüm 14 mayısda adet görmem lazımdı ama bebek oldu evet çok hareketliyim sürekli bir yerlere gitmem gerekiyor ama dinlenmem de lazım offf bilmiyorum ya

günaydın kızlarrrr ben bu öksürükten nasıl kurtulcam yaa ilaçta içemiorum sesim kısıldı bebeğime bişey olcak die korkuorum bugün ilk randevum var 17:45 te çok heyecanlıyımmmm allahım inşallah bebeğimi görürüm okadar çok öksürdüm ki inşallah bişey olmammıştır yaaa:nazar:

günaydın kızlarrrr ben bu öksürükten nasıl kurtulcam yaa ilaçta içemiorum sesim kısıldı bebeğime bişey olcak die korkuorum bugün ilk randevum var 17:45 te çok heyecanlıyımmmm allahım inşallah bebeğimi görürüm okadar çok öksürdüm ki inşallah bişey olmammıştır yaaa:nazar:

inşallah canım ya bende tedirginim

14 nisan benimkiside 16 nisanda adet gördüm 14 mayısda adet görmem lazımdı ama bebek oldu evet çok hareketliyim sürekli bir yerlere gitmem gerekiyor ama dinlenmem de lazım offf bilmiyorum ya

cnm yapma ama insanlar bebeği olması için ne dualar ne zamanlar ne paralar ve sonunda ayrılıklar yaşıyor. çok şükür biz minniik anneciğizzzzzzz ltfn sanki çok belin ağrıyoda canın çok çok acıyo fazla hareket ederken gibi kendinle oyun oyna.bnm doktorum inan çok şirin eşimle bizi görünce yüzü değişik gülüyo biz girince ayağa dahi kalkıyor okadar samimi içten ve dikkatli dikkat dediğine göre.!!!!!
demek bildiği var, inan diğer şeyleri şöyle ciddi düşün canı cehenneme dersin. ben öyle diyorummm.

aşağıdakii hicranm seliinnnnnnnnnnn 7 sizin niçin sesiniz çıkmıyooooooooo nasılsınız arkadaşlarrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cicik anneciklerr

cnm öksürüğün varsa evde isen bence sıcak ballı süt iç korkutmayayım ama fazla öksürmemmemiz lazımm. ben dün doktora gittim cnm herşey güzel ama dikkatli oluyoruz dedi drum. karın ağrısı hafif sancılar galiba sende benim gibi hareketlisinn. ama biraz ağır insan ol. kalp atışına kadar drum hareketlere dikkat dedi. tamammı cnmmm:16:senin adet günün neydi en son olduğun bnm 13 nisan

normalde hayatta süt içmem ve hamike kaldıımda ilk dedim nasıl süt içicem bebeğim için herşeyiyayaprım ve şimdi bi bardak ballı süt içtim ve ona bişey yapabilmenin mutluluğunu yaşıorummmm ohh şifa olsun bebeğimeee:nazar:

cnmmm günaydınnnnnnnnnnnnn!! birden değil azar azar sıcak ballı süt içç bak akşama doğru 3 kez içç nasıl rahat layacaksınnnnnn. ilaç yokkkkkkkkk:47::47::47::47::47:SAKINNN GÜZEL ARKADAŞIIMMMMMMMMM

MESERRETTT GÜNAYDINN CNMMMMM!!!!:32::32::32:

normalde hayatta süt içmem ve hamike kaldıımda ilk dedim nasıl süt içicem bebeğim için herşeyiyayaprım ve şimdi bi bardak ballı süt içtim ve ona bişey yapabilmenin mutluluğunu yaşıorummmm ohh şifa olsun bebeğimeee:nazar:

ayyyyyy cnmm yaaa annelik bu işte sana şaka gelecek ama duygulandımmm. Bnm hormonlarımm çok erkenden geldi galibbaaaaaa tuhaf oldummm.
Güzel anneyyeeeeeeeee:16::16::16::16::16::16:

Kayyum günaydın canım, gittin mi doktora?
Ne dedi, ne gördünüz, tekrar ne zaman çağırdı?
Ben de yarın gidicem de ona göre hazırlayayım kendimi, çok heyecanlıyım ve korkuyorum :26:

Son düzenleme:
cnmmm günaydınnnnnnnnnnnnn!! birden değil azar azar sıcak ballı süt içç bak akşama doğru 3 kez içç nasıl rahat layacaksınnnnnn. ilaç yokkkkkkkkk:47::47::47::47::47:SAKINNN GÜZEL ARKADAŞIIMMMMMMMMM

MESERRETTT GÜNAYDINN CNMMMMM!!!!:32::32::32:

allah razı olsun cnm gerçekten çok rahatladım şuan öksürmüorum :)bugün kontrolüm var kızlarrr her mesdajımda yazıcam:) çok heyecanlıyım kızmayın sakın bana beni neler beklio bilmiorum ve çok merak ediorum allahım bir bebeğimi görsem

kayyum günaydın canım, gittin mi doktora?
Ne dedi, ne gördünüz, tekrar ne zaman çağırdı?
Ben de yarın gidicem de ona göre hazırlayayım kendimi, çok heyecanlıyım ve korkuyorum :26:

cnm kese göründüü daha kalp atışını 2. Haftaya erken daha dedii....
Evet bundan sonraaaa daha dikkat edeceğizzz kalp atışına kadar çok dikkat dedi...
Ve 3 ay dikkat dedi.. Arkadaşımm yaaaaaaaa ben gerçek bir hiparaktifimm bilgisayarda yazı yazdığıma bakmayın yazıların arasında yaptıklarımı görseniz gülersinizzzz. Sanki ödül verecekler dr beni biliyor uyardıı bende artık elimden geldiğince sankii 6 aylık gibi davranacağımmmmmmmmmmmm..:16::16::16: Senin nasıl gidiyooooooooo

günaydıınn anneciikkkkkkk mercimeğinnn nasıllll!!!!!!!!!!!!

Dünkü deprem beni mahvetti, annemler o tarafta oturuyor, ulaşamayınca uyuyamadım sabaha kadar, bişey olmadığını da biliyorum ama insan sesini duymadan rahatlayamıyor annesinin. Bakalım bizimkiler de bizi böyle sevicek mi :61:

:
allah razı olsun cnm gerçekten çok rahatladım şuan öksürmüorum :)bugün kontrolüm var kızlarrr her mesdajımda yazıcam:) çok heyecanlıyım kızmayın sakın bana beni neler beklio bilmiorum ve çok merak ediorum allahım bir bebeğimi görsem

:16::16::16::16::16::16::16:
Yiğenimiz oda bizimmm bnmm mercimeğim dedikii annecimm arkadaşımın annesi selinnnnn teyze çok öksürüyoooooooooooooooooooooooooooo..:16::16::16:
Dikkat cnmmm

Back
X