2012 Ocak Anneleri

arkadaşlar günaydın..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, hayırlı olsun bebişleriniz..
benim moralim çok bozuk arkadaşlar :(
geçen cumartesi bebeğimizin kalp atışlarını dinlemeye gittiğimizde doktor tahlil istemişti. 4 tüp kan ve idrar. tiroit şeker rubella toxoplazma vs onlara bakıldı. çarşamba günü sonuçları aldık , dr.a gösterdik. kan değerleri iyi çıktı çok şükür. ama idrarda enfeksiyon çıktı. doktor monurol isimli bi ilaç verdi, tek kullanımlık. suda eritip içiyosun. bir de antibiyotik verdi.5 gün , günde iki kez içilecek. çok korktum, moralim bozuldu, içmek istemedim. ama 2-3 doktorla daha konuştum, hepsi ilaçları almam gerektiğini, içmezsem enfeksiyonun böbreğe sıçrayabileceğini, bebek ve benim için enfeksiyonun tehlikeli olduğunu soylediler. ilacımı içiyorum, ama çok korkuyorum bebeğime zararı olursa diye..
işyerimde normal tuvalet yok, 8 kişi aynı klozeti kullanıyoruz ve haftada bir ancak temizleniyor.. artık bugunden itibaren bir şişe ace ile giriyorum tuvalete..
sizler hiç kan idrar tahlili vermediniz mi? benimle benzer durumda olan varmı aranızda arkadaşlar?

eşim düğüne gidebilmek için mesai saatını değiştirdi dün. oyuzden gece 1 de gidip sabah 8 de gelecektı. gece deprem olunca kardeşim fırlamış hemen benı almaya. eee hamiş olmanın ayrıcalığı :) evlendığımden beri ilk defa annemlerde kaldım akşam. annem sabah beni seviyo oy benim ciivcivim. civciviminde civcivi olacakmış diye :1:

sorma, biz de uzakta olunca ulaşamadık birbirimize, tüm hatlar çökmüştü, ben onları merak ediyorum onlar beni... 2 de ulaşabildim ancak, yazık annem de ilk istenbulda oldu diye duymuş, fenalık geçirmiş, apartmanda bir doktor komşuları var o müdahale etmiş, sakinleştiriciyle kendine getirmişler :50: Merkez üssünün Kütahya olduğunu öğrenince rahatlamış biraz.

arkadaşlar günaydın..
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, hayırlı olsun bebişleriniz..
Benim moralim çok bozuk arkadaşlar :(
geçen cumartesi bebeğimizin kalp atışlarını dinlemeye gittiğimizde doktor tahlil istemişti. 4 tüp kan ve idrar. Tiroit şeker rubella toxoplazma vs onlara bakıldı. çarşamba günü sonuçları aldık , dr.a gösterdik. Kan değerleri iyi çıktı çok şükür. Ama idrarda enfeksiyon çıktı. Doktor monurol isimli bi ilaç verdi, tek kullanımlık. Suda eritip içiyosun. Bir de antibiyotik verdi.5 gün , günde iki kez içilecek. çok korktum, moralim bozuldu, içmek istemedim. Ama 2-3 doktorla daha konuştum, hepsi ilaçları almam gerektiğini, içmezsem enfeksiyonun böbreğe sıçrayabileceğini, bebek ve benim için enfeksiyonun tehlikeli olduğunu soylediler. Ilacımı içiyorum, ama çok korkuyorum bebeğime zararı olursa diye..
Işyerimde normal tuvalet yok, 8 kişi aynı klozeti kullanıyoruz ve haftada bir ancak temizleniyor.. Artık bugunden itibaren bir şişe ace ile giriyorum tuvalete..
Sizler hiç kan idrar tahlili vermediniz mi? Benimle benzer durumda olan varmı aranızda arkadaşlar?
cnm korkma bende de çok az mikrop var ve seni rahatlatacaksam arkadaşım dada mikrop ve ciddi böbrek problemi varrr ve 15 gün sonra anniş olacakk . Dikkat et sennn olurmuu bol bol suuuuuuuuuuuuuuuu.

cnm korkma bende de çok az mikrop var ve seni rahatlatacaksam arkadaşım dada mikrop ve ciddi böbrek problemi varrr ve 15 gün sonra anniş olacakk . Dikkat et sennn olurmuu bol bol suuuuuuuuuuuuuuuu.

canım yarım litrelik pet şişeyi günde 5 kez doldurup boşaltıyorum, öğle ve akşam yemeğinde sofrada da birer bardak içiyorum.. su içe içe çatlayacam valla:((((((
peki mikrop var dedin ya sana antibiyotik vermedi mi doktor ? benim doktorum sağolsun dan diye çişin mikrop kaynıyo dedi, ağlattı beni..:43::43:
arkadaşına üzüldüm, inşallah sağ alim alır bebeğini kucağına..

canım yarım litrelik pet şişeyi günde 5 kez doldurup boşaltıyorum, öğle ve akşam yemeğinde sofrada da birer bardak içiyorum.. Su içe içe çatlayacam valla:((((((
peki mikrop var dedin ya sana antibiyotik vermedi mi doktor ? Benim doktorum sağolsun dan diye çişin mikrop kaynıyo dedi, ağlattı beni..:43::43:
Arkadaşına üzüldüm, inşallah sağ alim alır bebeğini kucağına..

yok yok rahatla diye yazdımm sağlıklı sadece çok dikkat ettii cnmmm.sen daha dikkat et cnmm su iç miğden bulansın ne olacakkk.!!!

Saçma ama şöyle düşünnnn.... Temmuzda oruç tutuyosuunnn ve ölmüşsün susuzluktannnnnnnnn nasıl bir olsada lıkr lıkır su içsem diyosusuunn bak ben kalkıyorum su içmeye sendeeeeeeeeeeeeeeeeee hadi bir barda mercimeklerimizeee

slm kızlarrr bende aranıza katılayım dedim :) insallah hepimzin sonu bekledigimiz gibi olur hayırlısıyla...

benim SAT 23.Mart
23.Nisan cift cizgiyi gördüm
27.Nisan Kesemiz göründü
16.Mayıs Kalp atışlarımızı duyduk

her icimde yasadıgı güne sükürler olsun rabbime bize bagıslasın allahım bebegimizi insallah saglıyıla gelsin hepimizin bebisleri :)

Son düzenleme:
arkadaşlar günaydın..
geçen cumartesi bebeğimizin kalp atışlarını dinlemeye gittiğimizde doktor tahlil istemişti. 4 tüp kan ve idrar. tiroit şeker rubella toxoplazma vs onlara bakıldı. çarşamba günü sonuçları aldık , dr.a gösterdik. kan değerleri iyi çıktı çok şükür. ama idrarda enfeksiyon çıktı. doktor monurol isimli bi ilaç verdi, tek kullanımlık. suda eritip içiyosun. bir de antibiyotik verdi.5 gün , günde iki kez içilecek. çok korktum, moralim bozuldu, içmek istemedim. ama 2-3 doktorla daha konuştum, hepsi ilaçları almam gerektiğini, içmezsem enfeksiyonun böbreğe sıçrayabileceğini, bebek ve benim için enfeksiyonun tehlikeli olduğunu soylediler. ilacımı içiyorum, ama çok korkuyorum bebeğime zararı olursa diye..
işyerimde normal tuvalet yok, 8 kişi aynı klozeti kullanıyoruz ve haftada bir ancak temizleniyor.. artık bugunden itibaren bir şişe ace ile giriyorum tuvalete..
sizler hiç kan idrar tahlili vermediniz mi? benimle benzer durumda olan varmı aranızda arkadaşlar?

Canım, henüz doktora gitmediğim için idrar tahlilim alınmadı, ama ben de sonucun çok içaçıcı olacağını sanmıyorum, daha önce defalarca kez idrar yolları da değil, böbrek iltihabı geçirdim çünkü :85: ilaçlar için hiç korkma, gerekmese ya da bebeğe bir zararı olsa doktor zaten vermezdi, ayrıca Kayyumun da söylediği gibi bol bol su iç, başka türlü mikrobu atamazsın.

Çalışan hamilelerin işi zor valla, ne istediğimiz gibi beslenebiliyor ne hijyene özen gösterebiliyoruz, benim çalıştığım yer kurumsal bir şirket ve bu binada yaklaşık 500 kişiyiz, dolayısıyla ne tuvaletlerin ne yemekhanenin hijyenik olması mümkün değil, napalım bizim bebişler de mikroba bağışıklık kazanarak doğuyorlardır belki de diye avutalım kendimizi :61:

slm kızlarrr bende aranıza katılayım dedim :) insallah hepimzin sonu bekledigimiz gibi olur hayırlısıyla...

Benim sat 23.mart
23.nisan cift cizgiyi gördüm
27.nisan kesemiz göründü
16.mayıs kalp atışlarımızı duyduk

her icimde yasadıgı güne sükürler olsun rabbime bize bagıslasın allahım bebegimizi insallah saglıyıla gelsin hepimizin bebisleri :)

bilgin için teşekkürler arkadaşıımmmmm. Amin inşallahhhhhh

Canım, henüz doktora gitmediğim için idrar tahlilim alınmadı, ama ben de sonucun çok içaçıcı olacağını sanmıyorum, daha önce defalarca kez idrar yolları da değil, böbrek iltihabı geçirdim çünkü :85: ilaçlar için hiç korkma, gerekmese ya da bebeğe bir zararı olsa doktor zaten vermezdi, ayrıca Kayyumun da söylediği gibi bol bol su iç, başka türlü mikrobu atamazsın.

Çalışan hamilelerin işi zor valla, ne istediğimiz gibi beslenebiliyor ne hijyene özen gösterebiliyoruz, benim çalıştığım yer kurumsal bir şirket ve bu binada yaklaşık 500 kişiyiz, dolayısıyla ne tuvaletlerin ne yemekhanenin hijyenik olması mümkün değil, napalım bizim bebişler de mikroba bağışıklık kazanarak doğuyorlardır belki de diye avutalım kendimizi :61:

canım benim çok geçmiş olsun, sen de çok dikkat et. böbrek çok önemli, inşallah tekrarlamaz.. ben şimdiden 1 litre suyu bitirdim , hedefim 3 litre bakalım becerebilirsem. sen de booool bol su iç.gerçekten hamile ev hanımları şanslılar, uykularına, hijyene ve gıdalarına dikkat edebiliyorlar..

günaydın kızlarrrr ben bu öksürükten nasıl kurtulcam yaa ilaçta içemiorum sesim kısıldı bebeğime bişey olcak die korkuorum bugün ilk randevum var 17:45 te çok heyecanlıyımmmm allahım inşallah bebeğimi görürüm okadar çok öksürdüm ki inşallah bişey olmammıştır yaaa:nazar:

canım sen kaç günlüksün iyi haberlerini bekliyoruz inşallah

günaydın kızlarrrr ben bu öksürükten nasıl kurtulcam yaa ilaçta içemiorum sesim kısıldı bebeğime bişey olcak die korkuorum bugün ilk randevum var 17:45 te çok heyecanlıyımmmm allahım inşallah bebeğimi görürüm okadar çok öksürdüm ki inşallah bişey olmammıştır yaaa:nazar:
canım ıhlamur çay iç ama ılık olarak yudum yudum içebilirsin çok faydalı.ve bir cezveye az pekmez koy azıcık su koy az derken 1 yk kadar pekmez içine yarım yemek kaşığı su hafif ateşte pekmezi karıştır kaynayınca çok az karabiber koy sonra ılısın biraz.onu yavaş yavaş iç.öksürüğün falan kalmaz.

ben erkek olursa turkuazlı grili almak istıyorum griyi çok severim zaten :) kız olursa da böyle şeker pembe :) eskişehirde bi caddemiz var orda istemeiğin kadar bebek mağazaları var. o konuda sanşlıyız. beşiğimi de kız da olsa erkek de olsa bembeyaz alacam. zaten oda yapamayacam şimdilik malesef. boş odamız yok evimiz 2+1 oyuzden sadece beşik alacam. yatak odasındakı dolaplardan birini de boşaltım miniğime ayıracam. o şekilde halledecez artık :) o gelsin yeterki sağlıcakla
seyyahım arkadan gelicek bebeğide düşün :27: ben kırmızı gri pierre cardin almıştım şimdi ikinciyede rahatlıkla kullanırım .her cinsiyette kullanırken gördüm kızdada güzel oluyo erkekte de .turuncu ,fuşya vs alma çok dikkat çekiyor :37:

arkadaşlar günaydın..
canım geçmiş olsun bol su içersen geçer merak etme antibiyotikler zarar vermez inşallah bebişine aklına kötü şeyler getirme .ve wc için kullanılan kağıtlardan yok mu orada.yoksa migrostan falan temin et girerken bir tane al gir.çamaşır suyuyla gezme ,sonra zehirlenir falansın .kokularda kimyemi madde zararlı senin için.

benim SAT 23.Mart
23.Nisan cift cizgiyi gördüm
27.Nisan Kesemiz göründü
16.Mayıs Kalp atışlarımızı duyduk

hayırlı olsun canım.hoşgeldin bu arada.

canm ballı süt iç sıcak olsn bogazını yumuşatsn

günaydın kızlar geçmiş okudumm baya ilerlemişsnz evde değildim dün giremdm
deprem olmş sanırım geçmişolsn arkadşlara
kızlar bence ocak annelerine geçelim
daha sonra göbek topiği açılacak
anneler bebekler ne alındığına dair topik acılacak
birsürü
inann bu sayfann nerde olduğunu biliyom tesadifen girdim
diger paylaşımları belki göremm
ama normalde de hep ocak şubat ......... diye gidiyo üsel oluyo bence herkes oraya geçse daha ii olur o sayfay canlandrrzz :28: :28:

içtim canım saolsun kayyumcum önerdi yaptım gerçekten rahatladım biraz..
heyecandanda gıcık yapıo boğazım galiba yaa..
zaman nasıl geçicek bilmiorum senın ilk randevun nasıldı_?

ben daha gitmedim canm pazartesi 7 haftalık oluyo inşş kalp atışı için gitcm acele etiyorum bunda

canım geçmiş olsun bol su içersen geçer merak etme antibiyotikler zarar vermez inşallah bebişine aklına kötü şeyler getirme .ve wc için kullanılan kağıtlardan yok mu orada.yoksa migrostan falan temin et girerken bir tane al gir.çamaşır suyuyla gezme ,sonra zehirlenir falansın .kokularda kimyemi madde zararlı senin için.

çok teşekkür ederim canım. klozette kağıt kullanıyorum zaten ama kağıt fayda eder mi dersin? haklısın kimyasala fazla maruz kalmak da iyi değil. geçen gün kızartma yaptıktan sonra ocağa fısfıslı yağ çöz sıktım , biraz abartmışım galiba, nefes alamadım, balkona koştum hemen..
netten araştırdım biraz, gebelikte idrar yolu enfeksiyonu sık karşılaşılan bi sorunmuş, o yuzden hepimiz dikkat edelim, suyumuzu da bol içelim derim..
sağlıklı günler herkese..
bu arada konu sahibimiz deniz iyi mi acaba? günlerdir gelmiyor. inşallah bir sorun yoktur, sağlığı yerindedir..

içtim canım saolsun kayyumcum önerdi yaptım gerçekten rahatladım biraz..
heyecandanda gıcık yapıo boğazım galiba yaa..
zaman nasıl geçicek bilmiorum senın ilk randevun nasıldı_?

ballı süte azcıkta karabiber döker annem. iyi geliyor gerçekten. geçmiş olsun canım..

günaydın kızlar geçmiş okudumm baya ilerlemişsnz evde değildim dün giremdm
deprem olmş sanırım geçmişolsn arkadşlara
kızlar bence ocak annelerine geçelim
daha sonra göbek topiği açılacak
anneler bebekler ne alındığına dair topik acılacak
birsürü
inann bu sayfann nerde olduğunu biliyom tesadifen girdim
diger paylaşımları belki göremm
ama normalde de hep ocak şubat ......... diye gidiyo üsel oluyo bence herkes oraya geçse daha ii olur o sayfay canlandrrzz :28: :28:

Bu topiği oraya taşıtsak olmaz mı? Shining de girmiyor kaç gündür, ne oldu acaba :26:

Back
X