- 1 Nisan 2010
- 360
- 16
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba nazar boncugu,, belki duymussundur erken dollenme gec dollenme olabiliyor,, o yuzden aynı zamanda bile olsa SAT, direk karsılastırma yaplılmıyor canımm,,ama soyle diyeyim sana en erken iyi bir cihazla, beta hgc 1500 oldugunda karından keseyi gorebilrsin, 3500 oldugunda kalp atıslarını duyabilrisin,,,. Buda ortalama 5. haftada keseyi gormek 7. haftada kalp atısını duymak anlamına geliyorr....
,
merhaba arkadaşlar bende dün hamile olduğumu öğrendim S.A.T 3 nisandı tam adet günümde test taptım çift çizgi inanamadım bi daha yaptım sonuç çift:) kan testi yaptırdım 282.93 çıktı aranıza bende geldim yaniçok heycanlıyım hala inanamıyorum
eass hayırlu uğurlu olsun canım Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin İNŞALLAH AMİN
3 mayısta mı yaptırdın kan testını ay ne guzel cıkmıs degerın masallah canım ikiz olmasın sakın:)Bende çok anlamam aslında değerlerden ama benim ki mi düşük yoksa![]()
hos geldin canımmm,,merhaba arkadaşlar bende dün hamile olduğumu öğrendim S.A.T 3 nisandı tam adet günümde test taptım çift çizgi inanamadım bi daha yaptım sonuç çift:) kan testi yaptırdım 282.93 çıktı aranıza bende geldim yaniçok heycanlıyım hala inanamıyorum
adım medine canım ankaradayım ben .benim 2. bebişim olcak inşallah bir tane abimiz var 3 yaş 4 aylık bakalım alıştık iyice öpüp sevip gidiyoruz kreşe giderken allahım inşallah bozmaz oğluşumun psikolojisini bakalım.duyarsın inşallah canım karamsarlık yok okeymerhaba canımmm memnun oldummm,, daha anca tanırsırz zatennn
sanırım hepimiz aynı donemler arasındayızzzz,,AYYYYYYYY ,, 15 gun sonra gel dedi doktor, ,kalp atışlarını da duysammmm,,,,![]()
canım kese normalde 5. haftada görünüyor tabi eğer geç döllenme olup 4 . haftaya denk gelirse görülmeyebilir.ben 5.1 de gitmiştim erken döllenme imiş değerlerimiz 5*4 gibi çıktı keseyide gördük karnımdan.vajinadanda bakınca bebişi gördük .Shıngıng canım oncelıkle hayırlı ugurlu olsun.Senınle SAT tarıhımız bırbırıne cok yakın dıye sormak ıstıyorum.Keseyı gormek ıcın kacıncı haftada olmak gerekıyor?Benım SAT tarihim 1 Nisandı ama doktorum 15 gun sonra ultrasonda bakalım dedı.Bu hafta gorunmez mı kese acaba?
hayırlı olsun canım ne güzel.adet gününde kan değerlerin güzel çıkmış .benim de adete 5 gün kala 35 di.2 günde bir çift katlıyor demişti doktorum bence ikiz değil seninde erken döllenme olmuş .merhaba arkadaşlar bende dün hamile olduğumu öğrendim S.A.T 3 nisandı tam adet günümde test taptım çift çizgi inanamadım bi daha yaptım sonuç çift:) kan testi yaptırdım 282.93 çıktı aranıza bende geldim yaniçok heycanlıyım hala inanamıyorum
merhabalar
benim de sat 27 mart. bugun doktora gittim, 5+3 günlük dedi ve karından ultrasonla keseyi gördük:)) kanda betahcg testine gerek yok dedi. haftaya ctesi gel kalp atışlarını duymamız lazım dedi. şimdi korkmaya başladım, ya bir sorun olursa diye
allahım korusun bebişlerimizi,sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..
merhabalar
benim de sat 27 mart. bugun doktora gittim, 5+3 günlük dedi ve karından ultrasonla keseyi gördük:)) kanda betahcg testine gerek yok dedi. haftaya ctesi gel kalp atışlarını duymamız lazım dedi. şimdi korkmaya başladım, ya bir sorun olursa diye
allahım korusun bebişlerimizi,sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..
Merhaba medine,, benim adım da Deniz, bursada oturuyoz, ama yeni tasındık sayılır anca alısıyorum bursaya,, Bizim ilk bebegimiz olcak,, pek bi heyecanlıyız eşimleee,,, insallah hemencecik alısır oglun kardesineeeadım medine canım ankaradayım ben .benim 2. bebişim olcak inşallah bir tane abimiz var 3 yaş 4 aylık bakalım alıştık iyice öpüp sevip gidiyoruz kreşe giderken allahım inşallah bozmaz oğluşumun psikolojisini bakalım.duyarsın inşallah canım karamsarlık yok okeyherşey güzel olucak.
canım kese normalde 5. haftada görünüyor tabi eğer geç döllenme olup 4 . haftaya denk gelirse görülmeyebilir.ben 5.1 de gitmiştim erken döllenme imiş değerlerimiz 5*4 gibi çıktı keseyide gördük karnımdan.vajinadanda bakınca bebişi gördük .
hayırlı olsun canım ne güzel.adet gününde kan değerlerin güzel çıkmış .benim de adete 5 gün kala 35 di.2 günde bir çift katlıyor demişti doktorum bence ikiz değil seninde erken döllenme olmuş .
hayırlı olsun canım.keseyi gördüysen sorun yok kalp atışlarınıda duyarsın merak etme evham yapmayın lütfen.birbirimizede etki oluyor hepiniz pozitif olunfelaket fikirler getirmeyelim sorun falan olmucak allaha emanet meleklerimiz.
41 kere masallah canımmmmmmvalla erken cagırmıs seni,,, demekki erkenden gelismiss,,, iyi tutunmuss sana,, tatlım ultrason fotosu verdi mi sana doktor, ,kesenin capı kac mm canımm,,
ee kocaman olmus annesii , folik asiti mutlaka kullan canıımm ,, kızlar ne dersinizzz artık liste yapalımmm mıııultrason fotosu verdi..kese çapı 11,2 mm galiba yanlış hatırlamıyorsam.. bide folik asit verdi.
Tebrik ederim edeacımm ,, doktor ovulasyonda itibaren hesaplamıs,, aslında oyle yapılmıyor sen son adet tarihin(SAT) a gore soylemelisin,, tekrar tebrik ederimmmmmerhaba arkadaşlar inşallah bende 2012 de anne olucamdaha yeni öğrendim 3 gün oldu 2 nisanda evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı akşamı çok kötü hastalandım ve ertesi gün doktora gittim karından ultrasonla bakmadı görünmez dedi vajinal ultrasonla baktı kese oluşmuş gebelik var dedi çok mutlu oldum ama kaç haftalık olduğu konusunda kafam karıştı 5 nisan adet tarihimin ilk günü doktor 2 haftalık dedi nasıl oluyor ben 4 haftalık die biliyordum doğrusu ne acaba ?:26: