Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay cok tatlısın yaaaaa doktora da mı dediiiinnn,,, insallah ne istersen olur canımmm yaaacnm eşime aşığım doktora aynı babası deyince kadın kahkahayı bastı ne kadar pozitifsin yaa dedi esimde tepemde gülüyordu o esnada ben aynı babası gibi güçlü efendi bi oğlum olsun istiyorum rabbim gönlüme göre versin ne diyim miniğim cok seker ama naaapiiimm:) adıda samet eren olacak nasipse kızsada ayşe ceren düşünüyoruz eşime göre cinsiyeti farketmez ilk bebek diyo ama ben erkek istiyorum naapim:) kaynanam şimdiden göğüslerime bakıyo kirpiklerime bakıyo kesin oglun olacak ebrucum diyo bende ina nıyorum:)
tatlım oncelikle degistirdim,,, yani ne bileyim dinlenmen sart diyebilir ama daha moral bozucu konusuyorlarrr,,, o canımı sıkıyor,,
onun dısında bencede kız bebek daha tatlı ama bana da hep erkek olacak gibi geiyo cin takvimine gore de erkek, ama tabi oncelik iyi insan olması, saglıklı olması ,cinsiyet biraz isin geyik kısmı,,, elbiseler tokalarr,,,
teşekkür ediyorum canım ,,, dediğim gibi benimde erkek çıkıyor eşim tabı çok mutlu erkek yaa beraber maç izleyip playstation oynıcaklar bilmem neeama bende kız olsun istiyorummm
merhaba canımm hos geldinnn,,, bugun yeni yeni uyelerimizz varrrr ne guzellll,,,merhaba sat 29 mart bebeğin kesesini pazartesi gördük pazartesi 6 haftalık olması gerekiyordu doktor5+3 dedi doğum tarihi 6 ocak
geçmis olsun canım,, haberleirni bekliyoruzz,, arkadaslara progestan vemislerdi galibaa yanlıs hatırlamıyorsam kanama olunca, ,sen de bi arastır istersen internetten,, yerlesme kanaması da olabilir canımmm muhtemelen endise edilecek bir sey yoktur,,bugün tekrar gidiyoruz çünkü dün akşam biraz akıntıyla beraber kan gldi çok tedirgin oldum sonra geçti sabah doktoru aradım bence sorun yoktur ama yine gelin bakalım dedi 2 ay önce de düşük yaptım moralim bozuldu
allah sağlıklı hayırlı evlat versin öncelikle göğüsten ve kirpikten nasıl anlaşılıyor kiii
geçmis olsun canım,, haberleirni bekliyoruzz,, arkadaslara progestan vemislerdi galibaa yanlıs hatırlamıyorsam kanama olunca, ,sen de bi arastır istersen internetten,, yerlesme kanaması da olabilir canımmm muhtemelen endise edilecek bir sey yoktur,,
bugün tekrar gidiyoruz çünkü dün akşam biraz akıntıyla beraber kan gldi çok tedirgin oldum sonra geçti sabah doktoru aradım bence sorun yoktur ama yine gelin bakalım dedi 2 ay önce de düşük yaptım moralim bozuldu
arkadaşlar neler yiyoruz bunlardan bahsedelim mi biraz? ne dersiniz?
tam su anda süt iciyorum canımmm,,
canım bende sabahları koca bır bakrdak dolusu gunluk süt içiyorum domates ve peynırlı sandvic yapıyorum sımdıde kocaman bır elma yıyorum gun ıcındede suyu ve cerezı ıhmal etmıyorum
saol canımm sen neler yiyiyorsunnafiyet olsun, yarasın bebişimize..
ben her sabah 7,5da 2 dilim kepekli ekmekle peynir domates yiyorum,gün içinde başka ekmek yemiyorum. her sabah kocaman bir meşrubat bardağıyla süt içiyorum.2 gün durup 3. gün yumurta yiyorum. çünkü her gün yediğimde alerji olmuştum kaşıntı yapmıştı 3 -5 ay önce.sabah 1 kupa açık çay içiyorum.bal reçel pekmez vs aram hiç yok, hiç yemiyorum acaba yemek gerekir mi?
saat 10 civarı 3 ceviz içi.
öğlen yemeğinde çorba, 2 kaşık yemek ve bol yoğurt yiyorum.bir küçük bardak açık çay öğle yemeğinden sonra içiyorum.
saat 3 civarı meyve yiyorum. yine deneyimle fark ettim portakal ve portakal suyu midemi bulandırıyor. diğer meyvelerde sıkıntı yok.
akşam yemeğinde sebze ya da beyaz et yemeye özen gösteriyorum. bol salata yerdim artık söğüş domatese talim. akşamları çay içmiyorum.her akşam eşimle türk kahvesi içerdim artık kahveyi tamamen çıkardım hayatımdan. kola zaten içmezdim , soda severdim soda da içmiyorum.
akşam yemeğinden sonra dışarı çıkıyorum 45 dakika yürüyorum.
günde 2 litre su içiyorum
pazar günleri balık yiyorum.
ben hamur işi sevmem,çocukluğumda tiksinmişim hala şerbetli tatlıların hiç birini ağzıma değdirmem. dondurma ya da sütlü hafif tatlı yiyorum haftada 2 ya da 3 kez.
boyum 1,76 ve kilom 64 hedefim gebeliğimi 10 kilo ile bitirmek. benim beslenme tarzım boyle. sizin aklınıza gelen ,yememiz gereken ve benim unuttuğum şeyler varsa bekliyorum önerilerinizi..
Agzımm acık kaldı resmennn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tebrik ederimmm