2012 Ocak Anneleri

canım benim arkadaşımda da kanama oldu ama bişi olmadı çok şükür, bebeği iki yaşında şu an.. pozitif düşün lütfen..

gecmıs olsun canım.inşallah bır daha olmaz.pekı nasıldı kırmızımı rengı yoksa kahvemı yada sarı acık kahvemı.

kızlar ben 10 gunluk rapor alıp yatıyordum ya hep.sadece tuvalete gıdıyordum.dun bıraz oturayım dedım.ve wc den sonra bır-2 dakıka ayakta kaldım yıne kahve akıntı geldı acık kahve sarıyla karısık ama cok korktum agladım durdum gece.cok uzuluyorum ınsallah bebegıme bısı olmaz.ben onu cok bekledım.tam tupbebege gececekken geldı mucızem.Rabbim onu korusun bana bagıslasın saglıkla gelmesını cok ıstıyorum ama cok uzuluyorum.bugun bızde gtcez dr. a baksın bakalım kese ne durumda bebegı goruruz belkı kalp atıslarını duymasakta.ınsallah bır surprız olurda kalp atıslarınıda duyarız ama cok ıstıyorum saglıkla gelmesını. inşallah kotu bırseyle karsılasmam.canım cok sıkkın.bugun yıne oturuyorum bakalım gelecekmı dıye.sımdıye kadar bısı yok ama ınsallahta olmaz.Rabbim yardımcımız olsun:14:
:71:güzel haberlerini bekliyoruz canımm,, sen kalbini ferah tut, biseycik olmaz ama bol bol dinlen canımmm

Aslında daha dikkat edilmesi gerektigini biliyorumm,, bende sigarayı bıraktımm,, bu ara bir de issizimm,, iyice alıngan oldum cıktım,, o yuzden simartmaya calısıyoım kendimi ara ara

aman insallah bebişlerimiz sağlıklı olurda onlar için herşeye değer zamanlaman iyi olmuş bence işten ayrılman hem rahat rahat dinlen evde bebişi doğur ondan sonra başlarsın bak ben işteyim şimdi öğle arası inan bir uykum var anlatamam pcnin basında biraz sızıcam sanırsam:)

Selam kızlar.. hepimizin bebişleri hayırlı sağlıklı olsun..
benim SAT 25 Mart.. 30 aralık 2011 görünüyor muhtemel doğum.. ama hesaplayıcılara göre sadece %5 olasılığı var o yüzden +/-1 hafta önce veya sonra doğar o tarihten.. ama içimden 2012 geliyor..
adetimi 6 gün geçe betahcg 2352 çıktı yani SAT'a uyumlu bir bebeğe benziyor.. daha kontrole gitmedim kalp atışını da duymak istediğim için (hastane tutuyor da beni 2 taşla 1 kuş hesabı)

geçmişinizi fazla okuyamadım ama ilk sayfalarda bazı arkadaşlar örgülere başlamış bile.. hevesinizi kırmak istemem ama derler ya doğmamış bebeğe don biçilmez.. bence bekleyin biraz hele bir cinsiyetini öğrenin.. daha güzel ciciler sizin olsun..
aralık 2011 anneleri topiğine biraz takıldım ama içim karardı.. aşırı derecede olumsuz hikayeler okudum ve paranoyak oldum desem yeridir...
inşallah o olumsuzlukları biz yaşamayız.. Rabbim bize de bebişimize de sağlık versin..
herkese rahat bir gebelik dilerim..
biraz uzun oldu kusura bakmayın :1: uzun yazmak ta benim farkım :)

benim SAT 25 Mart.. 30 aralık 2011 görünüyor muhtemel doğum.. ama hesaplayıcılara göre sadece %5 olasılığı var o yüzden +/-1 hafta önce veya sonra doğar o tarihten.. ama içimden 2012 geliyor..
adetimi 6 gün geçe betahcg 2352 çıktı yani SAT'a uyumlu bir bebeğe benziyor.. daha kontrole gitmedim kalp atışını da duymak istediğim için (hastane tutuyor da beni 2 taşla 1 kuş hesabı)

geçmişinizi fazla okuyamadım ama ilk sayfalarda bazı arkadaşlar örgülere başlamış bile.. hevesinizi kırmak istemem ama derler ya doğmamış bebeğe don biçilmez.. bence bekleyin biraz hele bir cinsiyetini öğrenin.. daha güzel ciciler sizin olsun..
aralık 2011 anneleri topiğine biraz takıldım ama içim karardı.. aşırı derecede olumsuz hikayeler okudum ve paranoyak oldum desem yeridir...
inşallah o olumsuzlukları biz yaşamayız.. Rabbim bize de bebişimize de sağlık versin..

hoşgeldin canım sağlıklıdır bebeğin inş bir an önce kalp atışlarını duyarsın

mrb kızlar benide ekleyin listenizee...:3:

sat 28 mart
tahmini doğum tarihi 1 ocak
cumartesi günü dr gittim ben ultrasonla baktı minicik bişi gözüktü 5 haftalıkmış kuzucum.
kan aldılar test için yarın sonuçları almaya gidicem acaba dr tekrar bakıcak mı kalp atışı için bilmiyorum.
yarını heyecanla bekliyorumm:52:

vee hepimize hayırlı olsun bebişlerimiz :65: Allahım kucağımıza alıp emzirmeyi de nasip etsin inş.:46:

selamlarrr hos geldin arkadasımmm,,, insallah sag salim alırız bebeklerimizi kucaklarımızaaa,,,, kimse yokken ocakta bende bi bakınmıstım aralık grubunda, evet depresif biraz orasııı,, bizde anca toparlanıyozz,,, sanada bulasmıs azcıkk sankimm :94::94:,, cunkummmm örgu ören benimmmm canımm ,,, :32::32::32::32:hevesleniyommm npayımmm,, :63::63: ,zaten yavas oruyomm,, bisey ormezsem bos bos npacam,, , :nazar::nazar::nazar::nazar: :54::54: :46::46::46::46:

sat 28 mart
cumartesi günü dr gittim ben ultrasonla baktı minicik bişi gözüktü 5 haftalıkmış kuzucum.
kan aldılar test için yarın sonuçları almaya gidicem acaba dr tekrar bakıcak mı kalp atışı için bilmiyorum.

vee hepimize hayırlı olsun bebişlerimiz :65: Allahım kucağımıza alıp emzirmeyi de nasip etsin inş.:46:
eklerizzzzz tabiiii,, :nazar: bebecigimiz gozukmusss,,, tebrik ederim canımmmmmm,, sağlıklı hamileliklerrrrrrrr

sat 28 mart

sağlıcakla insallah kucağımıza almayı nasip etsin allahımm
sende hoş geldin asemmm..

sat 28 mart

hoşgeldim asem sağlıkla sıhhatle doğmasını büyümesini nasip etsin inş.:emir_bebek:

kızlar ben henüz doktora gitmedim,3 ay önceki düşük tecrübemden sonra korkuyorum gitmeye,2 nisan sat benim.bu kez bebişimi kucağıma alacağıma inanıyorum ama biraz rahat davranmak istiyorum sadece,bende inanılmaz uyku var,sizde de var mı,uyanamıyorum ben hiç,bir de arada kasıklarımda sancı oluyo,kötü şeyler aklıma geliyo siz ne durumdasınız

kızlar ben henüz doktora gitmedim,3 ay önceki düşük tecrübemden sonra korkuyorum gitmeye,2 nisan sat benim.bu kez bebişimi kucağıma alacağıma inanıyorum ama biraz rahat davranmak istiyorum sadece,bende inanılmaz uyku var,sizde de var mı,uyanamıyorum ben hiç,bir de arada kasıklarımda sancı oluyo,kötü şeyler aklıma geliyo siz ne durumdasınız

hoşgeldin canım test yaptın mı peki , uyku bende eskiden beri vardır uyumayı çok severim ama bu aralar daha fazla tabi benim kasıklarımda çok fazla ağrı yok ama gazım çok var karnım gurul gurul yapıyo resmen

kızlar bulantılarınız ve iştahınız nasıl.ya ben hiçbirşey yemek dahi istemiyorum .tatlı ve yağlı olan yemekleri bile aklıma getiremiyorum tuzlu şeyleri daha çok istiyor sanırım bulantıdan mı dicem ama yok olmasada tatlı şeyler istemiyor canım.kilo vermişim 700 gram gitmiş dün süte başladım adam akıllı içeceğim bakalım.çorba olarak tek yayla içebiliyorum karışık yemekleri görmek dahi istemiom.simit yiyorum ondanda sonraki gün tiksiniyorum ne olcak benim halim.

test yaptım,pozitif çıktı ama doktor için cumartesi yi bekliyorum,çalıştığım için haftasonu müsait oluyorum ancak,dua edin bana aynı acıyı yaşamak istemiyorum

test yaptım,pozitif çıktı ama doktor için cumartesi yi bekliyorum,çalıştığım için haftasonu müsait oluyorum ancak,dua edin bana aynı acıyı yaşamak istemiyorum

inş yaşamazsın bidaha ama herşeyin olacağında olmıcağında vardır bi hayır bizim bebeşimiz kısmetıyle geldi, evlendiğimizde kirada oturuyorduk ev alma niyetimiz vardı ama hiç bi birikim yoktu, 1 yıl geçti sonra dedim bari bebiş için geç kalmıyalım 7 ay denedik olmadı sonra bi şans oldu ev alma imkanı çıktı şükür evimizi aldık halıyle borçlandık biraz bu arada eyvah diyorum bebeğimiz olmıcak neyse yine şansımız yaver gidiyor ve borçlarımızda bitiyor.. bebek için aradan 9 ay gçmiş oluyor ve birkaç hafta sonra bebek olduğunu öğreniyorummm... çok üzülmüştüm olmuyo diye ama allahım zamanını biliyor. çok şükür fazla aramadan bulduk bebeşimizi..

kısacası herşeyde vardır bi hayır deyip öle yaklaşmak lazım biraz da

tabii ki herşeyin hayırlısını versin Allah,sağlıklı hayırlı doğsun bebişimiz,kalbininin durduğunu öğrendiğimde ne kadar ağladığımı ben bilirim ama,hep dua ettim yine de hayırlısı böyleymiş diye,ya sağlıksız doğsaydı herşeyde vardır bir hayır,ama onu çok istiyorum bebişimi,dua edelim birbirimize

iyi akşamlar hanımlar bende inş. ocak annesi olacağım fakat sat adetin ilk günü mü yoksa son günü mü hesap ediliyor onu tam anlamadım tecrübeli ark. bana açıklarsanız sevinirim..bu arada nisanın 5,iadet başlangıcım 10,bitiş tarihim .....

iyi akşamlar hanımlar bende inş. ocak annesi olacağım fakat sat adetin ilk günü mü yoksa son günü mü hesap ediliyor onu tam anlamadım tecrübeli ark. bana açıklarsanız sevinirim..bu arada nisanın 5,iadet başlangıcım 10,bitiş tarihim .....
nisan 5 son adet tarihin canım .

bu durumda 5 haftalık hamişsin takvime bakamıyorum şimdi kafadan hesapladım :1: hayırlı uğurlu olsun canım.aramıza hoşgeldin.

Günaydın kızlarrrrr,,,

aman insallah bebişlerimiz sağlıklı olurda onlar için herşeye değer zamanlaman iyi olmuş bence işten ayrılman hem rahat rahat dinlen evde bebişi doğur ondan sonra başlarsın bak ben işteyim şimdi öğle arası inan bir uykum var anlatamam pcnin basında biraz sızıcam sanırsam:)
:) canım insan boş olunca da ne yapacagını şaşırıyor valla,, çalışmaya alışık olanlar için çalışmak en iyisi,, canım sen ne işle ilgileniyorsunn,,

Back
X