canım inşallah güzel olacak herşey, yat dinlen oturma lütfen..
inşallah canım.boyle olunca cok olumsuz dusunuyorum.canım cok sıkılıyor.hıcbısı tesellı vermıyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım inşallah güzel olacak herşey, yat dinlen oturma lütfen..
gecmıs olsun canım.inşallah bır daha olmaz.pekı nasıldı kırmızımı rengı yoksa kahvemı yada sarı acık kahvemı.
kızlar ben 10 gunluk rapor alıp yatıyordum ya hep.sadece tuvalete gıdıyordum.dun bıraz oturayım dedım.ve wc den sonra bır-2 dakıka ayakta kaldım yıne kahve akıntı geldı acık kahve sarıyla karısık ama cok korktum agladım durdum gece.cok uzuluyorum ınsallah bebegıme bısı olmaz.ben onu cok bekledım.tam tupbebege gececekken geldı mucızem.Rabbim onu korusun bana bagıslasın saglıkla gelmesını cok ıstıyorum ama cok uzuluyorum.bugun bızde gtcez dr. a baksın bakalım kese ne durumda bebegı goruruz belkı kalp atıslarını duymasakta.ınsallah bır surprız olurda kalp atıslarınıda duyarız ama cok ıstıyorum saglıkla gelmesını. inşallah kotu bırseyle karsılasmam.canım cok sıkkın.bugun yıne oturuyorum bakalım gelecekmı dıye.sımdıye kadar bısı yok ama ınsallahta olmaz.Rabbim yardımcımız olsun![]()
Aslında daha dikkat edilmesi gerektigini biliyorumm,, bende sigarayı bıraktımm,, bu ara bir de issizimm,, iyice alıngan oldum cıktım,, o yuzden simartmaya calısıyoım kendimi ara ara
Selam kızlar.. hepimizin bebişleri hayırlı sağlıklı olsun..
benim SAT 25 Mart.. 30 aralık 2011 görünüyor muhtemel doğum.. ama hesaplayıcılara göre sadece %5 olasılığı var o yüzden +/-1 hafta önce veya sonra doğar o tarihten.. ama içimden 2012 geliyor..
adetimi 6 gün geçe betahcg 2352 çıktı yani SAT'a uyumlu bir bebeğe benziyor.. daha kontrole gitmedim kalp atışını da duymak istediğim için (hastane tutuyor da beni 2 taşla 1 kuş hesabı)
geçmişinizi fazla okuyamadım ama ilk sayfalarda bazı arkadaşlar örgülere başlamış bile.. hevesinizi kırmak istemem ama derler ya doğmamış bebeğe don biçilmez.. bence bekleyin biraz hele bir cinsiyetini öğrenin.. daha güzel ciciler sizin olsun..
aralık 2011 anneleri topiğine biraz takıldım ama içim karardı.. aşırı derecede olumsuz hikayeler okudum ve paranoyak oldum desem yeridir...
inşallah o olumsuzlukları biz yaşamayız.. Rabbim bize de bebişimize de sağlık versin..
herkese rahat bir gebelik dilerim..
biraz uzun oldu kusura bakmayınuzun yazmak ta benim farkım :)
Selam kızlar.. hepimizin bebişleri hayırlı sağlıklı olsun..
benim SAT 25 Mart.. 30 aralık 2011 görünüyor muhtemel doğum.. ama hesaplayıcılara göre sadece %5 olasılığı var o yüzden +/-1 hafta önce veya sonra doğar o tarihten.. ama içimden 2012 geliyor..
adetimi 6 gün geçe betahcg 2352 çıktı yani SAT'a uyumlu bir bebeğe benziyor.. daha kontrole gitmedim kalp atışını da duymak istediğim için (hastane tutuyor da beni 2 taşla 1 kuş hesabı)
geçmişinizi fazla okuyamadım ama ilk sayfalarda bazı arkadaşlar örgülere başlamış bile.. hevesinizi kırmak istemem ama derler ya doğmamış bebeğe don biçilmez.. bence bekleyin biraz hele bir cinsiyetini öğrenin.. daha güzel ciciler sizin olsun..
aralık 2011 anneleri topiğine biraz takıldım ama içim karardı.. aşırı derecede olumsuz hikayeler okudum ve paranoyak oldum desem yeridir...
inşallah o olumsuzlukları biz yaşamayız.. Rabbim bize de bebişimize de sağlık versin..
herkese rahat bir gebelik dilerim..
biraz uzun oldu kusura bakmayınuzun yazmak ta benim farkım :)
eklerizzzzz tabiiii,,mrb kızlar benide ekleyin listenizee...
sat 28 mart
tahmini doğum tarihi 1 ocak
cumartesi günü dr gittim ben ultrasonla baktı minicik bişi gözüktü 5 haftalıkmış kuzucum.
kan aldılar test için yarın sonuçları almaya gidicem acaba dr tekrar bakıcak mı kalp atışı için bilmiyorum.
yarını heyecanla bekliyorumm
vee hepimize hayırlı olsun bebişlerimizAllahım kucağımıza alıp emzirmeyi de nasip etsin inş.
![]()
mrb kızlar benide ekleyin listenizee...
sat 28 mart
cumartesi günü dr gittim ben ultrasonla baktı minicik bişi gözüktü 5 haftalıkmış kuzucum.
kan aldılar test için yarın sonuçları almaya gidicem acaba dr tekrar bakıcak mı kalp atışı için bilmiyorum.
vee hepimize hayırlı olsun bebişlerimizAllahım kucağımıza alıp emzirmeyi de nasip etsin inş.
![]()
mrb kızlar benide ekleyin listenizee...
sat 28 mart
![]()
kızlar ben henüz doktora gitmedim,3 ay önceki düşük tecrübemden sonra korkuyorum gitmeye,2 nisan sat benim.bu kez bebişimi kucağıma alacağıma inanıyorum ama biraz rahat davranmak istiyorum sadece,bende inanılmaz uyku var,sizde de var mı,uyanamıyorum ben hiç,bir de arada kasıklarımda sancı oluyo,kötü şeyler aklıma geliyo siz ne durumdasınız
test yaptım,pozitif çıktı ama doktor için cumartesi yi bekliyorum,çalıştığım için haftasonu müsait oluyorum ancak,dua edin bana aynı acıyı yaşamak istemiyorum
nisan 5 son adet tarihin canım .iyi akşamlar hanımlar bende inş. ocak annesi olacağım fakat sat adetin ilk günü mü yoksa son günü mü hesap ediliyor onu tam anlamadım tecrübeli ark. bana açıklarsanız sevinirim..bu arada nisanın 5,iadet başlangıcım 10,bitiş tarihim .....
:) canım insan boş olunca da ne yapacagını şaşırıyor valla,, çalışmaya alışık olanlar için çalışmak en iyisi,, canım sen ne işle ilgileniyorsunn,,aman insallah bebişlerimiz sağlıklı olurda onlar için herşeye değer zamanlaman iyi olmuş bence işten ayrılman hem rahat rahat dinlen evde bebişi doğur ondan sonra başlarsın bak ben işteyim şimdi öğle arası inan bir uykum var anlatamam pcnin basında biraz sızıcam sanırsam:)