2012 Ocak Anneleri

kızlar dun aksam doktora gıttık ve cok sukur maşallah bebeğimin kalp atışlarını gördük Rabbim herkese nasip etsin inşallah pazartesi günüde sesını duycaz kalbinin inşallah ama doktor o aletın bırsz zaararlı oldugunu soyledi

ne güzel canım yaaa bende çok istiyorum görebilmeyi hayırlısı olsun:46::46::46::46:

günaydınnn en güzeeelll en tatlııı hamişşş anneleriiii :16::16::16:

gece gec yatınca halıyle yenı uyandım bırazdan pazara cıkacam yarımsardan alırım artık herseyı napayım eşim yok benım denizcide :(:( ona haberı msj cekerek vermıstım zaten ..

hepinize çok tşk ederim ederim :70: :36: insan bi gaza gelıo ağlıyo haliyle sımdı ağladıgıma bebegımı uzdugume çok pişmanım..
k.validemle aramızda 13 saatlık yol mesafesi var.. amannnn bide aynı yerde olsak ya katil ya kanser olurum zaten.. onun derdi ben çalışmıyorumya oğlu az gonderıyor para o yani ee sımdı bide bebek geliyor kısmetse tabi.. para kesılecek diye korkuyor halbukısı sadece elektırık parası verıyor koyde oldukları için diğer tüketim ne varsa hepsi bedava.. neyse amann..
seda arkadasımızda hoşgelmıs :71::71: çok sevındım adına.. :16:

kızlar hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım
ınsallah sorunsuz bır sekılde hepımız alırız yavrularımızı kucaklarımıza :)))
Pazar1tesıyı ıple cekıyorummm :D

selam kızlar buradada ocak anneleri varmış bakıyorum da :) aslında tek sayfada birleşsek daha iyi olurdu :) bende hamileyim ocak annesi olacağım kısmetse üçüncü gebeliğim bu ilk ikisini kaybettim rabbim buna sağlık ve uzun ömürler versin inş... 23 mayısda randevum var benimde o zaman göreceğim inş. :)

Arkadaşlar herkese merhaba doktordan geliyorum küçük mercimeğimi artık tam olarak gördüm doktor rahme çok güzel yerleşmiş dedi.İlk kan ve idrar tahlillerimde güzel çıktı kansızlık falan yok maşallah.haftaya cumartesi de kalp atışlarını duymak için gidicem.onu da duyduktan sonra biraz rahatlicam Allahın izniyle.sizlerde iyisiniz sanırım hamiş olan herkesi tebrik ediyorum Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Gelişmelerden yine haberdar ederim.

selam kızlar buradada ocak anneleri varmış bakıyorum da :) aslında tek sayfada birleşsek daha iyi olurdu :) bende hamileyim ocak annesi olacağım kısmetse üçüncü gebeliğim bu ilk ikisini kaybettim rabbim buna sağlık ve uzun ömürler versin inş... 23 mayısda randevum var benimde o zaman göreceğim inş. :)

inşallah canım ilk ıkı bebegıne en az senın kadar uzuldm ınan:30:neyse hayırlısı dıyelım ınsallah bu bebegını saglıkla kucagına alırsın canımcm sen hangı topige takılıodunkii?

hoşgeldin canım aramıza inşallah sağlıklıca alırız bebişlerimizi kucağımıza :52::52::52::52:

insallah insallah hepimizzeee,,, :32::32: nasıl gidiyor canım hamilelik ,, var mı sende de bulantı falan?

daha tam başlamadı gibi sanki bu sabah yataktan kalınca baş dönmesi ve hafif mide bulantısı oldu.. birazda kasıklarda ağrı yapıo o kadar 5+1 iz daha.. kalp atışları içinde, haftaya doktor amcayaaa:emir_bebek:
sende ne var ne yok??
ya bide batıl olcak az biraz ama, çilek falan yiyince yüzüne dokunma bebişde iz olur diyolar.. ben dokundum galiba:26::49:

selam arkadaşlar

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz, hayırlı olsun bebişleriniz..:emir_bebek:

o kayınvaldeye gıcık oldum, pis cadı..:20:

ben bugun doktora gittim, kalp atışlarını gördük.. bebiş 7.1 mm olmuş teyzeleri.

muhtemel doğum tarihi de 3 ocak yazıyor ultrason kağıdında.

beslenme tarzımı anlattım, sütü iki bardağa çıkart dedi.onun dışında ilave bişi yok.

bulantın artarsa gel hap vereyim dedi.

denizcim benim bilgilerimi günceller misin canım

sat 27 mart:nazar:
doğum tarihi 3 ocak:nazar:
kalp atıyor:nazar:
bebek boyu 7.1 mm:nazar:
bugun 6+6:nazar:
guncellenme tarihi 14 mayıs:nazar:

selam arkadaşlar

ben bugun doktora gittim, kalp atışlarını gördük.. bebiş 7.1 mm olmuş teyzeleri.

beslenme tarzımı anlattım, sütü iki bardağa çıkart dedi.onun dışında ilave bişi yok.

hayırlı olsn cnm senınle sat mız aynı :1:senın doktordamı dınletmedı kromozomları kırıyo dıe??:59:bn gecen hafta dınlemıstım ıns bı sorun olmamıstır bebegıme yaa uff:85:

Son düzenleme:
canım o hiç demedi dinleyelim vs diye, ben de sormadım. belkide o dinlemeli aletden yoktu benim doktorda. boşver sen sıkma canını. bida dinletmezsin olur biter. dua et rabbim korur bebişini.aklına kötü şey getirme. belki her kontrolde dinlenirse zararlıdır. hem çok tehlikeli olsa dr zaten yapmaz dimi. içini ferah tut.senin bebişinin boyu ne kadar?

canım o hiç demedi dinleyelim vs diye, ben de sormadım. belkide o dinlemeli aletden yoktu benim doktorda. boşver sen sıkma canını. bida dinletmezsin olur biter. dua et rabbim korur bebişini.aklına kötü şey getirme. belki her kontrolde dinlenirse zararlıdır. hem çok tehlikeli olsa dr zaten yapmaz dimi. içini ferah tut.senin bebişinin boyu ne kadar?

ya ne bıliyim bnm doktor salak gıbı nası doktorsa hiç guvenmıyorum ona:(hıc bı bılgı vermıyo bebegımle ılgılı bnde heyecandan unutuyorum sormayı bıde ozel hastane olcak:59:

ama kesenın boyu 3,5 cm olmus cnm onuda bn ultrason kagıdında gordum baska bı bılgım yok güya doktora gıdıyorm nıe gıdıyosam:47::95:

canım güvenmeyerek devam edemezsin ki. güvenmiyorsan değiştir. acabaların varsa güvenmiyorsan yanında rahat olamazsın, doktor seni germemeli aksine gerginliğini almalı,rahatlatmalı....

selam arkadaşlar

maşallah canım :nazar::nazar::nazar:darısı bizlerede inşallah

Back
X