2012 Ocak Anneleri

ya kızlar bişey soracağım,
idrar testimdeki T çizgisinin koyuluğu C den az.sizin çizgi koyuluklarınız nasıldı?
Ey Allah ım ben yarını nasıl getireceğim.inş. keseyi görürüm.çok heyecanlıyım.
aklıma kötü kötü seneryolar gelmeye başladı gebeliğim öğreneli yarım saat olmadan!

canım istersen bi sağlık ocağına gidip kan testi yaptır. için rahat eder. netleşir.

ilk gebeliğin mi cnm. ilk hamileliğimde benimde çok silikti bunda sorun edecek bişi yok erken yapıldığı için silik çıkıyor onlar :)

anladım teşekkür ederim.
ikinci gebeliğim.ilk gebeliğim bebeğimin kalp atışları durması sonucu 3 aylıkken kürtaj olmuştum.aradan 8 ay geçti ve yine hamileyim çok şükür.

idrar testimdeki T çizgisinin koyuluğu C den az.sizin çizgi koyuluklarınız nasıldı?
aklıma kötü kötü seneryolar gelmeye başladı gebeliğim öğreneli yarım saat olmadan!

telaşlanma canım sakin ol ilk öğrendiğinde öyle oluosun geçer bi süre sonra :) o çizgi tam koyulaşmıo zaten. ben adetim 2 gün geçtiğinde yaptığımda da aynıydı 8-9 gün geçtiğinde de. C deki kadar koyu olmuyor yani. için rahat olsun. yarin minişi görür rahatlarsın inş. :34:

hiç dikkat etmemiştim. ama ordaki herşey çok spor demi. şöyle işyerinde giyebileceğimiz bişey yokmudur ki spor klasık arası

OXXO > 11YOX-MOSSRIBMIX11Y işyerine uygun olur mu bilmiorum ama normalde giymek için bence güzel karnım çıkmaya başladığında alıcam bundan, diğer hamile pantolonlarından pek hoşlanmıyorum:56::56::56:

narin türkmen zıkkımı mııı:9: ya ilahi çok hoşsun.. ben öğrendikten sonra hemen dotora gitmek istediğimden önce özel Selçukludan Nil hanım dedim nereyse 25 gün sonraya verdi:30:.. yarın için kim var hanııımmmm sen ban onu söyle dedim, Hikmet Karabacak dedi ve ona gittim:46:.. çok memnunum şuan zaten bi kere gittim:9:
kısss bende selçukludayım iyimi:64: komşuuuuu:52:

anaamm=) :48:benim ev opetin yanı canım:1:bi ara tanışalım ay ne güzel dimii:66::66::64:benım üst komsumda o adama gıdıyo ama ben erkek dıye ıstemıyorum ya rahat edemıyorumda pek :78:bu arada iltifat için tsk sende oylesın tatlm bu arada yas kac senın bn 19 um:1:evlenelı 5 ay oldu ve ilk bebegım olacak ınsallah hayırlısıyla:16:

allah bunu bağışlasın sana inşallah canım.

amin.inş. hepimize bebişlerimizi bağışlar Rabb'im.

telaşlanma canım sakin ol ilk öğrendiğinde öyle oluosun geçer bi süre sonra :) o çizgi tam koyulaşmıo zaten. ben adetim 2 gün geçtiğinde yaptığımda da aynıydı 8-9 gün geçtiğinde de. C deki kadar koyu olmuyor yani. için rahat olsun. yarin minişi görür rahatlarsın inş. :34:
Allah razı olsun.ilk gebeliğimde de idrar testi yapmıştım ama sağlık ocağında yaptırmıştım.hemşire gebesiniz demişti.görmemiştim çizgi felan.şimdi de silik olunca...!
inanasım gelmiyor....bak ya yine ağlama krizine girdim....oooo 9 ay boyunca sulu gözlerle dolaşacağım herhalde....

sağol canım. aslında ilk hamileliğimde bende çok sabırlıydım 10. haftada gidip herşeyi çok net görmüştük ama iki kez gebelik kaybım var o yüzden içim hiç rahat değil çok korkuyorum :59:

ay canım allah kolaylık versin... insanın başına olumsuz şeyler gelince tedbirli olmak zorunda.. allah ikinize de sağlık versin.. sağlıcakla kucağına alasın bebişini..

o rengi sen kafana takma.. eğer için rahat değilse sağlık ocağında 3günde bir kan tahlili yaptırabilirsin.. rengin koyulaşması biraz testin hassasiyetine de bağlı biraz da kandaki betahcg değerine.. benimki 6gün gecikince C'den 1 ton daha silikti yakındı yani renk olarak.. ama kanda değerim aynı gün 2352 çıktı..
herkeste farklı olan bişi işte..
Pekı o zaman kusura bakma kendı adıma konusayım o zaman ben hıııc gece tuvalete kalkmam canım oyle bır alıskanlıgım yok belkı de o yuzden cok koyu renk cıkıyordur ıdrarım.yukarıda belırttıgım ıdrar rengı koyulasmasını da doktoruma sordugumda aldıgım cevap karsısında burada paylastım canım.tavsıyen ıcın tesekkur...

ne bilim kuzum yanlış anlaşılmak istemedim de.. bende bak 8 haftalık hamileyim idrara sık sık çıkıyorum sıkışmak istemediğimden zararlı olduğundan.. o yüzden hiç koyu olmadı idrarım.. bir tek sabahları o da gece hiç kalkmadıysam ki bu gebelik öncesi de aynıydı şimdi de aynı..
doktorun öyle dediyse doğrudur..

OXXO > 11YOX-MOSSRIBMIX11Y işyerine uygun olur mu bilmiorum ama normalde giymek için bence güzel karnım çıkmaya başladığında alıcam bundan, diğer hamile pantolonlarından pek hoşlanmıyorum:56::56::56:

Bende bunun pudra rengi var ama m beden, ilerleyen aylarda popom sığmayabilir, şimdiden tam oturuyo, geçen yazdan bu yana 10 kilo aldım da :26: neyse bi de büyüğünden alırım artık :61:

anladım teşekkür ederim.
ikinci gebeliğim.ilk gebeliğim bebeğimin kalp atışları durması sonucu 3 aylıkken kürtaj olmuştum.aradan 8 ay geçti ve yine hamileyim çok şükür.

geçmiş olsun canım yaa Rabbim bu bebişini sana bağışlasın inşallah sağ sağlim kollarımıza alırız yavrularımızı bende seninle aynı durumdayım...

ay canım allah kolaylık versin... insanın başına olumsuz şeyler gelince tedbirli olmak zorunda.. allah ikinize de sağlık versin.. sağlıcakla kucağına alasın bebişini..

Sağol canım inşallah şu tedavimi oluyorum içim bi nebze de olsa rahat kan sılandırıcı iğne ve progestan kullanıyorum...

Bu arada hani gebelikte dar giyinmemek lazım ya, şimdiden dikkat etmeli miyiz buna? yani ben kotlarımı giyiyorum, karımdaki şişlikten dolayı biraz dar geliyor ne yapsak :44:

Kızlar benim de son adet tarihim 13 nisan. Kanda sonuç pozitif çıktı, ama geçen hafta doktora gittik bişey göremedik. tekrar ne zaman gitmeliyim sizce? çok sabırsızlanıyorum. hiç bir belirtim yok henüz.

valla tam olarak bilmiyorum ama fikrimce bol ve rahat giysiler daha sağlıklı canım.:34: rahmi sıkıştırmamak lazım rahat rahat büyüsün :49:

Kızlar benim de son adet tarihim 13 nisan. Kanda sonuç pozitif çıktı, ama geçen hafta doktora gittik bişey göremedik. tekrar ne zaman gitmeliyim sizce? çok sabırsızlanıyorum. hiç bir belirtim yok henüz.

hayırlı olsun cnm.. doktorum beni 6 haftam dolunca çağırmıştı sanırım 6. haftada görünüyo kese:34:

canım kan değerin nekadar çıktı ki.. 1500-2000lerden sonra görünüyor diyorlar..
sakın endişelenme yok diye ha.. 2-3 günde kanda değerini takip edebilirsin sağlık ocaklarında.. ona göre de tekrar ultrasona gidersin..

Merhaba kızlar
benım ıcın ıyı dıleklerınıze tesekkur ederım
doktora gıttım
SAT a gore 5+6 dayım
ama doktoruma gore 4.5 5 haftalıgım
kesemı gordu
fasulyeee gıbı :)
zaten alttan muayene ıle gozukdu ole 2 dakıka bakıldı okadar :)
10 gun sonraya tekrar randevu verıldı ozaman kalp atısları ıcın gıdıcez
Insallah bebısımı saglıcakla kucagımı aldıgımg unlerıde gorurum yarabbım
Allah hepımıze saglıklı bebısler versın

Bu arada hani gebelikte dar giyinmemek lazım ya, şimdiden dikkat etmeli miyiz buna? yani ben kotlarımı giyiyorum, karımdaki şişlikten dolayı biraz dar geliyor ne yapsak :44:

anam dar mı giyinmemiz lazımmış.. ben hep bol ve geniş giysiler gerekir diye biliyordum.. hem alt tarafın sağlığı açısından dar giymemek lazım diye biliyorum.. bence dar giysiler bebeye baskı uygular.. zaten göbiş çıkınca ister istemez geniş şeyler tercih edersin :) :)

canım kan değerin nekadar çıktı ki.. 1500-2000lerden sonra görünüyor diyorlar..
sakın endişelenme yok diye ha.. 2-3 günde kanda değerini takip edebilirsin sağlık ocaklarında.. ona göre de tekrar ultrasona gidersin..

Kan değerimi bilmiyorum, sonucumda değer yok sadece pozitif yazıyor. eğer sabredemezsem giderim artık bi sağlık ocağına:)

Back
X