2012 Ocak Anneleri

canım bu sekılde bakamam kı ben dogum tarıhının ayına gore yasına artı +1 eklıyorsun.bıde hamıle kaldıgın ay onemlı sat tarıhın degıl canım.yasa ve hamıle kalınan aya gore sen bı bakıver canımsın.

amaan saglıklı olsunda gerisi boş..bakmıcam :1:

Çok da anlamadım ama benimki hem çin hem rus takvimine göre kız çıkıyor galiba, şimdi benim sat 13 nisan, hamilelik tarihine nisan diye mi bakmalıyım mayıs diye mi? bi de ben 1982 haziran doğumluyum, yaşıma 28 diye mi bakıcam 29 diye mi? yani içinde olduğum yaşa mı doldurduğum yaşa mı bakmalıyım? gerçi benim için hiç farketmez, sağlıklı olsun yeter :nazar:

meserret ortaya bi konu açtım ama bende inan ki cok net anlamadım.ama benım yasım 31 nısan ayında hamıle kaldım dıye bakıyorum erkek cıkıyor her halukarda:)onamlı olan saglıklı olsun da gercekten cınsıyet hıc onemlı degıl.

Çin takvimi ile yaş hesaplarken, yapmanın gereken teş şey miladi yaşınıza +1 ya da +2 eklemek. 1 ya da 2 eklemek için tek kuralımızı var. Doğum tarihinizin o seneki çin yılının başlama tarihinde önce olup olmaması.Bu yazı alıntıdır kızlar ben yasına artı 1 de eklesem artı 2 de eklesem sonuc aynı sızde bı bakın bakalım.

kızlar oturup kalkarken kasığınız ağrıyomu sanki iğne batmış gibi ama saniyelikk

evt oluyo bende bazen e daha ne düşünüyon kız bebek var iştee yani saglıklı bebekk:9::4:sen kac yasındasın ki sanırım topikte en küçük anniş benim :66::64:

Son düzenleme:
Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 3 ziyaretçi)

nazarboncug,nurrose,asem,selin7,sekerrck,simran,meserret,ekim.29,mpb,seyyah2806,masal_naz,eass,reasilvia,
Konu Etiketleri
:64::64::64::64:

böyle bir topik daha var mı ya maşallah maşallah 41 kere

bende 22 yaşındayım
kızımda 19 yaşında hamile kalmştım genç ane olmakk bambaşka bişeyyyy

waww:1:ne guzel arkadas gıbı oluruz ıstee..ben annemle oyleydım annem 36 yasında 37 yasında anneane olacak babamda 38 ınde dedee:nazar::1::1:bide benım su anda 6 aylık ikiz kardeslerım var bı kız bı erkek:nazar:düşünsene yegen teyze dayı arasında 1,5 yaş olacak:27:

ayy bende kendimi küçük hissediyodum:) 25 yaşındayım 15 mayıs ta 26dan gün aldım:) bebeğim benim hediyem oldu:nazar:

herkese merhabalar
rabbim izin verirse bende ocakta bekliyorum meleğimi
eminim hepimiz aynı duygular içindeyiz
Allah sorunsuz güzel bir 9 ay nasip etsin hepimize

Ya inanmayacaksın ama hamile olduğumu söyleyince tartıştık, iş yerinde yakın olduğum bikaç arkadaşa yemekte açıkladım, bu önce hiç ses çıkarmadı, sonra işte diğerleri çok sevindiler falan ona dönüp sen tebrik etmeyecek misin dediler, o da ben biliyodum zaten dedi, nerden biliyodun dedim, sen söyledin dedi, halbuki söylememiştim, ailelerimizden başka kimseye söylemedik, üstelik o masadaki söyleyeceğim en son insandı o, sırf o anda içimden söylemek geldiği için duymuştu...
Israrla diyor ki sen söylemiştin, söylemedim dedim, söylemiş olsam da insan bir tebrik eder, söylemiştin diyip geçer mi dedim, yani ilk söylediğim grupta burnumdan geldi, keşke çenemi tutsaymışım, ağlamaktan harab oldum :43:
basbaya kıskanmış işte. bazı insanlar böyle hasetinden çatlıyorlar. boşver değmez üzülme lütfen cnm.
canım benım senın yine real hayat benım kadınlar klubunde da bı kaç arkadasım vardı özelden filan çok yazısırdık samımıydık yani..sonra benım hamıle oldugumu oğrendiler..tebrık etmeyı bırak arkadaslıktan cıkardılar benı haa gucume gıttımı gıttı tabıkı 1yılı yakındır konusuyoruz bi hayırlı olsun demek zor geldi..ama dusundum ıyıkı uzağım daha iyi onların fenalıgını gorecegıme cekeceime ilerde daha çok uzulecegıme boyle olsun daha iyi..
benımde bi arkadaşım akraba da sayılır bebek için tedavı görüyor allah ona da versın inşallah tez zamanda. o da öğrendiğinde bir hayırlı olsun bile demedi. onu bırakın çok acele etmişşin seyyah millete duyurmakta dedi. :30:
Çok teşekkürler arkadaşlar ama cidden çok zoruma gitti, öyle çok çok samimi olduğum biri değil ama sonuçta 6 yıldır aynı ofiste acı tatlı çok şey paylaştık, iş dışında da görüştüğüm bir grup arkadaşım var bu da onlardan biri, ay bakın saatler geçti hala gelip yalandan da olsa bir tebrik etmedi :14:

Ya ben de çok hassaslaştım galiba, 6 yıldır şu şirkette bir kez ağlamışlığım yok, 3 gündür bişeylere ağlıyorum, bugün de hıçkıra hıçkıra ağlayıp milleti başıma topladım, Allah sonumu hayretsin, güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum şimdi, akşam kutlamaya yemeğe gidicez sevinen arkadaşlarımla, gözlerim daha fazla şişmesin :34:
kutlamalara bayılırm git tadını çıkar bak senın için sevınen dostların var ne güzel
Teşekkür ederim kızlar düşük tehlikem olduğu için korkuyorum. balkonu yıkamıştım sonra kasığım ağrımaya başlayınca evham bastı. tabi eşimdende kavgayı yedim ben yaparım demedim mi sana diye.

Canım üzme kendini sonra bebeğimide üzdüm diye pişman olursun. bende önceki hamileliğimde amirimle kavga etmiştim ağlamaktan karnıma ağrı girince onu neden bu kadar kafama taktım diye kendime kızmıştım.
canım eşin haklı balkon falan yıkama bi süre bırak kalsın. sonuçta ayakların falan ıslanmıştır. belini zorlamışşındır falan. boşver iyi bak kendıne. balkonun kiri pası bebeğinden önemli değil ya
evet bende acıktım bişeyler atıştırayım:))birde dün sağlık ocağında folik plash verdiler günde 3 tane ondan alıcam kullanan varmı arkadaşlar aranızda daha önce kızımda elevit bide folbiol mu ne kullanmıştım şimdi sadece folik plash verdi...
bende kullanıyorum canım. doktor vermişti bana.
selam kızlar satım 13 nisan bugün 5+0 hamileyim pazartesi keseyi gördük karından dr 10 gün sonra çağırdı ama bişey dicem bende hiç belirti yok sadece gğüsler şişti ve acıyo duygusal değilim geçen hamileliğimde hep ağlıyodum şimdi ruh halim çok normal korkuyorum bişey var diye diğer bebeğimin kalbi durmuştu inşallah allah bu bebeğimi bana bağışlar
bendede ilk bir hafta yoktu belirti canım. şuan belirtilerin hepsi var göğüslerde hassasıyeet. mide bulantısı baş ağrısı baş dönmesi midede yanma. uykusuzluk yorgunluk.. daha sayamıyacam yani :52:

canım aniden kalkarsan sanki kasığımdan bişey çekiomuş gibi oluo ama çok saniyelik dediğin gibi
aynen canmmm tarif ettiğin gibi

waww:1:ne guzel arkadas gıbı oluruz ıstee..ben annemle oyleydım annem 36 yasında 37 yasında anneane olacak babamda 38 ınde dedee:nazar::1::1:bide benım su anda 6 aylık ikiz kardeslerım var bı kız bı erkek:nazar:düşünsene yegen teyze dayı arasında 1,5 yaş olacak:27:

allah senn iyiliğini versnn
kız bunee 6 aylık kardeşşş genç aile birliğiiii

Back
X