2012 Ocak Anneleri

Selam herkesee..
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...nneleri-gelsin-bakalim-d-53.html#post19268389
Ben bu konudan takip ediyodum..
Daha yeni öğrendim burda da toplanıldığını..
Daha bugün keseyi gördük ve tam anlamıyla hamileyim diyebiliyorum :nazar:
Konu sahibesi editörlere söylese konu ocak anneleri bölümüne taşınsa böylece bölünme olmaz..
Veee bende listeye eklenmek istiyorumm :77:

hayırlı olsun bebeğin sağlıklı günler geçirelim hep beraber inşallah

canım teşekkür ederim ama kahvede ağrıyı tetikliyor. ve hamilelikte zararlı biliyorsun.

Ağrıyı tetiklediğini ilk kez duyuyorumm..
Benim başım ağrıdığında bire bir gelir türk kahvesi..
Günde 1 tanede çok zararlı değildir heralde yahu..
Gerçi hamile kalmadan önce hergün içerdim de öğrendiğimden beri hiç içmedim..
Canım istemiyo nedense.. Ki bayılırdım türk kahvesine..

hayırlı olsun bebeğin sağlıklı günler geçirelim hep beraber inşallah

Çooooooooook teşekkür ederim aminnnnnnn..
Sağlıcakla kucağımıza alıcağımız günleride göstersin rabbim :emir_bebek: :nazar: :49:

iki tane topik var yani simdi bence digeri az oradakiler buraya katilsin

benim fikrim yani.

Evet iki konu var..
Bencede çoğunluk burdaysa burda kalınsın tabloda yapılmış nasılsa..
Ama konu ocak annelerine taşınsın..
Çünkü bi ocak annesi adayı olarak kk'da ilk baktığım yer orası oldu açıkcası..

Son düzenleme:
selam kızlar ben de geldim aranıza :)) sat 8 nisan ve dün gittim kontrole kese 16mm, beni de ekleyin listeye lütfen..

Merhaba hayırlı olsun..
Rabbim sağlıcakla kucağına alıcağın günleride göstersin inşallah..
Benim SAT 4 nisan.. 4 nisana göre hesaplandığında bugün 6+3 olması lazım..
Doktora gittim bugn ultrasonda 5+4 olarak çıktı olur normal dedi doktor..
Kesemde 4mm.. Seninki ultrasonda kaç haftalık gözüktü?

Merhaba hayırlı olsun..
Rabbim sağlıcakla kucağına alıcağın günleride göstersin inşallah..
Benim SAT 4 nisan.. 4 nisana göre hesaplandığında bugün 6+3 olması lazım..
Doktora gittim bugn ultrasonda 5+4 olarak çıktı olur normal dedi doktor..
Kesemde 4mm.. Seninki ultrasonda kaç haftalık gözüktü?

geç döllenme falan oluyormuş yada bazen geriden gidiyor gelişimi sonra normale dönüyormuş için rahat olsun genelde oluyor böyle aman eskiden böylemiymiş herşeyi bilmekte iyi olmuyor hiç kontrole bile gitmeden doğuruyorlarmış ben hcg falan diyom anneme o neymiş benim zamanımda yoktu o hcg yeni çıktı diyor alem kadın :)))

ya insan dr. gitme<&#253;ene kadar emin olamiyor bende biran önce gitmek icin sabirsizlaniyorum

Gerçekten öyle.
Ben anneler gününde test yaptım çok silik bi çift çizgi çıktı o gün gittim kan testi yaptırdım 133 küsür çıktı ama bana düşük geldi o yüzden içim rahat değildi..
O günden sonra 2 tane daha idrar testi yaptım çizgiler belirgindi perşembede doktora gittim ne alttan nede karından gözükmedi kese yine kan değerime bakmak istedi doktor ben dış gebelikten korkuyorum diye..
Bu sefer değerim 998.29 a yükselmişti iç gebelik gibi gözüküyo 10 gün sonra tekrar gel dedi ama dayanamadım bugün gittim çok şükür keseyi görebildik..
10 gün sonra tekrar gidicem bakalım o zmn bizi neler bekliyo..
Ama şimdiye kadar konuları okumaktan başka bişey yapmadım yazmaya cesaret edemedim sonra daha fazla üzülürüm diye..
Eşim hariç kimseye söylemedim..
Çook az kişi biliyo bugünde annemle babama söylicez Allah'ın izniyle..
Sizler söyledinizmi yakınlarınıza?
Eşlerinize,annenize,babanıza eşinizin ailesine nasıl haber verdiniz?

kızlarrrrrrrrrrr benim normalde pazartesiydi randevum ama yarına aldırmak zorunda kaldım işten dolayı..kızlarrr neolurrr duaa edinnn neolurrr bebeğimi göreyim yaaa bugün 5+5 olduk miniğimlee...size güzel haberlerle döneyim..teyzeleri duaa edinn:nazar:

geç döllenme falan oluyormuş yada bazen geriden gidiyor gelişimi sonra normale dönüyormuş için rahat olsun genelde oluyor böyle aman eskiden böylemiymiş herşeyi bilmekte iyi olmuyor hiç kontrole bile gitmeden doğuruyorlarmış ben hcg falan diyom anneme o neymiş benim zamanımda yoktu o hcg yeni çıktı diyor alem kadın :)))

Evet bazen herşeyi bilmekte iyi değil gerçekten yaa..
Benim ilk gebeliğim bide fazla pimpirikliyim zaten..
Doktora sordum hemen normalmi diye..
Normal normal merak etme bu kadara bişey demiyoruz dedi..
Folik asit vermişti ilk gittiğimde bugünki idrar testimde de ilthap çıktı sanırım yanlış hatırlamıyosam onun içinde ilaç verdi çook dikkat et kendine dedi..
Bide 3 aydan sonra kan ilacı vericeğini söyledi..

Gerçekten öyle.
Ben anneler gününde test yaptım çok silik bi çift çizgi çıktı o gün gittim kan testi yaptırdım 133 küsür çıktı ama bana düşük geldi o yüzden içim rahat değildi..
O günden sonra 2 tane daha idrar testi yaptım çizgiler belirgindi perşembede doktora gittim ne alttan nede karından gözükmedi kese yine kan değerime bakmak istedi doktor ben dış gebelikten korkuyorum diye..
Bu sefer değerim 998.29 a yükselmişti iç gebelik gibi gözüküyo 10 gün sonra tekrar gel dedi ama dayanamadım bugün gittim çok şükür keseyi görebildik..
Ama şimdiye kadar konuları okumaktan başka bişey yapmadım yazmaya cesaret edemedim sonra daha fazla üzülürüm diye..

canım yaa bende bebeğimi görünce yarın inşallah ozaman ailemize söylicezzz buarada bebeğin hayırlı olsun cnm

canım yaa bende bebeğimi görünce yarın inşallah ozaman ailemize söylicezzz buarada bebeğin hayırlı olsun cnm

Çok teşekkür ederim..
Sizinde hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağınıza alıcağınız günleride göstersin inşallah..
Hepimize İNŞALLAHHHHHH..
5+5 oluyosa yarın görürsün muhtemelen benim ultrasonda 5+4 çıktı bugün çnkü..
İlk kontrlnüzmü yarınki?
Aç git mutlaka test istiyo doktor çnkü..
Ben aç olmadığım için 1 tane testimi yaptıramadım 10 gün sonra gittiğimde yaptırcam gene kan vermek zorundayım malesef.. :2:

Kızlar diğer konunun sahibesinin ve isminin değiştirilmesi için editöre mesaj atmıştım konu sahibesi sizi yapayım mı diyo ama gerek kalmadı nasılsa bu konu taşınsın bence ama tabi konu sahibesinin haberi olmadan böyle bişeyde olmaz..
En iyisi kendisi online olduğunda editörelere mesaj atar heralde..

Gerçekten öyle.

bizde söyledik esim kendi annesi bende kendi anneme dün sabah tel.de dedim dedim anne ben hamileyim cokk sevindi.. telde bhunu hissettim ben annemden uzaktayim almanyada yasiyorum esimin annesi okadar sevinmedi gibime geldi yada coktaydi ne bilim kayinpederim bilmiyor sanirim.

Back
X