Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
izmit-gölcükgece nası uyucam bn sımdı eşimde yok
![]()
kayyumcugum ıyıyım canım ama deprem haberını duydum ya ıcım bı hos oldu.bende cok korkarım da depremden.adanada da olmustu yıllar once.ama gercekten cok korkuyor ınsan...
kıyamamm yaa yakınına filan gitsen yada birini çağırsan gelmezmi komşun filan yokmu
normalde depremden korkmazdım alısıgım ben 99 depremınden ama şimdi hamile oldugum için nefesım filan kesıldı cok korktum bide evde yalnızım bi basıma(bulundugum yerde akrabalarımda yok ben eskısehırlıyım)..elim ayagım zangır zangır titredi..ağladım![]()
cnmm yaaa geçmiş olsunnnn. Kendine iyi bakkk
kasvetlı korkmamaya calıs canım merkez ussu senın baya uzagın aslında.artcı sarsıntı olmus bır tane bak hıssetm:79:edın bıle korkmamaya calıs bebişi düşün olur mu canım.ben artık cıkıyorum hepınıze ıyı geceler.
selamm
napiyorsun bakalim kizlarr ???
canım benim ya çalışınca daha zor rakibemgünaydın kızlar. ben özel sektör mağduru evde değil işteyim. hava çok kötü yağmur soğuk. sabah 2 kere kustum. başım çatlıyo. üstelik bu akşam en yakın arkadaşımın düğünü var kuaföre falan gitmem lazım ama parmağımı oynatacak halım yokne kötü bi gün . gidip biraz uyusam kendıme gelecem ama. akşam düğünden yatılı misafırlerımde olacak galıba. okadar ters zamana denk geldı kı herşey gözümde büyüyor
canım benim abartmıyordun normaldir yaşadıkların .herkes senin gibi emin ol .hep bebişten konuşmak istiyor insan .göbüşün 14. haftadan sonra baş gösterir daha erken ama eğer kız çocuk annesi olacaksan popodan genişlersin ,yok erkekse direk karından bir şey çıkar ortaya sivriceYA BELKİDE BEN ÇOK ABARTIYORUMMM İÇİM KIIR KIIR SİZLERLE HEM NEŞELİ MUHABBET HEMDE BLİNÇLİ İLERLEMEK İSTİYORUM BENİMLE AYNI HİSLERİ AYLAŞAN YAŞAYAN SİZLERLE.. DOĞUM YAMIŞ OLANLAR BİLGİ VERİR AMA YAŞAYAN ARKADAŞLARIMLA KONUŞMAK DAHA ÇOK HAZ VERİYORRR.MESELAAA MESERRET SEN BİŞEY YAZINCA VAKİTLERİMİZ AYNI MERAK EDİYORUM BENİM ÖNÜMDE GİDEN ARKADAŞLARI HEMEN OKUYORUMM HIMMM DEMEK 2 HAFTA SONRA BENDE BÖYLE OLACAĞIMM GÖBÜŞÜM NE ZAMAN ÇIKACAKMIŞŞŞ HIIMMM DİYEEE
NEYSEEE FAZLA KONUŞTUUMMM BENNNN SIKMAYAYIM SİZİİİ SUUSTUMMM..![]()
ne demek canlıysa test yaparız senin doktorun arızalı ben sana söylüm canım.o ne biçim bir laf ya .böyle kendini bilmeyen doktoru öldüresim geliyor.son adetini sorması lazım.tahlilleri mutlaka yapması lazım kansızlık ,idrarda protein ,kum,bahteri çıkabilir ihtimaliyle ,hatta vajinal muayene şart ilk kontrolde çünkü gebe kalan kadında direk kanserli hücre çoğalımı söz konusu incelemesi lazımdı bilmiyorum ama değiş doktoru sen daha zaman geçmeden.ben de doktoru değiştirmeyi düşünüyorum çünkü hiç yorun yapmıyor rahatlatmıyor devamlı tedirginim yani keseyede karından baktı var dedi 10 gün sonra gel canlısa testler istiycem dedi nekdarlık dedim 3 4 haftalık filan dedi bu ne demek yahuuuu son adetimi bile sormadı ben söyledimm neyapayım kızlar sizce aslında güzel bi hastane ve fgüzel bi dr olduğu syleniyor
ben yaptırdım canım.HEM KAN hem de idrar canım.özellikle bu tahlilde tiroid bezleri ve kan değerleri çok önemli.ve periferik yayma.mesela kan akım hızın ,pıhtılaşma hızın önemli.eğer ki kan pıhtılaşma sorunu yaşanırsa düşükle sonuçlanıyor.ultrasonda bebeği görmüş olabilir ya da kesenin yeri ,konumu çevrsindeki hücre toplanımını görebilir ama kanda herşeyin çıkar.ooff ya kızlar benim moralim bozuldu birden..doktorum bana ne kan testi ne de idrar testi yaptırdı..sadece ultrasondan baktı..sizlere yapıldı mı..mecburi birşey mi bu testler..söyleyin bana nolur valla çok kötü hissediyorum kendimi.
Arkadaşlar ben yatıyorummm nedense sancılarım arttııı. Iyi gecelerrrrrrrrrrrr?????????
Sağlııcakla kalınnnnn.