canım bence doktorunda bi tuhaflık yok tedbirli dwavranmış.gebelikte ilk 3 ay ve son 3 ay ilişki tavsiye edilmiyor.düşük riske edilemezki çünkü iyi giden bi gebelik de dahi herşey tersine dönebiliyor.belki doktor muayenesinden sonra birşeyler ters gidebilir diyerekten garantiye gitmenin ne zararıvar.bebeklerimiz için baş ağrısı bulantı vs. ye katlanıyoruzda bu mu zor gelecek değilmi.benimde doktorum ilk 3 ay beslenme ile ilgili tereddütün olmasın bebek senin deponu kullanır demişti.bu ilişki bu kadar önemli olmsa gerek.herşey yolunda gider inşallah canım ama doktorunun söylediklerini kafana takmaKızlar selam,
şimdi geldim doktordan sıcağı sıcağına yazıyorum,
kesemiz göründü, doktor, daha çok minik, düşük riski görünmüyor ama başka bir şey söyleyemem 2 hafta sonra gel dedi, su arada ultrasona göre de 5 hafta görünüyoruz.
Ya ben bu doktora gebelik öncesinde de gitmiştim, çok iyi ilgilenmişti ama bu kez neredeyse hiç ilgilenmedi![]()
Yediklerine dikkat etmene gerek yok, sigarayı bırak dedi, bir de ilk 3 ay ilişki yasak dedi, size de böyle bir şey söylemiş miydi? Yani kafam çok karıştı, internette sadece riskli gebeliklerde cinselliğin yasaklandığı yazıyorken, benim doktorun yeme içme konusunda hiç bir şey söylemeyip sadece ilişkiyi yasaklaması kafamı karıştırdı, of ya ben mi çok pimpirikliyim :26:
Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum, 2 hafta sonra başkasını bulup olan gidicem, sinir oldum ya![]()
canım sana hoşgeldin diyene kadar çok zaman geçti ama yinede hoşgeldinnnnBen geldimmmmmmmmmmm annişlerrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzz?????????????
ne oldu canımmmkızlar derdim var of offfffffffffffffffffffffffffff
ayyy canım baktım senin sat 7 nisanmış benimde 4 nisan haftaya çarşamba gitcem kalp atışları için çok heyecanlandım .bide ben bebeği gördüm ama atışlar yoktu henüz ama ultrason görüntüsünü büyütünce göründü.sen bugün gittiğinde görüntüyü büyütmedende görebildinmi bebişiSelam kızlar maşallah o kadar kalabalığız ki ve muhabbet o kadar hızlı ilerliyor ki takip etmekte zorlanıyorum.Ama Allah muhabbetimizi arttırsın yinede tabiki.Öncelikle bir düşük muhabbeti olmuş umarım yoktur öyle birşey tam anlayamadım ama bileniniz varsa söyleyebilirmi.Çok zor Allahım inşallah herkesin bebeği göbüşündedir.
Bana gelince doktordan geldim MİNİK FASÜLYEMİN KALBİ ATIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRR
Gördüm onu kızlar gebelik kesesinin içinde fasülye şeklinde aynı ve ortasında kalbi yanıp yanıp sönüyorr çok hızlı atıyo görsenizBi telaşlı bi telaşlı büyümeye çalışıyo çooook işi var kafasını kaldırıp bize bakmadı
Büyümem lazım anne baba diyor. Eşim de yanımdaydı çok heyecanlandık içimde bir can var sonunda inandım :) Allahım her isteyene yaşatsın bu mutluluğu....Bir sonraki kontrolüm 10 gün sorna :)
canım patlamış mısır midenin suyunu çeker diye duymuştum bi dene istersennnçektin çektin :)
canım miğdenin suyunu alıcak şeyler ye lifli gıdalar.kepekli ekmek tüket.tuzlu çubuk krakerin iyi geldiği söylenir.geçmiş osssunnn![]()