- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 108
cnm oncelıkle gecmıs olsun bende de oluyo ama senın kadar asırı degıl sadece eskısınden bıraz fazla yutkunuyorum o kadar ıns bi an once ıyıleşirsin..bulantılarım ilk hamileliğimde çokdu ölüyordum neredeyse bunda 7 sefer istifram oldu ama bir aydır azımdan salya akıyor elimde pet şişe tü tü tü geçmedi birde üstüne üstlük mide yanmam başladı ölüyorum şu tükürük olayını yaşayanm varmı aranızda![]()
ayy cook tatlılar yaaEki Görüntüle 197533 Eki Görüntüle 197534 Bakin teyzeleri bebislerimin ilk cicileri
hosgeldın cnm valla aynı dert bendede var ama bana tuzlu salatalık iyi gelıyoselam arkadaslar,
yeni katiliyorum size bende 9. haftadayim..Tam gün calisan biriyim, su mide bulantisi ve siskinligi icin bi tavsiyesi olan varmi??? Is yerinde baya zorlansamda yorulmadan ziyade bu mide beni hallediyooooo....
Kızlar günaydın ve iyi pazarlar herkese:)
Bende yıne kurulu saat gıbı 8.00 de uyandım esım uyuyo canım sıkıldı bır bakım dedım topıke ama herkes mısıl mısıl uyuyor sanırım.
Bugün herkes tatildir sanırım hepinize iyi haftasonları![]()
gunaydın canım ayynen benım kociş de uyuyo bende kalktım gecmısı okuyana kadar canım cıktı