Canım alttan ultrasonla baktımı?
Benimde SAT 4 nisan aslında 12 mayısta gittiğimde gözükmedi ne alttan ne üstten kan değerim o zmn 998.29 du.
Kan değeriyle alakalı bişey gözüküp gözükmemesi kafana takma..
Biraz daha sabret.. Ve içini ferah tut..
Ah bu erkekler..
Bencede ocak annelerinin ilk bakıcağı yer orasıdır keşke bu konu orda açılsaydı..
Bölünme oluyor böyle konu sahibi gelse keşke netleşse..
İnşallah sağlığı iyidir girmiyomş bi kaç gündür heralde..
Burdakilerde oraya gitmeye yanaşmıyolar anladığım kadarıyla..
Konuyuda konu sahibinin haberi olmadan taşıtmak olurmu bilemiyorum..
Öyle ikilemde bi durum anlıcyan..
22 yaşındayımmm
Günaydın cnm iyi pazarlar sanada..
Teşekkür ederim cnm cevapladığın için sen çıktıktan sonra biraz araştırdım aradım öğrendim..
İnternetten randevu alıpta gelebilirsiniz randevusuzda gelebilirsiniz dedi telefona çıkan bayan..
Ben şimdi sana başka bişey sorcam çok kalabalık oluyomu orası yani böyle 6-7 bekleyenin olduğu oluyomu?
Bide sadece Candan hanım mı var kadın doğumcu? Ve ne zamandır Candan hanıma gidiyorsun?
canım duruma göre değişiyor ama genel olarak pek kalabalık bir hastane değil öyle saatlerce beklemiyosun gittiğinde numara veriyolar işte önünde max. 2-3 kişi oluyor ama bazen doktor doğumda oluyor o zaman da eğer aramışsan gelmeden önce falan hastaneyi kızlar blgilendiriyor şu saate kadar doğumda vs.. diye. ben candan hanıma 3 aydır falan gidiyorum.son 1 ay hamilelik için işte. ondan önce de tedavi gördüm 2 ay
şubatta hsg filmi çektirdim yani rahim filmi 1 senedir istiyoduk olmuyodu sonrasında doğuştan tek tüplü ve tek yumurtalıklı olduğumu öğrendim.tıp dilince unicornius uterus deniyor.yani yarım rahim.çok üzüldük çöküntüye uğradık resmen. sonra bir cumartesi eşim kalk başka bir doktora daha gidelim dedi ve gisbir de var mı doktor diye aradık varmış işte tesadüfen gittik.filmimi inceledi.bana moral verdi sol tüpün açık çok güzel dedi.tek tüple de hamile kalırsın dedi.yumurtlama takibine aldı beni.ve ikinci ayda tek bir yumurtam oldu.ve o tek yumurtayla ben hamile kaldım.doktorumu çok seviyorum çok iyi ve narin bir dktor.çok güzel açıklamalar yapıyor her sorunu cevaplıyor.biraz çok konuşmayan cinsten ama lak lak yapmıyor yoksa sorduğun her soruyo cevap veriyor.ciddi bir hanım yani :)
aslında çok şey yaşadım şubattan beri ama candan hanıma inandım ve güvendim ve beni 2 ayda bebeğime kavuşturdu
doğuma kadar da bırakmayı düşünmüyorum onu...