• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri

değerim 660.10du.doktor bu değer görebilmek için küçük daha dedi.bakalım inş görebilriz bebişimin keseciğini teyzesi:61::34:

Doktorun doğru söylemiş cnm o değere göre gözükmez..
Tabi doktorların söylediklerine göre..
Eğer 2 günde bir katlanırsa değerin 4 gün sonra vajinadan 7-8 gün sonrada karından görünür..
Keseyi gördüm ama kalp atışını görene kadar içim rahat etmicek tam anlamıyla..
Gerçi ondan sonrada 2li tarama testi 3lü tarama testi şeker yüklemesi o su bu su derken doğana kadar rahat edemicek içim..
Doğdukdan sonrada başka dertlerrrrrrrr :52: :52: :52:

seyda sen keseyi gördüğünde değerin kaçtı biliyomusun?bu hafta sonu gidicem benimde 2. haftam olucak adet geciktikten sonra.gecikmeden 1 hafta sonra gittim görülmedi kee. benimde.

Cnm benım 5 gun gecmıstı 6. gun hastanedeydım ılk gıttım kan degerım 2152 ydi..kesem de gözükmüstu zaten umarım yardımcı olabıldım allahım herkesın gönlüne gore versın ınsallah:16::16:

Doktorun doğru söylemiş cnm o değere göre gözükmez..
Tabi doktorların söylediklerine göre..
Eğer 2 günde bir katlanırsa değerin 4 gün sonra vajinadan 7-8 gün sonrada karından görünür..
Keseyi gördüm ama kalp atışını görene kadar içim rahat etmicek tam anlamıyla..
Gerçi ondan sonrada 2li tarama testi 3lü tarama testi şeker yüklemesi o su bu su derken doğana kadar rahat edemicek içim..
Doğdukdan sonrada başka dertlerrrrrrrr :52: :52: :52:

valla aynen öle canım ya yarında bnm randevum var doktorumu degıstırıyorum umarım bunu severım :1::emir_bebek:

valla aynen öle canım ya yarında bnm randevum var doktorumu degıstırıyorum umarım bunu severım :1::emir_bebek:

Bende değiştircem doktorumu bidahaki randevuya başka birine gidicem.
Gisbire gidicem eşimde biraz araştırdı onu eşimin arkadaşının eşininde doktoru Candan hanımmış doğumunu o yapmış şifa hastanesindeyken..
Bakalım ikimizde memnun kalırız inşallah..
Sen kalp atışlarını duydunmu bebişinin? Yoksa yarın gittiğinde mi duyucaksın?
Kesenin içinde bebişin göründümü ilk keseyi gördüğünde?

slm kızlar bende allah nasip ederse sizler gibi 2012 nin ilk annelerinden olacagim zaten diğer topikteki arkadaslarım hep burdaymıs insallah hepimiz de güzel bir hamilelik dönemi geciririz

arkadaşlar sizinde karın ağrınız varmı ben 5 haftalık hamileyim ama karın ağrım var ve bu beni korkutuyr

bende 5+2 iken gitmiştim doktora kesemi gördü doktor 12mmdi ama bebeğimizi göremedik,ultrason çıktısında hafif silüet şeklinde bişey var onun olduğunu zannediyorum ben. doktor 1 yada 2 gün içinde görürüz kendisini demişti ama kalp atışlarını dinlemeye gidicem yarın inşallah duyarım 6+6 olucam yarın...

arkadaşlar sizinde karın ağrınız varmı ben 5 haftalık hamileyim ama karın ağrım var ve bu beni korkutuyr

evet benim de var doktor ilk görüşmeden kasık ağrıların olucak telaşlama dedi bana.hatta bel ağrısı da yaşayabilirsin dinlen bol bol dedi.normalmiş kasık ağrısı.

evet benim de var doktor ilk görüşmeden kasık ağrıların olucak telaşlama dedi bana.hatta bel ağrısı da yaşayabilirsin dinlen bol bol dedi.normalmiş kasık ağrısı.

ya bana doktor hiç bişi demedi ultrosanla baktı resim verdi açıklama yapmadı ama benim aklımda b,r sürü soru var ne yapacam bilmiyorum yarın doktora gitmk istiyorum açıklama yapan bir doktora gebzeliyim yüzyıl hastanesine gitcem inşallah iyidir doktorları

Cnm benım 5 gun gecmıstı 6. gun hastanedeydım ılk gıttım kan degerım 2152 ydi..kesem de gözükmüstu zaten umarım yardımcı olabıldım allahım herkesın gönlüne gore versın ınsallah:16::16:

ben de doktora gittiğimde haftaya 5+5 olucam inş görürüm :9::9::34::34:

ben 4 haftalıkken kese göründü dış gebelikten endişeliydim . çok şükürki değildi ama bazı problemlerim var karın ağrısı gibi şuan 5+1 im doktora gitsem görebilirmiyim acaba yada kalp atışını duyabilirmiyim

5 haftalıkken göremeyebilirsin canım ben 5+2 iken gittiğimde kalp atışlarını duyamadık ama erken döllenme olduysa duyabilirisn tabii

aslında karın ağrımdan dolaı gitmke istiyorrum 1 hafta daha beklemek en güzeli galiba sizinde rahatsızlıklarınız varmı gece bile bazen uyandırıyor

karın ağrın mı kasık ağrısı mı karın ağrısıysa bu gazdan olabilir canım benim de oluyor normalde de gazı olan biriydim ben hamilelikten sonra çoğaldı kasık ağrılarımda oluyor ara ara saniyelik sonra geçiyor.olur bunlar stres yapma

valla canım ne tarafta yaramaz bilmiyorum gülüşüm ama ilerleyen zamalarda epey hareketlencez :52:

5. haftayı bugün bitiyorsun yarın 6. haftanın içinde olacaksın tatlım.
5+1 olunca yani .
6. oluncada 6 bitmiş artık 7.nin içine giriyor oluyorsun

arkdaslar merhaba bende aranıza yenı katıldım ogrendıgım salı gununden berı ıcım kıpır kıpır :) bebısı daha gorememenın verdıgı hem stres var hemde varlıgını bıldıgım ıcın acaıp mutluluk var ..

benım sat 17 nısan ama ben 28 gunde bır ader goruyorum gecen salı ogrendıgımde dr bana 4+2 olmussun dedı ama benım kafam hala cok karısık. salı gunu 6 haftaya mı gırıyorum 5. haftadan cıkıp?

arkdaslar merhaba bende aranıza yenı katıldım ogrendıgım salı gununden berı ıcım kıpır kıpır :) bebısı daha gorememenın verdıgı hem stres var hemde varlıgını bıldıgım ıcın acaıp mutluluk var ..

benım sat 17 nısan ama ben 28 gunde bır ader goruyorum gecen salı ogrendıgımde dr bana 4+2 olmussun dedı ama benım kafam hala cok karısık. salı gunu 6 haftaya mı gırıyorum 5. haftadan cıkıp?

ben de ptesi öğrendim yarın 5.haftam dolacak 6. haftadan gün alıcam öyle dediler bana da.16 mayısdı batım.

Bende değiştircem doktorumu bidahaki randevuya başka birine gidicem.
Gisbire gidicem eşimde biraz araştırdı onu eşimin arkadaşının eşininde doktoru Candan hanımmış doğumunu o yapmış şifa hastanesindeyken..
Bakalım ikimizde memnun kalırız inşallah..
Sen kalp atışlarını duydunmu bebişinin? Yoksa yarın gittiğinde mi duyucaksın?
Kesenin içinde bebişin göründümü ilk keseyi gördüğünde?

evet gördum cnm:nazar:miniminnacıktıı:1:zaten keseyı gordukten 9 gün sonrada kalp atıslarını duydum:nazar:bebegımıde gördüm gercı ben sese odaklanmıstım ama:1:sımdı 8 haftalık olduk bakalım yarın doktor teyze ne dıcek umarım hersey yolundadır:61:

slm kızlar bende allah nasip ederse sizler gibi 2012 nin ilk annelerinden olacagim zaten diğer topikteki arkadaslarım hep burdaymıs insallah hepimiz de güzel bir hamilelik dönemi geciririz
hosgeldın cnm hayırlısı olsun hakkında..
evt canım ara ara oluyo ama senın haftalarındayken daha fazlaydı regl tarıhı oldugu ıcın o aralar korkma hersey yolunda:16:
bende 5+2 iken gitmiştim doktora kesemi gördü doktor 12mmdi ama bebeğimizi göremedik,ultrason çıktısında hafif silüet şeklinde bişey var onun olduğunu zannediyorum ben. doktor 1 yada 2 gün içinde görürüz kendisini demişti ama kalp atışlarını dinlemeye gidicem yarın inşallah duyarım 6+6 olucam yarın...
duyarsın ınsallah cnm :16:
ben de doktora gittiğimde haftaya 5+5 olucam inş görürüm :9::9::34::34:
bn keseyı 5+1 ken gormustum cnm :49:
ben 4 haftalıkken kese göründü dış gebelikten endişeliydim . çok şükürki değildi ama bazı problemlerim var karın ağrısı gibi şuan 5+1 im doktora gitsem görebilirmiyim acaba yada kalp atışını duyabilirmiyim
cnm kalp atısı ıcın cok erken henuz daha kesenı gorebılırsın o da kandakı degerıne baglı bn 6+2 de fln duydum pıt pıtları:nazar:ıns kesenı gorursun :16:
hosgeldın cnm görürsün inş hıc stres yapma:20::16:

gec dollenme olabılır canımcım takma kafana:34::16:

arkadaşlar meraba ben bişey sorcam lütfen cvp yazın gebe kalmadan önceki aylarınızda hiç adet gecikmesi yaşadınızmı benim çok düzenli olan reglim ilk kez geçen ay 4 gün gecktide şimdiden saolun iyi akşamlaaarrr.....

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz ve hayırlı olsun :71:
Ben de dün keseyi gördüm, doktor 15 gün sonra gel kalp atışlarını görelim dedi, 15 gün beklicem şimdi ama hiç sıkıntı yapmıyorum. siz de çok acele etip strese sokmayın kendinizi, geç olsun güç olmasın :nazar:

Back
X