vay vay vayyy kimin arkadaşıı gelmişşşşşşşş![]()
normal bir saatte hemde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vay vay vayyy kimin arkadaşıı gelmişşşşşşşş![]()
cnm cuma günü gittim hem alttan hem karından baktı 5+6 ydım gittiğimde
verdiğin bigi için teşekkür edirm canım kesinlikle bilmişlik olarak düşünmedim sayende farklı birşey öğrendim kullandığın ilacı hiç duymamıştım. Yarın doktorumu arıcam. çünkü elevit çok kötü etkiledi.
Normal bir saatte hemde
cnmm bende bugün felan gittin sandımm çekindimm yok bebeğimm içini ferah tut yarına kadar dualarla git doktorunaaa. Seninki geç döllenmedirrr. Ne kadar şimdii bebek cepten yiyorr sen yemesende olur deselerde doktorlarr çok çıkartana arkadaşlar oluyorrr. çocuğa kötü birşey olmaz anlamındaaa diyorlarr sana şunu söyleyeyim arkadaşıımm bak prensesler gibi davran kendine dinlen çokda güzel beslen bak o zaman minnoşunun mm iii ne kadar hızlı artacakkk.benimde burdaki çok arkadaştan onlara göree geç gösterdii . Doktoruma sorduummm .cnm cımm sen kendini çok yoruyosunn .işinden ötürü hiperaktifsin benseni biliyorumm çok da çay içiyosunn söyel çayı kestinmi dedi kestimm dedimm. Meyvene fnıdık ceviz badem dedi yiyomusun başladım dedimmm . Bak şimdi daha rahat ederiz dedi..mutlaka yoğut sütt anniiişimmmüzme tatlı canını sen kendini üzdüğünü hissetmedenn o meleğimiz biliyooo.ya
benimde koca gitti giderkende uyduyu söktü götürdü . bende pc ye kaldım :)![]()
benimde koca gitti giderkende uyduyu söktü götürdü . bende pc ye kaldım :)![]()
ne güzel hepimiz aynı anda aynı şeyleri yaşıyoruz
bende uyukluyodum :))
sen nekadar tatlı bi insasın ya allahıma sığınıorum allahım hayırlsını bilir verende o alanda..yemeklerimi atlamıorum suyumu sütümü peynirimi yumurtamı hiç atlamıorum..sadece fıdık ceviz badem falan hergün yemedim ama bundan sonra dikkat ederim allahım hepimize hayırlı evlatlar güzel hamilelikler nasip etsin amin ilgin içinde çok teşekkür ederim canımmm![]()
eveeeeeeeeeeeeeeeetttt cnmm mercimeğimin aarkadaşının annesii nasılsıınnn??
kızlar mideniz bulanıyormu canınız bişi istiyormu .. ben ne tuhaf bir insanım yahuu ne mie bulantım var nede canım bir şey istiyor . zorluyorum zorluyorum ama yokk . kocacımda fazla zorlama diyoama istiyroum ki arasın bulsun mesela geçen bir ayakkabı gördüm ona aşerdim bu olurmu ? acep:18::18::18:
kızlar mideniz bulanıyormu canınız bişi istiyormu .. Ben ne tuhaf bir insanım yahuu ne mie bulantım var nede canım bir şey istiyor . Zorluyorum zorluyorum ama yokk . Kocacımda fazla zorlama diyoAma istiyroum ki arasın bulsun mesela geçen bir ayakkabı gördüm ona aşerdim bu olurmu ? Acep:18::18::18:
aminnn cnmmm bnmmmm .haydiiii yarın halayyaaa o zamannn selinnin mercimeği içinnn yarınn eğitim kölesi bennn. Saat 21== da eve gelirim geç öğrenirim güzel sonucu şimdi çekeyim öndennnnselinin mercimeğine birrr
Haydii arkadaşlarrrrrrrr selin boşboşunaaa mercimeğini üzüyorrrr kızalım onaaaa
adaesilaaaa sende kızz selineee
kızlar mideniz bulanıyormu canınız bişi istiyormu .. ben ne tuhaf bir insanım yahuu ne mie bulantım var nede canım bir şey istiyor . zorluyorum zorluyorum ama yokk . kocacımda fazla zorlama diyoama istiyroum ki arasın bulsun mesela geçen bir ayakkabı gördüm ona aşerdim bu olurmu ? acep:18::18::18:
selin kızarım bak sana üzme miniğini![]()
cnm bende aynen senın gibiyim hiç aşermiorum midem hiç bulanmadı sadece dün akşan acaip başım döndü birde göğüslerim hassas doktorumm keseyi göremeyince dış gebelik olabilir dedi bende şimdi hep diorum midem bulansın ama yeterki ben onu hissediyim[/QUO
doktor benim kesemi gördü allahın izniyle bende ondan korkuyordum ama daha miniktir . zorlama bebeişi annesi