• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri

cnm cuma günü gittim hem alttan hem karından baktı 5+6 ydım gittiğimde

cnmm bende bugün felan gittin sandımm çekindimm yok bebeğimm içini ferah tut yarına kadar dualarla git doktorunaaa. Seninki geç döllenmedirrr. Ne kadar şimdii bebek cepten yiyorr sen yemesende olur deselerde doktorlarr çok çıkartana arkadaşlar oluyorrr. çocuğa kötü birşey olmaz anlamındaaa diyorlarr sana şunu söyleyeyim arkadaşıımm bak prensesler gibi davran kendine dinlen çokda güzel beslen bak o zaman minnoşunun mm iii ne kadar hızlı artacakkk.benimde burdaki çok arkadaştan onlara göree geç gösterdii . Doktoruma sorduummm .cnm cımm sen kendini çok yoruyosunn .işinden ötürü hiperaktifsin benseni biliyorumm çok da çay içiyosunn söyel çayı kestinmi dedi kestimm dedimm. Meyvene fnıdık ceviz badem dedi yiyomusun başladım dedimmm . Bak şimdi daha rahat ederiz dedi..mutlaka yoğut sütt anniiişimmm:16::16::16:üzme tatlı canını sen kendini üzdüğünü hissetmedenn o meleğimiz biliyooo.ya

verdiğin bigi için teşekkür edirm canım kesinlikle bilmişlik olarak düşünmedim sayende farklı birşey öğrendim kullandığın ilacı hiç duymamıştım. Yarın doktorumu arıcam. çünkü elevit çok kötü etkiledi.

teşekkürler nurz cumm inan ben sizleriii komşum gibi görüyorummm..

Bu arada cnmm ilacı hızlı yazdığımdannn yanlış olmuuuşş

multi-tabs canım doğrusu lütfen ilgilennnn olurmuu diğer arkadaşlarıma da tavsiye ediyorummm.

benimde koca gitti giderkende uyduyu söktü götürdü . bende pc ye kaldım :):30::30::30::30:

cnmm bende bugün felan gittin sandımm çekindimm yok bebeğimm içini ferah tut yarına kadar dualarla git doktorunaaa. Seninki geç döllenmedirrr. Ne kadar şimdii bebek cepten yiyorr sen yemesende olur deselerde doktorlarr çok çıkartana arkadaşlar oluyorrr. çocuğa kötü birşey olmaz anlamındaaa diyorlarr sana şunu söyleyeyim arkadaşıımm bak prensesler gibi davran kendine dinlen çokda güzel beslen bak o zaman minnoşunun mm iii ne kadar hızlı artacakkk.benimde burdaki çok arkadaştan onlara göree geç gösterdii . Doktoruma sorduummm .cnm cımm sen kendini çok yoruyosunn .işinden ötürü hiperaktifsin benseni biliyorumm çok da çay içiyosunn söyel çayı kestinmi dedi kestimm dedimm. Meyvene fnıdık ceviz badem dedi yiyomusun başladım dedimmm . Bak şimdi daha rahat ederiz dedi..mutlaka yoğut sütt anniiişimmm:16::16::16:üzme tatlı canını sen kendini üzdüğünü hissetmedenn o meleğimiz biliyooo.ya

sen nekadar tatlı bi insasın ya allahıma sığınıorum allahım hayırlsını bilir verende o alanda..yemeklerimi atlamıorum suyumu sütümü peynirimi yumurtamı hiç atlamıorum..sadece fıdık ceviz badem falan hergün yemedim ama bundan sonra dikkat ederim allahım hepimize hayırlı evlatlar güzel hamilelikler nasip etsin amin ilgin içinde çok teşekkür ederim canımmm:70::69:

kızlar mideniz bulanıyormu canınız bişi istiyormu .. ben ne tuhaf bir insanım yahuu ne mie bulantım var nede canım bir şey istiyor . zorluyorum zorluyorum ama yokk . kocacımda fazla zorlama diyo :32::32::32: ama istiyroum ki arasın bulsun mesela geçen bir ayakkabı gördüm ona aşerdim bu olurmu ? acep:18::18::18:

sen nekadar tatlı bi insasın ya allahıma sığınıorum allahım hayırlsını bilir verende o alanda..yemeklerimi atlamıorum suyumu sütümü peynirimi yumurtamı hiç atlamıorum..sadece fıdık ceviz badem falan hergün yemedim ama bundan sonra dikkat ederim allahım hepimize hayırlı evlatlar güzel hamilelikler nasip etsin amin ilgin içinde çok teşekkür ederim canımmm:70::69:

aminnn cnmmm bnmmmm .haydiiii yarın halayyaaa o zamannn selinnin mercimeği içinnn yarınn eğitim kölesi bennn. Saat 21== da eve gelirim geç öğrenirim güzel sonucu şimdi çekeyim öndennnn:74::74::74::74::66::66::64::64::64::62::62::62::62::62::62::21::21::21::21::21:selinin mercimeğine birrr :16::16::16:

Haydii arkadaşlarrrrrrrr selin boşboşunaaa mercimeğini üzüyorrrr kızalım onaaaa

adaesilaaaa sende kızz selineee

eveeeeeeeeeeeeeeeetttt cnmm mercimeğimin aarkadaşının annesii nasılsıınnn??

iyiyim canım ya ben daha keseyi görmedim çünkü dr um kongereye gitti çarşamba günü gidecez daha şimdiden heyecanlıyım onun için sen gördün keseyi okumuştum

kızlar mideniz bulanıyormu canınız bişi istiyormu .. ben ne tuhaf bir insanım yahuu ne mie bulantım var nede canım bir şey istiyor . zorluyorum zorluyorum ama yokk . kocacımda fazla zorlama diyo :32::32::32: ama istiyroum ki arasın bulsun mesela geçen bir ayakkabı gördüm ona aşerdim bu olurmu ? acep:18::18::18:

cnm bende aynen senın gibiyim hiç aşermiorum midem hiç bulanmadı sadece dün akşan acaip başım döndü birde göğüslerim hassas doktorumm keseyi göremeyince dış gebelik olabilir dedi bende şimdi hep diorum midem bulansın ama yeterki ben onu hissediyim

kızlar mideniz bulanıyormu canınız bişi istiyormu .. Ben ne tuhaf bir insanım yahuu ne mie bulantım var nede canım bir şey istiyor . Zorluyorum zorluyorum ama yokk . Kocacımda fazla zorlama diyo :32::32::32: Ama istiyroum ki arasın bulsun mesela geçen bir ayakkabı gördüm ona aşerdim bu olurmu ? Acep:18::18::18:

yok cnmm ya çok şükürrr bnm miğdem bulanmıyoooo. Inşallahda bulanmazzz ben 36 saat derse giriyorumm yaaaaaaaaaaaa iyyyyyyyy. Bitrinde tutmasa öbüründe tutarrr birinin üstüne mutlaka denk gelirrrr:27::37::69::69::20::20::18::18:

aminnn cnmmm bnmmmm .haydiiii yarın halayyaaa o zamannn selinnin mercimeği içinnn yarınn eğitim kölesi bennn. Saat 21== da eve gelirim geç öğrenirim güzel sonucu şimdi çekeyim öndennnn:74::74::74::74::66::66::64::64::64::62::62::62::62::62::62::21::21::21::21::21:selinin mercimeğine birrr :16::16::16:

Haydii arkadaşlarrrrrrrr selin boşboşunaaa mercimeğini üzüyorrrr kızalım onaaaa

adaesilaaaa sende kızz selineee

allahım neolur benim ve güzel teyzelerinin sesini duy onlarada güzel güzel günler nasip et:):nazar:
harikasınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:74:

Yok canım benim de hiçbir şey istemiyor, hatta kocam kızıyor bana bişeyler iste nolur diyor, hep hayal etmiş ben gece yarısı bişey istemeliymişim, o da gidip almalymış, hayale bak :32:

selin kızarım bak sana üzme miniğini :34:

aslanımm bnnmm daha çok kız dahaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

Güzel arkadaşıımm bak hafta içiii akşam girmeyipp gece 2 de girrrrrr bak senii güzel arkadaşıımmm:37::37: Böyle yaparımmm . Btncmmm yaaaa ben çok yoğun çalışıyorumm 21-00 da anca evde oluyorumm yaaaa halim kalmıyor sende gece kuşuuuu

bende yarın doktora gidicem. yarın kaç kişi doktora gidiyor bakalım?
İnş. hepimiz güzel haberlerle döneriz.:71::71::71:

cnm bende aynen senın gibiyim hiç aşermiorum midem hiç bulanmadı sadece dün akşan acaip başım döndü birde göğüslerim hassas doktorumm keseyi göremeyince dış gebelik olabilir dedi bende şimdi hep diorum midem bulansın ama yeterki ben onu hissediyim[/QUO

doktor benim kesemi gördü allahın izniyle bende ondan korkuyordum ama daha miniktir . zorlama bebeişi annesi

Back
X