bende yarın doktora gidicem. yarın kaç kişi doktora gidiyor bakalım?
İnş. hepimiz güzel haberlerle döneriz.![]()
rendevu yokki bacım nasıl gidecez aslında gitmek istiyorumda ama nasıl yapcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım benim de hiçbir şey istemiyor, hatta kocam kızıyor bana bişeyler iste nolur diyor, hep hayal etmiş ben gece yarısı bişey istemeliymişim, o da gidip almalymış, hayale bak![]()
arkadaşlar meraba ben bişey sorcam lütfen cvp yazın gebe kalmadan önceki aylarınızda hiç adet gecikmesi yaşadınızmı benim çok düzenli olan reglim ilk kez geçen ay 4 gün gecktide şimdiden saolun iyi akşamlaaarrr.....
aslanımm bnnmm daha çok kız dahaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
Güzel arkadaşıımm bak hafta içiii akşam girmeyipp gece 2 de girrrrrr bak senii güzel arkadaşıımmmBöyle yaparımmm . Btncmmm yaaaa ben çok yoğun çalışıyorumm 21-00 da anca evde oluyorumm yaaaa halim kalmıyor sende gece kuşuuuu
çok geç geliyormuşun allah yardımcın olsun benimde seçimden sonraya ertelendi atamalar acaba tercih yapmasammı bile diye düşünüyorum hiç gözüm yemiyor ama bebeklerimize daha iyi bir gelecek için çalışmakta gerek kararsızım
canım eşin kendi kaşınmış bu gece 3 sıralarında uyandır onu zor bulunan bişey iste maksat kocanın hayali gerçek olsun :)))
cnm en doğrusu ne ise araştır hemen uygulamaya geçççç. Benim doktorum sağolsunnn biliyooo durumumu istermisin rapor yazayımmı dediii. Ben yok dedimm ilkkezz hemenn tatil olsun istiyorummmmmmmmmmmmmm....
Cnmmm yaaa asiyi gördünmüüü bebişlerine cici almışşşşş dün gösterdi bu topikteeeee bizeee oda buraya takılıyo ilkönce bana hımmm ne geziyosun dediiii. Bendeee hamilelik duygusunu orda fazla yazarken kendimi düşünüp arkadaşları belki kırarımmm bencillik yapmak istemediğimi yazdımm oda takılıyooo artık burayaaaa.
Ama çok cicişşş şeyler almışşşş. Bizde alalımmm tatilll gel artıık gellllllllllll
canım senin 2.kontrolün mü doktor mu çağırdı.ben de gıtcem cnm yarın 13:40 da randevum var![]()
canım senin 2.kontrolün mü doktor mu çağırdı.
yyaa kayyum sen kaç haftalıksın..doktorun sana vitamin hapı vermiş galiba..saolsun benim doktor ilgisizliğinden hiç bişi vermedi..ayrıca folic asitte kullanıyormusun..ben 9.haftaya girdim ya kendim alsam dediğin hapı olmaz mı.
yok cnm 2.degıl 6+2 iken baska bı doktora gıtmıstım ıkıncı kez yanı kalp atısını dınletmıstı tam net dınleyemedım haftaya tekrar gelın dedı bende doktoru degıstırmeyı düsündügm ıcın yarın kontrol ıcın kendı ıstegımle yenı bı doktora gıtcem ınş severım gercı daha once gıtmıstım sevmıstım ama bılemıcem sımdı bişi degısecekmibıde dedıgın gıbı 9.haftaya gırdık ya onun ıcın folık asıt ıcmedım bugun daha baska ılaclar verılmesı gerekıyo sanırım..oyle yanı aslında benımkı uydurmaca bebegımı ozledımdee
:90:
progestan kullandım canım bı kutu bıttı doktor devam et demıstı sonra zaten o gunde 3 tane kalmıstı doktordan geldıkten sonra onuda ıcıp bıtırmıstım sonrada aldırmadım esıme gercı dun cok az lekelenmem oldu ama ılacı bıraktım ondan mı oldu nedır bı korktum anlatamam allahtan arkası gelmedı sımdı yarınkı doktora progesteron degerıme baktırırım ona gore ıcım rahat eder sorun yokolmazsa yazar bı daha ıcerım napalım
![]()
Iyı aksamlar kızlar maşallah topik yine kalabalık tam halaylık
Amma uzun sohbetlesmıssınız vallahı yetısmek zor oluyor ama detayları baya baya okudum.mpb,sekerrcık ve sanırım selın7 de yarın doktor kontrolune gıdıyor hepınıze bol sanslar kızlarr.mujdelı haberlerınızı beklıyoruz.
Bende anca sabah gırebıldım topıke sonrada cıktık acıkhavada kahvaltı yaptık.Adana da hava cok guzel kızlar ama kavurucu sıcaklar baslıyor gıbı:86:Ayrıca bugun sınemaya da gıttık esımle.Eger adrenalını sevıyorsanız Hızlı ve Ofkelı 5 e gıttık guzel fılmdı tavsıye ederım.
bende kullanıyroum progestan benim dr 14 haftaya kadar devam edeceksin demişti