• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri

bende hiiç memnun değilim doktordan gitmiycem hatta telefonu açıp kızıcam..ne bir tahlil yaptı ne hap verdi..o yüzdende hiç rahat değilim..haftamda geçiyor vitamin almak lazım..kendim mi alsam acaba..

canım sen bılırsınde doktoru degıstır ıste kurtul bnm gıbı:1:

ıyı aksamlar kızlar maşallah topik yine kalabalık tam halaylık :64::64::64::64::64:

Amma uzun sohbetlesmıssınız vallahı yetısmek zor oluyor ama detayları baya baya okudum.mpb,sekerrcık ve sanırım selın7 de yarın doktor kontrolune gıdıyor hepınıze bol sanslar kızlarr.mujdelı haberlerınızı beklıyoruz.

Bende anca sabah gırebıldım topıke sonrada cıktık acıkhavada kahvaltı yaptık.adana da hava cok guzel kızlar ama kavurucu sıcaklar baslıyor gıbı:86:ayrıca bugun sınemaya da gıttık esımle.eger adrenalını sevıyorsanız hızlı ve ofkelı 5 e gıttık guzel fılmdı tavsıye ederım.

cnmm hoşgeldiinnnnnnnnnn!!!! Anladığım kadarı ile keyiflerrrrr:16::16:

iyi akşamlar güzel anne adayları
oğluşumu uyuttum geldim
geçmişe yetiçmek zor baya sohbet olmuş
umarım herkes iyidir:nazar:
bende haftaya pazartesi gidicem dr
benim dr folik plus ve crinone düşük nleyici jel verdi
oğlumun hamileliğinde de kullanmıştım bu jeli
sizlerden kullanan varmı?

şekerckk lekeler kırmızı mı oluyor..benim sarılar leke sayılmaz heralde dimi..

oğluşumu uyuttum geldim

canım sen neden düşük önleyici kullanıyorsun..

evet gördum cnm:nazar:miniminnacıktıı:1:zaten keseyı gordukten 9 gün sonrada kalp atıslarını duydum:nazar:bebegımıde gördüm gercı ben sese odaklanmıstım ama:1:sımdı 8 haftalık olduk bakalım yarın doktor teyze ne dıcek umarım hersey yolundadır:61:

İnşallah iyi haberlerle gelirsin cnm..

arkadaşlar meraba ben bişey sorcam lütfen cvp yazın gebe kalmadan önceki aylarınızda hiç adet gecikmesi yaşadınızmı benim çok düzenli olan reglim ilk kez geçen ay 4 gün gecktide şimdiden saolun iyi akşamlaaarrr.....

Biz nisanda düşündük ve Allaha çok şükür o ay hamile kaldım..
Ondan önceleride gecikmem olmadı..

Evettt şimdiii çok kişi için kader anııı bnm eşimm fnrliiiiiii yazıkkk sessiz tv nin başında cnmm bnmm diğer erkekler gibi gürültülüde değiillll .

Bende heycanla maçın bitmesini bekliyorum bi FENERBAHÇELİ olarak..:nazar:

Bu arada yarın doktora gidicek olan arkadaşlar iyi haberlerinizi bekliyoruz Allahın izniyle..

şekerckk lekeler kırmızı mı oluyor..benim sarılar leke sayılmaz heralde dimi..

benım sarı oluyo cnm boyle yapıskan bısey sanırım ıltıhaptan kaynaklanıyo yarın doktorda bellı olcak gercı var zaten ıltıhap ama hadı hayırlısı..leke dedıgım kahverengıydı canım bı kac damla ..

sekerrcık hıc deme vallahı kızlar fıstık fıstık her bolumde muhakkak kızlar var zaten fılmın formatında:)ama olsun bız dogumlarımızı hayırlısı ıle yapalım yıne eskı halımıze donerız fıstık gıbı oluruz yıne sen canını sıkma.
kızlar bende yaklasık 7 haftadır progesteron ogne kullanıyorum.popişim delik deşik oldu ama bebişime can kurban.o sağlıklı olsun da gerısı onemlı degıl.bıldıgım kadarı ıle tedavı olanlara verıyorlar progesteron takvıyesı.yada hafıf kanama fılan olursa verıyorlar.benım progesteron kullandıgım halde yaklasık 7 gun kanamam oldu.korkmayın kızlar lekelenme veya kanama tarzı bısey yoksa gerek gormuyorlar sanırım progesteronu.

sekerrcık hıc deme vallahı kızlar fıstık fıstık her bolumde muhakkak kızlar var zaten fılmın formatında:)ama olsun bız dogumlarımızı hayırlısı ıle yapalım yıne eskı halımıze donerız fıstık gıbı oluruz yıne sen canını sıkma.
kızlar bende yaklasık 7 haftadır progesteron ogne kullanıyorum.popişim delik deşik oldu ama bebişime can kurban.o sağlıklı olsun da gerısı onemlı degıl.bıldıgım kadarı ıle tedavı olanlara verıyorlar progesteron takvıyesı.yada hafıf kanama fılan olursa verıyorlar.benım progesteron kullandıgım halde yaklasık 7 gun kanamam oldu.korkmayın kızlar lekelenme veya kanama tarzı bısey yoksa gerek gormuyorlar sanırım progesteronu.

ayy canım ya benim içime kurt düştü..kanamam yok benim ama akıntım sarı..ilki düşük olmuştu şimdi korkmaya başladım..ama senin kanaman varmış..bazı doktorlarda herkese bunu veriyorlar durduk yere..

oğluşumu uyuttum geldim

canım ben dedıgım gıbı yaklasık hamıle kalmadan oncekı haftadan bu yana progesteron ıgne kullanıyorum.gercı doktorum ıstersen jele gec dedı ama ben psıkolojık olarak o jelı rahmıme ıtemıyorum dıye ıgneye devam dedı.İnşallah bebegım 12 haftalık olana kadar kullanacagım.

benım sarı oluyo cnm boyle yapıskan bısey sanırım ıltıhaptan kaynaklanıyo yarın doktorda bellı olcak gercı var zaten ıltıhap ama hadı hayırlısı..leke dedıgım kahverengıydı canım bı kac damla ..

aynı akıntı bende de var canım..napsam bende mi gitsem ki doktora..yarın senden haber bekliycem..özellikle sor bu sarı akıntı canım..ben doktora gidemiyorum çok uzakta..ilçeden ile gitmem gerekiyor..oofff..

yükselişe geçmiş bu güzel işte inşallah devamıda gelir bende ilk yapttığımda 14 küsürdü adetten 3-4 gün önce yaptırmıştım sonrada yükselecekmi diye ne kadar taktım kafama anlatamam ama sonra yükseldi hiç korkma degerler kişiden kişiye değişiyor hiç kafana takma yarın bidaha yaptır
ben bu forumda adet günü 30 olupta şuan sağlıklı hamilelik geçiren bir arkadaşı biliyorum.

bide okurken dikkatimi çekmişti kan sonuçlarını yorumlayan topiğin birinde kendini dr zanneden biri düşük olanlara kimyasal demiş peşindende yüksek olana molar gebelik demiş sonradan ikiside gayet güzel devam etmişler. tabiki birbirimizden fikir alıyoruz ki bunun için burdayız ama dr gibi teşhis koymak çok yanlış zaten insan ilk öğrenince kendi heyecanı korkusu kendine yetiyor

Kişiden kişiye değişebilir değerler..
Geç döllenme olabilir..
Şimdi değerlerini yorumlamak bize düşmez ne söylesek yalan olur..
En iyi cevabı doktor verir sana..
Beklenen adet tarihinin üstünden 1 hafta geçtikden sonra doktora git istersen..
Kaç gün geciktin?
Ben 1 hafta geciktikden sonra gittim kese görünmedi..
2 hafta geciktiğinde gittiğimde gözüktü kese..
Yani 1 hafta gecikmeyle gittiğinde gözükmezse de bozma moralini hemen umutsuzluğa kapılma..
Kanda değerimde hastalanmam gereken günden 3. gün yaptırdığımda 133 küsür çıktı 1 hafta gecikmemde yaptırdığım kan değerinde de 998.29 çıktı..
Umarım bu sefer iyi haberler alırsın.. Allah yardımcın olsun..

kızlar çok teşekkür ederim umarım bende sizler gibi güzel haberleri alabilirim :16:

canım ben dedıgım gıbı yaklasık hamıle kalmadan oncekı haftadan bu yana progesteron ıgne kullanıyorum.gercı doktorum ıstersen jele gec dedı ama ben psıkolojık olarak o jelı rahmıme ıtemıyorum dıye ıgneye devam dedı.İnşallah bebegım 12 haftalık olana kadar kullanacagım.

ben oğlumda da kullandımbu jeli biraz zor oluyor amamemnun kaldım bebşim sağlıkla doğdu.inşallah senin meleğinde sıkıca tutunur anneciğine.ilk aylar çok nemli unutma sakın.ters hareketlerde bulunma arkadaşım ağır kaldırma. yukarı ya uzanma.

cnmm vallahi ne diyeyimm kuzummm. Aynı süreçteyizz seninle cnmccımm nasıl vermemişşş. Bence senn doktoruna gittiğindeee doktorunaaa şöyle deee çok yakın arkadaşım da aynı benim gibi aynı süreçteee hamile kaldııı doktoru onaa multi tabs vermiş ne dersiniz doktorum deee. Eğer böyle senin dediğin gibi ilgi az devam ederse canım doktorunu değiştir ama hemen değill çünkü bazı doktorlar 7. Hafta bittiğinde de başlatıyooo.

Ama gülüm benim doktoruma ben sormadan evet cnmm şimdi artık başlıyoruzzz bu ilaca dedii hatta ben dedimkii hocacımm yarınmıı dedim evete eevet cnmm cımm hatta çıkarken hemen karşıdaki unutma eczaneden al yarından başla dedi..

parrhisiaaaaa cnmm cımm okudunmuuuuuuuuuuuu

yok anam yok ıstemez kalsın :1:benım normal yolla oldu cnm da ılk doktor kontrolunde progesteron degerı dusuk gorunce doktor o yuzden yazmıstı du bakalım takvıye yapcakmıyız yenı doktor la:27:

Back
X