2012 Ocak Anneleri

kızlar doktorum fitil verdı demıstım ya akıntı ıcın ya ılk uc ay kullanmak sakıncalıymıs naapsam acep bekleyıp 12.haftadan sonra mı kullansam ya doktor yazdına gore bısı olmaz ama ıste onu okuyunca kullanırmıyım hiçç:50:ne dersınız??

eğer akıntın çoksa ve dr verdiğine göre kullanabilirsin demekki yoksa niye versin propektüsünü okusana geblikte ne yapılmalı diye

:) Tamam çiçekle bende kendimi çicege böcege adamayı dusunuyorum kedi almayı da düşünüyorumbu ay olmzsa :) düşünmemek için veya daha az düşünmek için :) amin teşekkür ederim inş benimde öyle olur birdahaki ay bende burda olurum hem fenamı oldu deriz bak bu sayede önceden tanısmık olduk :)

Bilmiyorum soramadım pkoyu duyunca.biliyorsan veya varsa bir bilen yazabilirim bende ögrenmiş olurum neye göre oldugunu?

kızz sakın kedı falan alma toksoplazma bakterısı bulasır sımdı ondan sana sonrada hamıle kalınca bebegınde hasara neden olur sen en ıyısı cıcekle ugras:1:

Kizcem deme öyle zati canim istiyo tursunu felan:39::39:
istanbulda bizimkiler önce orasi sanra esimin memleketi urfaya aman ya icte gidesim yok anneme buraksa beni dönüste alsa birakmaski birakmaski beni öküzcügüm :9::9:
5 hafta sonra aranizda olacam gene canim yarin giremem diye simdiden bakim dedim
bizimki evhamlidir biraz yok sunu yapalim yok söyle yapalim der gece olur yani carsamba günüde ögleden önce ucuyoz ondan yarin herseyin olmasi lazim ki eksiklerimiz bile var

az kaldı kızçem anacın yapar sana artık ne istersen

kızz sakın kedı falan alma toksoplazma bakterısı bulasır sımdı ondan sana sonrada hamıle kalınca bebegınde hasara neden olur sen en ıyısı cıcekle ugras:1:

=)))) Peki evet bolbol çiçek ekip balkona dikicem :P
az önce fsh lh degerleri soran arkadas gittimi yada sen biliyormusun fsh lhden yüksekmi diye sormustu bende yazdım ama sanırım görmedi o.

fsh:6.1
lh:7.1

:nazar:
canım bende seni bekliyordum valla..naptın doktora gttin değilmi..neler öğrendin bakalım..

canım bebegım 1.1 cm mıs su an 7+1 gounuyor ultrasonda pıt pıtlarını gosterdı doktor saglıklı yanı masallah:nazar:akıntım ıcınde donaxly dıe 6 tablet ıceren vajınal tablet verdı ama ıcerıgınde ılk uc ay kullanılmasında dıkkat edılmesı lazım dıyo sastım kaldım ama kullancam ya dokotruma guvenıyorum yenı doktorum baya ılgılıydı anlıyacagn cnm:1:

kayyum kızzz nerdesin?
bizz bugün aldık dediğin vitamini ama içsem mi bilemedim..sen nasıl içiyorsun..bir tane falan mı..

Iyi akşamlarrrr güzel annişlerrrrrrrrrr. Eve geldmmmm şimdiiii mercimeğimi doyurdummm. Hoppppppppppp yanınıza geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..

Naslsınızzzzzzzzzzzzzzzzzz

=)))) Peki evet bolbol çiçek ekip balkona dikicem :P
az önce fsh lh degerleri soran arkadas gittimi yada sen biliyormusun fsh lhden yüksekmi diye sormustu bende yazdım ama sanırım görmedi o.

fsh:6.1
lh:7.1

yok gıtmemıs cnm en altta kımlerın topıcte ulundugu yazıyo adasıla yı dıyosun burda canım

Lh:7.1
Fsh:6.1

evet büyük bu en kötümü?

yok canım en kötü olurmu hiç ben sadece LH ın FSH dan büyük olduğunda pco beliritsi diye biliyorum ama kesin tanı ultrayonla takiple konuyormuş normalde LH FSH dan düşük olur benim düşüktü ama yinede ultrasyon takibinde şüphelendi belli olmaz yani sen içini rahat tut zaten dr takibindesin ezer geçersin pco yu bende 8 ay bekledim beklemenin ne derece zor olduğunu biliyorum ondan bir sene olmadan dr gitmiştim iykide gitmişim kendini dr una bırak gitsin :34:

:nazar:

canım bebegım 1.1 cm mıs su an 7+1 gounuyor ultrasonda pıt pıtlarını gosterdı doktor saglıklı yanı masallah:nazar:akıntım ıcınde donaxly dıe 6 tablet ıceren vajınal tablet verdı ama ıcerıgınde ılk uc ay kullanılmasında dıkkat edılmesı lazım dıyo sastım kaldım ama kullancam ya dokotruma guvenıyorum yenı doktorum baya ılgılıydı anlıyacagn cnm:1:

ayy çok sevindim kızzzz..benimki de büyüdü ozaman 2 cm vardır heralde dimi? ayyy çok merak ediyorum özledim bebişimi..
akıntı için fitili duymuştum bir kaç kullanan var ama iltihap çıkmadı dimi sende..iltihap için veriliyor diye biliyorum..benimde açık sarı şeklinde devam ediyor bakalım..normal diye avutuyorum kendimi..

Iyi akşamlarrrr güzel annişlerrrrrrrrrr. Eve geldmmmm şimdiiii mercimeğimi doyurdummm. Hoppppppppppp yanınıza geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..

iyim cnm sen nasılsın bakem?cnmcım doktorum decavıt yazdı multıtabs yazmadı elımdekı folık asıt bıtınce ona gecıcem ama kapı dısarı etmıcem doktoru:60: cunku bu hapında ıcerıgı ıyı bee ne bılıyım zaten doktorumuda sevdımm:1:

OHH afiyet olsun hos olsun mercimegine iyiyiz cok sükür sen nasilsin??

az kaldı kızçem anacın yapar sana artık ne istersen

Annecim hazirlamis bile herseyi dörtgözlen bizi bekliyolar:10::10:

hoşgeldin çok çalışıyorsun canım ya bu ne böyle nasıl bir okul orası özel diye böylede yapılmazki

ayy çok sevindim kızzzz..benimki de büyüdü ozaman 2 cm vardır heralde dimi? ayyy çok merak ediyorum özledim bebişimi..
akıntı için fitili duymuştum bir kaç kullanan var ama iltihap çıkmadı dimi sende..iltihap için veriliyor diye biliyorum..benimde açık sarı şeklinde devam ediyor bakalım..normal diye avutuyorum kendimi..

bılmıyorum soledım doktora ama alttan falan bakim dıye ısra etmedı be kez hemen yazdı o ılacı ıltıhap var bnm cnm

iyim cnm sen nasılsın bakem?cnmcım doktorum decavıt yazdı multıtabs yazmadı elımdekı folık asıt bıtınce ona gecıcem ama kapı dısarı etmıcem doktoru:60: cunku bu hapında ıcerıgı ıyı bee ne bılıyım zaten doktorumuda sevdımm:1:

bende bugün aldım..geçsem mi bilemedim ama..sende kendin mi alıcaksın canım..doktorun vermedi mi sna vitamin falan..

evt bnmkıde ole olması gerekıyodu ama yaramaz bı hafta gec gıdıyomus:1:neyse saglıklı olsunda:emir_bebek::nazar:tekrar hazranın 27 sıne falan gıdıcem gunler nası gececek yaw o zmn 12 haftalık olcaz bebısımle:49::46:

bılmıyorum soledım doktora ama alttan falan bakim dıye ısra etmedı be kez hemen yazdı o ılacı ıltıhap var bnm cnm

anladım canım..iltihap için bol bol su içek gerekiyormuş heralde..bende iltihap yok olsa sızlama olurdu zaten..testtede çıkmadı..heralde normal anacım benimki..

bende bugün gittim kızlar 6+6yım bebeğimi ve kalp atışlarını gördük benimde doktorum dinletmedi gerek yok dedi bebeğim çok sağlıklıymış boyu 8mm daha çok mu küçük acaba daha cmlere geçemedik biz henüz belki de geç döllenmeden öyledir diyorum

evt bnmkıde ole olması gerekıyodu ama yaramaz bı hafta gec gıdıyomus:1:neyse saglıklı olsunda:emir_bebek::nazar:tekrar hazranın 27 sıne falan gıdıcem gunler nası gececek yaw o zmn 12 haftalık olcaz bebısımle:49::46:
12.hafta geç olabilir yaa..bir hafta erken git bişey değişmez..belki bebiş geride değildir..ya da atak yapar..benimki de ileride çıkmıştı..

Back
X