2012 Ocak Anneleri

Arkadaşlar bu ne hız yaa 2-3 saatlik bir güzellik uykusuna yatayım dedim topik almış başını gitmiş okuyamıyorum geçmişi:) Şuan 1 saat önce yemek yemiş olmama rağmen karnım kazınıyo biliyomusunuz miğde bulantım çok yok sabahları azcık ama bu miğde kazınması beni öldürüyo habire bişeyler yemek istiyorum içimi bastırmak için.Miğde bulantılarım yok diye ben de panik oldum şimdi bir de bir arkadaş bebeğin kalp atışının 120 olması gerekiyo demiş doktorum bana hiç öyle bilgi vermedi meraklandım şimdi.Kontrolüm pazartesi hala kimselere söyleyemiyorum.Zaten gebeliğim riskli çok korkuyorum insanlarla paylaşmaya ya bişey olursa sonradan diye:(
Allahım bebeğimi bana bağışlasın.Çok fazla şikayetim olmayınca ben de tedirgin oldum şimdi umarım gebeliğim sağlıklı ilerliyodur.Ben de uyku oluyo çok.Ara sıra öksürükle birlikte bi öğürtü geliyo ama o hep olurdu bende eskiden de Alerjik nezleden dolayı.Gİdeyim de bişeyler yiyeim bari ne yesem tutmuyo beni gibi oluyo :)

Herkesin bünyesi farklıdır cnm bulanmıyo diye üzülme..
Kaç haftalık senin gebeliğin?
Genelde 6. haftadan sonra başlıyo diyolar.
Çok sıkıntılı bişey bulantı zaten bi türlü huzurlu olamıyosun..

Arkadaşlar bu ne hız yaa 2-3 saatlik bir güzellik uykusuna yatayım dedim topik almış başını gitmiş okuyamıyorum geçmişi:) Şuan 1 saat önce yemek yemiş olmama rağmen karnım kazınıyo biliyomusunuz miğde bulantım çok yok sabahları azcık ama bu miğde kazınması beni öldürüyo habire bişeyler yemek istiyorum içimi bastırmak için.Miğde bulantılarım yok diye ben de panik oldum şimdi bir de bir arkadaş bebeğin kalp atışının 120 olması gerekiyo demiş doktorum bana hiç öyle bilgi vermedi meraklandım şimdi.Kontrolüm pazartesi hala kimselere söyleyemiyorum.Zaten gebeliğim riskli çok korkuyorum insanlarla paylaşmaya ya bişey olursa sonradan diye:(
Allahım bebeğimi bana bağışlasın.Çok fazla şikayetim olmayınca ben de tedirgin oldum şimdi umarım gebeliğim sağlıklı ilerliyodur.Ben de uyku oluyo çok.Ara sıra öksürükle birlikte bi öğürtü geliyo ama o hep olurdu bende eskiden de Alerjik nezleden dolayı.Gİdeyim de bişeyler yiyeim bari ne yesem tutmuyo beni gibi oluyo :)

bence panik olmana gerek yok. bende ilk hamişliğimde hiç mide bulantısı yaşamamıştım ki şimdi de yaşamıyorum

canım ya maşallah ne güzel bir defada iki bebiş Allah kolaylık versin ama süper bişey benimde eşim ikiz istiyor bizdede tek kese gözüktü geçen hafta bakalım...........:13::13::13:

sağol canım ya birde 5 yaşında kızım var hep üç çocuğum olsun isterdim ama böyle olacağı gelmezdi aklıma belki bir sürprizde size yapar ikinci bir kese

Rica ederim cnm ne demek..
Benim belim ağrıyoo biraz.. Çamaşırları astım bide bulaşık makinasını boşalttım..
Allahım yarabbim yaa azcık işten bile belim ağrır oldu :50:
Sen nasılsın cnm nasıl gidiyor?
benımde dun çok agrım vardı haklısın bıraz iş yapıyoruz hemen ağrı sancı baslıyor..
dün bide eğilmiştim ben buzdolabın alt gozunden sebze alacaktım salata yapmak için sonra tam alırken belimi sankı ikiye kırdılar çok canım yandı ve cığlık attım basladım ağlamaya :((( oturdum acta kaldım anlayacagın bide çok korktum bebegıme bısey mi oldu olacak dıye gece ruyalarıma gırdı hep kan kırmızı dusuk yaptıgımı filan gordum ..
bugun iyi gibiyim ama kesınlıkle iş yapmıyorum yemekte makarna pişiriverdım napayım..
kızlar hangi topikten devam ediyoruz şaştım kaldım:26:

buraya devam edıyoruz tatlım

kızlar dün kontrolüm vardı 12 de çok şükür bebişimin kalbi atıyor,6 hafta 4 günlük olmuş miniğim,ama akşama doğru korkuttu beni,kanamam oldu hemen gittim bebişim iyi ama bana 10 gün rapor verdi,kalkmadan yatıyorum bugün azaldı iğne ve ilaçlardan sonra, dua edin bana, bir düşüğüm oldu zaten onda kalbi durmuştu,bu kez kaybetmek istemiyorum dua edin nolurrr

benımde dun çok agrım vardı haklısın bıraz iş yapıyoruz hemen ağrı sancı baslıyor..
dün bide eğilmiştim ben buzdolabın alt gozunden sebze alacaktım salata yapmak için sonra tam alırken belimi sankı ikiye kırdılar çok canım yandı ve cığlık attım basladım ağlamaya :((( oturdum acta kaldım anlayacagın bide çok korktum bebegıme bısey mi oldu olacak dıye gece ruyalarıma gırdı hep kan kırmızı dusuk yaptıgımı filan gordum ..
bugun iyi gibiyim ama kesınlıkle iş yapmıyorum yemekte makarna pişiriverdım napayım..

Kan rüyayı bozar tatlım takma kafana..
Bizde de kese görünmediği zaman ben feci bi rüya görmüştüm seninkine benzer çok üzülmüştüm..
Aman kalsın işler umrumda değil de artık makinaları açmam gerekiyodu çamaşır sepeti kaldırmadım bile zaten sürükledim :9:
Benim belim eskiden de ağrırdı da böle 2 iş yapınca değil yahu..

kızlar dün kontrolüm vardı 12 de çok şükür bebişimin kalbi atıyor,6 hafta 4 günlük olmuş miniğim,ama akşama doğru korkuttu beni,kanamam oldu hemen gittim bebişim iyi ama bana 10 gün rapor verdi,kalkmadan yatıyorum bugün azaldı iğne ve ilaçlardan sonra, dua edin bana, bir düşüğüm oldu zaten onda kalbi durmuştu,bu kez kaybetmek istemiyorum dua edin nolurrr

Allah yardımcın olsun canım..
Kalma sakın bol bol dinlen..
Allah bebişini sana bağışlasın..

persembe gunu bahar senlıklerı nıyetıne aksamına konser var.. arkadasım aradı gel illa falan yaptı tmm dedım :66::66::66: sonra esıme soyledım ben persembe aksamı konsere gidicem haberın olsun dedım :1:eşimde ne konserı hamile hamlie dedi dur bakalım orda yaptı :45::45: hıı hamıleık filan diye dusunuyorum ben o sırada konser lafını duyunca tamamen aklımdan çıkmıs gebe oldugum :52::60::60:
halbukısı ne hayaller kusmustum gidicem ohh bi stres atıcam diyee :63::63:

öncelıkle putpıtları duydugun için hayırlı olsun :16::16:

Rabbim bebısını kucagına almanı ve hamılelıgınde hiçbi sıkıntı vermesın insallah.. AMİNN

iyiymiş ben buharaya gidebileceğim o zaman zaten doğumu ankarada yapmayı düşünüyorum Allah izin verirse ailelerimiz orda.......doktor çok önemli herşeyini dinleyip yardımcı olması gerekiyor inşallah memnun kalırız......senin bebiş kaç haftalık...........

bebişim 8+1. sen doğumunu iyi bir yerde yapıcakmışsın ne güzel canım. Buharadan da İnşallah memnun kalırsın. haftaya haberlerini bekliyorum

benım doktorum inanıllmarahat bi adam. örneğin şey diyo gebelıkte hoplamak zıplamak iş yapmak ağır kaldırmak düşüye sebeb olurmuş dıye bişey yok bunlar tamamen hurafe diyo. sadace koltuk silmek halı yıkamak boya badana yapmak gibi ağır saydığımız şeyler vardır bunlardan kaçın dıyo. bebek düşecekse bu annenın hareketlerı yuzunden değil bebek gelişimini tamamlayamadığındandır sen noröal hayatına dikkat et dıyo. yürü spor yap plate syap vs. diyo.

sonra şikayetlerın varmı dedi bana. bende halıyle mıde bulantım kusmam baş ağrı kasık ağrım vs. sıralamaya başladım. hayır dedi onları bız şıkayetten saymıyoruz bunlar olası şeyler eğer bu bulantılar senin kılo vermene neden oluyorsa beslenemıyorsan ancak ozman sorun olabılr diyo. kasık ağrılarımın fazla olmasının nedenı de rahım şeklımın farklı oluşuymuş. bu gibi durumlarda kasık ağrıları çok olurmuş.

en çok üzerine bastığı nokta sigara oldu. sigara içme ve içilen ortamlarda durma dedi. bide telefon epilasyon aletı radyo vs. gibi aletler bebeğe ne yapıyor tıbben kanıtlanamadı ama sen yınede çok haşır neşir olma dedi.

senin doktor da hakkatten baya genişmiş.........canım ya şu epilasyon aletini merak ediyordum bende bacaklarda kullanınca da sakıncası olur mu yoksa sadece genital bölgede kullanmak mı zararlı......kullanma klavuzunda öyle bir uyarı göremedim.......

konu ocak ayına tasınmıs haberım yok habıre diğer tarafa yazıyorum bende :)))

sağol seydacım haber verdııgn içinnn :16::16::70:

slm anne adayları ne var ne yok??
ben bebeğimi gördüm bugun biliyor musunn :66: bende diğer tarafa bakıyordum sonra dank etti :)
canım kalp atışının 120 olması gerektiğini ben yazdım doktor öyle söyledi. ama senınkı normaldır ondan söylememiştir doktor telaş yapma. hatta bana dedi ki eğer 120nın üstünde olsaydı 1 ay sonra çağıracaktım ama kontrol etmemız gerek bunu oyuzdne 15 20 gün sonra bı gel bakalım dedi.
geçmiş olsun canım. bebeğinin iyi olduğuna sevındım . allah bize bğişlasın onları. sağlıkla bereketle gelsinler inşallah.

bebişim 8+1. sen doğumunu iyi bir yerde yapıcakmışsın ne güzel canım. Buharadan da İnşallah memnun kalırsın. haftaya haberlerini bekliyorum

inşallah canım..........geçenlerde bizim arkdaşlardan birinin yakını hamileliği boyunca şifaya gitmiş doğum günü de şifa ya gitmişler doktor yokmuş aramışlar doktora ulaşamamışlar kadıncağız da gidip buhara da doğum yapmış....çok şaşırdım ne düşüncesizlik telefonunun 24 saat açık olması lazım......

benim görümcem de hamile olduğumu söyleyince kaza mı planlımıydı diye sormuştu.. töbe yarabbim.. kaza olsa nolacak , gebeliği sonlandırmamızı mı bekliyordu acaba? patavatsız:47:

Hey Allahım yarabbim bu insanlar normalmi yaa.
Ne demek doğurcakmısın.. Doğurcak olmasan söylemezsin heralde.. :47:

Hamilelikte en güzeli kulağını kapılı tutup duymazdan gelmektir. boşuna takma kafana

nasıl kalp bu tanrım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Allah allah

tıka tatlım kulaklarını hiçbirinizi takmıyorum de canını sıkan olursa bize haber ver ben bizzat ilgilenebilirim kendisiylen uzun süredir stres atmaya ihtiyacım var :57:

Haklısınız kızlar da, bu gebelik çok değiştirdi beni, baya baya duygusala bağladım bu yaştan sonra, böyle ters bişey duyunca hemen geriliyorum :19: ama haklısınız takmamak lazım, isterse kimse sevmesin istemesin bebişimizi, kimse hayırlı olsun demese, tebrik etmese bile, aşkımla benim, ailemin sevgisi yeter ona :69:

ben bebeğimi gördüm bugun biliyor musunn :66: bende diğer tarafa bakıyordum sonra dank etti :)

canımmmm çok sevındımmmm :16::16::16: darısı bana insallah :emir_bebek::nazar: bende kalp atısı dıye gittim keseyı gordum geldım :9::9: benım gebelıgım 5gun geriden gelio..
bende sizlere kızıodum herkes gıtmıs otarafa yazıo nıye gelmıyor diyee :60:

bu arada hemseriyiz:34: :71:

senin doktor da hakkatten baya genişmiş.........canım ya şu epilasyon aletini merak ediyordum bende bacaklarda kullanınca da sakıncası olur mu yoksa sadece genital bölgede kullanmak mı zararlı......kullanma klavuzunda öyle bir uyarı göremedim.......

ben de merak ettim, evde kullandığımız epilasyon aletlerinin ne zararı olabilir ki :26:
doktor, lazer epilasyondan falan sözediyor olmasın :44:

Son düzenleme:
bilmıyorum kı canım genel konuştu epilasyon aletıyle diye bende ayrıntı soramadım.
canımmmm çok sevındımmmm :16::16::16: darısı bana insallah :emir_bebek::nazar: bende kalp atısı dıye gittim keseyı gordum geldım :9::9: benım gebelıgım 5gun geriden gelio..
bende sizlere kızıodum herkes gıtmıs otarafa yazıo nıye gelmıyor diyee :60:

bu arada hemseriyiz:34: :71:
aaaaaaa inanmıyorum eseslımısın

Haklısınız kızlar da, bu gebelik çok değiştirdi beni, baya baya duygusala bağladım bu yaştan sonra, böyle ters bişey duyunca hemen geriliyorum :19: ama haklısınız takmamak lazım, isterse kimse sevmesin istemesin bebişimizi, kimse hayırlı olsun demese, tebrik etmese bile, aşkımla benim, ailemin sevgisi yeter ona :69:

Aynen öyle cnm bırak takma kafana..
Senin sevincinle mutlu olmıycak insanlarla konuşma bile.. :63:

inşallah canım..........geçenlerde bizim arkdaşlardan birinin yakını hamileliği boyunca şifaya gitmiş doğum günü de şifa ya gitmişler doktor yokmuş aramışlar doktora ulaşamamışlar kadıncağız da gidip buhara da doğum yapmış....çok şaşırdım ne düşüncesizlik telefonunun 24 saat açık olması lazım......

çok ilginçmiş gerçekten ben de çok şaşırdım. Tek doktor olması çok kötü. Dün bende birşey sormak için aramıştım. Ancak yarım saat sonra doktorla görüşebildim. Sürekli 5 dk sonra arayın dediler. Çünkü telefonu bile sürekli meşgul. Çok yoğun.

ben de merak ettim, evde kullandığımız epilasyon aletlerinin ne zararı olabilir ki :26:
doktor, lazer epilasyondan falan sözediyor olmasın :44:

bilmıyorum kı canım olabılır ama epilasyon aletı , telefon, radyo vs. dedi. bunların bebeğe ne gıbı zararları olduğu tam olarak bılınmıyor ama sen yıne de fazla haşır neşir olma dedi. artık siz bundan ne anlarsanız. aslında bunu herkez kendı doktoruna sorsa burda paylaşşa ortak bı sonuç çıkarabılırız

Back
X