bilmıyorum kı canım genel konuştu epilasyon aletıyle diye bende ayrıntı soramadım.
aaaaaaa inanmıyorum eseslımısın
evet canım annemınde babamında bütün sülalesi eseste.,esesli..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmıyorum kı canım genel konuştu epilasyon aletıyle diye bende ayrıntı soramadım.
aaaaaaa inanmıyorum eseslımısın
ben de merak ettim, evde kullandığımız epilasyon aletlerinin ne zararı olabilir ki :26:
doktor, lazer epilasyondan falan sözediyor olmasın :44:
laser epilasyondur çünkü bende yaptırıyordum benim son seansımdı kesinlikle izin vermedi şu aletlerden ağda falan idare et dedi bana kocam da benim traş makinemi vereyim onla yap tabi tabi tehlike varsa gitme diyo şu erkekler bazen ne komikler![]()
![]()
neyse Allah'tan bütün vücudumda toplasan 20-30 tane o da çok belirsiz tüy olduğu için sorun yok
evet canım annemınde babamında bütün sülalesi eseste.,esesli..![]()
bende dogumdan sonra lazer dusunuyorum canım sen memnunmusun? bide iğneli varmıs sanırım..
hangısı iyiyse ona gidicem aslında
laser epilasyondur çünkü bende yaptırıyordum benim son seansımdı kesinlikle izin vermedi şu aletlerden ağda falan idare et dedi bana kocam da benim traş makinemi vereyim onla yap tabi tabi tehlike varsa gitme diyo şu erkekler bazen ne komikler![]()
![]()
neyse Allah'tan bütün vücudumda toplasan 20-30 tane o da çok belirsiz tüy olduğu için sorun yok
![]()
lazere kaç seans gittin canım. ben iki seans gidip bebek çalışmalarına başlayınca ara verdim. ikinci senas sonrası tamamen dökülmüşlerdi, çok geç çıktılar ama şu an ikinci seans üzerinden 3 ay geçti ve %80i tekrar çıktı. cihazın ismi ne?
Ay sorma ya, benim seanslar da yarım kaldı, henüz çıkmadılar ama ne kadar çıkacaklar, nasıl çıkacaklar çok merak ediyorum:44: bir mucize olsa da birdaha çıkmasalar ne güzel olur![]()
:):) ozaman en kısa zamanda beklıyoruz yazda geldi bakben de fahri esesliyim kızlar.. 4 yıl eskişehirde çalıştım, şu an ankaradayım ama mümkün olsa yine eskişehire dönmek isterim..
ben laserden çok memnun kaldım wallahi ablam iğneliye gitti hiç sonuç alamadı üstüne üstlük kabir azabı (kendi tabiriyle) gibi acı çekmiş komple yaptırdım ben yüzümde 3-5 tüy kaldı koltuk altım bitti bacaklarımda 10-15 tüy bikini bölgesi bitti genital de 10-15 tüy kaldı bence her kadının mutlaka yaptırması gerekiyor müthiş bir rahatlıkkk![]()
tatlım benim 6 seansım bitti son rötüş seansım vardı alet alexandrite bişi lazer ama makineler yepyeni çok güzel bi yerdi ve benden sonra tavsiyeyle gidenlerden memnun kalmayan hiç olmadı (en az 5 arkadaşımı gönderdim) sen kötü zamanda bırakmışsın ilk 2 seans tüylerin kökünü zayıflatıyor ve tamamının dökülmesi sağlanıyor ama asıl bitişler 3. seans sonrasında oluyor 3. seans ve sonrasında bölgelerde artık hiç çıkmamaya başlıyor en azından bende öyle oldu canım![]()
kızlar internetten biraz araştırdım her yerde kalp atış hızı 120 den az 160 dan fazlaysa bebekte bir sorun olacağının belirtisidir yazıyor. allah korusun yarabbım . çok bozuldu moralım simdi bu 11 haziran hayatta gelmez. offffffff
keşkeee hayatım laser yaptırmadan önce bende bunun hayalini kurardım Allah'ım ne olur sabah kalkayım hepsi dökülmüş olsun hiç kılım tüyüm olmasın o kadar nefret ederdim düşün artık yüzümdeki tüyleri aldırıcam diye sakallı olmuştum nerdeyse iyyy bak yine hatırladım o günleri ay kızlar çok şükür rabbime mucizenin adı laser epilasyon oldu ve bir gecede olmasa da bitti gitti hepsi
kızlar internetten biraz araştırdım her yerde kalp atış hızı 120 den az 160 dan fazlaysa bebekte bir sorun olacağının belirtisidir yazıyor. allah korusun yarabbım . çok bozuldu moralım simdi bu 11 haziran hayatta gelmez. offffffff
kızlar ben cıkıyorum görürşürüzzz sonraaa![]()
sırf bi arada gecmısı okumak için girecem yani..![]()
![]()