2012 Ocak Anneleri

:):) ozaman en kısa zamanda beklıyoruz yazda geldi bak :16::16: bende bu haftasonu ugrucam annemlere pzt gerı donucem ama gidiş donus aldım cunku..

ben de bu pazar gidicemmmm.. kırım börekçisinde çiğbörek yiycemmmmmmmmmmmm:56::56:
boza varsa hala boza yiycem 2-3 bardak:56:
sen nerde yaşıyorsun canım?

heryerde sizi aradım ya buraya taşınmış konu :(kayboldum yalnız başımıza kaldık bebişimle :49:neyse sonunda bulduk:34:

:):) ozaman en kısa zamanda beklıyoruz yazda geldi bak :16::16: bende bu haftasonu ugrucam annemlere pzt gerı donucem ama gidiş donus aldım cunku..

yaa süperr ozaman... bende su dogum faslı bıtsın lazere baslayacam istiyorum cunku.. :61::61:
her ay agdaya gıtmek ölümm gibi gelıyor ozelıkle su yaz aylarında hiç çekılmıyor yaaa

pat diye daldım ama merak ediyorum gebelik süresince napıcaz?
ağda sakıncalı mı acaba?:4:

benim bahar alerjim var çok fazla hapşuruyorum
bebeiğime zararı oluyor mudur diye de çok korkuyorum
alerjisi olan var mı başka?

doktorumu sevdım bana soru sormaya fırsat bırakmadan hepsını cevapladı bu çok iyiyidi. mide bulantısı için zencefıl cayı ve nane önerdi. salatalığın üzerine nane serp ye normal salatalarında nane kullan dedi. aklınızda bulunsun sizinde.

ben nane adaçayı ve maydanoz düşüğe sebep oluyor diye okumuştum internette?:53:

Oyyy :9:
Keşke yazdığım cevaplar butonundan baksaydın konuya..
Neyse buldun hoşgeldin..

evet şükür kavuşturana:)seyda neden benm doğuma 232 gün gösteriyo sizin hafta daha fazla olmasına rağmen daha çok gösteriyo yanlış mı yapmışım ben?

evet şükür kavuşturana:)seyda neden benm doğuma 232 gün gösteriyo sizin hafta daha fazla olmasına rağmen daha çok gösteriyo yanlış mı yapmışım ben?

Aaa gerçekten şimdi çekti dikkatimi neden öyle gösteriyoki gerçekten..
Sen beklenen doğum tarhini yazdınmı cnm takvimi yaparken?
Ve beklenen doğum tarihin ne zmn?

selam kızlar, bu hafta hesaplamları sat a göre yapılıyor yaa şunu sormak istiyorum geç döllenme olduysa nasıl bilecez bunu ?? benim sat 8 nisan bu hafta kalp atışı için çağırdı dr um kafam karıştı , 2 hafta önce keseyi görmek için gitmiştim üstten ultrasonla baktı göremeyince alttan bakacam dedi öyle gördü ... :44:

benim bahar alerjim var çok fazla hapşuruyorum
bebeiğime zararı oluyor mudur diye de çok korkuyorum
alerjisi olan var mı başka?

benim bahar alerjim yok ama nedense bende çok hapşuruyorum son günlerde. üstelikte düşük riskim var, her defasında çok korkuyorum. rabbim bi keder vermez inşallah bebişlerimize

hım dur onu yazmadım galiba ben:8:

Bende girmedim beklenen doğum tarihini hatırladığım kadarıyla cnm..
Ama benim SAT normalde 4 nisan ama 6 gün geriden geldiğim için takvimi ona göre hazırladım..

selam kızlar, bu hafta hesaplamları sat a göre yapılıyor yaa şunu sormak istiyorum geç döllenme olduysa nasıl bilecez bunu ?? benim sat 8 nisan bu hafta kalp atışı için çağırdı dr um kafam karıştı , 2 hafta önce keseyi görmek için gitmiştim üstten ultrasonla baktı göremeyince alttan bakacam dedi öyle gördü ... :44:

Eğer geç döllenme olduysa ultrsndan bakılıp kaç hafta olduğunu söylüyo doktor zaten..
SAT'a göre hesaplıyosun eğer geriden geliyosa muhtemelen geç döllenme oluyo..

Bende girmedim beklenen doğum tarihini hatırladığım kadarıyla cnm..
Ama benim SAT normalde 4 nisan ama 6 gün geriden geldiğim için takvimi ona göre hazırladım..

Eğer geç döllenme olduysa ultrsndan bakılıp kaç hafta olduğunu söylüyo doktor zaten..
SAT'a göre hesaplıyosun eğer geriden geliyosa muhtemelen geç döllenme oluyo..

bu çizelgeleleri nerden yapıyorsunuz ben de yapmak istiyorum çok güzel :))

keseyi gördükten sonra doktorlar ne kadarlık olduğunu tam olarak söylüyor genelde arkadaşım, mesala dün benim doktor randevum vardı ve sata göre 5 haftalık diye hesaplamıştım. doktorum keseyi görünce 4 haftalık dedi.

seydaferhat, tatlım senle benim aramdada sadece 1 gün fark gözüküyor üstelik cetvelleride aynı seçmişiz:-))

Evet Allah ikimizinde bebişlerini sağlıcakla kucağımıza alıcağımız günleri göstersin inşallah..
Bütün anne adaylarının bebişlerini sağlıcakla kucaklarına alıcağı günü göstersin inşallah..

yaptım düzeldei:))tşkler canım:16:

Rica ederim cnm :70:

slm kızlar...nasılsınız..yeni annişler de hoş gelmişler.
ben bugün çok fenayım..bulantılarım arttı..artık çıkartıyorum sabahları...hiç bişi de yiyemiyorum..vitamin alıyım mı hala bilemedim zaten..bu gidişlede alırım..ayrıca sağ yumurtalığa doğru ani batmalar oluyor..acaba normal mi sizde de oluyor mu..

bu arada muayene olan anneler 2.kontroller ne zamana?

slm kızlar...nasılsınız..yeni annişler de hoş gelmişler.
ben bugün çok fenayım..bulantılarım arttı..artık çıkartıyorum sabahları...hiç bişi de yiyemiyorum..vitamin alıyım mı hala bilemedim zaten..bu gidişlede alırım..ayrıca sağ yumurtalığa doğru ani batmalar oluyor..acaba normal mi sizde de oluyor mu..

bu arada muayene olan anneler 2.kontroller ne zamana?

Doktoruna danışmadan bişey alma bence cnm..
O batmalardan bende de var malesef.. :50:

Back
X