2012 Ocak Anneleri

Kızlar günaydın hepinize gününüzün güzel geçmesi dileği ile...benim dun aksamdan berı karnımda adet olacakmısım gıbı karın agrısı var ve bugun sabah uyandım lekelenme basladı.cok korkuyorum ya ne yapamam lazım acaba???:50:

ayy aynen bendede öyle bir agrioldum sanki adet oldum olucam hemen wc ye gittim bise olmadi ama nebilim insan endiseleniyor valla

yarin bir dr. gitsekde hayirlisi ile neyin nesidir bakalim bir kontrol edilsin kese gözükecek mi

benim bebegimin internetin hesaplamasina göre 23 mayista kalbi atmaya baslamis.

günaydın kızlaaarr artık gecelerim pek iyi geçmiyor nedendir bilmem sürekli yatak yastık her şey batıyor bi üşüyorum bi terliyorum nereye dönsem göğüslerim karnımda bi ağrı sizde ne var ne yok nasılsınız

selincim ne olur üzülme belki geç döllenmeden dolayı bebek geç görünecektir içini ferah tut bol bol dua et Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canımm

giordani41 canım sende hemen doktorunu ara bence eğer alınacak bir önlem varsa hemen alınsın inşallah bi problem yoktur

öpüyorum hepinizi güzel bi gün geçirin güzel hamişleeeeerrrr :kkk:

Kızlar günaydın hepinize gününüzün güzel geçmesi dileği ile...benim dun aksamdan berı karnımda adet olacakmısım gıbı karın agrısı var ve bugun sabah uyandım lekelenme basladı.cok korkuyorum ya ne yapamam lazım acaba???:50:

canım günaydın doktorum söylemişti bu haftalar en hassas haftalar adet olacakmışsın gibi rahim kasılıp gevşeyecektir bulantın çoğalacak vs vs korkma ama lekelenme için doktorunu hemen ara inşallah bi problem yoktur :38:

benim bugün 5+3 gün gösteriyor gebelik haftami

+3 gün hata payi var diyor hesapladigim site#

bakalim yarin ultrasyonda nasil cikacak.

canım doktoruna git hemen ihmal etme lütfen.

günaydın kızlaaarr artık gecelerim pek iyi geçmiyor nedendir bilmem sürekli yatak yastık her şey batıyor bi üşüyorum bi terliyorum nereye dönsem göğüslerim karnımda bi ağrı sizde ne var ne yok nasılsınız

selincim ne olur üzülme belki geç döllenmeden dolayı bebek geç görünecektir içini ferah tut bol bol dua et Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canımm

giordani41 canım sende hemen doktorunu ara bence eğer alınacak bir önlem varsa hemen alınsın inşallah bi problem yoktur

canım bendede oluyor sağ yatıyorum olmuyor bir de üşüyorum ilginç kısmı.buz gibi oluyor ayağımı dışına çıkarınca yorgandan :1: doktor sola yat dedi .sağ yatsam da sol yatsamda sabah kalkıyorum ben sırtüstü kalkıyorum :1:

canım bendede oluyor sağ yatıyorum olmuyor bir de üşüyorum ilginç kısmı.buz gibi oluyor ayağımı dışına çıkarınca yorgandan :1: doktor sola yat dedi .sağ yatsam da sol yatsamda sabah kalkıyorum ben sırtüstü kalkıyorum :1:

aynen canım yaaa bi de ilginç olan ben normalde uyurken yattığım gibi kalkardım şimdi yatağın her köşesine dönüyorum sağ yat yok sol yat yok olmuyor walla hamile yastıkları gördüm netten ondan mı alsak faydası var mı acaba :44:

aynen canım yaaa bi de ilginç olan ben normalde uyurken yattığım gibi kalkardım şimdi yatağın her köşesine dönüyorum sağ yat yok sol yat yok olmuyor walla hamile yastıkları gördüm netten ondan mı alsak faydası var mı acaba :44:
yok canım onlar pek önleyici değil .ama en güzel çözüm 1 ay daha bekliceksin bebiş iyice yerini edicek kese genişlicek .sırt üstü yatırmıcak gerilicek karnımız ancak o zaman yanlarda rahat uyuruz.bir de tavsiye ederim alt açma takımları oluyor yastık ve minderi ,,,, ay şekilde yastıkları var ben onu kullandım tam göbeğimin altına koyuyordum çok rahat geliyordu.eğer dışarı çkarsan al eve koy .göbeğin tam altına koyarsan rahat edersin ben bazen elimle tutuyorum psikolojik sanırım .1 ay sonra kulllanmaya başlayacağım.:1:

inşallah geç döllenmedir herşey cuma belli olcak o mubarek günde allahım inşallah mucizem gelir beni bırakmaz...normalde sat a göre 6 haftalığım ama ultrasonda 4+6 çıktım:50:

inşallah geç döllenmedir herşey cuma belli olcak o mubarek günde allahım inşallah mucizem gelir beni bırakmaz...normalde sat a göre 6 haftalığım ama ultrasonda 4+6 çıktım:50:

inşallah canım peki doktorun bu konuda hiçbir açıklama yapmadımı canım,kan değerlerin nasıl?

tatlım mutlaka doktoruna sor ve görün benim ilk baştan beri var, ve kesinlikle istirahat

inşallah canım peki doktorun bu konuda hiçbir açıklama yapmadımı canım,kan değerlerin nasıl?

ewet cnm kan değerim çok ii çıktı ona rağmen gözükmediği için boş gebelik olabilir dedi o üzden ben yinede bu bebeğe bi şanş vermek istiyorum dedi cuma gününe kadar...

tatlım benim ilk baştan beri var bu durum ve ilaç larımı kullanıyorum, doktorum biliyor yani, yapılabilecek herşey yapıldı, ilk iğne oldum ilaçlarımada düzenli devam ediyorum,doktorum her önlemi aldık gerisi senin istirhatine kalmış demişti,, diğerlerinde hiç böyle bişwy olmadı bende galiba biraz da yaşla alakalı

ewet cnm kan değerim çok ii çıktı ona rağmen gözükmediği için boş gebelik olabilir dedi o üzden ben yinede bu bebeğe bi şanş vermek istiyorum dedi cuma gününe kadar...
anladım canım inşallah herşey istediğin gibi olur ve boş gebelik değildir.4+6 olmasına ragmen kese göründü bebek görünmedi değil mi canım.vajinal muayeneyle baktımı peki= yoksa göbekten mi baktı.cünkü 5+1 de benim göbekten bebek görünmemişti .

ben kaçar kızlar.artık gece gelirim.uykucu şirinler yatağa:3:
cubuk kraker yedim kesmedi.bulanıyorum yavaştan hop uyumda geçsin azıcık.:37:

anladım canım inşallah herşey istediğin gibi olur ve boş gebelik değildir.4+6 olmasına ragmen kese göründü bebek görünmedi değil mi canım.vajinal muayeneyle baktımı peki= yoksa göbekten mi baktı.cünkü 5+1 de benim göbekten bebek görünmemişti .

ewet cnm kese var bebek yok vajinadan baktı

bebeğin tutunsun sağlıklı olsun da boşver geçi erkeni herkesin gününde sıkıntılar oluyor hayatım ben günü gününe yumurtlama gününde hamile kaldım ona rağmen ultrasonda 2 gün farkediyor inşallah hayırlı haberlerle geleceksin içini ferah tut

$mycey-destek-minderi.webp$Oyuncak_475373.webp
yok canım onlar pek önleyici değil .ama en güzel çözüm 1 ay daha bekliceksin bebiş iyice yerini edicek kese genişlicek .sırt üstü yatırmıcak gerilicek karnımız ancak o zaman yanlarda rahat uyuruz.bir de tavsiye ederim alt açma takımları oluyor yastık ve minderi ,,,, ay şekilde yastıkları var ben onu kullandım tam göbeğimin altına koyuyordum çok rahat geliyordu.eğer dışarı çkarsan al eve koy .göbeğin tam altına koyarsan rahat edersin ben bazen elimle tutuyorum psikolojik sanırım .1 ay sonra kulllanmaya başlayacağım.:1:

bunlar olabilir mi canım senin söylediğin hangisi ??

Kızlar günaydın herkese benim için gün çok erken başladı diyebilirim gece 2 den beri ayaktayım uyuyamıyorum.Benim gibi alerjik nezle olup da burun tıkanıklığı yaşayanınız varmı?Geceleri yatınca daha çok nüksediyo tıkanıyo burnum hiç nefes alamıyorum ağız solunumu yapınca da boğazıma kadar kuruyor ağzım daha içim geçmeden uyanıyorum.Boğazlarımda bi kaşıntı var burnumda kaşıntı gözlerimde kaşıntı burnumda tıkanıklık ve ard arda 5-6 kere hapşırma şeffaf rekli bir burun akıntısı.Bütün gece ağladım uyuyamamak çok sinir bozucu progestan da uyku yapıyor deliricem şuan heran elime geçen ilk kişiyi dövebilirim:)Zombi gibiyim anliyacağınız uykusuzluktan.Doktora gitmek istiyorum ama ne yapabilir ki hamileliğin ilk 3 ayında ilaç kullanmak çok sakıncalı güvenli bile deseler ben bebeğime kıyamam kullanamam.Çekmeye razıyım ama geçmiyor anlıyomusunuz 1 aydır böyleyim haziran ayında da gider.Ya mizminleşir de bebeğimin de genlerine geçerse.Sadece burun damlası öneriyormuş doktorlar sağlık ocağına gidip yazdırsammı diye düşünüyorum ama ayakta durucak halim de yok :(((var mı bitkisel bir tavsiyeniz..?

Back
X