Ben Şişli de oturuyorum canım.İlk gebeliği öğrendğimde kardeşimin doktoruna gittim Anadolu yakasında ,ama bana uzak olduğu için gidemiorum .Bugun 29 mayıs hastanesine gittim Fatih'e ,orası da pek yakın değil,doktor gereğinden fazla ilgiliydi bana biraz müşteri çekio gibi geldi,bi de daha ortada bebek şeklinde bişey bile yok fasulye var:) biz 40. haftaya kdr beklioruz daha sonra riske atmıyoruz ,normal doğum taraftarıyız ama o zamana kadare doğmazsa bebek sağlığı için sezeryana alıoruz dedi.Çok gereksiz bi konuşma oldu en baştan böle sölemesi de sezeryan eğilimli olduğunu gösterdi bana sanki.Bana Türkiye Hastanesi çook yakın ama bazı gidenler begenmio,bazısı çok begenio ,sanrım bi dahakinde orayı deneyecem.Memorial da çok yakın ama çoook pahalı oraya gidemem.6000miş normal doğum.Sanırım Amerikaya yollayıp orda doğum yaptırıolar yuhhh:))))
Normal doğum 6000 mi

Yok artık yaa..
Şaşırmış bu insanlar gerçekten.. Neye göre bu fiyatı vermiş çok merak ettim şimdi..
Messertn söylediği gibi benmde hastanede ilk baktığım şey çocuk yoğun bakım ünitesinin olup olmadığı..
Gisbirde var zaten gisbiri tersaneciler yaptırmış ve 2009da açılmış bi hastane..
Herşey mevcut bakalım inşallah memnun kalırım..
Sende istediğin gibi bi doktor bulursun inşallah..
Ama doktorun söyledikleri bence gereksiz değil ilk gittiğinde seni bilgilendirmiş..
Banada pek sezeryan yanlısı gibi gelmedi.. Sanırım demek istediği elimizden geldiğince normal doğum olsun diye bekliyoruz eğer bebek kendiliğinden gelmezse sezeryana alıyoruz demek istemiş..
Ben öyle anladım en azından..