2012 Ocak Anneleri

Kızlar dun aksam gıttık doktora bebegım ıyıce sekıllenmıs artık denız atı şeklıne benzıyo 23 hazıranda cagırdı doktorum aynı zaman da dogum gunumde hedıye olarak sana cınsıyetını soyleyım gorursek ınsallah dedı . Ayrıca 2 lı testıde ogun yapılacakmıs sızde ne var ne yok

Son düzenleme:
Kızlar dun aksam gıttık doktora bebegım ıyıce sekıllenmıs artık denız atı şeklıne benzıyo 23 hazıranda cagırdı doktorum aynı zaman da dogum gunumde hedıye olarak sana cınsıyetını soyleyım gorursek ınsallah dedı . Ayrıca 3 lı testıde ogun yapılacakmıs sızde ne var ne yok

Gözün aydın canım :nazar::nazar::nazar:
İnşallah cinsiyetini de gösterir,
Bu arada 3lü test için erken değil mi? ben önce 2li yapılıyor diye biliyorum :44:

Kızlar dun aksam gıttık doktora bebegım ıyıce sekıllenmıs artık denız atı şeklıne benzıyo 23 hazıranda cagırdı doktorum aynı zaman da dogum gunumde hedıye olarak sana cınsıyetını soyleyım gorursek ınsallah dedı . Ayrıca 3 lı testıde ogun yapılacakmıs sızde ne var ne yok

Gözün aydın..
2li testi yaptırdınızmı?
Ayy cinsiyetini öğrenirsin inşallah..

20.hafta da gittiğim dr vardı. eer uygunsa 2 li test zamanında öğrenilebiliyor demişti. bende şaşırmıştım

Allah Allah yaa gerçekten çok şaşırdım..
Ama zannetmiyorum o kadar erken öğrenebiliceğimi..
Kesesini bile zarla zorla gördük fazla nazlı olcak benimki sanırım :9:

slm kızlaR sanırım bende ocak annesiyim:)
doktora kac haftalık oldugunu sormayı unutmusum c.tesi gidecegım:)
ve soracagım
paza gunu gıttım keseyı gorduk :3:

nazarboncugundan haber varmı kızlar lekelenmesı varmıs sanırım ıns hersey yolundadır:59:

Merhaba kızlar,

Ben de bugun doktora gittim kalp atışlarını dinledik bebeğin.Ama çok fazla bulantım olmaya başladı ve ilk kez bugun çıkardım yediklerimi.:17::17::17::18::18:

Folic asit de bulantı yapıomuş onu günde 1 defa gece yatarken iç bulantın çok olursa dedi doktor.Yine de olursa elevit diye bi ilaç verdi bunu iç dedi ama o da sanırım kabızlık yapıomuş.Bulantı için de ilaç verdi ama kullansam mı bilemedim:26::26:

sekerrcık ve benı merak eden tum arkıdısler doktorumu aradım ve durumumu soyledım.en son kontorlumun ne zaman oldugunu sordu bende cuma gunuydu dedım tamam yarın gel bı bakalım dedı.Allah'ım yardım et bana İnşallah bende miniğimi yarın görebileyim:emir_bebek:lekelenme ıcın progestan kullanıyorsun zaten yapacak cokta fazla bısey yok dedı.embrıyoyu gormemız lazım ama artık dıyor.bana da dua edin kızlar ne olur yarın size müjdeli haberlerle gelebileyim İNŞALLAH:nazar:

nurrose canım ben dedıgın ıkı hapı da kullanıyorum folık asır mıdemı hıc bulandırmıyor hemde ac karnına ıcıyorum:34:aynı zamande elevıtıde tam 3 aydır ıcıyorum ondan yana da kabızlık sorunum hıc olmadı.bulantı bunyeye baglı olabılıyor sanırım.benım suana kadar hıııc olmadı Allah'a sukur:nazar:

slm kızlaR sanırım bende ocak annesiyim:)
doktora kac haftalık oldugunu sormayı unutmusum c.tesi gidecegım:)
ve soracagım
paza gunu gıttım keseyı gorduk :3:

Hoşgeldin hayırlı olsun..
Ultrson görüntüsü verdiyse altında yazıyo kaç haftalık olduğu..
Benimkinde yazıyo yani belki seninkide de yazıyodur..
SAT ne zmn?

COK TSKLER CANIM SAOL 2 Lİ TEST ICIN 23 HAZIRANDA GIDICEM INSALLAH

İnşallah iyi haberlerle gelirsin cnm..
Bu ikili test kaç haftalar arasında yapılıyodu kızlar?
10 ile 12. hafta arasındamıydı?

off şu bulantılara çözüm bulan varmı dr ilaç verdi ama etki göstermedi sanırım çok kötü oluyorum
çok acıktığım zaman çok bulanıyor az bişeyler atıştırayım diyorum canım bişey istemıyo bu sefer istemeye istemeye yediğim için yediklerimden bulanıyo ne yapıcam ben yaa:50: çalışıyorum bide evde olsam vaktımı uyuyarak geçiririm ama öyle şansımda yok. :97:

ya böyle birden fazla mesaja nasıl cevap yazıyorsun ben onu yapamıyorum :44: :44: :44:

Alıntı ile cevapla butonunun yanındaki kutucuğa tıklıyosun cevap vermek istediğin mesajlara tek te sonra konuya cevap ver diyiip cevaplıyosun cnm..

sekerrcık ve benı merak eden tum arkıdısler doktorumu aradım ve durumumu soyledım.en son kontorlumun ne zaman oldugunu sordu bende cuma gunuydu dedım tamam yarın gel bı bakalım dedı.Allah'ım yardım et bana İnşallah bende miniğimi yarın görebileyim:emir_bebek:lekelenme ıcın progestan kullanıyorsun zaten yapacak cokta fazla bısey yok dedı.embrıyoyu gormemız lazım ama artık dıyor.bana da dua edin kızlar ne olur yarın size müjdeli haberlerle gelebileyim İNŞALLAH:nazar:

nurrose canım ben dedıgın ıkı hapı da kullanıyorum folık asır mıdemı hıc bulandırmıyor hemde ac karnına ıcıyorum:34:aynı zamande elevıtıde tam 3 aydır ıcıyorum ondan yana da kabızlık sorunum hıc olmadı.bulantı bunyeye baglı olabılıyor sanırım.benım suana kadar hıııc olmadı Allah'a sukur:nazar:

Moralini bozma cnm iyi düşün iyi olsun..
Yarın bebişini görüceğini hayal et hep..
İnşallah iyi haberlerle geliceksn dualarım seninle..

off şu bulantılara çözüm bulan varmı dr ilaç verdi ama etki göstermedi sanırım çok kötü oluyorum
çok acıktığım zaman çok bulanıyor az bişeyler atıştırayım diyorum canım bişey istemıyo bu sefer istemeye istemeye yediğim için yediklerimden bulanıyo ne yapıcam ben yaa:50: çalışıyorum bide evde olsam vaktımı uyuyarak geçiririm ama öyle şansımda yok. :97:

Aynen benimde öyle cnm bişey yemek istemiyo ağzımın tadı yok..
Yemediğimde bulanıyo yediğimde daha fazla bulanıyo bende napcamı şaşırdım..
Ben evdeyim ama süreklide uzanmak olmuyo bazen uzandığımda da bulanıyo..
Sabretcez artık yapcak başka bişey yok sanırım..
Galeta ye kraker ye belki bastırır..

merhaba kızlr dün kan verdim..doktor elevit diye bi vitamin yazdı 15 gün sonra ultrasona çağırdı..
siz hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?
bide bu ikli tarama falan kaçıncı haftada yapılıyor?

4. ayda öğreniliyo tabi bebiş gösterirse..
Bazıları 3.5 ayda da öğrenebiliyo..
YA BI ARKADIM 2,5 AYLIKKEN OGRENMİŞ
OKADR GEÇMİ OGREniliyorrr
Merhaba kızlar,

Ben de bugun doktora gittim kalp atışlarını dinledik bebeğin.Ama çok fazla bulantım olmaya başladı ve ilk kez bugun çıkardım yediklerimi.:17::17::17::18::18:

Folic asit de bulantı yapıomuş onu günde 1 defa gece yatarken iç bulantın çok olursa dedi doktor.Yine de olursa elevit diye bi ilaç verdi bunu iç dedi ama o da sanırım kabızlık yapıomuş.Bulantı için de ilaç verdi ama kullansam mı bilemedim:26::26:
bende folic asit alıyorum ama bulantım yok sımdılık canm ya

Aynen benimde öyle cnm bişey yemek istemiyo ağzımın tadı yok..
Yemediğimde bulanıyo yediğimde daha fazla bulanıyo bende napcamı şaşırdım..
Ben evdeyim ama süreklide uzanmak olmuyo bazen uzandığımda da bulanıyo..
Sabretcez artık yapcak başka bişey yok sanırım..
Galeta ye kraker ye belki bastırır..

bazen naz yapıyım şöle canım şunu istedi bunu istedi falan diye sevdiğim şeyleri aklıma getiriyorum onlarda bile midem kalkıyo midem bulanmasa 24 saat yemesem yinede istemem bişey ...

evet geceleri yüz üstü yattığımda daha çok bulanıyo gibi geliyo yan yatıyorum ozaman daha rahat geliyo şimdiden böyleysem sonra ne yapıcam diye düşünüyorum

Kızlar, 2 li test 11 - 12. haftalarda yapılıyor, bu sırada bebiş gösterirse cinsiyeti de öğrenebiliyorsunuz :34:
mesela şu an 12 haftalık hamile olan arkadaşım, dün 2i testini yaptırdı ve oğlu olacağı müjdesini aldı :nazar:

merhaba kızlr dün kan verdim..doktor elevit diye bi vitamin yazdı 15 gün sonra ultrasona çağırdı..

ben şimdilk sadece folik asit alıyorum, başka vitamine gerek duyulmadı, ben baya besiliyim zaten 9 ay yeter ikimize de :52:
2 li test de 11-12. haftalarda yapılıyor cnm.

Hoşgeldin hayırlı olsun..
Ultrson görüntüsü verdiyse altında yazıyo kaç haftalık olduğu..
Benimkinde yazıyo yani belki seninkide de yazıyodur..
SAT ne zmn?

verdı yazıyormu allah allah ben goremıyorum ussten muaynede goremedım ama keseyı zor gordu
benım sat11/04 ama benım duzensızlıgım vardı 40 gunde bir oluyordum,
ogrendıgımde14/05 tı -bır hafta bekledım doktora gıttım kese gozukmedı gozukmesı lazm dedi
sonra 22/05 ta gordu keseyı sımdı tekrar gidicem hafta sonu
doktor sat tarıhınde yallnışlık olabilirmi felan dedi ama yok 11/04 emınım

Ben sadece folik asit kullanıyorum bi vitamin vermedi doktor bana..

YA BI ARKADIM 2,5 AYLIKKEN OGRENMİŞ
OKADR GEÇMİ OGREniliyorrr

Valla ben 3.5-4 aylıkken öğreniliyo diye biliyorum ama 2.5 aylıkken öğrenen bile varmış çok şaşırdım..

bazen naz yapıyım şöle canım şunu istedi bunu istedi falan diye sevdiğim şeyleri aklıma getiriyorum onlarda bile midem kalkıyo midem bulanmasa 24 saat yemesem yinede istemem bişey ...

evet geceleri yüz üstü yattığımda daha çok bulanıyo gibi geliyo yan yatıyorum ozaman daha rahat geliyo şimdiden böyleysem sonra ne yapıcam diye düşünüyorum

Malesef aynı durumdayız..
Fenalardayımmmmmmmmmmm :26:

Kızlar, 2 li test 11 - 12. haftalarda yapılıyor, bu sırada bebiş gösterirse cinsiyeti de öğrenebiliyorsunuz :34:
mesela şu an 12 haftalık hamile olan arkadaşım, dün 2i testini yaptırdı ve oğlu olacağı müjdesini aldı :nazar:

Ay inanmıyorum yaa inşallah bizde öğreniriz..
Gerçi bellide olmuyo..
Çok duydum başta erkek olduğunu öğrenip sonra kızı olucağını duyan..
Kordonu bazen erkek olarak görebiliyolar.. Ama bildiğim kadarıyla kızsa daha erken belli oluyo..

Back
X