65ec10hb 6.5 m bu yazıyor
depth 7.76 yazıyor anlaamadım
Bende seninkilerden bişey anlamadım valla

Neyse cumartesi doktora gidicektin dimi o zmn sorar öğrenirsin artık..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
65ec10hb 6.5 m bu yazıyor
depth 7.76 yazıyor anlaamadım
Rica ederim ne demek
İkinci gebeliğim ama ilk bebeğim olacak inşallah, ilkini kaybettik istisnai bir durumdu, benim abim ve gelinimiz doktor, burada okuduklarımı, aklıma takılanları sürekli onlara soruyorum, o yüzden baya sağlıklı bilgiler alabiliyorum, onlar çocuk doktoru ama çalıştıkları yerden dolayı kadın doğum uzmanı hocalarına da danışabiliyorlar. Artık bebiş gelince bütün gün benimle uğraşırlar![]()
ya 15 günde bir yardımcı bayan geliyor ama bizim site önü yol arkası ağaçlık camı açtığın anda bütün toz içerde mecburen sık sık süpürmek gerekiyor walla eşim yapıyor elinden geldiğince ama işte erkekler kadınlar gibi temiz yapamıyor ki ama birçok yerde de okuduğum kadarıyla bu tarz durumlar bebeğe bağlıymış bebek sağlıklıysa çok ağır işler (badana vs ...) yapmadığın sürece sıkıntı olmazmış
canım benim tempom çok yoğun yaaahafta içi her gün 05:45 de başlıyor gün benim için akşam 19:30 gibi evdeyim sonra bulaşık ortalığı toparla çamaşır falan anca yatarken dinlenebiliyorum
((
hcg degerıö 1196 cıkmıs pazar gunu
Bende seninkilerden bişey anlamadım valla
Neyse cumartesi doktora gidicektin dimi o zmn sorar öğrenirsin artık..
bendcede o insanin bünyesine bagli bebege bagli bende pztesi camlarimi sildim halilari mi disari attim ama ince yolluk yani cok agir degil evi sildim süpürdüm yemek yap topla makineyi bosalt falan aksama da yorgunluktan öldüm ama
hcg degerıö 1196 cıkmıs pazar gunu
sanırım kuccuk daha 4 haftalık bıle ancak olucak mış pazar günü
haklısın erkeğe iş yaptır, sonra arkasını topla. ne iş yapıyorsun canım merak ettim. ütüyü de kadına bıraksana, benim de yardımcım 15 günde bir geliyor, dip köşe temizlik ve ütüyü yapıyor. ben haftada bir sadece süpürüp 2 günde bir tuvalet lavabo temizliği yapıyordum, bebekten sonra onu da eşime pasladım, domestos kokusu rahatsız ediyor, bebeğe zarar verebilir kimyasala fazla maruz kalmamak lazım. ev süpürürkende süpürgeyi elimizde taşımayıp yerde sürüklersek sorun olmaz sanırım. tabi koltuk, halı vs çekmemek lazım. birde mutfakta tezgah üstündeki mutfak dolaplarından ağır tabak tencere vs indirmemek lazım diye biliyorum.
inşallah bunda hiç bi problem yaşamazsın hepimiz sağ salim kucağımıza alırız..
Kızlar ben zaten her işini kocasına yaptıran tembel tiplerdendim, şimdi tamamen bıraktım, içtiğim bardağı bile kaldırmıyorum.
Bebek doğunca yeteri kadar yorulucam zaten, şimdiden dinleneyim değil mi
İşin aslı, doktorların da söylediği, ev işinin çok zararı olmaz, eskiden kadınlar 9 ay tarlada çapa yapar oracıkta doğurup işe devam edermiş, eşim karpuz bostanında doğmuş mesela, kayınvalidem 9. Ayında karpuz topluyomuş, eşim de turp gibidir maaşallah, hayatında doktora gitmemiş
Ama bunları boşverin, biz nazımızı yapalım, ayağımı uzatır keyfime bakarım valla, hiç uğraşamam ev işiyle falan![]()
Kızlar ben zaten her işini kocasına yaptıran tembel tiplerdendim, şimdi tamamen bıraktım, içtiğim bardağı bile kaldırmıyorum.
Bebek doğunca yeteri kadar yorulucam zaten, şimdiden dinleneyim değil mi
İşin aslı, doktorların da söylediği, ev işinin çok zararı olmaz, eskiden kadınlar 9 ay tarlada çapa yapar oracıkta doğurup işe devam edermiş, eşim karpuz bostanında doğmuş mesela, kayınvalidem 9. Ayında karpuz topluyomuş, eşim de turp gibidir maaşallah, hayatında doktora gitmemiş
Ama bunları boşverin, biz nazımızı yapalım, ayağımı uzatır keyfime bakarım valla, hiç uğraşamam ev işiyle falan![]()
kızlar kaç yaşında anne oluyorsunuz..
ben şimdi 26 yım bebiş doğduğunda 27 olucam
Bu arada ya kimse 1. yılını doldurmadı yada kimse 1. evlilik yıldönümünde eşine hediye almadı..
Sorumun cevabını alamadığıma göre.. :44:
kızlar kaç yaşında anne oluyorsunuz..
ben şimdi 26 yım bebiş doğduğunda 27 olucam
Bu arada ya kimse 1. yılını doldurmadı yada kimse 1. evlilik yıldönümünde eşine hediye almadı..
Sorumun cevabını alamadığıma göre.. :44:
ben daha dolduramadım:89:
senide çyiz topiklernden tanıyorum şeyda..2010 gelinlerinden
Şuanda 22 yaşındayım..
22 yaşında da anne olucam Allah nasip kısmet ederse..
Nisan doğumluyum.. Ancak bebiş doğdukdan 2 ay sonra 23 oluyorum.
ben 2 ocakta zaten doldurdum 1. yilimizi
ben hediye almadim esim beni antalya ya götürdü süpriz yapti kisin.