Evet cnm doğrudur çeyiz topiclerinde değilde evlilik hazırlığnda sohbet bölümünde konum vardı 2010 gelinleriyle baya sohbetimiz oldu..
Güzel sohbetler ettik güzel arkadaşlıklar kurduk..
Sende 2010da evlendin o zmn..
evet canım 2010da evlendim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm doğrudur çeyiz topiclerinde değilde evlilik hazırlığnda sohbet bölümünde konum vardı 2010 gelinleriyle baya sohbetimiz oldu..
Güzel sohbetler ettik güzel arkadaşlıklar kurduk..
Sende 2010da evlendin o zmn..
bende bebiş doğduktan iki ay sonra 27 olucam..
Ya balık burcusun yada koç o zmn.. :44:
Hangi ayda evlendin cnm?
Bu arada ya kimse 1. yılını doldurmadı yada kimse 1. evlilik yıldönümünde eşine hediye almadı..
Sorumun cevabını alamadığıma göre.. :44:
Kızlar merhaba en son 7 mayısta keseyi gördüğümüzü yazmıştım.21 mayısta 7+3 te kontrole gittik ve miniğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür:) Allah isteyen herkese nasib etsin inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.shiningcim durumumu günceller misin canım?
balığım canım..
25 eylül..
BEN ALMADIM ESIM BANA CICEK ALDI
Bu arada ya kimse 1. yılını doldurmadı yada kimse 1. evlilik yıldönümünde eşine hediye almadı..
Sorumun cevabını alamadığıma göre.. :44:
28ım dogudugnda kısmetse 29 olucam:)kızlar kaç yaşında anne oluyorsunuz..
ben şimdi 26 yım bebiş doğduğunda 27 olucam
Kızlar merhaba en son 7 mayısta keseyi gördüğümüzü yazmıştım.21 mayısta 7+3 te kontrole gittik ve miniğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür:) Allah isteyen herkese nasib etsin inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.shiningcim durumumu günceller misin canım?
Hoşgeldin cnm gözün aydın..
Aminn inşallah..
Çok yeniyiz daha biz yahuu![]()
ben doldurmadım henüz ama ne kadarlık bütçen var ona göre sana baya hediye sayabilirim :)))
selincim canım insallah saglıklıdır bebegin canımm, moralini yuksek tutmaya calıs tatlımewet cnm kan değerim çok ii çıktı ona rağmen gözükmediği için boş gebelik olabilir dedi o üzden ben yinede bu bebeğe bi şanş vermek istiyorum dedi cuma gününe kadar...
aynen canım.. :89: ben evlilik yıldönümünden sonra düşünüyodum ama bizim fırlama korunurken geliverdi
Hoşgeldin cnm gözün aydın..
Aminn inşallah..
teşekkür ederim canım
Ben evlenmeden önce 2 yıldan önce düşünmüyodum..
Hatta evlendikden sonrada..
Ama bi kaç aydır feci bi çocuk sevgisi bastırmıştı nedendir bilinmez..
Nisan ayında korunmadık çok şükür bebiş haberini aldık..
Allahım sağlıcakla kucağımıza alıcağımız günleride göstersin inşallahhhhhhhhhhhhhhh..
evet canim güzeldi iyi dde geldi kisin kis tatilleride güzel oluyor
bu sene de diyorum daha bebek dogmadan bir yerlere gitsek 3 - 4 günlügüne seneye cocukla zor olur cünkü bakalim ama hayirlisi.
ben de balık burcuyummm,, hic memnun degilim ammmmaaa,, cok duygusalım
guncelledim listeyi arkadaslaer,, eger guncellemedigim gözümden kacan bilgiler varsa oncelikle lutfen kusura bakmayınnn arkadaslar,, haber edinnnnn (ozel mesaj atınn ltfen ),, guncellerimmmmm![]()