2012 Ocak Anneleri

slm kızlar naber nasılsınız?? hoşgeldınız efenım yenı gelen arkidesşlerımız olmus :71:

ben biraz keyifsizim eşimel atıstık tlfda..artık özlemde biyere kadar oluyor valla sonrası yanlıs anlasılmalar ve tartısmalar basgosterıyor gelmesinede 1 haftadan az kaldı bakalım belkı ozamana kadar barısız kımbılır..

hamiler hep yorgun düştü heralde..ben de kötüyüm kızlar..işten geliyorum direk yatağa valla..kalkıncada zaten mide bulantısından duramıyorum..bebiş büyüyor ve bütün gücümü alıyor artık..feda olsun anneciğime..

Valla bu mide bulantısı beni mahfetti.. :5:

merhaba ben de aranıza katılayım ocak annesi olarak :69:
muhtemel doğum tarihi 2 ocak olarak görünüyor.
allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Hoşgeldin hayırlı olsun..

slm kızlar naber nasılsınız?? hoşgeldınız efenım yenı gelen arkidesşlerımız olmus :71:

ben biraz keyifsizim eşimel atıstık tlfda..artık özlemde biyere kadar oluyor valla sonrası yanlıs anlasılmalar ve tartısmalar basgosterıyor gelmesinede 1 haftadan az kaldı bakalım belkı ozamana kadar barısız kımbılır..

Ben iyi değilim bulantılar bulantılar..
Sende keyifsizmişsin :70:
Olur böyle şeyler cnm evlilikte bozma moralini.
Düzelirsiniz yakın zamanda..
Özlemden oluyodur.. Birbirinizi gördüğünüzde hepsini unutursunuz. :52:

arkadaşlar 7 haftalık oldm 3 mayısta doktora gitmiştim 62 kilo ile başladım bugün de gittim doktora 63 olmuşum 1 kilo almışım bende korkuyorum kilo almaktan ama kusmuyorum ve iştahım yerınde bebeğin de çok iyi durumda olduğunu söyledi doktor ama ben 1 kıloyu hemen nasıl aldım anlamadımmm :60::60::60::60::60::60::60:

hoşbulduk :70:

kalsiyum ve proteinin çok önemli olduğunu söyledi. günlük 2 bardak süt, 1 bardak ayran, sabah büyük bi dilim peynir ve bazen ayran yerine yoğurt tüketiceksin dedi. bunları light ürünlerden tüket çünkü bizim bunların yağına ihtiyacımız yok dedi hem de daha fazla kalsiyum varmış.

günde 2 tane ceviz ve en azından haftada 1 gün mutlaka balık tüketmeliymişiz omega 3 için

her gün bir öğünümüzde mutlaka hayvansal protein olmalı. örneğin sabah sebze yemeği ise akşam tavuk gibi. tavuk-balık-kırmızı et ve kuru baklagili dönüşümlü olarak tüket dedi.

taze sebze meyve tüketmeye özen göster mutlaka dedi. ayrıca mutlaka en az 2.5 lt su tüketmemi söyledi.

hamurişi ve tatlılardan kesinlikle uzak durmanı istiyorum bebeğe bi faydası olmadğı gibi sana kilo olrak geri döner dedi. bi de sucuk salam sosis midye gibi yiyecekleri kesinlikle tüketmememi, yine çay kahve cola gibi içinde cafein, tein, asit olan içeceklerden uzak durmamı söyledi
süt çok içersem gazım çok oluyo benim ya :( ceviz yiyorum, protein almaya çalışıyorum, su içmeye çalışıyorum, meyveme dikkat ediyorum, kahve kola falan uzak duruyorum.. kızlar güneş de önemli.. d vitamini verirler sanırım ama güneşten almak en güzeli..kalsiyumun kullanılabilmesi için şart malum..
bende de geçen hafta birkaç gün süren iştahsızlık oldu, resmen zorla yemek yiyordum 1-2 gündür daha iyiyim. çok şükür hiç bulantı sorunum olmadı tek sıkıntım şuan sürekli uyumak istemem
benim de şükür bulantım olmadı ama mide yanması oluyo bazen yemeklerle alakalı.. ben de bazen iştahım iyi ama bazen yok.. bu arada iştahsızken bile yemeye başlayınca duramıyorum o ayrı :))))

Son düzenleme:
süt çok içersem gazım çok oluyo benim ya :( ceviz yiyorum, protein almaya çalışıyorum, su içmeye çalışıyorum, meyveme dikkat ediyorum, kahve kola falan uzak duruyorum.. kızlar güneş de önemli.. d vitamini verirler sanırım ama güneşten almak en güzeli..kalsiyumun kullanılabilmesi için şart malum..

benim de şükür bulantım olmadı ama bide yanması oluyo bazen yemeklerle alakalı.. ben de bazen iştahım iyi ama bazen yok.. bu arada iştahsızken bile yemeye başlayınca duramıyorum o ayrı :))))

yaa ben 1 haftadır süt içemiyorum, yumurta yiyemiyorum ve ceviz de yemiyorum. bunlardan biraz tiksindim sanki. biraz ara vereyim dedim iyice bi tiksinti olmasın diye. bikaç güne tekrar başlarım umarım. gaz bende de çok oluyor yaa süt içeyim veya içmeyim gaz sakıntısı yaşıyorum :(

arkadaşlar 7 haftalık oldm 3 mayısta doktora gitmiştim 62 kilo ile başladım bugün de gittim doktora 63 olmuşum 1 kilo almışım bende korkuyorum kilo almaktan ama kusmuyorum ve iştahım yerınde bebeğin de çok iyi durumda olduğunu söyledi doktor ama ben 1 kıloyu hemen nasıl aldım anlamadımmm :60::60::60::60::60::60::60:

Boyun kaç cnm?
Masum bir kilodan bişey olmaz yahuuu :9:

olur tatlım arada üzülme, bi de hassasız belki biz de hormonlar tolayısıylan :34:

Hoşgeldin hayırlı olsun..
kuzuu kıyamam, sabır tatlım, geçecek inşallah
:)) ben de aldım sanki, pzt anlıcaz.. benim evde baskülüm yok, edinicem hemen bi tane.. başlangıç kilom düşük neyseki ama..

Sulfat çok teşekkür ederim bilgilerini bizimle paylaştığın için. söylediklerine dikkat edicem bundan sonra

mevzu beslenme sanırım hanımlar..
ben biraz iştahsızım bu aralar.. ilk öğrendiğimde arada saldırıyodum ama şimdi yemem gerekenleri bile zorla yiyorum. bi de midemde yanma oluyo..

ben de çok iştahlı sayılmam çoğunlukla zorla yiyorum ama sanki kilo almışım gibi geliyor...

canım eminim tamamen uzaklıktan kaynaklıdır. umarım gelmesine kadar beklemezsiniz barışmak için. benim eşim de ank. da eğitimde. 3 ay bitti kaldı 1 ay :5: herkes bişe kalmamış çoğu bitmiş diyo ama bi de bana sor :)))

canım umarım geçer bi an önce...
ben de sütümü içiyorum şimdi, sonra da yatıcam artık. çok bile uyanık kaldım.... sabah erkenden iş var :27:

yaa ben 1 haftadır süt içemiyorum, yumurta yiyemiyorum ve ceviz de yemiyorum. bunlardan biraz tiksindim sanki. biraz ara vereyim dedim iyice bi tiksinti olmasın diye. bikaç güne tekrar başlarım umarım. gaz bende de çok oluyor yaa süt içeyim veya içmeyim gaz sakıntısı yaşıyorum :(
bende de yumurtaya oldu, yiyemiyorum, ağzıma koyasım yok... başka yerlerden protein almaya çalışıyorum..
ben de çok iştahlı sayılmam çoğunlukla zorla yiyorum ama sanki kilo almışım gibi geliyor...
aynen :27:

kuzuu kıyamam, sabır tatlım, geçecek inşallah

İnşallah canım yaa dönüyo midem sanki :5:

canım umarım geçer bi an önce...
ben de sütümü içiyorum şimdi, sonra da yatıcam artık. çok bile uyanık kaldım.... sabah erkenden iş var :27:

İnşallah cnm..
Bende elimden geldiğince süt içmeye çalışıyorum bari bi onu içiyim diye..

Sulfat çok teşekkür ederim bilgilerini bizimle paylaştığın için. söylediklerine dikkat edicem bundan sonra[/B]

rica ederim canım

ilk 3 ayda 1 kilo alınabilir kızlar ama fazlasını almamaya çalışın :9: doktorum bana mümkünse hiç kilo almadan 3 ayı tamamlamı ya da en fazla 1 kilo hakkım olduğunu söyledi. evde baskülüm olduğu için düzenli kontrol edebiliyorum. baskül şart bizler için

İnşallah canım yaa dönüyo midem sanki :5:
benim de bir iki gün kötü gibiydi, çok korktum bulantılar mı başlıcak diye ama geri düzeldi şükür, şimdi daha iyiyim.. inşallah genellikle 10-12. haftalardan sonra geçiyomuş bu gibi rahatsızlıklar..

rica ederim canım

ilk 3 ayda 1 kilo alınabilir kızlar ama fazlasını almamaya çalışın :9: doktorum bana mümkünse hiç kilo almadan 3 ayı tamamlamı ya da en fazla 1 kilo hakkım olduğunu söyledi. evde baskülüm olduğu için düzenli kontrol edebiliyorum. baskül şart bizler için
bence de baskül şart oldu.. hep zayıf olduğum için hiç işim olmazdı, hele daha gençkene fazla zayıftım, basküllere küsmüştüm, ordan kaldı bu alışkanlık sanırım :))) ama şimdi lazım olacak artık..

benim de bir iki gün kötü gibiydi, çok korktum bulantılar mı başlıcak diye ama geri düzeldi şükür, şimdi daha iyiyim.. inşallah genellikle 10-12. haftalardan sonra geçiyomuş bu gibi rahatsızlıklar..

Oyy anam oyy 10-12. haftamı daha çook var bana o zmn :5:
Neyse napalım sabredicez artık..
Senin nasıl gidiyo cnm bebişler nasıl?

Oyy anam oyy 10-12. haftamı daha çook var bana o zmn :5:
Neyse napalım sabredicez artık..
Senin nasıl gidiyo cnm bebişler nasıl?

daha erken de geçebilir, bu sölediğim en geç.. inşallah tez vakitte geçer tatlımm
bebişler kendi hallerinde takılıyolar galiba :)) pzt kontrolde öğrencez bakelim.. benim göbüş de erken çıkacak, yakında koyarım sanırım göbüş resimleri :)))):49:

Ben iyi değilim bulantılar bulantılar..
Sende keyifsizmişsin :70:
Olur böyle şeyler cnm evlilikte bozma moralini.
Düzelirsiniz yakın zamanda..
Özlemden oluyodur.. Birbirinizi gördüğünüzde hepsini unutursunuz. :52:
canım yaa okadar cok özledımkı artık canım yanmaya basladı 1aydan berı yuzune hasret kaldım :43::43: çok uzakta ha diyipte gidipte göremem yani.. bide bu hamişlik filan çok zor gelmeye basladı artık tek basıma ... annemlerde gelse eşim gibi olmuyıor işte :59: insallah canım duzelırız yarın olmasada baska bi gun belki duzelırız illaki..
olur tatlım arada üzülme, bi de hassasız belki biz de hormonlar tolayısıylan :34:.
sağol canım evet çok hassaslastım havada ucan sınege bile alıngan oldum bi değişik hallerdeyım yaa eşimede sureklı dıyordum hemiş olalaı hormonlarım bi acayıp oldu bıgun çok sınırlı bıgun full duygusalım dıye demıstım yanı ama yınede tartıstık işte alttan alayım demedi tmm eşimde haklı evınden uzakta denızın bi ortasında ama türkiyeye yakın gecıyorlarkı tlf cekıyor.. neyse duzelır illakı cuma yada cmt gibi..
[FONT="Comic Sans
canım eminim tamamen uzaklıktan kaynaklıdır. umarım gelmesine kadar beklemezsiniz barışmak için. benim eşim de ank. da eğitimde. 3 ay bitti kaldı 1 ay :5: herkes bişe kalmamış çoğu bitmiş diyo ama bi de bana sor :))) :27:

aynen canım çok zorrr gecen gıttınde 95gun yoktu yanımda ama ozaman hamile değildim hemde yurtıdısına cıkmıstır iş icabı tlf olayını tamamen kısıtlanmıstı msndede bi turlu denk gelememıstık oyuzden sınır olmustukkk.. ama şimdi 1aylık gitti ama bana sorr bu hamılıkle çok zor oldu.. insallah canım gelmeden barırısmıs oluruz..

daha erken de geçebilir, bu sölediğim en geç.. inşallah tez vakitte geçer tatlımm
bebişler kendi hallerinde takılıyolar galiba :)) pzt kontrolde öğrencez bakelim.. benim göbüş de erken çıkacak, yakında koyarım sanırım göbüş resimleri :)))):49:

İnşallah cnm teşekkür ederim.
Senin üçüzlerin hepsinin ayrı kesesimi var?
Yoksa aynı kesedelermi?

canım yaa okadar cok özledımkı artık canım yanmaya basladı 1aydan berı yuzune hasret kaldım :43::43: çok uzakta ha diyipte gidipte göremem yani.. bide bu hamişlik filan çok zor gelmeye basladı artık tek basıma ... annemlerde gelse eşim gibi olmuyıor işte :59: insallah canım duzelırız yarın olmasada baska bi gun belki duzelırız illaki..

Sabret cnm 1 hafta kalmış şunun şurasında özlem bitcek inşallah..
Zordur özlemek bilirim..
Hele evliyken daha da zordur..

sağol canım evet çok hassaslastım havada ucan sınege bile alıngan oldum bi değişik hallerdeyım yaa eşimede sureklı dıyordum hemiş olalaı hormonlarım bi acayıp oldu bıgun çok sınırlı bıgun full duygusalım dıye demıstım yanı ama yınede tartıstık işte alttan alayım demedi tmm eşimde haklı evınden uzakta denızın bi ortasında ama türkiyeye yakın gecıyorlarkı tlf cekıyor.. neyse duzelır illakı cuma yada cmt gibi..

aynen canım çok zorrr gecen gıttınde 95gun yoktu yanımda ama ozaman hamile değildim hemde yurtıdısına cıkmıstır iş icabı tlf olayını tamamen kısıtlanmıstı msndede bi turlu denk gelememıstık oyuzden sınır olmustukkk.. ama şimdi 1aylık gitti ama bana sorr bu hamılıkle çok zor oldu.. insallah canım gelmeden barırısmıs oluruz..
tatlım benim de kocam yaklaşık bir haftadır yanımda diil, çok uzun süre olmamasına rağmen çok arıyorum.. bi de hamilelik olunca hakkaten anne baba kardeşle paylaşmaktan çok farklı tabi.. bebişlerimin babaları gelsin artık diyorum :) bi de alınma anlamıyo diye, onlar da yeni duruma adapte olmaya çalışıyolar, zamanla olacak.. kaptan mı eşin? özlem olunca gerginlik de çok oluyo, üzme kendini

Back
X