slm arkadaşlar günaydın hepinize cumadan beri giremedim çünkü benim gebeliğim son buldu artık düştü yani kendimi yeni yeni toparlıyorum artık başka zamana kısmetmiş sizinle tanıştığıma çok memnun oldum kendinize çok çok iyi bakın arada gelirim görüşürüz yine
canım çok üzüldüm.. ama hayırlısı tatlım ya, taz vakitte sağlıklı bir hamileliğin olur yine inşallah...
canım geçmiş olsun allahım bidaha yaşatmasın bende çok tedirginim..senın kanaman mı vardı benimde doktorum boş gebelik diyorda o yüzden yaranı tazelemk istemem ama
canım aklına kötü şeyler getirme, inşallah sağlıklı bir hamilelik olur..
Kılzar mide asidine kızarmış ekmek ve leblebi iyi geliyormuş.Leblebi yedim şimdi ekmek kızartıcam ilk kez bakalım işe yarayacak mı
sonuçları merakla bekliyorum :) mide yanmam oluyo bazen...
merhaba kızlar herkez iyi mi? ben 2 gündür eşime koşturuyorum ameliyat oldu çok şükür ama iki gün daha hastanede olacak. gelemedım oyuzden .
sizler nasılsınız. geçmişi okuyamadım ama sankı bi kayıp mı var öyle bişey gördüm inşallah yanlış görmüşümdür.
eşine çok geçmiş olsun tatlım..
Amaaan üçüz mü olacak :)
Canım sağlıkla alırsın inşallah miniklerini kucağına. benim eşim de ikiz olsun isterdi hep..
ben de bu sabah giyinirken aynı şeyi düşündüm, demek ki normal bi durummus. çok açık tenliyim ben, yoktu hiç
(
evet tüylenme artışı gebelikte normalmiş canım, göbektekileri falan almayın diyolar, doğumdan sonra dökülüyomuş..
arkadaşlar benim bebeğim 6 haftalık olması gerekirken 4 haftalıktı ve hiç bişey görünmüyordu kesede dr problemli bir gebelik olurdu zaten dedi bu kadar erken olan düşüklerde müdahale etmek yersiz dedi vücudumuz kendisi atıyormuş zaten bende çok üzülmedim açıkcası sadece yıprandım çünkü problemli bir bebek ve problemli bir gebeliğin çok çok daha kötü eksileri olabilir hayatta kısmet daha sağlıklı bir gebeliğe inşallah hepinize çok teşekkür ederim arada atladığım arkadaşlarım olursa kusura bakmayın bir geçmişolsun bile insana çok iyi geliyor inanın :)
canım benim çok haklısın, Allahım çok sağlıklı bebiş versin yeniden..
herkesee merhabalarr arkadaşlar
jjaponica çok üzüldüm arkadaşım, rabbim neylerse güzel eyler, inşallah en kısa sürede sağlıklı bi hamileilkle geri dönersin aramıza, yazılarını okurken kendim ysşıyormuşum gibi kötü oldum, bende sıkıntılı bir bekleyiş içindeyim, ilk baştan beri kahverengi lekelenmelerim var, kese gözüktü ama kalp atışı için 2 hafta beklemem gerekiyor, ve hala hamileliğime sevinebilmiş değilim, rabbim hayırlısı neyse onu versin deyip beklemekten başka çare yok
inşallah bebişin sıkı sıkı tutunsun annesine..
Bunların dışında progesteronum çok düşükmüş bi de tsh değerim. ilaç verdi onlar için. 14 gün kadar da gebeliğimi bilmediğim ve korunduğumuz için de tahmin etmediğim için sürekli kullandığım iki ilaçtan dolayı bebek zarar görmüş olabilir dedi doktor, öyleyse düşermiş... ama bu ihtimali pek düşünmemeye çalışıyorum
evet, olumlu düşünmeye çalış tatlım, bişecik olmamıştır inşallah..
kızlar aşerme var mıııı :)))
bende başlarda vardı, bi ekşi yedim bi tatlı meyve, malum üçüzya :))) ama bu aralar ekşi daha çok seviyorum.. tatlıyla çok aram yok
arkadaşlar doktordan geliyorum.
öncelikle tekrar idrar verdim, temiz çıktı..idrar yolu enfeksiyonum düzelmiş..2-2,5 litre suya devam dedi doktor.
sonra ultrasonda bebişimi gördüm. 20,6 mm olmuş kuzucum.

resmi fasulyeye benzemiş ama kafa, kol, bacak vs bişi göremedim ben :26:
14 mayısda gittiğimde 3 ocak olan muhtemel doğum tarihimizde 31 aralık olarak yazıyor ultrason çıktısında. sanırım ben aralık annişi olucam. tüm bebekler beklenenden 10-15 gün erkek doğar derler ya .. hayırlısı bakalım.
15 haziranda geliyorsun ikili test yapıcaz dedi. yani 11+3 de çağırdı.
çok sevindim canım :) maşallah
Gözün aydın cnm..
Kalp atışlarını dinlettimi?
2-2,5 litre su mu
eveeet hatta yazın 3 litre içmek lazımmış.. ben de çok su içebilen biri diilim ama zorlicaz artık..
bende gecen hafta oldu biber tursusu canim cekti kaynamlarda vardi baya bir yedim birde eve getirdim yine yedim.onun disinda cnm bise cekmiyor daha 6 haftaliktan sonra basliyormus ilk 3 ay sürüyormus
ayyyyyyyyy bak turşu canım çekiyoooo ama şimdilik tuzsuz diyetten tam olarak çıkamadım, bi çıkim saldırcam turşuya :))
6 hafta 4 günlük hamileyim. bugün ağrı hissettim teşelandım ama geçti. başka bir sorunum yok şimdilik.. doktora henüz gitmedim bu ilk bebeğim olacak inşallah. daha önce 6+4 te düşük yaşamıştım, psikolojik olarak doktora gidemiyorum, bugünü atlatınca yarın giderim inşallah...
tatlım çok üzücü olmalı ama düşüğü düşünmemeye çalış, ve doktora hemen git bence, maşallah
slm kızlar ben bugün işten kaytardım...oohh keyf yaptık bebişe..
ben bişi dicem kızlar sabahları çok bulantım olurdu benim .
ama bugün sanki hiç yok gibi..korkuyorum valla..bebişimi merak ediyorum..
tatlım korkma, gün güne uymayabiliyo...
hımm yok bende öyle bir yazı 4w3d var buda 4 haftalık anlamında herhalde onun haricinde gsd1 1.27 cm yazıyor
evet arkadaşım yaa çok zor bi bekleyiş içindeyim bugün doktorumu aradım progestanı günde 3 taneye çıkartalım ve yat başka yapabileceğimiz birşey yok, zaten eğer düşerse bu sağlıklı bir bebek olmadığındandır ve buna üzülmek değil sevinmelisin dedi. ultrasyonda kese falan sorunsuz normal demişti bilmiyorum 2 hafta zor bir bekleyiş. lekelelenmer bitmediğinden git gide moralimde çok bozulmaya başladı herhalde ki dün akşam bi ara nerdeyse sanki nefes almakta zorlandım.
canım birçok arkadaş yaşadı bu lekelenmeleri ve hatta kanamaları ve atlattılar, bebişlerini kucakladılar.. hemen bozma moralini...
kız ıstıyorum hepte eksı seyler canım ıstıo walla hasur husur erık yıorum caım
tatlıyı hc ıstemıorm
ztn dugunde kucagıma kız bebek werdıler
yatagımada kız bebek koydular
kesn kız olcak kız ehhehehehehheh
canım ıns baglatırız ya bıraz duzene gırmemız lazım valla zor her ay 30 ona 50 ona gıdıo walla
olur cnm olur cumartesıde olur ocak ayıda gelır merak etme
sen kz mı ıstıosn erkekmı cnm
kısmet bızde ınanamadık ama oldu
hayrlı olsn senınde cnm
aynen, ekşi istiyorum tatlıyı normalde çok sevmeme rağmen aklıma bile gelmiyo
ıyıyız tatlm sen naslsn bebıs nasl
sağol canım ben iyiyim, bebişler de iyidir inşallah, pzt görcez bakalım :)
ben parfümeriden aldım dalin aloaveralı bebe yağını kullanıyorum
canım hamilelikte aloe veralı çay içmek çok zararlı diye biliyorum, bebe yağında da zararı olmasın, lütfen iyi araştırmadan kullanma