2012 Ocak Anneleri

Alarji fln yapmadıysa bırakma cnm..
Ben normal sade sade içemiyorum nesquikle içiyorum.
Ama bu sabah içmedim midem bulanır diye korkuyorum..
Elimden geldiğince sabah akşam içiyorum ben..
Sende şeker at içine nesquikle dene...

canım içtiğin nesquik kakaoluysa eğer kakao kalsiyum alımını engelliyor diye biliyorum..
bende sevmiyorum sade sütü bugün bir muz ve çok az tarçınla blendırdan geçirdim çok güzel oldu.
bitane daha içebilirdim bile:89:

Merhaba canım..
Yok artık daha neler makyajın ne zararı olcak yahu..
Ben doktora giderken bile yapıyorum :9:

ay ne biliyim kimyasal madde kullanmayın diyolarya ilk üç ay kafam iyce karıştı:96:

ben hergün makyaj yapıyorum canım sanmam bi sorun olsan sanatçılar öyle hamileyken ağır makyajlar yapıo sorun olsaydı doktorum makyajlı gördü beni yapma derdi ama yinede araştır istersen.

ağır makyajdan kaçının diyolar canım ilk 3 ay. hafif bi makyajdan zarar gelmez yüzünü saatlerce havasız bırakacak şekilde fondöten vs sürmeyeceksen

teşşekkürler kızlar..

içim rahat şimdi sadece pudra rimel allık kullanıcaktım zaten..

canım içtiğin nesquik kakaoluysa eğer kakao kalsiyum alımını engelliyor diye biliyorum..
bende sevmiyorum sade sütü bugün bir muz ve çok az tarçınla blendırdan geçirdim çok güzel oldu.
bitane daha içebilirdim bile:89:

ay ne biliyim kimyasal madde kullanmayın diyolarya ilk üç ay kafam iyce karıştı:96:

Valla kakaolu napim öle içebiliyorum yoksa hiç içemiycem napim..
Onunlada uğraşılmaz hergün yav blendır falan..

Kendimizi bi cam fanusun içine koyalım orda yaşayalım madem bu kadar evhamlı olmayalım yav.
Makyajdan bişey olmaz..
En azından ben öyle düşünüyorum ve öyle yapıyorum.
Zaten hergün dışarı çıkmadığım için yapmıyorum..
Çıktığımda da affetmem yaparım yani :9:
Hergün çıksaydımda yapardım.. :1:

:9:
Ay canım dert ettiğin bu olsun..
Biz değil onlar hamile sanki daha fazla duygusallaşıyolar bizden sanırım..
O yüzden boşver takma.. Bizde bu zamanlarda bazen fazlasıyla kırıcı ve sert olabiliyoruz..
Benim eşimin bi ara midesi bile bulandı düşün yani :1:
Ama ben onu benim bulantılarıma inanmadığı için ilahi adalet olarak görüyorum :63:
Onlarda zamanla alışcaklar bizim gibiler tecrübeli değillerki yaşaya yaşaya öğrenicekler..
[/
haklısın canım ama ben de ilgi beklıyorum en azından hamileliğim süresince bazı arkadaşlarıma bakıyorum eşleri kırmamak için ellerinden geleni yapıyor ,benim eşim beni üzmekten hiç çekinmez konuşmaktan kırıcı laflardan hiç çekinmez en azından bebeğe sevgisi ve saygısından yapmamalıydı ve yapmamalı ama ne yazıkki herşeyde olduğu gibi bu da umduğum gibi olmadı anladımki bazı insanları hiç bir şey değiştirmiyor.:63:

Kendimizi bi cam fanusun içine koyalım orda yaşayalım madem bu kadar evhamlı olmayalım yav.
Makyajdan bişey olmaz..

tembel seni:90:

haklısın canım ama ben de ilgi beklıyorum en azından hamileliğim süresince bazı arkadaşlarıma bakıyorum eşleri kırmamak için ellerinden geleni yapıyor ,benim eşim beni üzmekten hiç çekinmez konuşmaktan kırıcı laflardan hiç çekinmez en azından bebeğe sevgisi ve saygısından yapmamalıydı ve yapmamalı ama ne yazıkki herşeyde olduğu gibi bu da umduğum gibi olmadı anladımki bazı insanları hiç bir şey değiştirmiyor.:63:

Bence insanoğlunun yaptığı en büyük hatalardan biri bu..
Birinin değişmesini beklemek..
Değişirse kendiliğinden değişir sen naparsan yap değişmez..
Ama eğer sen onu olduğu gibi kabul etmeyip değişmesi umuduyla bekliyosan bu çoğu zaman hüsran olur.
O yüzden olduğu gibi kabul et eşini..
Olumlu yönleri vardır tabikide..
Herkesin kocası bir değil. Başkalarının kocalarının yapmadığınıda senin kocan yapıyordur..
Biz kadınların beklentileri bitmez.. Kıyaslamayalım eşlerimizi başkalarının eşleriyle özellikle bu dönemde yoksa üzülür,kırılırız..
Olanla mutlu olmayı bilmeliyiz..
Biz onları öyle sevdik sonuçta dimi.. Heleki bide onlardan bi çocuğumuz olmasını istiycek kadar sevip güvendiysek vardır bu adamlarda bi hikmet heralde.. :9:

aa ilk defa benimle aynı gaftada birini gördüm:)çok sevindirik oldum:)canım sen naptın gördün mü bebişin kesesini ben daha göremedim yarın randevumuz var gitcez inşallah görürüz.:49:

benim hamile olduğumu öğrenmemle kesemi görmem aynı gün oldu canım:52:

pazartesi günü gördüm direk olaya daldım:89:

benim hamile olduğumu öğrenmemle kesemi görmem aynı gün oldu canım:52:

pazartesi günü gördüm direk olaya daldım:89:

ay ne güzel ya çok şanslısın ben de ptesi öğrendim geçen hafta perşembe gittim değerim 660dı dr bu değerle göremeyiz dedi yine de baktı ama görülmedi 1 hafta sonra gelin dedi işte yarın gidicez bakalım inş görürüz bi sorun yoktur:18:

ay ne güzel ya çok şanslısın ben de ptesi öğrendim geçen hafta perşembe gittim değerim 660dı dr bu değerle göremeyiz dedi yine de baktı ama görülmedi 1 hafta sonra gelin dedi işte yarın gidicez bakalım inş görürüz bi sorun yoktur:18:

görürsün canı sıkma canını..

hadi bakalım hangimiz önce doğurucaz :52::52:

Makyajdan bişey olmaz..

Sana katılıyorum harfi harfine.

Bu arada içemiosanız kendinizi zorlamayın kızlar süt içmek için fln,daha dün doktor söyledi içmen iyi ama içemiosan kendini zorlama bebek zaten senden beslenio,Asıl yediklerinin bebeğe yarayacağı zamana daha var ,istemediğin hiçbişeyi yeme dedi.:56:

Sana katılıyorum harfi harfine.

Bu arada içemiosanız kendinizi zorlamayın kızlar süt içmek için fln,daha dün doktor söyledi içmen iyi ama içemiosan kendini zorlama bebek zaten senden beslenio,Asıl yediklerinin bebeğe yarayacağı zamana daha var ,istemediğin hiçbişeyi yeme dedi.:56:

Zorlamıyorum zaten cnm bugün cnm istemedi içmedim..
Mesela kaç gündür yumurta yiyim diyorum aklıma geldiğinde bile kötü olduğum için hayatta yapmadım zorlamadım kendimi..
Zaten vücudumuzda ne eksikse canımız onu istiyo ben buna inanıyorum..
Eksikliğini hissediyoruz yani..

Back
X