bu yayınladıgım resım gectıgımız hafta cuma gunu verıldı bana.ve 5 haftalık gebelıkle uyumlu.ama aradan bır hafta gectı sadece ve doktorum hala bebek ve kalp atısı yok dıyor.6 haftalıkken belkıde bebek gorunmez daha gec gorunur olamaz mı acaba?demek kı baska krıterlerde var belkı?
Canım bencede bekle..
Ne zararını görürsünki beklemenin prof.'da öyle söylemiş sonuçta..
Doktorunun alma konusundaki acelesinide anlamış değilim açıkcası.
Bence iyi haberler alıcaksın üzme kendini..
canım ben olumda lierac phytolastil jel kullanmıştım özellikle göbeğimde ve yanlarımda çok hafif var.ırsi sanırım ama acemilik kimse bana şurana burana sür dememişti doktorum sen ne kadar çatlamışsın diyordu bacağımın üst kısmında çok çatlak var yani orayı ihmal etmişim bir göbekle iş biter sanmışımama ablamda susam yağı,kakao yağı,badem yağı hepsinden sürdü ektradan ondada oldu yani vücut ile alakalı ama en aza indirmek lazım.bir kere denedim kokusunda ne ben yatabildim ne eşim sanki çikolata içinde uyuyormuşum gibi o eziyete değmez kakao yağı hiç denemeyin .cumartesi dr gitcem bebek yağı ve çatlak kremi sorucam alacağım beterin beteri var dahada çatlamak istemiyorum.

Ben güneşlenirken bile yağ sürdüğümde rahatsız olurum dayanamaz denize girerim napcam bilmiyorum bu yağlanma konusunda..
Doktora sorduğumuzda da daha erken bunları kafana takman için demesin..
Bende ne sürceğimi bilmiyorum ama çatlamakta istemiyorum zaten kalçalarım yeterince çatlak kilo alıp vermekten..
bu arada kızlar bugun doktora gıttım dun 4 tup kan ve ıdrar vermıstm..sonuclrını bugun alıp doktora gosterdım cok ii dedi bende ıdrardakı ıltıhap nası dedım o da gecmıs dedı ıctıgım suların ve duzenlı kullandıgım 5 tablet antıbıyotıgın yararı olmus demekkı![]()
Gözünaydın cnm bende elimden geldiğince su içmeye başladım valla kendimi çok zorlamadan ama 1litreyi geçemiyorum günde malesef..