2012 Ocak Anneleri

Ya kızlar selin naptı acaba..
Bide bi arkadaş daha vardı bugün gidicek kesenin içinde bebek varmı yokmu öğrenicekti nickni hatırlayamadım..
Ay inşallah ikiside iyi haberlerle gelirler merak ettim..
:5:

valla bende cok merak edıyorum onları yaaa nazarboncugunu dıyosun galıba cnm:26:

tüm anne ve meleklerine merhaba.
şimdi doktor randvumuzdan geldik. keseyi gördük ama bebişi göremedik maalesef :( çarşamba günü tekrar gidicez bakalım. yine göremezsek bu defa alttan kontrol :(

hadi yaaaa 7 ay mııı,, :27: :53:,, onun ne belirtisi vardı canımmm,,

hıh o isteee,,

valla surmek lazım sanırım,, bunyeden bunyeye degisir gerci ama hamilelik catlagı az olacagına hiç olmaz yada cok olacagına az olur,,

evt cnm sanırm benım eğilimim var catlamaya..ben cok zayıftım ergenlıkte asırıkılo aldım yanı onceye gore su an 67 yım ve bacaklarımda hızlı kılo almamdan dolayı catlaklarım var bıde karnım catlamasın sımdı:34:

Ya kızlar, ben çalışamıyorum, akşama kadar bulantıdan ölüyorum, uykum geliyor, başımı kaldıramıyorum, napıcam ben ya, zaten yöneticim duysa ki hamileyim, işten ayrılayım diye burnumdan getirir, hala söylemedim o yüzden, ama öyle ya da böyle duyaca :18:

Offffff offfffff parayla huzur arasında kararsız kaldım, napıcam ben ya :44:
İnanın hamileliğime doğru düzgün sevinemedim alacağım tepkileri düşünmekten :59:

şimdi doktor randvumuzdan geldik. keseyi gördük ama bebişi göremedik maalesef :( çarşamba günü tekrar gidicez bakalım. yine göremezsek bu defa alttan kontrol :(

Hoşgeldin canım gözünaydın görmüşsünüz keseyi..
Kaç haftalıksın?
Bu ne yahu herkes keseyi görüyo bebiş görünmüyo pek nazlı çıktı bu bebişler he.
Cinsiyetleri öğrenmeye başladığımızda sorcam ilk keseyi gördüğünde bebişi görenlerle göremeyenlerin cinsiyetleri aynı mı diye :9:
Yoksa kızlar nazlıda gözükmüyolarmı :1:

cnm belki gec dollenmedır sıkma canını rabbımden hayırlısını dile.

Ya kızlar, ben çalışamıyorum, akşama kadar bulantıdan ölüyorum, uykum geliyor, başımı kaldıramıyorum, napıcam ben ya, zaten yöneticim duysa ki hamileyim, işten ayrılayım diye burnumdan getirir, hala söylemedim o yüzden, ama öyle ya da böyle duyaca :18:

Offffff offfffff parayla huzur arasında kararsız kaldım, napıcam ben ya :44:
İnanın hamileliğime doğru düzgün sevinemedim alacağım tepkileri düşünmekten :59:

Niye böyle yapıyosun canım bırak kim ne tepki verirse versin..
Bunu düşünerek güzel zamanlarını zehir etme kendine..
Yöneticininde sana işten çıkma konusunda baskı yapmaya hakkı yok..
Çıkmıyorum dersin olur biter çıkarırlarsa da tazminatını öderler..
İşten çıkarsan sıkışık bi durum mu olur sizin için?
Öyle olmasa bile niye çıkasınki yav çıkmanı istiyolarsa tazminatınıda gözden çıkarsınlar..
Kaç yıldır orda çalışıyorsun? Eğer uzun yıllardır çalışıryorsan alıcağın tazminat az buz olmaz.

Son düzenleme:
Kızlar hepınıze selamlar ben ıyı haberlerle gelemedım ne yazık ki:(
Selincigim İnşallah sen guzel haberlerle gelırsın canım.Bende dun gece ruyamda bebegımın kalp atıslarını dınlemıstım hemde sabaha karsı bu ruyayı gordugum ıcın kalktım namaz kıldım dua ettım ama:(Ne yazık kı bugun doktorum kesenın ıcınde bebegı yıne goremedı ve kurtaj olman gerekıyo dedı:50:
canım ya bir kac gun daha bekle istersen belki gec dollenmedir,, insallah oyledir canımm..

evt cnm sanırm benım eğilimim var catlamaya..ben cok zayıftım ergenlıkte asırıkılo aldım yanı onceye gore su an 67 yım ve bacaklarımda hızlı kılo almamdan dolayı catlaklarım var bıde karnım catlamasın sımdı:34:
ben de de var canım malesef , h,iç hos gozukmuyor,,

insallah gorursunuz canımcım

bizde dün gittik keseyi gördük ama bebek yoktu vajinal ultrasyonla baya bir bakti dr. göremedi

2 hafta sonragel dedi tekrardan

8 haziranda bir dadaha gidicez

benim 5+5 günlük

Hoşgeldin canım gözünaydın görmüşsünüz keseyi..
Kaç haftalıksın?
Bu ne yahu herkes keseyi görüyo bebiş görünmüyo pek nazlı çıktı bu bebişler he.
Cinsiyetleri öğrenmeye başladığımızda sorcam ilk keseyi gördüğünde bebişi görenlerle göremeyenlerin cinsiyetleri aynı mı diye :9:
Yoksa kızlar nazlıda gözükmüyolarmı :1:
hoşbulduk canımcım.7+1 im. ilk kuzumu gördüğümde 5+1 di net bişekilde görmüştük üstelik kızdı naz falan yapmadı yani:52: acaba erkekler mi hemen görünmüyo acep:27:

cnm belki gec dollenmedır sıkma canını rabbımden hayırlısını dile.
belki de öyledir. mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler:9: herşeyin hayırlısın versin hepimize

bende bugun farabıye gıttım gıderken meshur konya tramvayıyla gıttım:1:gelırken baktım hava guzel orda marketten bı sıse su aldım yuruyerek geldım valla ii oldu hem hava almıs oldum:1:suyuda ıctım bı guzel:1:

herkeseee merhabalarrr

ayyy ne güzel, hamile kaldım kalalı ilk defa bişeye aşeriyorum yürümek, daha şimdiden çok sıkıldım hareketsizlikten nasıl geçiricem bu üç ayı bilmiyorum. dün çok az bi lekelenme olmuştu, bugünde henüz hiç yok allahım biran önce geçerde bende rahat ederim inşallah.

hoşbulduk canımcım.7+1 im. ilk kuzumu gördüğümde 5+1 di net bişekilde görmüştük üstelik kızdı naz falan yapmadı yani:52: acaba erkekler mi hemen görünmüyo acep:27:

Oda olabilir tabi canım belkide erkekler nazlıdır :1:
Ultasonda da mı 7+1 olarak çıktı cnm?
Benimki 6 gün geriden geliyodu gittiğimde de 5+4 olarak göründü o yzden bebiş görünmedi.
Bakalım yarın gidicem 6+6 oluyoruz inşallah bebişi görürüm ve kalp atışlarını duyarım umuduyla gidiyorum eğer duyamaz ve göremezsem çok büyük hayal kırıklığı olucak benim için biliyorum.. :5:

Belkide cnm.
Sen bana tekrardan idrar yollarındaki iltihap için hangi testleri yaptırdığını yazıcaktın cnm.. :26:

sormuşmuydun ki ay hıc gormedım k bakma basım dönüyoda haptan dolayı:49:cnm bunun ıcın ıdrar verıyosun ordan bakıyolar umarım sorunu dogru anladım:61:

Niye böyle yapıyosun canım bırak kim ne tepki verirse versin..
Bunu düşünerek güzel zamanlarını zehir etme kendine..
Yöneticininde sana işten çıkma konusunda baskı yapmaya hakkı yok..
Çıkmıyorum dersin olur biter çıkarırlarsa da tazminatını öderler..
İşten çıkarsan sıkışık bi durum mu olur sizin için?
Öyle olmasa bile niye çıkasınki yav çıkmanı istiyolarsa tazminatınıda gözden çıkarsınlar..
Kaç yıldır orda çalışıyorsun? Eğer uzun yıllardır çalışıryorsan alıcağın tazminat az buz olmaz.

6 yıldır çalışıyorum canım, çok çok zor durumda kalmayız ama artık kendimle birlikte bebeğimin geleceğini de düşünüyorum :16: tazminatımı alsam süper olur zaten, olmasa da doğum iznimi, süt iznimi kullanmak istiyorum, bu süreçte bebeğime bakarak çalışmayacağım yıllar için birikim yapmış olurum, şurda 6 ay sonra izne çıkıcam, 6 ay izin sonra 6 ay da ücretsiz izin alsam süper olur. Ama inan rahat vermez bu kadın bana, yapmadığını bırakmaz, of of özel sektörden nefret ediyorum :63:

Son düzenleme:
Back
X