2012 Ocak Anneleri

maşallah. ben 9. haftadayım 1 kilo aldım bile. her gün 2 bardak süt, 1 sigara paketi kadar peynir, 2 ceviz, bi avuç üzüm, mide yandıkça leblebi. eskiden yediklerime ilave sadece bunlar var. hemen aldım 1 kilo. ama yürüyüşü kestim, akşamları midem yanıyo yemekten sonra yatıyorum hemen.

ben 2 kilo vermişim.. zaten zayıftım:25:

hmm benımkıde 12.haftada gelmenı ıstıyorum o zaman iice bebek gorunumunu alcak bıde bazı testler var dedı bnde ıkılı test mı dedım hayır ense kalınlıgına falan bakıcam dedi bakalım sabısızlıkla beklıyorum yaa:1:

Allah Allah bu 2li test ense kalınlığı değilmi zaten yaa..
Ense kalınlığının yanında bide senden kan alıp bazı testler yaptırıyolar ekstradan diye biliyorum o kadar..
Peki ikili testi ne zmn yapcakmış doktorun..
Zaten 10-12. haftalarda yapılmıyomuki?

hm anladım cnm sabah canı ıstemıyodur benımkıde ole fazla yemıyo zaten ama ıkı bardak cay ıcıyo bugun sabah 7 de mesela patates kızarttım onu yedı tabı mıdem bulana bulana :1:

Oyy sen ne diyosun sabahın 7sinde patates kızartmasımı..
Kız onu yapsam mahfolurum ben bütün gün..
Ki eşim çook sever patates kızartmasını ama onu yapsamda yemez..
O işe giderken bişiler alır atıştırır yada şirkette eder kahvaltısını..
Benim günüm vardı güne giderken hazırladım önceden dır dır ediodu kalkıp hazırladınmı bana 1 gün kahvaltı diye bende hazırladım sussun diye :9:
Noldu sofra olduğu gibi kaldı kendim hazırladım kendim yedim 1 lokma bile yemedi..
Yani beyfendi numaradan söylüyomuş 1 gün hazırladınmı diye :63:

maşallah. ben 9. haftadayım 1 kilo aldım bile. her gün 2 bardak süt, 1 sigara paketi kadar peynir, 2 ceviz, bi avuç üzüm, mide yandıkça leblebi. eskiden yediklerime ilave sadece bunlar var. hemen aldım 1 kilo. ama yürüyüşü kestim, akşamları midem yanıyo yemekten sonra yatıyorum hemen.

normalde hareket etsen hemen kilo almazsın inan bana. ben bütün gün iş yerinde koşuşturmaca içindeyim. bide sakındığın göz çöp batar diye düşünüyorum. sadece çok ani hareketler yapmıyodum. inanırmısın doğuma gitmeden 1 gün önce evde köşe bucak temizlik yaptım. halıları kaldırdım camları sildim vesaire. ertesi günde doğuma gittim.:27:

Yok artık ciddimisin :53:
Nasıl gitmedi çocuğunun kolu kırıldıda ya..
Pes doğrusu.. Böyle bi insandan da seni anlayıp az biraz merhametli olması beklenemez gerçi :4:
Seni sevmezse sevmesin madem bu kadar işkolik iş adabınıda biliyodur..
Kişisel görüşleri işe karıştırmamalı.. Seni sevmiyo diye bunu yansıtamaz..
Sen doğrularından vazgeçme benimde başıma ne geldiyse dilimden gelmiştir gerçi ama dereyi geçene kadar ayıya dayı diyen tiplerden olamadım bi türlü..
Sen hangi burçsun?

ayyyy sinir bozucu ruhsuz iş kolik.. aslında en iyi seni onun anlaması lazım ama sektör özel olunca ne desem boş.. bizde de var öyle tipler ama benim şansım kamuda olmam sanırım:44: neyse atlatıcaz bu günleri inşallah! ama sen aka ak, karaya kara demeye devam et.. kişilikten taviz yok:34: olmadı oturur bebiimize evde kendimiz büyütürüz.. maddi durumlara bağlı olarak 2 sene ücretsiz izin almayı düşünüyorum hayırlısı bakalım

Yükseleni Aslan olan İkizlerim, ama daha çok Aslan özelliklerim var, gurur yapıp kendimi ezdirmeme çabam, kimseye boyun eğmemem, o yüzden de üstlerim tarafından pek sevilmemem. Elimde değil, aç da kalsam ezdirmicem kendimi, ters lafa ters cevap, bu da marifet değil ama huyum böyle napim.

benim annem bakamaz, kayınvalideme de ben baktırmam, açıkcası dünya para verip güvenmeyeceğim bir bakıcıya baktırmaktansa da evde kendim bakarı.

Kadının 2 çocuğu var, sabah 7 de otutur masasına akşam 7 den önce çıkmaz, çocukları bakıcılarına anne diyormuş, o da bunu gülerek anlatır görseniz şok olursunuz “dün gece kızın ateşi vardı havale geçirdi, hemen bakıcıyı aradım, ikisini bıraktım geldim” falan der övüne övüne, hasta yani...

hayırrrrr o kadar erken görmek mümkün değil:27: 5+1 de kesenin içinde bebişi görmüştük.7.hafta da kalpa atışlarını duymuştuk. cinsiyetini detaylı ultason taramasında 20.haftamda öğrenebildim maalesef.
20.haftamı ay cok geç dımı ya
valla 12.haftadan sonra doktoruma danışıp bende baslıcam yürüyüşe aynen bende cok sıkılıyorum barı yemeklerden sonra cıkarsam yedıklerımı erıtmıs olurum hem dogum daha kolay olur:34:
ben sımdıden yuruyorum zararı varmıdır acaba

Oda olabilir tabi canım belkide erkekler nazlıdır :1:
Ultasonda da mı 7+1 olarak çıktı cnm?
Benimki 6 gün geriden geliyodu gittiğimde de 5+4 olarak göründü o yzden bebiş görünmedi.
Bakalım yarın gidicem 6+6 oluyoruz inşallah bebişi görürüm ve kalp atışlarını duyarım umuduyla gidiyorum eğer duyamaz ve göremezsem çok büyük hayal kırıklığı olucak benim için biliyorum.. :5:
ay ıns gorurusn cnm ya
ben eskiden bilmezdim böle şeyler oldugunu hamileysen tamamdır sanırdım neler var kese gozukcek bebek gozukcek...

normalde hareket etsen hemen kilo almazsın inan bana. ben bütün gün iş yerinde koşuşturmaca içindeyim. bide sakındığın göz çöp batar diye düşünüyorum. sadece çok ani hareketler yapmıyodum. inanırmısın doğuma gitmeden 1 gün önce evde köşe bucak temizlik yaptım. halıları kaldırdım camları sildim vesaire. ertesi günde doğuma gittim.:27:

budur!!!! idolümsün gayri:) sümsükleştim ben iyice ya.. bi kendime gelmem lazım

Allah Allah bu 2li test ense kalınlığı değilmi zaten yaa..
Ense kalınlığının yanında bide senden kan alıp bazı testler yaptırıyolar ekstradan diye biliyorum o kadar..
Peki ikili testi ne zmn yapcakmış doktorun..
Zaten 10-12. haftalarda yapılmıyomuki?

Oyy sen ne diyosun sabahın 7sinde patates kızartmasımı..
Kız onu yapsam mahfolurum ben bütün gün..
Ki eşim çook sever patates kızartmasını ama onu yapsamda yemez..
O işe giderken bişiler alır atıştırır yada şirkette eder kahvaltısını..
Benim günüm vardı güne giderken hazırladım önceden dır dır ediodu kalkıp hazırladınmı bana 1 gün kahvaltı diye bende hazırladım sussun diye :9:
Noldu sofra olduğu gibi kaldı kendim hazırladım kendim yedim 1 lokma bile yemedi..
Yani beyfendi numaradan söylüyomuş 1 gün hazırladınmı diye :63:

evet düşün yanı kocişimi ne kadar sevdıgımı:1:ya bende anlamadım acaba 3 lu test falan mı anladı ki neyse gıttımde anlıcam:40:

pes valla. ertesi gün doğuma gidecem ve oturup cam silecem halı kaldırıcam haaaa. inanamıyorum sana :)

20.haftamı ay cok geç dımı ya

ben sımdıden yuruyorum zararı varmıdır acaba

ay ıns gorurusn cnm ya
ben eskiden bilmezdim böle şeyler oldugunu hamileysen tamamdır sanırdım neler var kese gozukcek bebek gozukcek...

bilmiyorum cnmda 12.haftadan sonra daha saglıklı bence ebru sallı bıle ole yapmıs 3.aydan sonra yanı:1:

Yükseleni Aslan olan İkizlerim, ama daha çok Aslan özelliklerim var, gurur yapıp kendimi ezdirmeme çabam, kimseye boyun eğmemem, o yüzden de üstlerim tarafından pek sevilmemem. Elimde değil, aç da kalsam ezdirmicem kendimi, ters lafa ters cevap, bu da marifet değil ama huyum böyle napim.

benim annem bakamaz, kayınvalideme de ben baktırmam, açıkcası dünya para verip güvenmeyeceğim bir bakıcıya baktırmaktansa da evde kendim bakarı.

Kadının 2 çocuğu var, sabah 7 de otutur masasına akşam 7 den önce çıkmaz, çocukları bakıcılarına anne diyormuş, o da bunu gülerek anlatır görseniz şok olursunuz “dün gece kızın ateşi vardı havale geçirdi, hemen bakıcıyı aradım, ikisini bıraktım geldim” falan der övüne övüne, hasta yani...

neler var yaaa tövbe tövbeeee:41:

Sorun sende değil öyle insanlarla anlaşmak zor.
Kaba bir tabirle biraz yalaka ve onun gibi işkolik olmak lazım heralde..
Tamam işini sevebilirsin disiplinli prensiplisindir ama evlatları hastaykende elin bakıcısına bırakıp gelmeye hangi annenin gönlü razı olur ki..
Neden kayınvalidene bırakmazsın?
Bende çok zor durumda kalmadıkca en azından kreş çağına kadar bebeği annenin büyütmesi taraftarıyım..[/

ay ıns gorurusn cnm ya

Bende bilmezdim bu bebek işlerine merak sarmadan önce.
İnşallah duyarım cnm saol..

evet düşün yanı kocişimi ne kadar sevdıgımı:1:ya bende anlamadım acaba 3 lu test falan mı anladı ki neyse gıttımde anlıcam:40:

Belkide 3lü anlamıştır ama 2li demişsin niye öyle anlasınki..
Neyse evet gittiğinde öğreniceksin artık 2limi 3lümü 4lümü :9:

Back
X