2012 Ocak Anneleri

kızlar bugün ayrı bir heyecan yaşıyorum
ablamda 12+2 günlük hamileydi bugün telefon açtım sohbet ettik dün doktora gitmiş rutin kontrol için ve doktor erkek gibi görünüyor demiş ,3 hafta sonra tekrar gelin demiş çok mutlu oldum bir tane kızı vardı ve ablam ilk bebeğini kucağına alamamıştı ve erkekti :59: çok duygulandım çok güzel bir duygu.allahım herkesin gönlüne göre versin .yeğenim isim bile bulmuş ve ne tesadüftürkü ben oğlumuz olursa diye düşündügüm ismi düşünüyorlarmış aslında daha benimkinin cinsiyeti belli değil ama bozulduysam da allah sağlık sıhhat versin dedim morel verdim ,o ismi biz düşünüyorduk demedim :61: canım ablam benim bu arada benim görümcem de benimle birlikte aynı haftada hamileyiz.bir de eltim var o da 5 aylık hamiş :52:
:49: sağım solum hamiş anlıcanız :24: :emir_bebek:

herkezde bi çalışkanlık desene :17: hayırlısı olsun bebeklerinizin büyümesi çok çekişmeli olur
ayy onunki çok toplu benimki niye böle falan gibi :9: işin espirisi bu ama gerçekten hafiften bi çekişme yaşanıyor
benim bebegimde benim hesabıma göre 9+5 doktorun hesabına göre bir hafta daha küçük belkide ikiz eşi diye öle görünüyor olabilir .

Son düzenleme:
canım son gıttıgımde vermedıler resım gerek duymadı doktorum:(uzgunum canım ama endıselenme net goremedım dese bıle hıc endıselenme korkuya kapılma olur mu?

vermese bile iste mutlaka canım benim drda unutuyor istemezsem dün gittim resim şuydu $26052011271.webp

doktorcuğumun acelesi vardı baktı ve gitti oda sancım var diyince baktı sanki içinde parça var yolktan hariç anlamadım gitti drda demedi bişi sinir oldum yine eski druma gidicm

herkezde bi çalışkanlık desene :17: hayırlısı olsun bebeklerinizin büyümesi çok çekişmeli olur
ayy onunki çok toplu benimki niye böle falan gibi :9: işin espirisi bu ama gerçekten hafiften bi çekişme yaşanıyor
benim bebegimde benim hesabıma göre 9+5 doktorun hesabına göre bir hafta daha küçük belkide ikiz eşi diye öle görünüyor olabilir .
hiç sorma gülüm .aslında tam ben tamam dedim folik asite başladım eltim aradı hamileyim diye neyse bekliyelim az ara açılsın dedim halbuki ablama ve görümceme 2. istiyoruz demiştim dank etmiş olcak ki ablam 3 hafta önden gidiyor benim ben ve görümcemde aynıyız :27: görümcemin yumurtalıklarından bir taraf çalışmadığı için doktor ihtimal çok düşüktü mucize gibibirşey demiş sanırım onlarda korunmamışlar baktılar olmuyor üstelik 1 yaşına yeni giren oğluşu var :27:
aslında birazda güzel oluyor aynı yaşta olacaklar falan .
evet haklısın doğumdan sonra seninki kaç kilo ,boyu kaç falan olayları demi :37:

9+5 ne güzel 10. haftan biticek benle aynı zamanlardasın denk gelmek güzel .kızların çoğu biraz daha arkadan geliyor aslında listede aynı benle olanlarda var .nasıl gidiyor hamileliğin canım .
seninde göbeğin biraz çıktımı?

kızlar ya ben ay ay doktordan aldığım ultrason fotolarından albüm yapmak istiyorum siz de yapıyormusunuz nasıl yaptınız bilgi versenize ben nasıl yapacağımı bulamadım??

günaydınnlarr arkadaşlarr

kimi hastaneler bebeğin ilk doğdu anla ilgili albüm yapıyor ya, o albümün en başında ultrasyon çıktıları içinde yer ayırmaları isteneblir

Kesinlikle bende öyle düşünüyorum Rabbim böyle uygun gördüyse vardır bir hikmeti.
Oğlum seviniyor çok mutlu
ben artık ümidimi kestiğim için torunlarımı severim çocuk falan istemiyorum diyodum ama :)
ii oldu

hoşgeldin arkadaşım, bende senin gibi artık geç kaldık olmaz diyordum ama rabbim nasip edince,benimde 11 yaşında bir oğlum var ve 34 yaşındayım, inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza

doktorunu değiştir canım

doktorunu değiştir canım

3 sefer doktorunu değiştir yoksa çok üzülürsün tatlım :61:

O kadar vahim mi görünüyor ya :26: aslında ben de aynı fikirdeydim hemen doktoru değiştirecektim, ama bu doktor bana başka bir doktor arkadaşımın tavsiyesi, ona durumu anlatınca en azından bir şans daha ver, bu adam çok iyi bir doktordur, iyi olmasa eşimin doğum takibi ve doğumunu ona yaptırır mıydım falan dedi, ikna oldum, bir kez daha gidicem, olmazsa bakarım.

O kadar vahim mi görünüyor ya :26: aslında ben de aynı fikirdeydim hemen doktoru değiştirecektim, ama bu doktor bana başka bir doktor arkadaşımın tavsiyesi, ona durumu anlatınca en azından bir şans daha ver, bu adam çok iyi bir doktordur, iyi olmasa eşimin doğum takibi ve doğumunu ona yaptırır mıydım falan dedi, ikna oldum, bir kez daha gidicem, olmazsa bakarım.

cnm ılıskının agrın ve kanaman yoksa hıcbır sakıncası YOK
bunu bana dıyen doktorum
eger agrınız ve kanamanız yoksa cınsellıgı hıcbır zaman yasaklamıyorum ben
hastam ne zaman rahatsız olursa ozaman bıraksın dedı kı mantıklısıda bu
dusunsene ılk uc ay hersey normal yasak
ee son 3 ayda doktor kesın yasak der :D
ılk uc ay yok dıyen son uc ayda der yanı :)

herkese günaydın arkadaşlar ..maalesef aranızdan ayrılıorum ..dün anesteziyle kürtaj oldum..kesem vardı biliosunuz ama şekli bozulmuş ve gelişimi durmuş bekledik kaç gün belki sonradan düşer içine diye ama maalesef gelmedi ..3 ay bebek yasak zaten ara vermek istiyorum...allahım hepinize sağlıklı hamilelik ve hayırlı evlatlar nasip eder..ben geriden gelicem biraz siz ozaman daha tecrübeli olcaksınız belki çocuğunuz cinsiyetini öğreniceksiniz..bende gerçketen hepinizi merak ediyorum..bugüne kadar destek lan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim kendinize iyi bakın..:nazar::58:

herkese günaydın arkadaşlar ..maalesef aranızdan ayrılıorum ..dün anesteziyle kürtaj oldum..kesem vardı biliosunuz ama şekli bozulmuş ve gelişimi durmuş bekledik kaç gün belki sonradan düşer içine diye ama maalesef gelmedi ..3 ay bebek yasak zaten ara vermek istiyorum...allahım hepinize sağlıklı hamilelik ve hayırlı evlatlar nasip eder..ben geriden gelicem biraz siz ozaman daha tecrübeli olcaksınız belki çocuğunuz cinsiyetini öğreniceksiniz..bende gerçketen hepinizi merak ediyorum..bugüne kadar destek lan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim kendinize iyi bakın..:nazar::58:

cnm benım senınde dedıgın gıbı bız sadece 3 ay tecrubelı olucaz senden
Allah tez zamanda tekrardan bebısını kucagına almayı nasıp etsın ınsallahhhh

selincim çok üzüldüm aynı şeyleri bende yaşamıştım ama böylesi hayırlıymış diye avuttum kendimi çünkü zaten başka çarem yoktu.sende sakın kendini yıpratma en azından hamile kalabiliyormuşsun bunu öğrendin canım kendine çok dikkat et

selincim canım cok uzuldum,, İnsan soyliyecek söz bulamıyor, geçmiş olsun canım. İnsallah hemencecik atlatırsın canım,,

vermese bile iste mutlaka canım benim drda unutuyor istemezsem dün gittim resim şuydu Eki Görüntüle 200678

günaydınnlarr arkadaşlarr

AA MASALLAH BUYUMUS canım
kimi hastaneler bebeğin ilk doğdu anla ilgili albüm yapıyor ya, o albümün en başında ultrasyon çıktıları içinde yer ayırmaları isteneblir
aa ne guzel benımkıde yapıyormu acaba
cnm hakınnda hayırlısı olsun hemencık aramıza katılırısın inş.
kızlar bugün ayrı bir heyecan yaşıyorum
ablamda 12+2 günlük hamileydi bugün telefon açtım sohbet ettik dün doktora gitmiş rutin kontrol için ve doktor erkek gibi görünüyor demiş ,3 hafta sonra tekrar gelin demiş çok mutlu oldum bir tane kızı vardı ve ablam ilk bebeğini kucağına alamamıştı ve erkekti :59: çok duygulandım çok güzel bir duygu.allahım herkesin gönlüne göre versin .yeğenim isim bile bulmuş ve ne tesadüftürkü ben oğlumuz olursa diye düşündügüm ismi düşünüyorlarmış aslında daha benimkinin cinsiyeti belli değil ama bozulduysam da allah sağlık sıhhat versin dedim morel verdim ,o ismi biz düşünüyorduk demedim :61: canım ablam benim bu arada benim görümcem de benimle birlikte aynı haftada hamileyiz.bir de eltim var o da 5 aylık hamiş :52:
:49: sağım solum hamiş anlıcanız :24: :emir_bebek:
ayy ne guzel bi haber ablana aynı anda hamişssinzzzzzzz
kizlar siz ilk ulrasyon ciktisini aldiniz mi ?
evet buguny ıen gıdıcem bakalım verıcekmi
benden istemedi daha doktor daha yapacaz dedi siz kaç haftalıkken yapıldı bu testler:26:
bendede ıstemedı
merhaba kızlar bende kendimi tanıtıyım leyla ben
32 yaşındayım 12 yıllık evliyim 10 yaşında oğlum var ikinci çocuğum uzun bir zaman olmadı
1,5 yıl önce iki aylık düşük yaptım
Artık umudum kalmamıştı çocuk defterini kapatmıştım test bile yapmak istemedim eşim dayanamayıp markete gidiyorum diye nöbetçi eczaneden test aldı onun ısrarıyla yaptım ikinci çizgi çıktı.
Oğluma söylemedik çünkü düşükte çok üzülmüştü. Agrılar oldugu için yine düşücek gözüyle baktım
doktora gittigimizde iki kattım bu agrıya dış gebeliktir dedi düşük ilacı verdi
10 gün sonra tekrar gittim bu süre içinde sürekli yatıyorum kese için gittgimizde şok olduk bir degil iki kesem vardı .
biri digerinden 10 gün küçük iki yumurtlama olmuş ikiside tutmuş
bir süre sonra büyük kesenin kalp atışını duyduk haftaya da diğeri duyulur dedi doktor her şey normal görünüyodu
Agrılar iki kese oluştugundan oluyomuş
20 günde 3 kilo aldım gözü dönmüş gibi yemek yiyordum yemesem titriyorum o derece
ikinci bebegimin kalp atışını duymaya heyecanla gittim ama kalp atışı yok kesede gerileme var dedi doktor
çok üzüldüm Allah biliyo ya 2 aydır içimde taşıyorum bir sürü hayaller kurdum çok istedim ama kısmet
Şuan bir bebegimin kalp atışları düzenli diğeri ise kese olarak içimdeler ben ise hiç bi şey yiyemez haldeyim mide bulantılarım çok
Burayı yeni farkettim sizlerle paylaşmak istedim
aa cnm ne olacak simdi onu alıcaklarmı kalıcakmı öyle?
uzun bı ara olmusıns bu bebişinide saglıkla dogurursun

meraba kızlar ben geldim. eşimle ilgileniyourm bu aralar bide ay sonu geldi bizim işler çok yoğun onan uğrayamadım dün hiç. nasılsınız ne var nne yok herkez iyidir inşallah. benım tek derdım mide bulantıları onu da çekıyorum artık. bide feci tembelleştim işler gözümde büyüyor canım hiç yemek yapmak da istemıyorum. biri bana hergün yemek yapsa getirse ne güzel olacak. :97:

canım bir tane bebek için albüm al.sonra ultrason kağıtlarında haftası vs yazıyor zaten kenarda beyaz kısım vardır oraya gittiğin tarihi yaz :52: hatta bir de kücük kilitli günlük al günlükte tut.eğer direk günlüğe yapıştırırsan zamanla rengi atar yıpranır ama albümde şıkır şıkır dururlar

bende günlük tutacam bebeğim için. ama ne bileyım içimde hep bi korku var bıde kalp atışları yavaş dedi ya doktor. sanki 3 ay dolmadan hiç bişey yapmak gelmıyor içimden. sonra üzülmekten korkuyorum. yada en güzel zamanlarımı boş endişelerle heba ediyorumdur bilmıyorum

mevlam neylerse güzel eyler demekten başka denilebilecek bişey yok arkadaşım.bundada vardır bi hayır rabbim en kısa zamanda sağlıklı bi bebeği kucağına almak nasip etsin

herkese günaydın arkadaşlarrr keyifler nasıll bebişlerr nasıl geçmişe biraz gözattım selincim çok üzüldüm allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

selincim çok geçmiş olsun cnmm.. Allahtan hayırlısı..
İnşallah tez zamanda tekrar müjdelendirirsin bizi..

Back
X