2012 Ocak Anneleri

1 hafta daha bekleyin o zmn canım ama farketmez bence yaa 10. haftada da yaparlar testi diye düşünüyorum olmadı telefonla açıp sorun 10. haftamı gelelim 11. haftamı ikili testinde aradan çıkmasını istiyoruz geldiğimizde biraz uzaktan geliyoruz de..
Bide sabırsızlanıyoruz diyede belirt..
Bilmiyorumki güzelim bebişe bi zararı olurmu ama olmaz diye tahmin ediyorum..
10-12 flndı ben ilk yaptığımda şmdi 7 fln çıktı ilaca gerek duymadı bişi yapılmasına gerek yok dedi doktr..
[/QUOTE]
bende lokosit 1-2 arası yazıyor..ama işte idrar açık renk olması lazımmış ondan yani..benimki sabahları falan koyu akşama doğru açılıyor..sende nasıldı..

Vee eveet doktordan geldim..
Girmeden tahlillerimi yaptırdım..
Doktor tahlillerinde bi sorun yok dedi idrar yollarımdaki iltihap konusunda azalmış bişi gerektircek kadar değil dedi..
Kalp atışlarını dinletmedi zararlı diye..
Ama pıt pıt gördüm ultrasondan..
Ama her doktordan çıktığımda yüzüm düşüyo :43:
Çok az görebiliyoruz yaa ben istiyorumki böyle bayaa baya görüyim izliyim bi süre :1:
Tamam tamam olmaz öle bişe biliyorum ama napim istiyorum :9:
Neyse doktora sordum kalp atışları nasıl diye gayet normal dedi..
SAT'a göre 6 gün geriden geliyo dedim.. Hayır hayır sakın bebeğinin geriden geldiğini falan düşünme dedi sadece yumurtalama geç olmuş dedi..
Şuan kaç haftalık dedim 6+6 dedi ama verdiği 2 ultrasonun bitanesinde 6+4 yazıyo diğerinde 6+6 yazıyo ve mm farklı çnkü az yazanlarda bebişim tam kesenin dibinde ötekinde ortada ondan kaynaklanıyo olabilir ama takmıyorum kafama zaten doktorda gayet rahat biriydi..
İnsana güven veriyodu ve rahatlatıyodu..
Uzandığımda doktor geldiğinde kalbim çıkcak şmdi dedim neden dedi görcem diye dedim :52:
Hmm bebişini görceksin diyee bak bakalım burda kalbini görüyomsun atıyo dedi..
Allahım muhteşem duygular bunlar rabbim istiyen herkese yaşatsın inşallah :nazar: :nazar: :nazar:
Sonra aklımda ne varsa sordum çıkarttım kağıdımı..
İlişki konusunda bi kısıtlama getirmedi girebilirsiniz ama içine boşalmıycak kesinlikle dedi..
Ben kara üzüm yiyodum çekirdeği zararı olurmu diye tedrigindim olmazmış öğrendim..
Çatlak kremi için daha erken 3. aydan sonra dedi.
Haftanın 3 günü balık ye dedi..
Kahve ve nescafeyi sordum uzak dur çok tüketme dedi..
Sucuk,salam,sosis gibi şeyleride pişirip tüketebilirsin dedi ama benim yinede içim rahat değil..
Ketçap,mayonezide çook aşırıya kaçmadığın sürece tüketebilirsin dedi..
Günde kaç litre su içmeliyim dedim. Su içmek zorunda değilsin kendini zorlama dedi..
Ama toplamda tükettiğin sıvı 1-2 litrenin altına inmezse iyi olur dedi..
Yani meyvesuları fln hepsi dahil..
Mide yanması bulanması için ne yapabilirim dedim gece aç yatma dedi bide gece kalkıp ballı süt içebilirsin iyi gelir dedi..
Acı,baharatlı zararlımıdır dedim bebeğe bi zararı olmaz ama sana dokunabilr çok fazla tüketme dedi..
Bide epilasyon aletini sordum göbek bölgemde tüylenme olduğu için zararı olurmu dedim bu zamanlarda olmaz dedi..
Demekki ilerki dönemlerde olabilir..
Folik asitimi değiştirdi folbiolmüydü neydi kullandığım ondan daha hafif bi ilaç yazıyım dedi bu biraz ağır dedi.. Onuda günde 1 kere alıcakmışım 3. aya kadar bunu kullan dedi..
Ayda 1 kontrollere gelirsin dedi artık bidahaki ayı sabırsızlıkla bekliyorum çook uzun yaa 1 ay :5:
Bide ikili test fln hiç bişey söylemedi.. Artık gittiğimizde görcez..11+2 oluyoruz bidahaki ay gittiğimizde :52: :32:
Ay ne yazdım yahu böyle işte kızlar merak ettiğim soruları sordum cevaplarınıda yazdım sizede fikir olsun diye..

öncelikle herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. bundan sonra da hep böyle sorunsuz ilerler inş.
kalp atışlarını dinletmek neden zararlıymış ki benim doktorum öyle bişey demedi ve bikaç sn dinletti.

bi de cinsel ilişki için biz sormadan kendisi içine boşalmasında hiçbir sakınca yok dedi :26:

senin adına çok sevindim tatlım, darısı benim gibi pıt pıtları görmeyenlerin başına

iyi valla sorulacak herşeyi sormuşsun süperr:-)) demekki benim gübü düşük tehlikesi falan yoksa biracık temkinli olarak normal günlük yaşam sürdürülecek.

Amin canım inşallah sizinde güzel haberlerini alırız..
Evet gittiğim doktor onu savunan bi doktordu anladığım kadarıyla..
Bide şunu unutmamak lazım biz hasta değiliz hamileyiz..

şeyda bebişin kaç cm kaç gram..demedi mi doktor..

Söylemedi cnm valla mikroskopla inceliyomuş gibi ultrsonun içine girip bakıyodu zaten ay ama verdiği görüntüde 9.3 mm yazıyo gramıda yazmıyo vallahi..
Ay bide ne dicem size burda bi arkadaş sormuştu ya başka kese yok dimi diye bende sordum tek kese dimi diye :1:
Baktı evet tek dedi :9:

benim doktorumda dinletmemişti kalp atışlarını ama izletti..süperdi yanıp sönüyordu bebeğimin kalbi...bir sonraki randevum 25 haziran ama nasıl dayanıcam bilmiyorum valla...doktora da dedim daha erken gelsem olmaz mı çok istiyorsan 15'i gibi gel bakalım ama hiç gerek yok dedi...başka bir forumda kızın biri yazmış amerikada sadece 2 defa sokuyorlarmış ultrasona,8 haftalıkken diğeride doğumdan önce bebeğin duruşu içinmiş...bizim elimizde olsa hergün gidip bakıcaz valla...

bende lokosit 1-2 arası yazıyor..ama işte idrar açık renk olması lazımmış ondan yani..benimki sabahları falan koyu akşama doğru açılıyor..sende nasıldı..

Gayet normal seninki cnm tedirgin olmana gerek yok..
Valla bugün yaptırdığım tahlile göre renk sarı görünüm berrak yazıyo :1:

öncelikle herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. bundan sonra da hep böyle sorunsuz ilerler inş.
kalp atışlarını dinletmek neden zararlıymış ki benim doktorum öyle bişey demedi ve bikaç sn dinletti.

bi de cinsel ilişki için biz sormadan kendisi içine boşalmasında hiçbir sakınca yok dedi :26:

Amin canım hepimiz sorunsuz bi şekilde ilerleriz inşallah..
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır benim gittiğim doktor boşalmasın dedi bilemicem neden dedi..
Hee kalp atışları konusuuna gelince bebeğe ısı gidiyomuş o yüzden dinletmedi..
Öyle dediğini hatırlıyorum en azından..

Son düzenleme:

Söylemedi cnm valla mikroskopla inceliyomuş gibi ultrsonun içine girip bakıyodu zaten ay ama verdiği görüntüde 9.3 mm yazıyo gramıda yazmıyo vallahi..
Ay bide ne dicem size burda bi arkadaş sormuştu ya başka kese yok dimi diye bende sordum tek kese dimi diye :1:
Baktı evet tek dedi :9:
[/QUOTE]

benim 6+4 ken 6.22 mm idi..kağıtta da 6w4d yazıyor..sende ordan öğrenirsin canım..

benim doktorumda dinletmemişti kalp atışlarını ama izletti..süperdi yanıp sönüyordu bebeğimin kalbi...bir sonraki randevum 25 haziran ama nasıl dayanıcam bilmiyorum valla...doktora da dedim daha erken gelsem olmaz mı çok istiyorsan 15'i gibi gel bakalım ama hiç gerek yok dedi...başka bir forumda kızın biri yazmış amerikada sadece 2 defa sokuyorlarmış ultrasona,8 haftalıkken diğeride doğumdan önce bebeğin duruşu içinmiş...bizim elimizde olsa hergün gidip bakıcaz valla...

ultrasyonda bebişlerimizin sağlığı için zararlıya arkadaşım onedenle işte, farkındaysan doktorlarda mümkün olduğunca kısa tutuyor.

Evet yaa valla elimizden gelse hergün gidicez ama insan ordan ayrılmak istemiyo..
Şimdi böyleysek daha fazla bebeğe benzediği zamanlarda uzandığımız yerden kalkmak istemicez sanırım :1:

benim 6+4 ken 6.22 mm idi..kağıtta da 6w4d yazıyor..sende ordan öğrenirsin canım..

2 tane görüntü verdi cnm bitanesinde 6+4 yazıyo orda bebiş tam kesenin dibinde orda 8.4mm yazıyo ama diğer görüntüde bebiş tam kesenin ortasında 6+6 yazıyo ve 9.3mm yazıyo..
Demekki 9.3 mm cnm..

18 nisan canım benim SAT..

bu pazartesi değil haftaya pazartesi gidicem..

benim doktorum olmadığı için henüz devlet hastanesine gidiyorum:5:

benimde 16 nisan, burda özelikle doktorların iki taraflı çalışması yasaklandığından beri bi çok doktor devlet hastanelerinden istifa etti, bu nedenlede hastane baya bi yoğun oluyor , sigortayla anlaşmalı özel hastanede 37 ytl ye hem muayne hem ultrasyona girmek çok iyi bence, nerde yaşıyorsun tatlım.

benimde 16 nisan, burda özelikle doktorların iki taraflı çalışması yasaklandığından beri bi çok doktor devlet hastanelerinden istifa etti, bu nedenlede hastane baya bi yoğun oluyor , sigortayla anlaşmalı özel hastanede 37 ytl ye hem muayne hem ultrasyona girmek çok iyi bence, nerde yaşıyorsun tatlım.

bandırmadayım.. yeni evlenip geldiğim için hiç kimseyi tanımıyorum :5:doktorlar hakkındada bilgim yok.. bitane özel hastane var zaten burda bi orayı araştırmayı düşünüyorum

kızlar ben doktora gidicem bu hafta..10.haftada olmuş olucam ama biraz daha bekleyip te 11.haftada mı gitsem..doktorumu değiştiricem zaten..10.haftada ikili test yapılır mı ki?

ikili teste 11-14 testi diyolar aynı zamanda.11. haftayı beklemen daha doğru olur bence

bende konyada en ıyı ozel hastanelerden bırıne gıdıyorum orasıda sadece 30 tl gayet uygun:8::27:

Benim gittiğim hastanede de sgklı muayne 22tl..
Doğum ücretlerinide sordum bugün normal doğum 450 sezeryan 600 epidural +150 tlymiş..
Bebeğin bütün ilk muaynesi bilmemnesi dahilmiş..
Olurda Allah göstermesin bebek yoğun bakım ünütesine girmesi gerekirse de sgk hepsini karşılıyomuş..
Tabi ocak ayına kadar fiyatlar değişirmi bilemicem değişirsede çok bişey değişceni düşünmüyorum..

ayyyyy süperr yaaa, ayhhh ufak ufak alışverişlerede geçicezartık dimii:66::66:

Trendyolda 10.90 fiyatı..
Ben cinsiyetini öğrenene kadar çok fazla bişey almayı düşünmüyorum kıyafet konusunda..
Tabi kendimi tutabilirsem :52:
Belki bebek arabasını falan alırız şimdilerde daha cinsiyetini öğrenmeden daha masraflar başlamadan :37:

Back
X