2012 Ocak Anneleri

cnm ılıskının agrın ve kanaman yoksa hıcbır sakıncası YOK
bunu bana dıyen doktorum
eger agrınız ve kanamanız yoksa cınsellıgı hıcbır zaman yasaklamıyorum ben
hastam ne zaman rahatsız olursa ozaman bıraksın dedı kı mantıklısıda bu
dusunsene ılk uc ay hersey normal yasak
ee son 3 ayda doktor kesın yasak der :D
ılk uc ay yok dıyen son uc ayda der yanı :)

Ben de her yerde böyle okudum zaten o yüzden kafam karıştı :44:

evet bende de hepsi yasak artı yasak olan yiyecekler var,, yas tan dolayı mı acaba??
ben 31 yasındayım

Canım ben de 29 yaşındayım ama yiyecek içecek hiç bir şeye yasak koymayıp sadece hareketlerime yasak koyması beni rahatsız etti.

hani bir konuda olsa dicem ama birçok konuda sıkıntı yaşatıcak bir doktora benziyor gülüm ,biraz moralde bozucu olabilir ilerde ,bir şans daha ver bakalım gülüm
.

Artık arkadaş hatrına bir kez daha gidicem, bu kez üstüne düşerek sorucam her şeyi yiyebilir miyim falan diye, hatta içmediğim halde kola içiyorum kahve içiyorum falan dicem bakalım ne dicek :26:

evt gecen hfta sormustum normal 450 sezaryen 550 imiş ama herkes sezaryen olmus ya benım doktora gercı ıkı kısıyle konustum ama bılmıyorm:19:bakalım hele bı o zamana gelıyımde:1:

desenize en yüksek fiyat kocaelide benim sezeryan olacağı için sezeryan fiyatını sordum 750 dedi işte albüm oda süslemesiyle birlikte istersenizde 900 demişlerdi, eğer ogünlere erişirsekte epiduralle doğum kesinlikle istemiyorum zaten benim piskolojim kaldırmaz valla

Söylemedi cnm valla mikroskopla inceliyomuş gibi ultrsonun içine girip bakıyodu zaten ay ama verdiği görüntüde 9.3 mm yazıyo gramıda yazmıyo vallahi..
Ay bide ne dicem size burda bi arkadaş sormuştu ya başka kese yok dimi diye bende sordum tek kese dimi diye :1:
Baktı evet tek dedi :9:

benim 6+4 ken 6.22 mm idi..kağıtta da 6w4d yazıyor..sende ordan öğrenirsin canım..[/QUOTE]

bende de 5w2d yazıyor ozaman benimkide 5 mm mi :)))5+4 düm dün :)

desenize en yüksek fiyat kocaelide benim sezeryan olacağı için sezeryan fiyatını sordum 750 dedi işte albüm oda süslemesiyle birlikte istersenizde 900 demişlerdi, eğer ogünlere erişirsekte epiduralle doğum kesinlikle istemiyorum zaten benim piskolojim kaldırmaz valla

valla oyle gozukuyo cnm..uf ya ozel hastaneler cıdden sezaryene yonelıyo ama bı doktor varmıs burda yıne ozel hastanede o hıc sezaryen taraftarı degılmıs olmazsa son bı ay kala kontrole ona gıdıp dogumu da o hastanede yapmayı dusunuyorum hayırlısı:49::97:

Kızlar siz hangi şehirdesiniz ya da semtte, fiyatları ağzım açık okudum :53:
Ben ssk lı muayneye 72 TL veriyorum, üstelik asıl gitmek istediğim hastaneler daha da pahalı, bu yeni doğan acil servisinin de olduğu en ucuz hastane :26:
Sezeryan ücreti de 2500 TL

Son düzenleme:
Ben ssk lı muayneye 72 TL veriyorum, üstelik asıl gitmek istediğim hastaneler daha da pahalı, bu yeni doğan acil servisinin de olduğu en ucuz hastane :26:

bn konyadayım cnm farabi hastanesıne gıdıyorum netten resımlerıne bak 5 yıldızlı otel gıbı hastane valla süper:64:

istanbulda fiyatlar uçuk deniyordu istanbuldamısın canım, ben kocaeli özel konak hastanesine gidiyorum 37ytl üstelik 10 gün içinde çağırısa ücret almıyor

valla oyle gozukuyo cnm..uf ya ozel hastaneler cıdden sezaryene yonelıyo ama bı doktor varmıs burda yıne ozel hastanede o hıc sezaryen taraftarı degılmıs olmazsa son bı ay kala kontrole ona gıdıp dogumu da o hastanede yapmayı dusunuyorum hayırlısı:49::97:

umarım bende normal doğum taraftarı doktorlara denk gelirim..

umarım bende normal doğum taraftarı doktorlara denk gelirim..

çok zor bir normal doğumdansa tabiyki sezeryan ama, durup dururkende sezeryan çok anlamsız tabi

benim ilk doğumum normal doğumdu fakat çok zor bir doğum oldu ve bi yığın dikiş, 2. doğumum bebeğin iriliğinden dolayı sezeryandı. ve şimdi desenizki hangisi rahat kesinlikle sezeryan, normal doğumumdan kalan dikişlerim soğuk havalarda hala şişip sancıyor, sezeryan yerimdeyse en ufak bi rahatsızlık hissetmedim. ama sezeryanda doğum sonrası çok dikkat etmek gerekiyor

slm kızlar bende İstanbuldanım
güzellik uykumdan uyandım :9: evi toparladıktan sonra yatıyorum 1 saat

dun katıldın aramıza sanırım hosgeldın cnm...valla aynen uykuyu hıc sevmezdım ama sımdı kafamı yastıga koydugum an gıdıyorum ve su andada uykum var:61::98:

ya aslında ilk gittiğim doktor 10.haftaya denk gelen haftada çağırdı..bende ondan memnun kalmamıştım hatırlasan..şimdi gidince beni bir hafta sonraya çağırmasın diye geç mi gitsem diyorum..ama bebişide özledik..babiş daha hiç görmedi zavallım..oda merak ediyor..bi de gideceğim doktor uzak baya..her gidişte bize pahalıya mal oluyor..kocişle konuşayımda olmazsa bir hafta sonra giderim.
bu arada san bişi dicem.bu idrarda iltihap olsa ne olur bebişe zararlı mı..bende çıkmamış ama idrarım koyu renkte ve kokuyor sanki bana..
canım gebelıkte idrar koyu olmaz mı zaten. bence anormal bı durum değildir bu.

öncelikle herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. bundan sonra da hep böyle sorunsuz ilerler inş.
kalp atışlarını dinletmek neden zararlıymış ki benim doktorum öyle bişey demedi ve bikaç sn dinletti.

bi de cinsel ilişki için biz sormadan kendisi içine boşalmasında hiçbir sakınca yok dedi :26:
canım benımkı de birkaç sn dinlettı ama birçok cihaz bebeğe ısı gönderdiği için zararlıymış. ondan bizim doktorlar kısa kesmiştir zaten. cinselliğe gelince internetten araştırdığımda da cinsel ilişki sırasında kondom kullnın yada geriye çekılme metodunu kullanın yazıyor. çünkü erkeğın sperlerindekı bır madde rahmın kasılmasına neden oluyormuş buda erken doğum riski taşıyormuş. sanırım buna benzer bişeyler yazıyordu.
benim doktorumda dinletmemişti kalp atışlarını ama izletti..süperdi yanıp sönüyordu bebeğimin kalbi...bir sonraki randevum 25 haziran ama nasıl dayanıcam bilmiyorum valla...doktora da dedim daha erken gelsem olmaz mı çok istiyorsan 15'i gibi gel bakalım ama hiç gerek yok dedi...başka bir forumda kızın biri yazmış amerikada sadece 2 defa sokuyorlarmış ultrasona,8 haftalıkken diğeride doğumdan önce bebeğin duruşu içinmiş...bizim elimizde olsa hergün gidip bakıcaz valla...
aynen öyle doktorum bahsetmişti amerıkadakı uygulamadan. ama burda anneler psıkolojık olarak sık sık görmek istıyorlar. hatta her ay gel demesek doktorların ilgilenmediğini düşünürler dedi. oyuzden şimdilşik her ay gel sonra duruma göre sıklaştıracaz dedi.

Benim gittiğim hastanede de sgklı muayne 22tl..
Doğum ücretlerinide sordum bugün normal doğum 450 sezeryan 600 epidural +150 tlymiş..
Bebeğin bütün ilk muaynesi bilmemnesi dahilmiş..
Olurda Allah göstermesin bebek yoğun bakım ünütesine girmesi gerekirse de sgk hepsini karşılıyomuş..
Tabi ocak ayına kadar fiyatlar değişirmi bilemicem değişirsede çok bişey değişceni düşünmüyorum..
doğum fiyatları uygunmuş canım burdada böyle ama ben her muayenede 35 tl veriyorum. eskişehirde tüm hastaneler 30-35 tl arası alıyor.

aa neden istemıyorsun ben de eğer zeyeryan olacaksa mutlaka epidural istıyorum. bebeğim ilk benım kokumu duysun hemen görebileyım. ağlamasını duyabıleyım.
canım eskişehirde acıbadem de bile doğum fiyatları okadar pahalı değil. doğum paketı yapmışlar sezeryan bile 1000 tlyı geçmiyor. sen yabancı bir hastaneye mı gidiyorsun acaba?

benim 6+4 ken 6.22 mm idi..kağıtta da 6w4d yazıyor..sende ordan öğrenirsin canım..

bende de 5w2d yazıyor ozaman benimkide 5 mm mi :)))5+4 düm dün :)[/QUOTE]

Canım o yazan haftası ve günü yani sen doktora gittiğinde 5+2ymişsin..
mm olarak yazıyo diğeri..

Ben istanbul pendikteyim cnm ilk gittiğim hastanede de muayne ücreti sgklı 22 liraydı şimdi gittiğim hastane tuzlada..
Ve Tuzladakinde de yeni doğan acil servisi var ilk gittiğimdekinde de var diye biliyorum..

dun katıldın aramıza sanırım hosgeldın cnm...valla aynen uykuyu hıc sevmezdım ama sımdı kafamı yastıga koydugum an gıdıyorum ve su andada uykum var:61::98:

evet dün farkettim burasını h.b
benimde ilk dogumum normal oldu ama başka bir yerde olsa asla o kadar bekletmezlerdi
malum nedenlerden dolayı bakırköy kadın dogum a gittim öldüm öldüm dirildim 2 gün dogum yapmak için bekledim 1 günde dogumdan sonra kaldım nazi kampı gibi bu süre zarfında ne ailemden birini nede eşimi içeri almadılar oğlumu kucama aldım dışarı öle çıktım eşime ilk söyledigim söz mümkümse seni bir süre görmek istemiyorum ölseydimde hakkımı helal etmicektim dedim uzun süre aldı toparlanmam kabuslarla fırlıyodum yataktan psikolojim alt üst oldu resmen

benimde ilk dogumum normal oldu ama başka bir yerde olsa asla o kadar bekletmezlerdi
malum nedenlerden dolayı bakırköy kadın dogum a gittim öldüm öldüm dirildim 2 gün dogum yapmak için bekledim 1 günde dogumdan sonra kaldım nazi kampı gibi bu süre zarfında ne ailemden birini nede eşimi içeri almadılar oğlumu kucama aldım dışarı öle çıktım eşime ilk söyledigim söz mümkümse seni bir süre görmek istemiyorum ölseydimde hakkımı helal etmicektim dedim uzun süre aldı toparlanmam kabuslarla fırlıyodum yataktan psikolojim alt üst oldu resmen

Sana kötü davranıp hiç bir yakınını yanına almadıkları içinmi memnun kalmadın yoksa normal doğum için o kadar beklettiklerinden dolayımı?

aa neden istemıyorsun ben de eğer zeyeryan olacaksa mutlaka epidural istıyorum. bebeğim ilk benım kokumu duysun hemen görebileyım. ağlamasını duyabıleyım.

doktorun yaptığı işlemleri acı duymasanda hareketlerin hisedilmesini piskolojim kaldırmaz benim diye düşünüyorum, bide belden iğne çok tedirgin ediyor beni narkozdan daha çok tedirgin ediyor yani

hmm cok gecmıs olsun cnm umarım hersey yolunda gıder annişlerin bende son anda bı aksılık cıkmasından korkuyorum nednse..

Kızlarr şunlara bakınnnnnnnnn :52:

çok şekerler, ben ilk bebek alışverişi az önce yapmış bulundum bunları aldım :))

eşim anneler gününde bana lcw den iki tane şirin hamile tişörtü almıştı. gelecek ay babalar günü var ben de jestin altında kalmayayım babamı çok seviyorumu hediye edicem :)

Son düzenleme:
Back
X