2012 Ocak Anneleri

bende de 5w2d yazıyor ozaman benimkide 5 mm mi :)))5+4 düm dün :)
ayy şeyda çok güldüm kız..ben efe isminiçok severdim bak üstünü çizebilirim artık bu ismin..bebğim yaramaz olmasın yaa..ben hiç isim düşünemiyorum..kociş bekleyelim cinsiyeti öğrenince ben araştırıcam analiz yapıcam diyo.napıcaksa artık..ortaya abudik gubudik şeyler çıkarmasında..bana erkek gibi geliyor..
aslında hamile olmadan önce bir rüya gördüm..sezaryan olmuşum narkozdan dolayı 5 yıl uyumuşum..çocuğa eşim göktuğ yekta ismini koymuş..bende ağlamıştım nden bu ismi koydun diye..eşime bu rüyayı anlatınca takıntı yaptı göktuğ olsun diye..[/QUOTE]

bende hamıle kalmadan bı ay once ruya gordum ya bı kunye takmıslar bana uzerınde kemal yazıyodu :61::89:

Son düzenleme:

Benim bildiğim 2 anlamı var ismimin canım 1.si Yırtcı bir kuş 2.side Deli divane aşık :69:
İkiside uyuyo :1:
Ayy gerçekten çok rezil bi durum yaa insan yerin dibine giriyo çıkıyo..
Annem evde uyarırdı bak em sonra isteme diye daha bizim sokaktan çıkmadan kadının göğüslerini çekiştirirdi bide büyükler fışkırıyolar :9:
Ayy bizimde böyle anlatıcamız maceralarımız olucak inşallah :16:

internette anneler sitesinde bir bilgi vardı..en fazla 1.5 yaşına kadar emzirilmeli diye çünkü çocukta ondan sonra bağımlılık oluyormuş meme..o yüzden sürekli meme istermiş çocuk acıkmasa da..ben öyle yaparım heralde zaten çalışıyorum..

ayy şeyda çok güldüm kız..ben efe isminiçok severdim bak üstünü çizebilirim artık bu ismin..bebğim yaramaz olmasın yaa..ben hiç isim düşünemiyorum..kociş bekleyelim cinsiyeti öğrenince ben araştırıcam analiz yapıcam diyo.napıcaksa artık..ortaya abudik gubudik şeyler çıkarmasında..bana erkek gibi geliyor..
aslında hamile olmadan önce bir rüya gördüm..sezaryan olmuşum narkozdan dolayı 5 yıl uyumuşum..çocuğa eşim göktuğ yekta ismini koymuş..bende ağlamıştım nden bu ismi koydun diye..eşime bu rüyayı anlatınca takıntı yaptı göktuğ olsun diye..

5 yıl mı :53: :1:
Göktuğ güzel isimdir cnm niye beğenmedin ki?
Ama Efeyi gerçekten tavsiye etmem çok fena oluyolar hele yürüyüşlerini gören çoğu insan şuna bak efe gibi yürüyo diyo ismini bilmeden düşün artık :27:

onu bılıyorum canımda hanı bebek guzel olsun dıye meryem suresı okunuyomus falan onları demıstım bılen varsa yazsında okuyalım canlar:49::emir_bebek:

Hmm onu bilmiyorum cnm artık öğrenip bol bol okuruz..

kızlar ben çıkıyorum sağolsun patronum 3te çıkabılırsın dedi. hafta sonu sakin oluyor işler. pazartesi çok koşturacaz ama . herkeze iyi akşamlar öpüyorum sizi. kendinize ve yeğenlerimize iyi bakın. by byy :80:

Görüşürs cnm kendine ve bebişine çook iyi bak öpüyorum görüşmek üzere byy :3: :54:

internette anneler sitesinde bir bilgi vardı..en fazla 1.5 yaşına kadar emzirilmeli diye çünkü çocukta ondan sonra bağımlılık oluyormuş meme..o yüzden sürekli meme istermiş çocuk acıkmasa da..ben öyle yaparım heralde zaten çalışıyorum..

Canım 1.5 yaşına gelmesine gerek yok eşimin asker arkadaşının bebişi annesinin memesini emzik yapmış resmen..
Emzik kullanmıyo onunla uyuyo sürekli gün boyuda bi kahvaltı mamasını yiyo emmek dışında bide akşam belki yerse çorba..
Ama ayrılmıyo memeden.. Anneside emzirme taraftarı.
Aslında bende emzirme taraftarıyım artık emdiği kadar abartmadığı sürece :1:

5 yıl mı :53: :1:
Göktuğ güzel isimdir cnm niye beğenmedin ki?
Ama Efeyi gerçekten tavsiye etmem çok fena oluyolar hele yürüyüşlerini gören çoğu insan şuna bak efe gibi yürüyo diyo ismini bilmeden düşün artık :27:

5 yıl yaaa..uyumuşum ben 5 yıl ve çocuk beni tanımıyordu ağlıyordum falan...allahtan rüyaymışş..
eşim taktı zaten bu isme..kendi mat.öğretmeni ve bir problemde kendi adı ile göktuğ yanyana küme içinde verilmiş falan..tesadüfleri yakalıyor artık..takmış durumda..çok isterse olur artık..

5 yıl yaaa..uyumuşum ben 5 yıl ve çocuk beni tanımıyordu ağlıyordum falan...allahtan rüyaymışş..
eşim taktı zaten bu isme..kendi mat.öğretmeni ve bir problemde kendi adı ile göktuğ yanyana küme içinde verilmiş falan..tesadüfleri yakalıyor artık..takmış durumda..çok isterse olur artık..

En azından benm eşimin bulduğu isim gibi komik değil :1:
Anlamını araştırdınmı hiç Göktuğun cnm?

Canım 1.5 yaşına gelmesine gerek yok eşimin asker arkadaşının bebişi annesinin memesini emzik yapmış resmen..
Emzik kullanmıyo onunla uyuyo sürekli gün boyuda bi kahvaltı mamasını yiyo emmek dışında bide akşam belki yerse çorba..
Ama ayrılmıyo memeden.. Anneside emzirme taraftarı.
Aslında bende emzirme taraftarıyım artık emdiği kadar abartmadığı sürece :1:

canım işte öyle yazıyordu..zaten ilk altı ay önemli..ama ben bir yıl diye düşünüyorum..abimde anneme o şekilde yapışmış..2.5 yaşına kadar..ama benim çocuk istese de beni her zaman bulamaz..anniş çalışıcak..

annişler ben kactım görüşürüz bebıslere ii bakın öpüyorum sizlerii:49::emir_bebek::nazar::54::16::3:

canım işte öyle yazıyordu..zaten ilk altı ay önemli..ama ben bir yıl diye düşünüyorum..abimde anneme o şekilde yapışmış..2.5 yaşına kadar..ama benim çocuk istese de beni her zaman bulamaz..anniş çalışıcak..

Emzirebildiğin kadar o zmn cnm..
1 yaşına kadar emsede yeterli olur bence..

annişler ben kactım görüşürüz bebıslere ii bakın öpüyorum sizlerii:49::emir_bebek::nazar::54::16::3:

Görüşürs cnm bebişine ve kendine iyi bak hoşçakal.. :3:

En azından benm eşimin bulduğu isim gibi komik değil :1:
Anlamını araştırdınmı hiç Göktuğun cnm?

gök renkli tuğ demekmiş..ani anlamı yok gibi bu ismin bende oyüzden beğenmemiştim..anlamı güzel olsun diye istiyorum..eşimin adının anlamı dünyanın fatihi..kardeşininki de denizlerin hakimi anlamında.anlamları çok hoşuma gidiyor..aslında eşim iki isimli birisini koyabilirim..

gök renkli tuğ demekmiş..ani anlamı yok gibi bu ismin bende oyüzden beğenmemiştim..anlamı güzel olsun diye istiyorum..eşimin adının anlamı dünyanın fatihi..kardeşininki de denizlerin hakimi anlamında.anlamları çok hoşuma gidiyor..aslında eşim iki isimli birisini koyabilirim..

İkinizinde beğeniceği içinize sincek bi isim bulursunuz elbet cnm..

şeyda ikimiz kaldık..bende kaçıyorum şimdi çamaşır sericem canım..k.i.b..öptümm...

Bende çıkıcam cnm sabahın 7snden beri ayaktayım gözlerim kapanıyo kendine ve bebeğine iyi bak kolay gelsin görüşürs..

kızlarrrrrrrr ben bugün 8+1 olmuşum bebeğimin kalbi pıt pıt atıyordu:) ayyyy şeker bebişim benim herşey bitti şimdide cinsiyetini merak ediyorum acaba nedir:) saçma salak hurafelere taktım kafayı yaaa yok ye tatlıyı cıkar hakkıyı yok karnınmı büyüyo kesin oglan fln cooooook merak ediyorum acaba ne cinsiyei kestirmeden öğrenmenin yolu yokmu?:87::66::87::49:

bende de 5w2d yazıyor ozaman benimkide 5 mm mi :)))5+4 düm dün :)

Canım o yazan haftası ve günü yani sen doktora gittiğinde 5+2ymişsin..
mm olarak yazıyo diğeri..

sonradan çaktım köfteyi 5 weeks 2 days:))ama onun yanında 14mm yazıyor herhalde kese okadar.

Kizlar pizza zararli mi ya aslinda kesin zararlidir sosis salam falan var icinde ama canim cekti yesem zarari olur mu bebegime ki

Vee eveet doktordan geldim..
Girmeden tahlillerimi yaptırdım..
Doktor tahlillerinde bi sorun yok dedi idrar yollarımdaki iltihap konusunda azalmış bişi gerektircek kadar değil dedi..
Kalp atışlarını dinletmedi zararlı diye..
Ama pıt pıt gördüm ultrasondan..
Ama her doktordan çıktığımda yüzüm düşüyo :43:
Çok az görebiliyoruz yaa ben istiyorumki böyle bayaa baya görüyim izliyim bi süre :1:
Tamam tamam olmaz öle bişe biliyorum ama napim istiyorum :9:
Neyse doktora sordum kalp atışları nasıl diye gayet normal dedi..
SAT'a göre 6 gün geriden geliyo dedim.. Hayır hayır sakın bebeğinin geriden geldiğini falan düşünme dedi sadece yumurtalama geç olmuş dedi..
Şuan kaç haftalık dedim 6+6 dedi ama verdiği 2 ultrasonun bitanesinde 6+4 yazıyo diğerinde 6+6 yazıyo ve mm farklı çnkü az yazanlarda bebişim tam kesenin dibinde ötekinde ortada ondan kaynaklanıyo olabilir ama takmıyorum kafama zaten doktorda gayet rahat biriydi..
İnsana güven veriyodu ve rahatlatıyodu..
Uzandığımda doktor geldiğinde kalbim çıkcak şmdi dedim neden dedi görcem diye dedim :52:
Hmm bebişini görceksin diyee bak bakalım burda kalbini görüyomsun atıyo dedi..
Allahım muhteşem duygular bunlar rabbim istiyen herkese yaşatsın inşallah :nazar: :nazar: :nazar:
Sonra aklımda ne varsa sordum çıkarttım kağıdımı..
İlişki konusunda bi kısıtlama getirmedi girebilirsiniz ama içine boşalmıycak kesinlikle dedi..
Ben kara üzüm yiyodum çekirdeği zararı olurmu diye tedrigindim olmazmış öğrendim..
Çatlak kremi için daha erken 3. aydan sonra dedi.
Haftanın 3 günü balık ye dedi..
Kahve ve nescafeyi sordum uzak dur çok tüketme dedi..
Sucuk,salam,sosis gibi şeyleride pişirip tüketebilirsin dedi ama benim yinede içim rahat değil..
Ketçap,mayonezide çook aşırıya kaçmadığın sürece tüketebilirsin dedi..
Günde kaç litre su içmeliyim dedim. Su içmek zorunda değilsin kendini zorlama dedi..
Ama toplamda tükettiğin sıvı 1-2 litrenin altına inmezse iyi olur dedi..
Yani meyvesuları fln hepsi dahil..
Mide yanması bulanması için ne yapabilirim dedim gece aç yatma dedi bide gece kalkıp ballı süt içebilirsin iyi gelir dedi..
Acı,baharatlı zararlımıdır dedim bebeğe bi zararı olmaz ama sana dokunabilr çok fazla tüketme dedi..
Bide epilasyon aletini sordum göbek bölgemde tüylenme olduğu için zararı olurmu dedim bu zamanlarda olmaz dedi..
Demekki ilerki dönemlerde olabilir..
Folik asitimi değiştirdi folbiolmüydü neydi kullandığım ondan daha hafif bi ilaç yazıyım dedi bu biraz ağır dedi.. Onuda günde 1 kere alıcakmışım 3. aya kadar bunu kullan dedi..
Ayda 1 kontrollere gelirsin dedi artık bidahaki ayı sabırsızlıkla bekliyorum çook uzun yaa 1 ay :5:
Bide ikili test fln hiç bişey söylemedi.. Artık gittiğimizde görcez..11+2 oluyoruz bidahaki ay gittiğimizde :52: :32:
Ay ne yazdım yahu böyle işte kızlar merak ettiğim soruları sordum cevaplarınıda yazdım sizede fikir olsun diye..

çookk sevindim sorun olmadığına darısı başıma artık pazartesi gidicem kalbi atıyordur inşallah

selamm kızlarr
güzel haberlerle geldim, çok şükür kesemizi ve içinde bebeğimizi gördük
doktor kalp atışı da var dedi :69:
ayrıca bugun gidip birkaç parça hamile kıyafeti de aldım,
hamile pantolununu bedenime göde aldım hiç belli olmuyo hamile pantolu olduğu üzerine de
bol bi tshirt tarzı, ohh bee giyecek birşey bulamıyordum :71:

kızlar şuan moralim çok bozuldu ya nette kese boyu 14mm diye yazdım bir göreyim boş gebelik falan lafları çıktı:(((keşke aratmasaydım yine içime kurt düştü yine herşeyi düşünücem aklıma kötü kötü şeyler gelcek doktor hiçbişey demedi 10 gün sonra gel kalp atışlarını duyarız bide bebeği görürüz dediydi :((((

berbat bırgun sabah kahvaltıyla beraber kusmam basladı
su saate kadar yedıgım teksey 5/10 tane erık
erık ve meyve suyundan baska mıdem almıyor :(

berbat bırgun sabah kahvaltıyla beraber kusmam basladı
su saate kadar yedıgım teksey 5/10 tane erık
erık ve meyve suyundan baska mıdem almıyor :(

aay bende diyordum ki bulantı 5 haftada başlıyormuş
benimki başlamadıgına göre bu bulantı işinden yırttım diyordum :(((
demek sonra ki haftalarda da başlayabiliyormuş

Back
X