2012 Ocak Anneleri

bebeğim sen benim herşeyimsin yalnızlığımın ortasındaki ışığımsın o küçücük kalp atışlarını hissettikçe allahıma şükrediyorum .biliyorum bebeğim şuan gözyaşlarımı silemiyorsun ama gün gelecek gözyaşlarımı da sileceksin, inanacaksın bana tüm kalbinle, sarılacaksın, seni şuan üzdüğüm için beni affet minik kalbini gözyaşlarımla boğduğum için ama meleğim seni seviyorum hemde herşeyden çok...

sonradan çaktım köfteyi 5 weeks 2 days:))ama onun yanında 14mm yazıyor herhalde kese okadar.

Heralde canım..

Kizlar pizza zararli mi ya aslinda kesin zararlidir sosis salam falan var icinde ama canim cekti yesem zarari olur mu bebegime ki

Pişiyor ama onlar bi zararı olmaz bence..
Bugünde sordum doktora piştiği için bişey olmaz dedi..

çookk sevindim sorun olmadığına darısı başıma artık pazartesi gidicem kalbi atıyordur inşallah

İnşallah canım inan muhteşem bi duygu..

selamm kızlarr
güzel haberlerle geldim, çok şükür kesemizi ve içinde bebeğimizi gördük
doktor kalp atışı da var dedi :69:
ayrıca bugun gidip birkaç parça hamile kıyafeti de aldım,
hamile pantolununu bedenime göde aldım hiç belli olmuyo hamile pantolu olduğu üzerine de
bol bi tshirt tarzı, ohh bee giyecek birşey bulamıyordum :71:

Gözünaydın canım..

kızlar şuan moralim çok bozuldu ya nette kese boyu 14mm diye yazdım bir göreyim boş gebelik falan lafları çıktı:(((keşke aratmasaydım yine içime kurt düştü yine herşeyi düşünücem aklıma kötü kötü şeyler gelcek doktor hiçbişey demedi 10 gün sonra gel kalp atışlarını duyarız bide bebeği görürüz dediydi :((((

Niye moralini bozuyosun eğer yolunda gitmeyen bişey olsaydı doktorun sana söylerdi merak etme..
İnternetten aratıp canını sıkma ney kafana takılıyosa ara doktorunu sor..
Kendine işkence etme..

bebeğim sen benim herşeyimsin yalnızlığımın ortasındaki ışığımsın o küçücük kalp atışlarını hissettikçe allahıma şükrediyorum .biliyorum bebeğim şuan gözyaşlarımı silemiyorsun ama gün gelecek gözyaşlarımı da sileceksin, inanacaksın bana tüm kalbinle, sarılacaksın, seni şuan üzdüğüm için beni affet minik kalbini gözyaşlarımla boğduğum için ama meleğim seni seviyorum hemde herşeyden çok...

Hayırdır canım yaa nolduu :5:

yalnızım ve kiminle paylaşacağımı bilemedim duygularımı ve sizinle paylaşmak istedimm boşver canım canını sıkmayım kısaca ben çok şanssız bi insanım sadece hayatımdaki tek şans bebeğim o kadar onu rabbim korusun tek duam bu

yalnızım ve kiminle paylaşacağımı bilemedim duygularımı ve sizinle paylaşmak istedimm boşver canım canını sıkmayım kısaca ben çok şanssız bi insanım sadece hayatımdaki tek şans bebeğim o kadar onu rabbim korusun tek duam bu

canım anlat bize. belki yardımcı olabiliriz moral verebiliriz sana..
vala bende üzüldüm simdi anlat canım..

aay bende diyordum ki bulantı 5 haftada başlıyormuş
benimki başlamadıgına göre bu bulantı işinden yırttım diyordum :(((
demek sonra ki haftalarda da başlayabiliyormuş

evet cnm dunden berı fenalardayım

canım derdını soylemeyen derman bulamazmıs
hıcbırsey cozumsuz degıldır

canım anlat bize. belki yardımcı olabiliriz moral verebiliriz sana..
vala bende üzüldüm simdi anlat canım..

ağlamaktan gözlerim şişti kendimi durduramıyorum ve bebğime zarar verecem die korkuyorum benim eşim işte bu kadar duygusuzz ben bebeğimize bi zarar gelmesinden korkarken o beni ve bebğimizi üzmekten hiç çekinmiyorr şuan işte çalışıyor evde yalnızım bebeğimle başbaşa bağırıp çağırıp hatta asansöre binerken bile bağırıp giitti beni sevmiyorsa bile bebğini demi sevmiyor

ağlamaktan gözlerim şişti kendimi durduramıyorum ve bebğime zarar verecem die korkuyorum benim eşim işte bu kadar duygusuzz ben bebeğimize bi zarar gelmesinden korkarken o beni ve bebğimizi üzmekten hiç çekinmiyorr şuan işte çalışıyor evde yalnızım bebeğimle başbaşa bağırıp çağırıp hatta asansöre binerken bile bağırıp giitti beni sevmiyorsa bile bebğini demi sevmiyor

Canım yaa lütfen üzme kendini bak bebişinde hisseder üzülür oda..
erkekler maalesef bizim kadar ince düşünceli değil..
kendini harap etme lütfen..olan sana olur o akşama hiçbişey olmamış gibi davranır..
işe gitmek zorundamıydı?? belki işle ilgili problemleri vardır??

Son düzenleme:
Canım yaa lütfen üzme kendini bak bebişinde hisseder üzülür oda..
erkekler maalesef bizim kadar ince düşünceli değil..
kendini harap etme lütfen..olan sana olur o akşama hiçbişey olmamış gibi davranır..
işe gitmek zorundamıydı?? belki işle ilgili problemleri vardır??

işle ilgili olsa söylerdi değil zaten canım biliyorum 2 işte çalışıyor zaten yanımda yok birbirimizi gördüğümüz toplasan 3 saat akşam yemeğinde onda da böyle olur mu yaa ve benim eşim geldiğinde hiç bişey olmamış gibi davranmaz kindardr 1 hafta konuşmaz surat yapar yaptığımı yemez

işle ilgili olsa söylerdi değil zaten canım biliyorum 2 işte çalışıyor zaten yanımda yok birbirimizi gördüğümüz toplasan 3 saat akşam yemeğinde onda da böyle olur mu yaa ve benim eşim geldiğinde hiç bişey olmamış gibi davranmaz kindardr 1 hafta konuşmaz surat yapar yaptığımı yemez

cnm konuyu cok acmadıgın ıcın kesın yorumlar yapamıyorum
yanı 2 ıste calısması evıne cok baglı oldugu anlamına gelmezmı ?

Olurmu öyle şey canım yaa burda mutluluklarımızı nasıl paylaşıyorsak üzüntülerimizi,sıkıntılarımızıda paylaşıcaz tabikide.
Ahh erkekler biraz daha ince düşünceli olsalar biyerleri eksilir sanki..
Ama eşinin seni sevmediği fikrine nerden kapıldın canım olurmu öyle şey seni sevmese niye çocuk yapasınızki keza sende öyle eşini sevmesen niye ondan bi çocuğun olsun isteyesinki..
Bazen boşlukta hissediyo insan kendini.
Sevildiğini değer verildiğini hissetmek istiyo ama karşıdaki anlayamayabiliyo anlasa bile gösteremiye biliyo..
Kendini sıkma sadece kendini ve bebeğini düşün üzme ağlama..
O küçücük cana bişey olsa için ne kadar acır,mahfolursun dimi..
Lütfen toparlan senin ve bebeğinin bunu haketmediğinin farkında ol ve moralini yerine getircek bişeyler yap..
Oturup düşündükce ağlar üzülürsün..

bebeğim için balık da yedim yaaa :) valla süper anne olur benden
27 yıldır kimsenin yediremediğini yedirdi bana helal olsun:65:

cnm konuyu cok acmadıgın ıcın kesın yorumlar yapamıyorum
yanı 2 ıste calısması evıne cok baglı oldugu anlamına gelmezmı ?

canım 2 işte çalışması, evine bağlı olması değil sorun zaten bana karşı çok anlayışsız ya konu ne biliyomusun saat 4 gibi geldı yorgunum dedı biraz suratı asık ne oldu canım bi sorun mu var die sordum yok yorgunum deyınce tamam canım yat dinlen dedim ben yemek yapıyordum o sırada ve biraz uyuyup uyandı ve benim sol kalçamda 4 gündür ağrı var ve kasığımda dedim ki yarı ciddi yarı espiri canım hadi beraber hazırlayalım bak ben bu halde yemeği yaptım çok şükür de bişey den tiksinmiyorum falan neyse bu bozuldu bana bi sürü laf bi tabak yemeği kayamıyomusun önüme bilmem ne hazırladım yemeği yemedi sonra giyindi yine bi sürü laf benım bacağımın ağrıdğını söylemem hata yani 4 gündür eve geliyomuş ben şuram buram ağrıyo diyormuşum ve kapıdan çıktı bağırıyor kapının önünde kapıyı tekmeliyor açtım kapıyı ne oluyo sana rezil ediyorsun apartmana bizi dedim asansöre biniyordu halen konuşarak ve çekti gitti sen olsan üzülmezmısın benım eşim normal konuşmayı bile yani söylediğine cvp veriyorsun ya onu bile dırdır anlıyo artık ben ondan hiç bişey beklemıyorum zatenn ne ilgi ne sevgi ne güzel bi söz ne de anlayış o meziyet yokmuş onda çünkü bugün bir kez daha anladım.

canım 2 işte çalışması, evine bağlı olması değil sorun zaten bana karşı çok anlayışsız ya konu ne biliyomusun saat 4 gibi geldı yorgunum dedı biraz suratı asık ne oldu canım bi sorun mu var die sordum yok yorgunum deyınce tamam canım yat dinlen dedim ben yemek yapıyordum o sırada ve biraz uyuyup uyandı ve benim sol kalçamda 4 gündür ağrı var ve kasığımda dedim ki yarı ciddi yarı espiri canım hadi beraber hazırlayalım bak ben bu halde yemeği yaptım çok şükür de bişey den tiksinmiyorum falan neyse bu bozuldu bana bi sürü laf bi tabak yemeği kayamıyomusun önüme bilmem ne hazırladım yemeği yemedi sonra giyindi yine bi sürü laf benım bacağımın ağrıdğını söylemem hata yani 4 gündür eve geliyomuş ben şuram buram ağrıyo diyormuşum ve kapıdan çıktı bağırıyor kapının önünde kapıyı tekmeliyor açtım kapıyı ne oluyo sana rezil ediyorsun apartmana bizi dedim asansöre biniyordu halen konuşarak ve çekti gitti sen olsan üzülmezmısın benım eşim normal konuşmayı bile yani söylediğine cvp veriyorsun ya onu bile dırdır anlıyo artık ben ondan hiç bişey beklemıyorum zatenn ne ilgi ne sevgi ne güzel bi söz ne de anlayış o meziyet yokmuş onda çünkü bugün bir kez daha anladım.

cnm benım
kac yıllık evlısınız ?
bunu soruyorum cunku bılınenın aksıne evlılıklerın ılk yılları zor gecermıs
evet yaptıkları senı uzucek tarzda seyler ama konusup asılmayacak hıcbırsey yok

Back
X