valla ne olsun tatlım ben bol bol kusuyorum hiç bişey yiyemiyorum hepppp uykum var böyle yuvarlanıp gidiyoruz işte:))))
cnmm allah yardımcı olsunnn. Folik asit içmişmiydin cnm sen hamişlikten önce ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ne olsun tatlım ben bol bol kusuyorum hiç bişey yiyemiyorum hepppp uykum var böyle yuvarlanıp gidiyoruz işte:))))
Bilmiyorum canım ben Göztepe de oturuyodum evlendim buraya geldim..
Sadece merkeze iniyoruz geziyoruz pendikde pek bilmiyorum o yüzden..
Ben şokun ordayım..
cnmm allah yardımcı olsunnn. Folik asit içmişmiydin cnm sen hamişlikten önce ??
cnm hosgeldn bende aynı durumdayım az sonra uyku coker dun 12 saat uyudum sabah zor uyandım gorende hıc uyumadım sanacak
![]()
slm kızlar nasılsnz çok şükür aranıza dönebildim artık hergn burdayımm
hehehehhe bende şokun yanındaki sitelerdeyim:)))))
Şokun yanında sitemi var cnm bilmiyorum hiç yahu..
Karşı tarafında ileride var siteler ama :44:
Ben kileri geçtikten sonraki şoktan bahsediyorum başka şok yok dimi bu yolda?
Çok yakınız o zmn..[/QUOTE
aynı şoktan bahsediyoruz canım:))hani şokun yanında boş bir arazi varya etrafı çevrilmiş hemen yanında var siteler ordayım sen şokun neresindesin ay çok yakınızz:))))
aynı şoktan bahsediyoruz canım:))hani şokun yanında boş bir arazi varya etrafı çevrilmiş hemen yanında var siteler ordayım sen şokun neresindesin ay çok yakınızz:))))
ben plansız hamile kaldım canım o yüzden hamile kaldıktan sonra başladım folik asit bulantıyımı engelliyor?
şekercimmmm aynen öyleyim fakat bu aralar çok yoğunumm eve geç geliyorumm çok az uyuyorumm.suçluluk dyugusu duyuyorumm önceden ne kadar yoğun olsamda amaaann derdimm şimdi hiç kendimi yormak istemiyorumm. Açıkcası bu aralarçalışmaktan zevk almıyorumm iş aşıklısı olduğumu herkes söyler ama bu başka bir duyguuu
Bende şoka gelmeden hemen önceyim cnm bitane bakkal vardı kapandı ya hani büyük onun yanındaki apartman![]()
cnm benım ben o yonden sanslıyım ıste calısmadıgım ıcın ıstedıgım saat uyuyorum dınlenıyorum ama sende sıkma canını ya bı suru calısan anne var bı sen degılsınkı hıcde suçluluk duyma cnm benım bebegın rahat edıyodur merak etme![]()
bahsettiğin bakkal manavın karşısındamıydı?ayy belkide birbirimizi biçok kez gördük:)
Manav bakkal gibi bişey karşısındaki oda öyle bişeydi manav kısmıda vardı..
Belkide cnm![]()
Arkadaşlarrr ben çıkmak zorundayımmm akşama koşarcasına yanınızdayımmmmmmm. Güzel sohbetler miniciklerin anneleriiiiiiiiiii![]()
arkadaşlar benım doktorum folik asidi içme besinlerden al dedi bıraktım kafam karıstı ama şimdi![]()
haydut
keşke bende çıkarsam..
çıkarsam rahatlıycam çünkü.. böyle daha berbat inan devamlı bulantıyla gezmek