2012 Ocak Anneleri

:nazar:
canım bencede oğluşun olcak:))ayy kendimi birden falcı gibi hissettim hehehhe daha önceki bi yazında cildinin güzelleştiğini yazmıştın benimde oğlumda cildim çok güzelleşmişti zaten derlerde hep erkek anneyi güzelleştirir kız çirkinleştirirmiş:34:

bakalım hayırlısı canım ama hat safhada erkek hıssedıyorum ya nası bısı bu bole=)sen hıssetmısmıydın?bıde ne zaman bellı oldu cınsıyetı benım 12.haftada kontrolum var bellı olurmu:emir_bebek:

bende oğlumda hep tuzlu yerdim portakala bile tuz döker öyle yerdim tuzlu şeyleri çok yedim erik yedim cildim çok güzelleşmişti ve hiçbulantım olmamıştı ne derece doğru bilemem ama bebeği sağ kasığında hissedersen erkek solda hissedersen kız derlerdi ben sağımda hissediyordum:)

ayy ben solda hissediyorum bide sivilce oldu yüzümde 1 tane falan bide göğsümün üstünde oldu 1 tanecik sivilce yani kızım mı olacak acaba teyzelerii :79::79::79::79::93::93:

anne ne hissediyorsa çıkıyor gerçekten benimde içime kız doğuyor bakalım hayırlısı:)canının özellikleçektiğieyler varmı?

bnm canım cook turs ıstıyo dun agzımın suyu aktı o derece ama hazır tursu degıl ev tursusu o da bende yok dun gec dıe komsudanda alamadım bugunde kocası vardır dıe gıdemedım hala aklımdaa:78::39:

:1:
bende oğlumda hep tuzlu yerdim portakala bile tuz döker öyle yerdim tuzlu şeyleri çok yedim erik yedim cildim çok güzelleşmişti ve hiçbulantım olmamıştı ne derece doğru bilemem ama bebeği sağ kasığında hissedersen erkek solda hissedersen kız derlerdi ben sağımda hissediyordum:)

bende sagda hıssedıyorm canım:49::52:

ayy ben solda hissediyorum bide sivilce oldu yüzümde 1 tane falan bide göğsümün üstünde oldu 1 tanecik sivilce yani kızım mı olacak acaba teyzelerii :79::79::79::79::93::93:

soylentılere gore oyle canım:16: tabı en onemlısı saglıklı olmaları:1::emir_bebek::nazar::51:

bnm canım cook turs ıstıyo dun agzımın suyu aktı o derece ama hazır tursu degıl ev tursusu o da bende yok dun gec dıe komsudanda alamadım bugunde kocası vardır dıe gıdemedım hala aklımdaa:78::39:

Ay canım ya nolucak çalıver kapısını, girip oturmayacaksın ya, tadımlık versin, valla burda olsan ben getirirdim şimdi, bak içime dert oldu

Ay canım ya nolucak çalıver kapısını, girip oturmayacaksın ya, tadımlık versin, valla burda olsan ben getirirdim şimdi, bak içime dert oldu

evet bencede ne varki hamiş olduğunu bilmiyormu komşun canım ayıp değilki biraz versin gerçekten bende şuan getiriversem sana keşke bulabilsen hemen içsen :56::56::56:

Bana da herkes içine ne doğuyor diye soruyor, gerçekten hiç bir şey...
Bende mi bir anormallik var anlamadım :26: valla hiç bir şey doğmuyor içime, ama eşim sürekli oğlum diye kaçırıyor ağzından bakalım tutturabilecek mi :34:
hadi bakalım hayırlısı:)
:nazar:

bakalım hayırlısı canım ama hat safhada erkek hıssedıyorum ya nası bısı bu bole=)sen hıssetmısmıydın?bıde ne zaman bellı oldu cınsıyetı benım 12.haftada kontrolum var bellı olurmu:emir_bebek:
bende kesinlikle erkek olucak diodum hatta kız dienlere bozuluyodum:))canım biraz erken gibi aslında drlar ikili testte tahmin edebiliolar ama yanılma payıolduğu için söylemiyolar benimde ozaman kontrolüm ve ikili testim var sıkıştırcam bakıyım biraz doktorumu oğlumda 16 haftayken cinsiyet belli oldu
hehehe bence kız olma ihtimali yüksek gibi belirtilerine bakılırsa

ayyy saçmalama lütfen çal kapısını iste nolcak canımm yaa

cnm benım verecgnden emınım bugun annemede soyledım o da yakın degılımkı kızım dıo uzuldu yazık..ben konyadaym onlar kayserıde işte aılenın onemı bı kez daha ortada...yok cnm ya ben cekınırım napalım dusunmem bende:61:

hmm tmm bakalım doktora gıdınce neler olcak:1:evet aynen bendede oyle oluyo aylincm:1:

tmm tmm kızmayın ama karsı komsumdan ıstıcem yaslı bı teyze var soraym onda varsa :69:

hosgeldn canımm ıyım bn sen nasılsn??

iyiyimmm .cnmmmm sadece bu aralar akaşam olunca ayaklarım taşşş gibi oluyorr. 2 gün önce eşim bile korktu.

Pekkii yeni bilgiler varmııı!!!! şimdilik herkesss aşerme ve bulantıyla uğraşıyooo galibaaaa.
Ben de ne bulantı ne de aşerme yokk

iyiyimmm .cnmmmm sadece bu aralar akaşam olunca ayaklarım taşşş gibi oluyorr. 2 gün önce eşim bile korktu.

Pekkii yeni bilgiler varmııı!!!! şimdilik herkesss aşerme ve bulantıyla uğraşıyooo galibaaaa.
Ben de ne bulantı ne de aşerme yokk

taş gibi derken nasıl yani canım ya şşişiyormu?biz de artık aştık canım bulantıları aşermeleri belirtilerden cinsiyet tahmini yapıyoruz:1:

Back
X