2012 Ocak Anneleri

ben her gün folik asit içiyorum ama yarım içmemi istedi doktor...hiç çıkarmadım canım ben ama normalde de çıkaramam ben pek, böyle gelir ama çıkmaz:)...çıkarsam rahatlıcam da olmuyor

ben her gün folik asit içiyorum ama yarım içmemi istedi doktor...hiç çıkarmadım canım ben ama normalde de çıkaramam ben pek, böyle gelir ama çıkmaz:)...çıkarsam rahatlıcam da olmuyor

Bn de öyleyim de araba sarstı sanırım bi de aç karnınaydım ,1 hafta 10 günde sadece o gün çıkardım diğer zamanlar sadece bulantı ama 2 gündür daha iyim.Hatta bugun dşarı çıktık yemek fln yedik eşimle akşama doğru

süt içiyor musun bilmiyorum canım ama benim onu içtikten sonra acayip bulantım oluyor hatta bazen gece uyandığım oluyor bulantıya...canım istemiyor pek içmek...doktorum zorlama kendini istemiyorsan içme dedi ama içim rahat etmiyor...

süt içiyor musun bilmiyorum canım ama benim onu içtikten sonra acayip bulantım oluyor hatta bazen gece uyandığım oluyor bulantıya...canım istemiyor pek içmek...doktorum zorlama kendini istemiyorsan içme dedi ama içim rahat etmiyor...

Ben zaten normalde de sütü sevmiyorum canım.Muzlu süt fln almıştım ama onları da içemedim.Ben midemi bulandıran hç bişeyi yemiorum içmiorum.Doktor da zorlama kendini bebek biraz byüdükten snra yediklerin ona yarayacak dedi.Ama peynir yoğurt fln yiyorum

slm canım..süt bende de acayip bulantı ytapıyor..onun yerine yoğurt yemeye yada ayran içmeye çalışıyorum..peynir ve yumurta da yiyemiyorum..hatta bişi yiyemiyorum..sadece bugün bulantım azaldı 10.haftaya girdik ondan da olabilir belki..azalıcak inşallah..

evet cnm yaaaa inan öyle bir taş gibi kiii ayaykta durmaktannn bu ço doğalmışş ama bir görsennn eşim bile şaşırdııı..

Bu arada hangi belirtilermiş bunlar cnmmmm?????????????
bulantın varmı yokmu sivilcen çıktımı çıkmadı ekşimi canın çekiyo tatlımı hahahha işte böyle şeyler canım:)))uzat ayakları dinlen canım çok erken şişmeye başlamış ayakların ne iş yapıosun canım sen çokmu ayakta kalıyosun?
yarın dr kontrolüm var arkadaşlar artık kalbinin atması gerek ve ben çok korkuyorum rüyamda atmıyodu dün gece grdüm başka dra gidiyorum oda atıyo diyor ama nerdeyse atmadığına okadar eminimki atarsa süpriz olucak ilk bebeğiminde kalbi durmuştu çok korkuyorum inşallah güzel haberlerle gelirim
olumsuz düşünme canımhayırlı haberlerini bekliyoruz:71:
Ben sadece bir defa yediklerimi çıkardım o da sabah aç karnınaydım ve arabaya binmiştim.Kokulara çok hassasım hatta ev kokuyo diye annemlere evi temizlettim.Baana kalsa hala kokuyo.Yemek pişiremiorum ama yemem içmem iyi allaha şükür.Çok sulu şeyler ben de yemiyorum.Ama Aç karnına leblebi ya da bisküvi yiyorum mide asidini alsın diye ,Bi de folic asidi bıraktım ben .2 gündür daha iyim.

aynen canım ya ev banada çok kokuyo çıldırıcam yalnız bu kokuları birtek ben alıyorum:)kafayı yemek üzereyim:52:

slm canım..süt bende de acayip bulantı ytapıyor..onun yerine yoğurt yemeye yada ayran içmeye çalışıyorum..peynir ve yumurta da yiyemiyorum..hatta bişi yiyemiyorum..sadece bugün bulantım azaldı 10.haftaya girdik ondan da olabilir belki..azalıcak inşallah..

süt ve süt ürünlerinin hepsinden tiksindim bende sadece dondurma yiyebiliyorum inş dediğin gibi azalır:26:

süt ve süt ürünlerinin hepsinden tiksindim bende sadece dondurma yiyebiliyorum inş dediğin gibi azalır:26:

ayyy bende dondurma yiyorum iki gündür..dondurma da yenebilirmiş sağlıklıymış yani..zaten ilk üç ay bunlar normal herkeste olan şeyler..artık o kadar önemsemiyorum ayy bunu yiyim falan değil..midem hangisini kabul ederse canım isteyince yiyorum falan..3 ay sonrası önemli..doktorda öyle dedi zaten.

aylinkaan arkadasım pendık devlette hangı dr gıdıyorsun benım ılkım sezeryan ıkıncıyı normal ıstıyorum normal dogum taraftarı ıyı bır dr arıyorum

bulantın varmı yokmu sivilcen çıktımı çıkmadı ekşimi canın çekiyo tatlımı hahahha işte böyle şeyler canım:)))uzat ayakları dinlen canım çok erken şişmeye başlamış ayakların ne iş yapıosun canım sen çokmu ayakta kalıyosun?

olumsuz düşünme canımhayırlı haberlerini bekliyoruz:71:

aynen canım ya ev banada çok kokuyo çıldırıcam yalnız bu kokuları birtek ben alıyorum:)kafayı yemek üzereyim:52:

evet cnmm yaaa geceleri şişiyorrr. BEN ÖĞREMENİMMM ÇOK AYAKTAYIM ONDANNN. AMA TATİLLLLLLLLLLLLLLLLLL GELİYORRRRRRRRRR.. OLLEYYY BEBİŞME DAHA İYİ BAKACAĞIMMMMMMMM..

ayyy bende dondurma yiyorum iki gündür..dondurma da yenebilirmiş sağlıklıymış yani..zaten ilk üç ay bunlar normal herkeste olan şeyler..artık o kadar önemsemiyorum ayy bunu yiyim falan değil..midem hangisini kabul ederse canım isteyince yiyorum falan..3 ay sonrası önemli..doktorda öyle dedi zaten.
evet canım rahatlıkla yiyebiliriz dondurmayı sonuçta sütten yapılıyor valla bende artık önemsemiycem yicem diye kendimi parçalıyorum amaanında çıkarıyorum hiçfaydası yok sonuçta bizde inşş 3 aydan sonra güzel beslenicez:)
aylinkaan arkadasım pendık devlette hangı dr gıdıyorsun benım ılkım sezeryan ıkıncıyı normal ıstıyorum normal dogum taraftarı ıyı bır dr arıyorum
canım sendemi pendiktesin doktorumun adı op.dr.turgay güven internetten randevu alabilirsin
evet cnmm yaaa geceleri şişiyorrr. BEN ÖĞREMENİMMM ÇOK AYAKTAYIM ONDANNN. AMA TATİLLLLLLLLLLLLLLLLLL GELİYORRRRRRRRRR.. OLLEYYY BEBİŞME DAHA İYİ BAKACAĞIMMMMMMMM..

canımmm ne güzel mesleğin ne mutlu sana bende öğretmen kızıyım çektiğin zorlukları tahmin edebiliyorum evet allahtan uzunca tatilin olacak bol bol dinlenirsin amakontrole gittiğinde mutlaka şişliğinden bahset druna canım:54:

evet canım rahatlıkla yiyebiliriz dondurmayı sonuçta sütten yapılıyor valla bende artık önemsemiycem yicem diye kendimi parçalıyorum amaanında çıkarıyorum hiçfaydası yok sonuçta bizde inşş 3 aydan sonra güzel beslenicez:)

canım sendemi pendiktesin doktorumun adı op.dr.turgay güven internetten randevu alabilirsin

canımmm ne güzel mesleğin ne mutlu sana bende öğretmen kızıyım çektiğin zorlukları tahmin edebiliyorum evet allahtan uzunca tatilin olacak bol bol dinlenirsin amakontrole gittiğinde mutlaka şişliğinden bahset druna canım:54:

teşekkürler ilgin için cnmmm sağoll doktora gittiğimde direkt ben kendim söyledimm. Doktorum beni çok iyi tanıyo çok derse girdiğimi biliyorrr. çok normal ama artık ıııııı diye kızdı bana artık ekşınlı ders anlatmak yasakmış bana ...veee tatil geliyooooo. Ben sizlerle hep dinleneceğimmm öğütler uygulamalar yeme listeleri kremlerr ohhh ne güzell hamişliğin tadını çıkarmak istiyorumm bebeğimii hissetmek istiyorummm. Herkes hemen bebeğinii ister yaaa bu hamişlikte allah sağlıcakla geçirmek nasip etsinn inşallah bu his de güzelll ne dersiniz arkadaşlarrrrrrrrrr

Bende kalbinin boyutu yazmıyo yaa nerde yazıyo o ultrason görüntüsünde?

Biliyorum canım 10. haftadan sonra yaptığını ama ben 1 ay sonra gidiceğim için o zmn 11. haftanın içinde oluyorum bana söylemediği için ikili tarama testi için sormanı istedim..
Acaba yapmıyomu tarama testini?
Bilmiyorum güzelim içindedir heralde herşey dahil dedi kadın ücrete sende bi sor istersen..

Teşekkür ederim canım..

Çok geçmiş olsun canım ilaç için doktoru ara yada eczaneye sor..
İnşallah atlatırsın kendine çok dikkat et..

Ciddimisin :53:
Çok şaşırdım yaaaaa :1:
evet canım sende kontrole gittiğinizde epey sevineceksin şaşkınlıkla izlersin
arkadaşımın yeni bebeği olduda cnmm o çok önceden folik asite başlamışşş. Ve çok fadasını gördüm deedi bana . Bulantısı çok ama çok az olmuşşş cnm cımm
yok gülüm ya bulantı yapıyor ,ben hamilelikten 3 ay önce başladım bulantılar az değil 3 gündürde yedikçe bulanıyor akşamlarımda artık kötü geçiyor keşke öyle olsaydı oy:26:
selam kızlar nasılsınız...ben cok üzgünüm cünkü benimki dış gebelikmiş:14::14: salı günü kapalı amaliyat olcam rabbim boyle uygun gördü isyan etmiyorum hayırlısı olsun...aranızdan ayrılıyorum... inş bebişlerinizi hayırlısıyla saglıkla kucaklarınıza alırsınız:nazar::nazar: dualarım sizlerle banada dua edin olurmu:58::58:
canım geçmiş olsun allahım tez zamanda hamilelikle sevindirir inşallah .

arkadaşlar kafama takılan bişey daha var onuda paylaşmak istiyorum sizlerle 25 mayısta doktora gittik aldığım ultrason fotosunda 7w1d 7 hafta 1 günlük yazıyo ama doktor bebek 5 haftalık dedi nasıl oluyo ya anlamadım yani bebeğimin gelişimimi 5 haftalık yani hamilelik 7+1 di ogün bebeğim 5 haftalık mı :26::26:
canım o 5 haftalık olan bebeğinin gelişimini takip eden haftasına uyumu.yani baş popo mesafesi,karın genişliği,kalp boyutu bunlar 5. haftaya uygun .sen 7. haftada olsan bile bebeğin gelişimi gerideki haftaya uygun. geç döllenmedendir merak edilicek birşey yok .ve bu tarih sürekli geri de gidebilir ilerleyip haftasına da yakınlaşabilir.
ben 6. haftada gittiğimde 6+1 idim 6+3 çıkmıştım
bu hafta gittim 9+1 idim adet tarihime göre ultrason hesaplarına göre ise 9+5 yani sürekli değişikliği doktorunun izlemesi lazım.belli bir grafiği var bunun .+3 - 3 oluyor üst üste olan sapmalarda inceleniyor.ama merak etme inşallah iyidir bebişin tatlım.
anne ne hissediyorsa çıkıyor gerçekten benimde içime kız doğuyor bakalım hayırlısı:)canının özellikleçektiğieyler varmı?
ben oğlumu kzım kızım diye sevdim :30: sonra oğlan olduğunu ögrenince içime doğanın yanlış olduğunu ögrenince suçlu gibi hissettim.sonra oğlum diye severken garipsedim sonra alıştım .
şimdi ise hiç birşey hissetmiyorum ya da hissetmek istemiyorum düşünmüyorum :16: sağlıklı olsun yeter inşallah .oğlan olursa daha çok sevinirim ona can ,yoldaş olur.erkek erkeğe kafa kafaya verirler gençken gezerler birlikte :27: ben de kocişle takılırım ohh ne güzel.

yarın dr kontrolüm var arkadaşlar artık kalbinin atması gerek ve ben çok korkuyorum rüyamda atmıyodu dün gece grdüm başka dra gidiyorum oda atıyo diyor ama nerdeyse atmadığına okadar eminimki atarsa süpriz olucak ilk bebeğiminde kalbi durmuştu çok korkuyorum inşallah güzel haberlerle gelirim
cnm ii haberlerle gel ınsallahh:16:
kızlar bende öyle sulu yemek asla yiyemiyorum,sürekli kuru şeylerle besleniyorum, kraker,makarna,kaşarlı tost gibi...tavuk yiyemiyorum ismi bile beni tiksindiriyor...kırmızı eti arada biftek tarzı yiyebiliyorum...makarnaya da ketçap atıp yiyebiliyorum ancak...internetten baktım ketçap da da katkı maddesi varmış...ne yapcam bilmiyorum....

evet ya aynen tavuk duyunca mıdem kalkıyo öğğğğğğğğğğ:26:

Bana da herkes içine ne doğuyor diye soruyor, gerçekten hiç bir şey...
Bende mi bir anormallik var anlamadım :26: valla hiç bir şey doğmuyor içime, ama eşim sürekli oğlum diye kaçırıyor ağzından bakalım tutturabilecek mi :34:

günayydınnlarrr, düşük tehlikemin üstüne birde nezle oldumki sormayın dünden beri içim dışım ıhlamur limon oldu, hapşurmaktan gözlerimin yaşarmasından iyi geldim.

al bendende okadar arkadaşım, okurken kendi kendime bendemi anormalik var içime hiç bir şey doğmuyor diyordumki yazını gördüm. hani önce sağlık tabiyki ama sonrasında eşimde bende kız istiyoruz bir oğlumuz var çünkü, ee başkada düşünmüyoruz zaten. ama hissetmeye sıra gelince hiç bişey hissetmiyorum.

günayydınnlarrr, düşük tehlikemin üstüne birde nezle oldumki sormayın dünden beri içim dışım ıhlamur limon oldu, hapşurmaktan gözlerimin yaşarmasından iyi geldim.

al bendende okadar arkadaşım, okurken kendi kendime bendemi anormalik var içime hiç bir şey doğmuyor diyordumki yazını gördüm. hani önce sağlık tabiyki ama sonrasında eşimde bende kız istiyoruz bir oğlumuz var çünkü, ee başkada düşünmüyoruz zaten. ama hissetmeye sıra gelince hiç bişey hissetmiyorum.

Geçmiş olsun canımm,, bol bol dinenmeye bak , umarım hemencecik iyilesirsin,

shining canım listeye yaz benim durumları.
randevu 18 haziranda .
bebişim 6 cm boyu
hıçkırıp ,el ve bacaklar hareket ediyoruz.:nazar:

Back
X