2012 Ocak Anneleri

haklısın bitanem ama benim ev çabuk tozlanıyor dayanamıyorum hemen atlıyorum işte :(( ayrıca hassasiyetimiz zirve yapmış durumda bazen toleranslı olamıyorum normalde kolay kolay ağlamayan ben ağlak bişi oldum çıktım inşallah düzelir küstüm zaten onla konuşmuyorum :(((
tatlım bırak tozlansın yahu, şu halinde kimse ayıplamaz seni, ayıplayan da çok da tınn.. kocan da inşallah gelip gönlünü alır akşama :)
bende ocak annesiyim sanırım :))))))))))))

benim sat 18 mart ama geç döllenmeden dolayı 10 gün geriden geliyoruz dr umuz kağıda 10 ocak doğum tarihi yazdı şuan 8+6 yız ...

ben regl günümde idrar testinde gördüm silik bi çizgi hemen kan verdim 132 çıktı 3-4 gün sonra tekrarladım 1842 ydi ertesi gün 29 nisanda dr gittim 6.9 mm kesemizi gördük ama aşağıdan 2 hafta sonra 12 mayıs ta dr gittik tekrar yine aşağıdan gördük kalp atışınıda gördük en son c.tesi dr gittik 28 mayısta yani 8+4 olmuşuz 1 gün atak yapmış bebiş :))) bu sefer üstten gördük ama dr rahimi arkaya dönük idrar sıkışması olmasaydı yine üstten göremeybilrdik dedi ....

kendime gelince bi belirtim yok mide bulantısı falan çok şükür rahatım sadece çok uyku yapıyo zaten uyumayı çok sevrdim bid egöğüslerim baya büyüdü ve çok gazım var karnım sürekli şiş ve çok acıkıyorum ama 58 le hamile kalmışım ama 56 ya düştüm ......
hayırlı olsun tatlım, maşallah :nazar: hoşgeldin aramıza
yok be canım, makarna yiyorum işte, yağsız tuzlu, kraker galeta falan, onun dışında ne görsem iğreniyorum, ki normalde çoooook iştahlı biriydim, her bulduğunu yiyenlerden :56:
inşallah çok sürmeden geçer tatlım ya.. bi iki gün bulanma da diil ama midem iyi diildi, yemek fikrinden nefret ediyodum, ne zor geçti o iki gün.. gerçekten zor... Allah yardımcınız olsun.
selamm

nasilsiniz kizlar ?
selam canım,sen?
bulantı konusunda bir muzdarip de benim. bugün tam 9 haftamız doldu.
sabah güzelce kahvaltı yapıyorum. sonra en ufak bir şey tetikliyor ve yediğim her şey...:111:
sıcak ev yemeğine hasret kaldım. midem kabul etmiyor. ayy aklıma geldi bak fena oldum...
domates, salatalık, yeşillik...peynir-zeytin...
sebzeyi sadece çiğ yenebilenleri yiyorum. pişmiş sebze kabusum oldu.

ooof of...bazen tüm gün yiyemediğim oluyor.

ya bir de tansiyonum düşük gibi ayakta duramıyorum. baygınlık geliyor ama tansiyon 90/60.. şeker de 76 çıktı o sırada.
hemşire bayıltacak değerler değil diyor.:44::44:
benim de tansiyonum düşük çıkıyo genelde ama önceden de öyleydi, bünyem alışık sanırım..
Ben 9 a giriorum şuan gözüm korktu,oysa ben kendimi bayaaa iyi hissediorum hatta hep leblebi bisküvi ve ekşi bişeyler yerken şuanda tatlıya yönelmek üzereyim canım puding profiterol fln tarzı şeyler istio ,yemek de istio canım ve bulantım azaldı yeniden başlamasın litfenn:18::18::18::18::18::18:
yupppiiiiiiii canı tatlı çeken bir hamilemiz var artıkkkkk :119:

ben temizliğimi dinlene dinlene yapıyorum valla, eşim de mümkün olduğunca yardımcı oluyor
işten geldikten sonra herşeyi o yapıyor sağolsun
ama ben de evi süpürüp siliyorum tozlandıkça gördükçe sinir oluyorum çünkü

ohh yedım menumu
uzandımmm
mıdem gecsın dıyee :D
gecdı sukurler olsun
zaten annemın ısyerı ıcın malzeme sıparısıne gıtmem lazım
onun ıcın ıyı olmalıyımmm :1:
Allah ım ınsallah gecer herkesın bulantrılarıda kolayca gecırebılırız hamıslıgımızı
kızlarr sızınle bır bebek arabası ğpaylasmak ıstıyorum
yasadıgım yerde ıkı turıstte gordum
fıatını ogrendım
2500 tl :1:
Stokke :D

ayy hıc sorma cnm
ama bır cesaret ornegı gosterdım
gunlerdır cnm cekıyor
kusarsamda kusayım bogazımdan yemek gecsın yeter yahu :(
Burgerdan fıx menumu soledım chıcken whopper cheese acı soslu elma dılımlı patateslı ıce tea seftalı ıle beraberrr
ayy yeter yıcem bunu :D
yemeksepetide olmasa halım harap :1:
acaba dıyorum bahsemı gırsek o yıcek ne kadar durcak bende dıe :D

haha ben de geçen hafta yemeksepeti olmasa açlıktan ölürdüm heralde:)) Zaten bişey yiyemiodum ama akşama doğru brz acıkınca kendimi dinleyip ne alsma midem bulanmaz dşye düşünüp hergün bişey istedim:) Kocam gelio ne yemek var dio açıorum herşey var hadi söle diorum zavallı aç gezio bnm yüzümden

Ama yarın yemek yapmayı düşünüorum bu kadar iiyi hissedersem kendimi:56:

:))
doktor beklenen doğum tarihi verdi mi sana? benim 4 ocak.
ama doğum günümün ertesi hamile olduğumu öğrendim
anneler günü ertesi kalp atışı gördük
kesin yılbaşı ertesi de doğar:))

Ben 9 a giriorum şuan gözüm korktu,oysa ben kendimi bayaaa iyi hissediorum hatta hep leblebi bisküvi ve ekşi bişeyler yerken şuanda tatlıya yönelmek üzereyim canım puding profiterol fln tarzı şeyler istio ,yemek de istio canım ve bulantım azaldı yeniden başlamasın litfenn:18::18::18::18::18::18:

Geçer canım inşallar, valla bunu netten e-gebelik miydi neydi öyle bir siteden okudum, genelleme tabi bunlar herkeste aynı olacak değil, ay benimki de geçsin ne olur, kocama kapris yapıp canım şunu çekti bunu çekti demek istiyorum :51:

haha ben de geçen hafta yemeksepeti olmasa açlıktan ölürdüm heralde:)) Zaten bişey yiyemiodum ama akşama doğru brz acıkınca kendimi dinleyip ne alsma midem bulanmaz dşye düşünüp hergün bişey istedim:) Kocam gelio ne yemek var dio açıorum herşey var hadi söle diorum zavallı aç gezio bnm yüzümden

Ama yarın yemek yapmayı düşünüorum bu kadar iiyi hissedersem kendimi:56:

ayy cnm aynı ben :D
esım sagolsun yeyıp gelır hep ısınden dolayı :)

:))
doktor beklenen doğum tarihi verdi mi sana? benim 4 ocak.
ama doğum günümün ertesi hamile olduğumu öğrendim
anneler günü ertesi kalp atışı gördük
kesin yılbaşı ertesi de doğar:))

canım benim SATa göre 9 haftalık ve 2 ocak doğum görünüyor
ama ultrasona göre bebiş 4-5 gün geriden geliyor 7 ocak yazıyor onda
takvimim sata göre tabii bakalım bu kontrolde nasıl çıkcak

ohh yedım menumu
uzandımmm
gecdı sukurler olsun
Allah ım ınsallah gecer herkesın bulantrılarıda kolayca gecırebılırız hamıslıgımızı
fıatını ogrendım

araba süpermiş gerçekten fiyatı da öyle tabii :27:

ohh yedım menumu
uzandımmm
gecdı sukurler olsun
fıatını ogrendım

Bizim arabayı satar bunu alırız artık :52:

Back
X