2012 Ocak Anneleri

canım benim SATa göre 9 haftalık ve 2 ocak doğum görünüyor
ama ultrasona göre bebiş 4-5 gün geriden geliyor 7 ocak yazıyor onda
takvimim sata göre tabii bakalım bu kontrolde nasıl çıkcak

ya ben ultrasona 6 haftalıkken girdim sadece. doktor "her şey yolunda, 6 hafta sonra gel" dedi. 3 hafta sonra yani kontrolum. o zaman ultrasona bakıp bir şey demedi. sat a göre 6 haftalık demişti. kese içinde nokta kadardı kuzum:16:
sen ne zaman girdin? ultrasona göre mi gelişimini dedi?

Selam kızlar nasılsınız?
Ben hiç iyi değilim midem felaket hiç bir şey yiyemedim daha ilaç içmek için yemem lazım ama yersem çıkartcam bu sefer hissediyorum o yüzden cesaret edemiyorum.. :43:

ya ben ultrasona 6 haftalıkken girdim sadece. doktor "her şey yolunda, 6 hafta sonra gel" dedi. 3 hafta sonra yani kontrolum. o zaman ultrasona bakıp bir şey demedi. sat a göre 6 haftalık demişti. kese içinde nokta kadardı kuzum:16:
sen ne zaman girdin? ultrasona göre mi gelişimini dedi?

ben önce kese için gittim o zaman dedi 4+6 görünüyor sata göre bikaç gün daha küçük diye
sonra 2 hafta sonra kalp atışı için gittik onda da ultrason kağıdında yazıyordu ne kadarlık olduğu zaten
şimdi haftaya salı kontrolümüz var kalp atışından bu yana 3 hafta geçmiş olcak merak ediyorum zaten her şey yolunda mı diye

Selam kızlar nasılsınız?
Ben hiç iyi değilim midem felaket hiç bir şey yiyemedim daha ilaç içmek için yemem lazım ama yersem çıkartcam bu sefer hissediyorum o yüzden cesaret edemiyorum.. :43:

off kızlar allah size kolaylık versin yaa, çok zor bi durum
meyve filan da mı yiyemiyor bulantısı olanlar

hani şu kayısı çağlası var ya, yeşil. onu dişimle ikiye yarıp ağzımda şeker gibi emiyorum. ama sulu çekirdeğini çıkarmadan. tabi o çekirdeği patlatmamaya dikkat:)
o zaman bulantımın geçtiğini farkettim.
tabi dayanamayıp yemezsem:)

off kızlar allah size kolaylık versin yaa, çok zor bi durum
meyve filan da mı yiyemiyor bulantısı olanlar

Amin canım..
Hiiç bir şey istemiyo canım ve bugün hiç olmadığım kadar kötüyüm.
Sabah mutfağı toparladım makinayı boşalttım ellerim titreye titreye banyoya gittim öğürme oldu sadece midemde bişey olmadığı için..
Yersem daha kötü olurum diye korkuyorum..
Uzandığımda da kalktığımda kötü oluyorum napcamı şaşırdım artık ya :43:

Son düzenleme:

Amin canım..
Sabah mutfağı toparladım makinayı boşalttım ellerim titreye titreye banyoya gittim öğürme oldu sadece midemde bişey olmadığı için..

cnm Allah kolaylık versın
cıdden cok zor
ben bıraz daha ıyıyım buqun ınsallah tamamen kurtulurum

ya ben akşamları felçli gibi oluyorum tevvvvbe:( mutfak falan sabaha kalıyor. sabah da bulantıdan başım kalkmıyor. hele bulaşığı görünce:52::52::27::27:

Canım, ilk 3 ay o tozu falan hiç umursama, yardım alabileceğin biri varsa yardım iste, yoksa da yavaş yavaş her gün bir yeri alırsın çok kötü olursa, inan ben elimi sürmüyorum, eşime yaptırıyorum her işi, canından kıymetli mi sanki.
Ben de senin gibi çok hassas oldum, üstelik normalde hiç duygusal bir insan da değilim ama şimdi böyle oldum napim, yine de çok üzmemeye çalış kendini :71:

canım işimde çok yorucu bir de geç geliyorum yetişmiyor walla bazen 3 tabak yıkamak bile çok zor erkeklerde artık alışma dönemimidir nedir anlamıyorum bi tuhaf oldu eşim ama özür dileme turları atıyor 2 gündür çok üzdü çok ağlattı benim

Amin canım..

Bugün ben de hiç olmadığım kadar kötüyüm ya, niye böyle olduk ki? havadan mı acaba dicem ama saçma olucak

Bugün ben de hiç olmadığım kadar kötüyüm ya, niye böyle olduk ki? havadan mı acaba dicem ama saçma olucak

Bilmiyorum canım yaa hamilelik ilerlediğinden midir nedir ama olmuyo böyle huzurlu değilim olduğum yerde..
Sanki midemin içinde mikser var dönüp duruyo :50:
Allah yardımcımız olsun bir an önce atlatalım artık yaa :5:

Son düzenleme:

Selam kızlar nasılsınız?

ne hikmettir bilmiyorum ama benim çok azaldı sık sık az az tuzlu bişiler yiyorum canım aç bırakma kendini bir iki leblebi bir iki kraker falan ye hiç olmazsa yoksa daha da halsiz olursun kötü olur salata ye mesela bişiler yemeye çalış mide bulantısını aklına getirme :56:

kızlar
havamız degıssın bıraz dıye sızle oda paylasmak ıstıyorum
ben genc odası almak ıstıyorum
sızlerle paylasmak ıstedım gozume carpanları

görmez olur muyuz canım hoşgeldin :70:

Hoşbulduk Sulfatcım... :70:

kızlar sanırım çoğumuz satta göre 1 hafta geridn geliyrz mesela ben şimdi 8 haftalığm ama dr göre 7+3 gnlk

ben doktoruma sordum şu an kaç haftalık diye.Şimdilik çok kesin belli olmaz dedi. 12. haftada falan gelişiminden anlarız dedi.SATa göre olan hesap da kadınların yalnızca %30unda tutar dedi.hafta sonu ultrasondan 3 tane görüntü verdi bize, onlarda da bişe yazmıyor,kaç hafta kaç gün falan... anlamadım hiç..
Şu an 4.5 mm benim bebeğim SAT a göre 7+6 bugün. ama internette baktım da 6 haftalık bebekler 5mm oluyormuş. o zaman benim asıl haftam 6mı oluyor?

ayy hıc sorma cnm
ama bır cesaret ornegı gosterdım
gunlerdır cnm cekıyor
kusarsamda kusayım bogazımdan yemek gecsın yeter yahu :(
Burgerdan fıx menumu soledım chıcken whopper cheese acı soslu elma dılımlı patateslı ıce tea seftalı ıle beraberrr
ayy yeter yıcem bunu :D
yemeksepetide olmasa halım harap :1:
acaba dıyorum bahsemı gırsek o yıcek ne kadar durcak bende dıe :D

Afiyet olsun canım ben de acılı whopper'cıyım :)) dün akşam eşimle gittik burgera hayatımda ilk defa bitiremedim hamburgerimi, yarısına gelmiştim canım istemedi eşime verdim.
kızlar nasılsınız yoktum 2-3 gündür nasıl geçti haftasonları benim çok kötüydü hem temizlik vardı çok yoruldum hemde kocamla atıştık biraz çok morelimi bozdu anlayışsız oldu sanki bugünlerde çok kötüyüm :43: :43: :43: :43:

tatlım bozma moralini, beyler de hayatlarının değişeceği bu duruma alışma devresindeler şu an. belki biraz da bizler alınganlaştık şu aralar. en kısa sürede gönlünü alacaktır umarım senin.
selamm

nasilsiniz kizlar ?
Hoşgeldin Sinem :71: sen nasılsın ?

ne hikmettir bilmiyorum ama benim çok azaldı sık sık az az tuzlu bişiler yiyorum canım aç bırakma kendini bir iki leblebi bir iki kraker falan ye hiç olmazsa yoksa daha da halsiz olursun kötü olur salata ye mesela bişiler yemeye çalış mide bulantısını aklına getirme :56:

Hiç bugünki kadar kötü olmamıştım..
Elim ayağım boşaldı resmen banyoya zor gittim..
Bulanıyodu önceden de ama öğürme falan olmuyodu..
Elimden geldiğince de yiyodum bulansa bile..
Ama bugün içim almıyo sanki az daha cesaretlenip salatalık yemeyi deniycem belki yanında birazda peynir..
Güç konusunda fenalardayım zaten kolumu kaldırmaya takatim yok :5:
Sanki çalışıp çalışıp yorulmuşum gibi kii.. 13.15 falandı yatakdan çıktığımda..
Dünde bütün gün uzandım,uyudum.. :50:

kızlar
havamız degıssın bıraz dıye sızle oda paylasmak ıstıyorum
ben genc odası almak ıstıyorum
sızlerle paylasmak ıstedım gozume carpanları

Ya bu oda konusu en fazla kafamı karıştıran konulardan biri bebek odalarında dolap 2-3 kapaklı minicik çok ufak yaa.
Beşikmi alsam,park yataklardanmı alsam ne alsam ona hiç karar veremiyorum zaten.
Eşimin asker arkadaşınında geçen sene bebeği oldu onlar yaptırtmışlar normal bizim gardolaplar gibi ama 3 kapılı yaptırmışlar konsolu var bide 4-5 çekmeceli bide beşiğinde 2 tane çekmecesi var kahverengi gibi lake yaptırmışlar ama mükemmel..
Benimde aklıma yattı o yüzden yaptırmayı düşünüyorum bende bakmıcam hiç bebek odalarına falan sanırım en mantıklısı bu çnkü bunların dolapları çok ufak..

Hiç bugünki kadar kötü olmamıştım..
Elim ayağım boşaldı resmen banyoya zor gittim..
Bulanıyodu önceden de ama öğürme falan olmuyodu..
Elimden geldiğince de yiyodum bulansa bile..
Ama bugün içim almıyo sanki az daha cesaretlenip salatalık yemeyi deniycem belki yanında birazda peynir..
Güç konusunda fenalardayım zaten kolumu kaldırmaya takatim yok :5:
Sanki çalışıp çalışıp yorulmuşum gibi kii.. 13.15 falandı yatakdan çıktığımda..
Dünde bütün gün uzandım,uyudum.. :50:

bende de inanılmaz bi halsizlik var. zaten an başından beri en büyük sıkıntım bu. 6.30 en geç 6.45te uyanmak zorundayım sabahları işe gitmek için. (devlet memuruyum ama uzak biraz görev yerim :50:) resmen ağlayarak kalkıyorum sabahları, oysa ki erkenden uyuyorum ama yetmiyor.
İnşallah bulantıların geçer canım bi an önce... o zaman biraz daha toplarsın gücünü

Back
X