Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın Arkadaşlar,
Bu sabah güne 0 moralle başladım, 1 haftada 4 kilo vermişim, inanamıyorum, yani yıllardır uğraşıp veremediğim bu kiloları hamilelikte vermem reva mı bana? Yakında serum yersem hiç şaşırmicam çünkü artık su bile içemiyorum, o bile midemi kaldırıyor![]()
cnm benım yaa
korkma serum ole hemen baglanmaz
hemde senı cok kotu yapmaz
eger durumun fena dıyorsankı fena gozukuyor doktoruna gıt ve mıde bulantrı ıgnesı vurdur cnm
ama oda saatlık kurtarıyor senı sabah vurdur aksama kadar ıyısın
tuzlu seyler atmaya calıs agzına zorla
sukur dun aksamdan berı ıyıyım ınsallah bırsey olmazbende bugun doktora sonuclarımı gostermeye gıttıgımde tartılıcam bakalım ne cıkcak merak edıyorum
ben bu genç odalarını ilk yıllar için tavsiye etmem canım. özelikle o beşik hiç sağlıklı değil 6 aylıkken kaç arkadaşımın cocuğu takla açtı o beşikten .ve yataklar korumalı olmadan asla kullanılmamalı.benim oğlum bile şuanda 3.5 yaşında kendi yatağında yatarken bazen dönüyor dönüyor uca kadar geliyor ,korumalı ama korkuyorum.en güzeli bebek ayaga kalktığında kendinden biraz daha uzun kenarı olan beşikler.ve size tavsiyem lütfen erkenden ayırmayın.çünkü asla onlar o yaşta olmayacaklar.kucağınızda yatın koklayın sevin,onlara güven aşılayın aynı odada olarak .
şuanda oğlum o kadar düşkün ki bize ben ,geçen sene oda aldım çilek rallili olan heveslendi 2 ay yattı ,annemi istiyorum dedi beşiğine aldım.gündüz uyanınca benim yanıma gelir sarılıp yatarız,ama her zaman akıllıdır.kendi beşiğinde yatması grektğini bilir.gece 5 dk ortada yatar öper bizleri sarılıp azıcık oynar sonra kendim yatıcam der atlar beşiğine .yazn nerde yatıcaksın diyorum odamda diyor.beşikte kim yatıcak diyorum kardeşim diyor. ayrılmaması söz konusu dahi olmaz eğer cocuğunuza bunu ögretirseniz ilk baştan.ve ben sallamadan kendi halinde uyutmayı ögrettim hiç sorun yaşatmadı bana çok şükür.şuan kucağıma alamıyorum içime batıyor.3.5 yaşında bu yaşa kadar sarmaladım ,içimde uhte hiçbirşey kalmadı canım. o yüzden minicik bebişleri kokunuzdan ,yanınızdan ayırmayın lütfen.
bende 7+3 de gitmiştim üstten bakıldığında bebek görünmemişti. Alttan bakınca görünmüştü. Çok küçük olunca görünmüyormuş. Bebek 6 haftalık çıkmıştı. Bana kendi doktorum 8. hafta da gel ancak duyarız demişti. Ama ben dayanamadım başka bir doktora gittim. İnşallah sende perşembe günü duyarsın. Belkide geç döllenmedir.
İnşallah canım ya aslında içim içimi yiyor gitmek için ama tutyorum kendimi....geçen hafta nene hatuna gittim hafta içi annem hastaydı haftasonunu bekleyim buharaya gidemedim nene hatundakilerde çok moralimi bozdu bir daha oraya gitmem...annemin hastalığına da üzüldüm belki onunda etkisi olmuştur...11 inde buharada randevum var bakalım inşallah ordakiler iyi olurlar....
benim anlatmaya çalıştığım şey size karşı olan güven duygusu canım.avrupada çocukları erken yaşta odalarını ayırırlarmış ki aşırı bağlanma ve güven sorunu oluşmasın diye ama bu tamamen yanlış çünkü cocuk güvensizliği ögreniyormuş yani sen emzirmediğin için daha yakın olmalısın sana alışmalı kokuna ,sesine hatta bebeklerin odada bulunduğunu hissettikleride bir gerçek.yani karar senin tabi ama onun nefesini dinleyerek uyuyacaksın bunu doğum yaptıktan sonra görüceksin.gözüne bile güvenemiceksin.sürekli takip etmişti nefesini ben .acaba yan mı döndü ,ne yaptı diye .ben telsiz vs hepsini aldım ama yanımdan ayırmadım dediğim gibi sevmek harici o bir daha o yaşlarına gelmicek .bırakın yatsın yanınızda sizi yanında hissetsin.
Cnm benım tabıkı dogru soluyorsundur
ben kuzenımın sayesınde bu fıkre alısdım yanı genc odası
bu arada 6 aylıga kadar anca yatıyormus onuda duydum
Ben cocugumu opmucem sarmalamıcam demıyorumkı sadece yatacagı yerı bılsın cnm
cunku cok sorun yasayan olunca etrafımda dedım odasına alıstırcam ben
Bırde benım sut bezlerım alındı
buyuk bır goıgus amelıyatı gecırdım
4 unun 3u alındı
yanı normal bır ınsan 4 sut bezıyle zor emzırırken ben 1 tyaneyle mumkun degıl sanırsam
Hanı ayrı odada yatması onun ıcınde cok zor degıl cunku her sanıye emzırme olayım olmucak
mama ıle doyucak yavrum
anne sutunu alamıcak
oo oooo çok fazla vermişsin canım ya .su bile içemiyorsun sen mide hapı al bence. cünkü su içmen lazım .ben bir litre içiyorum doktorum yetersiz diyor ,bulantılarım benim bu sabah yok .hayırdır inşallah azalıyor mudur nedirGünaydın Arkadaşlar,
Bu sabah güne 0 moralle başladım, 1 haftada 4 kilo vermişim, inanamıyorum, yani yıllardır uğraşıp veremediğim bu kiloları hamilelikte vermem reva mı bana? Yakında serum yersem hiç şaşırmicam çünkü artık su bile içemiyorum, o bile midemi kaldırıyor![]()
onlarda abartmışlar canım ideali en fazla 3.5 - 4 yaşına kadar anne ve babayla aynı odada olması.korkusuz olsun diye yalnız bırakma kıyamam ben onlaraCanım etrafımda hala 5-6 yaşında çocuğuyla yatan anneler var, ben buna çok karşıyım, bana hiç normal gelmiyor, açıklamaları da ne yapayım korkuyor, yalnız yatamıyor v.s. o yüzden erkenden odasına, yalnızlığa, karanlığa alışsın, korkusuz olsun istiyorum.
Zaten çocuktan sonra işimi de bırakıcam, sabahtan akşama kadar ilgilenicem sevicem, ama geceleri kamera – telsiz ne olursa koyarım, odasında uyusun istiyorum. Odanın ayrılması için 6 ay ideal süreymiş, ben de 5-6 aylıkken ayırırım diyorum.
günaydın canım nasılsıngünaydinnn
hekese iyi birgün gün gecirmesi dilegimle...
evet canım yürüyüş çok faydalı .ben de 12. haftadan sonra başlayacağım.sen zayıflamak mı istiyorsun canım .kizlar kilo almk istemiyorsaniz her gün 1 saat yürüyün benime baslaamam grek yürüyüslere dr. dedi ilk 3 ayda aldigin kilolar kalir ve göbek yag baglayabilir ayy bir moralim bozuldu ki sormayin ben 56 kg. 52 olak icin ugrasiyordum. ama simdi düzenli yiyorum meyvemi kuru yemismi sizlerde öyleyapin.
ben basliyacam bugün yürüyüse yarim saate olsa yürüyecem.
benim anlatmaya çalıştığım şey size karşı olan güven duygusu canım.avrupada çocukları erken yaşta odalarını ayırırlarmış ki aşırı bağlanma ve güven sorunu oluşmasın diye ama bu tamamen yanlış çünkü cocuk güvensizliği ögreniyormuş yani sen emzirmediğin için daha yakın olmalısın sana alışmalı kokuna ,sesine hatta bebeklerin odada bulunduğunu hissettikleride bir gerçek.yani karar senin tabi ama onun nefesini dinleyerek uyuyacaksın bunu doğum yaptıktan sonra görüceksin.gözüne bile güvenemiceksin.sürekli takip etmişti nefesini ben .acaba yan mı döndü ,ne yaptı diye .ben telsiz vs hepsini aldım ama yanımdan ayırmadım dediğim gibi sevmek harici o bir daha o yaşlarına gelmicek .bırakın yatsın yanınızda sizi yanında hissetsin.
oo oooo çok fazla vermişsin canım ya .su bile içemiyorsun sen mide hapı al bence. cünkü su içmen lazım .ben bir litre içiyorum doktorum yetersiz diyor ,bulantılarım benim bu sabah yok .hayırdır inşallah azalıyor mudur nedir
onlarda abartmışlar canım ideali en fazla 3.5 - 4 yaşına kadar anne ve babayla aynı odada olması.korkusuz olsun diye yalnız bırakma kıyamam ben onlarabir sürü arkadaşım erkenden ayırdı ,çocuga karşı aşırı bir bağlılıkları yok ,tabi cocuklarında onlara yani ayakları üstünde dursun vs diye sebeplerle o minicik bebişleri gözünüzden ayırmayın madem ayıracaksanız da en az 1.5 yaşına ayırın .ben valla 3.5 yaşındaki oğlumdan örnek vereyim canım kendine aşırı güvenen ve kreşte ön safta sürekli ön plana çıkan bir çocuk ve hiç korku nedir bilmez ve hatta odaya gider ışığı kapatır saklanır falan.çocukların özgüven sorunu yaşamasını istemiyorsanız ayırmayın.şimdilerde moda doğan çocuğu ayırıyorlar yazık günah.ben ikinci doğsun oğlum kendi odasına geçiçek bir ay sonra beşiğimizde yeni bebişe kalacak.onuda en az 2 sene yanımda bulunduğum yerde yatırırım sonra abisinin odasına transfer olur.ama tercih meselesi.
Günaydın Arkadaşlar,
kızlar korkutuyorsunuz beniCanımcım, ben akşam yediklerimi çıkarmamak için erkenden uyuyorum, o yüzden akşam bulamazsın beni, bulantılarım geçsin sonra katılırım akşam sohbetlerine de![]()
canım o onun densizliği,Evet benimde çok irdeleyip üstüme gelenler oluyodu . 1,5 yıl önce düşük yaptım bunuda biliyolar gene soruyolar . Amcamın kızı şuan 7 aylık hamile aradı hamileyim dedi o kadar sevindimki oda 5 yıllık evli yoktu çocugu istiyoduda kendimin olsa anca bu kadar sevinirdim .neyse sana gelicem dedi haspam buyur gel dedim ne seviyosa yaptım şöle otur rahat et falan diyorum masanın baş köşesine oturtum bunu servis yapıyorum aaa çok midem bulanıyo bi şeyy yiyemiyorum dedi şöle süzdü beni seninde göbegin çıkmış hamilemisin dedi. kendimi o kadar kötü hissettimki anlatamam hamile olsam haberin olur dimi dedim hem hemen hamile olnuca karınmı çııyo dedim dua et evimde misafirsin yoksa ben sana dicemi bilirdim dedim . Espiri yaptım dedi suttum ama gel bana sor günlerce dışarı çıkmadım sabaha kadar agladım densizligi yapan canın olursa daha çok zoruna gidiyo insanın
ay bızıdmemı kalp atısında yazar acaba canım muhtemel dolgum tarihibenim de geç döllenme nedeniyle bikaç gün oynuyor ama takvimim sata göre. salı günkü randevumda doktora sorcam hangisini baz alcam diye. ultrason kağıdında doğum tarihi 7 ocak yazıyordu kalp atışlarının olduğu gün
benide eklermısınızzzzzzzzz2011 Nisan ayında hamile kalanlar, bebeklerimizle ilgili her seyi burada paylaşalımmm
Listemiz
KIŞ ANNESİ ADAYLARI :119: |ACCOUNT :119: |SAT:119: | BEKLENEN DOĞUM TARİHİ :119: |BEBEK DURUM :119: |GÜNCELLEME TARİHİ :119: 1|Shining |30 mart|7 Ocak|
Kalbimiz Atıyor kese 26mm |14 mayıs 6+3 2|Simran | 27 Mart| 31 Aralık|
Kalbimiz Atıyor, bebişimiz büyüyor, 20mm
| 26 mayıs 8+4 3|hazel82| 27 Mart| 5 Ocak|
Kalbimiz atıyor kese 18mm bebek 2mm| 12 mayıs 4| eass| 3Nisan | 10 Ocak|
Kalbimiz atıyor| 21 Mayıs 5|simgeart |27 Mart| 1 Ocak|
BEBEK Gozuktu| 5 mayıs 6|ayyıldızım| 25 Mart| 30 Aralık |Buyuduk artık 6cm olduk, Hareketlendikkk
|Sıradaki randevu 18 Haziran 7| ekim.29| 4 Nisan | 9 Ocak| :119:| 6 Mayıs 8| edaecrin| 5 Nisan | 12 Ocak |
Kalbimiz atıyor, bebek 10,73mm| 26 Mayıs 9|nameless2560 | 2 Nisan | 7 Ocak | Doktora gidecezz | 6 Mayıs 10| yoursensiblechoice|30 mart|4 Ocak|Kalbimiz atıyor
|21 mayıs 11|sekerrck |27 Mart| 1 Ocak| Kalbimiz atıyor
, bebegimiz 10,1mm | 11 Mayıs 12|buca1112| 4 Nisan | 9 Ocak|
Kalbimiz Atıyor, 1,6 mm oldu bebegimizzz
| 11 Mayıs 13|ehyasar | 27 Mart| 1 Ocak| KeseGozuktu
| 10 mayıs 14|nurz | 29 Mart| 6 Ocak| KeseGozuktu
| 9 mayıs 15|koprina87| 25 Mart | 30 Aralık | Doktora gidecezz
| 11 Mayıs 16|asem |28 Mart| 1 Ocak| Bebek gözüktü
| 11 Mayıs 17| iremsu_33| 5 Nisan | 12 Ocak | Doktora gidecezz
| 11 Mayıs
18|kolera_vebasi| 8 Nisan | 15 Ocak | Kese gözüktü| 12 Mayıs
19|seyyah2806| 9 Nisan | 14 Ocak | Doktora gidecezz | 12 Mayıs
20|fmk| 1 Nisan | 6 Ocak|Kese gözüktü | 12 Mayıs
21|ercelf| 7 Nisan | 12 Ocak | Kalbimiz atıyor| 25 Mayıs
22|ankopoly| 8 Nisan | 15 Ocak |Kese gözüktü | 10 Mayıs
23|Kasvetli| 8 Nisan | 13 Ocak |Kese gözüktü | 12 Mayıs
24|ssiyah_inci|:119:| :119:| :119: |:119:
25|vilfa| 1 Nisan | 6 Ocak|Kese gözüktü 4mm | 9 Mayıs
26| parrhisia |30 mart|31 aralık |Kalbimiz Atıyor |:119: 27| özgezümra| 11 Nisan | 16 Ocak | Doktora Gidecez| :119: 28|meserret|13 Nisan | 18 Ocak | Doktora Gidecez| :119: 29|nazarboncug|1 Nisan | :119: | Kese gözüktü
| :119:
30 |betul5|24Mart| 29 Aralık |Kalbimiz Atıyorrrrrr| :119:
31|CaNFezam| 10 Nisan | 15 Ocak | Doktora gidecezz 23 mayıs| :119:
32 |Nana_Nana|30 mart|4 Ocak|Kalbimiz Atıyor |24 mayıs 33|reyyan_ |6 Nisan | 11 Ocak |
Kese gözüktü| 18 Mayıs
34|giordani41| 16 Nisan | 21 Ocak |Kese gözüktü| 23 Mayıs 35| bebeto| 4 Nisan | 9 Ocak|
kese gozuktuuu | 21 Mayıs 36|beryal | 12 Nisan | :119: | Kalbimiz atıyor| 31 Mayıs
37 |aylasyrk | 7 Nisan | 12 Ocak | doktora gidecez | :119:
38|zynp38| :119:| :119: |İKİZZZZZ :119: | :119: 39| SEYDAFERHAT| 4 Nisan | 15 Ocak|Kalbimiz Atıyor
| :119: 40|62sinem|17 Nisan |22 Ocak | Doktora gidecezz
| 25 Mayıs 41|aylint| 1 Nisan | 6 Ocak |
![]()
ÜÇÜZZZZZ | 26 Mayıs 42|sulfat|28 mart|2 Ocak|
Kalbimiz Atıyor, 7+2 |26 mayıs 43|karya48|18 Nisan |23 Ocak | Kese gozuktu
| 27 Mayıs
44|HayduT |18 Nisan |:119:| Kese gozuktu| :119: 45|türkmengelini|28 mart|4 Ocak|
Kalbimiz Atıyor |31 mayıs 46|cimcime53|18mart|10 Ocak|
Kalbimiz Atıyor |31 mayıs
canım geçmiş olsun.. nesi var annenin? benimde 6 haftalıkken sadece kese vardı, kalp atışnı falan görmemiştik. güzel şeyler düşün canım.
konu sahıbı arkadasım benı lısteden cıkarsın .. düşük yaptım dün![]()
buraya son yazısımdır Allah ınsallah evlatlarınızı saglıcakla kucagınıza almanızı nasip etsın arkadaslar..
Rabbim benım bu durumumuda kımseyı dusurmesın.. aminnn
3ay sonra allah ınsallah tekrar verır demekten baska carem yok
kendinize ve bebeğinize çok iyi bakın![]()
konu sahıbı arkadasım benı lısteden cıkarsın .. düşük yaptım dün![]()
buraya son yazısımdır Allah ınsallah evlatlarınızı saglıcakla kucagınıza almanızı nasip etsın arkadaslar..
Rabbim benım bu durumumuda kımseyı dusurmesın.. aminnn
3ay sonra allah ınsallah tekrar verır demekten baska carem yok
kendinize ve bebeğinize çok iyi bakın![]()