canım çok geçmişler olsun .kısa zamanda toparlar aramıza gelirsin inşallah.canım senin kanaman mı olmuştu öyle hatırlıyorum sanki ama.bu arada bence yakınlarına söylesen daha iyi olur ilerleyen zamanlarda arayıp nasıl bebek falan dediklerinde daha çok yıpratırlar cünkü sevinçle ararlar ondan saklama ,rabbimin bildiğini kulundan gizleme.ve herşeyde hayır varmış diye düşün.sağlıklı bir gebelik değildi belki hepimiz allaha emanetiz sonuçta,ben en derin yaşayan ablamı biliyorum ,sağlıklı bir gebelik değildi ve aldırmadı doğum yaptı 3 saat yaşadı ve vefat etti ablam yüzünü dahi görmedi ,teyzemin gelinide 9 aylıkken doğuma gitti ve bebek kakasını yediği için ölü doğum yaptı.rabbimin takdiri çok şükür sağlıklısın yine nasip eder rabbim.dua et bol bol .
evet bugün kendimi çok iyi hissediyorum 10. haftam bitiyor kızlar.dün elevite başladım elevitin içinde bulantı ve kusmaya iyi geliyor yazıyor ondan mı bilmiyorum sabahtan beri uyuyamadım ve ekmek arası salatalık yedim şimdi de leblebi yiyorum

bulantı yok ne iş diyorum kendime yiyorum bakalım .inşallah azalıyordur ya .hiç güzel beslenemiyoruz ben de 55.5 olmuşum 57 ile kalmıştım hamile amaben bulantım olmadığında paso yiyorum ,sizde bulantınızı takip edin en hafif olduğunda tuzlu birşeyler yiyerek açın menüyü
canım sen emziriyor muşsun yani bulantı için ilaçları tavsiye etmiyor doktorlar cünkü direk karnındaki bebeğe geçiyor.kaç haftalık hamilesin sen canım.çok aşırı bulantın vs var ve beslenemiyorsan emzirmeyi hemen kes canım artık kocaman olmuş kızın