Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım hepinize ayrı ayrı tşk ederim .. hepinize toptan bi msj yazıyorum umarım gucenmezsınız..cunku yazacaguım msjlar hep aynı tur olacagı için böyle msjımı atayım dedım..
öncelıkle iyi dileklerınız için gercekten çok sağolun aminnnn insallah dılıyorum her bınırınız içinnburda sevıncımıde uzuntumude paylaştım yerı geldım atıstım
hakkınızı helal edin arkadaslar..benım hakkım sizlere helaldir.. İNSALLAH OCAK AYINDAN İTİBAREN BİRBİR EVLATLARINIZI KUCAKLARINIZA ALIRSINIZ SAĞLIKLI Bİ ŞEKILDE.. RABBİM BEBEKLERINIZE UZUN ÖMÜRLER VERSİN AMİNNN...
baklaım mavi patıkler mı yoksa pembe patiklermi revacta olucak görecegız![]()
![]()
hepinizi çok çok öpüyorum bebişlerınız ve sizler Allaha Emanet olun![]()
canlarım hepinize ayrı ayrı tşk ederim .. hepinize toptan bi msj yazıyorum umarım gucenmezsınız..cunku yazacaguım msjlar hep aynı tur olacagı için böyle msjımı atayım dedım..
öncelıkle iyi dileklerınız için gercekten çok sağolun aminnnn insallah dılıyorum her bınırınız içinnburda sevıncımıde uzuntumude paylaştım yerı geldım atıstım
hakkınızı helal edin arkadaslar..benım hakkım sizlere helaldir.. İNSALLAH OCAK AYINDAN İTİBAREN BİRBİR EVLATLARINIZI KUCAKLARINIZA ALIRSINIZ SAĞLIKLI Bİ ŞEKILDE.. RABBİM BEBEKLERINIZE UZUN ÖMÜRLER VERSİN AMİNNN...
baklaım mavi patıkler mı yoksa pembe patiklermi revacta olucak görecegız![]()
![]()
hepinizi çok çok öpüyorum bebişlerınız ve sizler Allaha Emanet olun![]()
olabilir kızlar. Benim arkadaşım, doğum kontrol hapını adetten 1 gün önce bırakmış. O gün ilişkiye girmiş. Son güne yumurta mı kalır değil mi? Ama hamile kalmıştı kız. Alın size en babasından geç döllenme..
Bu kadar bozmayın moralinizi...ben 4-6 haftalar arasını zehir ettim kendime. Beta 603 çıktığı halde doktor "garanti veremem. 1000i geçmesi lazım. Dış gebelik falan da olabilr " dedi. Jineko olmadığından acilden yaptırmıştık kan testini. Halimi düşünün. 6 haftam dolana kadar doktora gitmedim. Hep korktum. Var mı yok mu...kese boş mu... Kalbi atacak mı diye... 7. Haftanın ilk günü gittim. Kese, bebek ve kalp atışını birden gördüm şükür.
Stres yapmayın. Keyfini çıkarın. Olumlu düşünün...
benimde adetim 3 gün gecikmişti çook silik bi çift çizgi çıkmıştı ve değerimde 133 küsürdü 1 hafta sonra 998.29 oldu değerim..
Ondan 1 hafta sonrada keseyi gördük.. Keseyi gördükdek 10 gün sonrada kalp atışlarnı gördük çok şükür..
Benimde adetim 3 gün gecikmişti çook silik bi çift çizgi çıkmıştı ve değerimde 133 küsürdü 1 hafta sonra 998.29 oldu değerim..
Ondan 1 hafta sonrada keseyi gördük.. Keseyi gördükdek 10 gün sonrada kalp atışlarnı gördük çok şükür..
kızlar kalp atışları kaçıncı haftada çıkıyor. ben dün doktora gittim. kalp atışları çıkmadı. bide bi kesede 2 kordon görmüş. ama emin olamadım dedi. cuma renkli ultrasyona gircem. başına böle bişe gelen varmı ? bide geç döllenme olma durumum varmış.
KIZLAR evet gec dollenme olabilri adetlerınzı duzenlımıyzıgecmıs cok hızla ılerledıgı ıcın kacırmeıs olabılırsın canım normaldır:)
benım gebelıgım sanırım cok ıyı gıtmıyor.gectıgımız hafta persembe gunu kalp atıslarını dınelemeye gıttım tup bebek merkezıne.ama doktorum cok umutsuz konustu.kese var yolk kesesı var ama bebek yok ve benım sata gore gebelıgım 8 haftalık oluyordu.doktorum bebek gelısmıyor kurtaj olman lazım dedı.baska doktoru aradım bır hafta daha bekleyelım dedı.bu hafta sonuna kadar bekleyecegım bol bol dua edıyorum.Allah hakkımda en hayırlısını nasıp etsın dıye ıste bu yuzden canım karamsar konusma sebebım.doktorum % 95 gelısmez bu gebelık dedı.
seydacıgım sagol canım motıven ıcın ama %50 olsaydı keske ıhtımal ama doktorum %5 oranında ıyı olabılır dedı oda cok dusukneyse saglık olsun bakalım kaderımızde ne varsa onu yasayacagız...
bende adet günümde yaptım pozitif çıktı 3 gün geçince kanda baktırdım 2342 çıktı
kızlar görüşürüz çıkıyorum ben yarın kontrolüm var tahlil sonuçların eksik çıkmış çok sinirlerim bozuldu yarın yazarım iyi bakın kendinize öpüldünüz...
kızlar aranızda kayseri de olan var mı?
ah canim yaaüzülme lütfen benimde 5+4 günlüktü gittim gözükmedi dr. kese iyi dedi kalin ama yolk kesesinden bahsetmedi 8 hazirnda gidicem iste bir daha ozaman 7 haftalik oluyoruz ins. gözükür benimde aklima dürekli bu dis gebelik falan geliyior ya bende de bir belirti yok suan sadece gögüslerim sisti okadar.
kızlar, ben hamile kalmadan bir mesaj okumuştum burada. Yazan arkadaş ilk bebeğini düşürmüş"o zaman o kadar stresli, telaşlıydım ki, her hafta ultrasona gittim. Kese var mı, bebek var mı, kalp atışı var mı" gibilerinden...bir aç ay sürmüş sanırım bu. Sonra o bebeği kaybetmiş ve rabbim bir daha vermiş. "bunda çok rahatım. Bekledim, bir kerede gidip kalp atışı da gördüm." diyordu.
Hani hepimiz telaşlıyız ama... Ne bileyim... Bu çok özel bir süreç. Sadece 9 ay. Zaten ilk ay haberimiz olmadan geçiyor. Panik yerine her anın tadını çıkaralım.
Benim o deli gibi korktuğum dönemde kız kardeşim" abla her gün milyonlarca kadın doğum yapıyor. Neden o milyonlardan herhangi biri olduğunu değil de sorun yaşayacak azınlıktan olduğunu düşünüyorsun" demişti. Evet, her an kötü bir şey olabilir. Ama iyi düşünürsek, büyük olasılıkla iyi olacaktır.
ayy canımm benimm evett 5 +3 canımm evet yaa eski topicte kimse yok arada bakıyorumm kimse biey yazmamış çıkıyorumm.. aynur falanda yok sanırsammm ne bilim yaa önceden hiç öyle değildi....sen canım doğum yaptın dimii
aminn canımm senin bebişinn çok tatlı yaa yeyimm ben onuuu..evet tatlım ya kimse girmiyor artık maşallah sana ve bebeğine çok mutlu oldum inan evet tatlım doğum yaptım ben bebişim 4.5 aylık oldu bileeee rabbim sanada bu günlerini görmeyi nasip etsin arkadaşım