2012 Ocak Anneleri

kızlar maydanoz cocugu dusururmu ya oyle duydum korktum ki cokta severım yıyemıyorum korkudan :(

canım bir arkadaşımız doktoruna sormuş salata filan ya da yemeklere koyduğumuz az miktarda maydanozdan bişey olmaz. öyle demet demet yemediğin sürece korkma

çok şükür iyiyim cnmm hep 1 hafta sonra nasıl gelişme olacak ne yemeli nasıl davanmalı neyi bilmeli onu araştırıyorummm.
Sen nasılsınnnn herşey yolundamıı

çok şükür iyiyim ama ben kilo alıyorum sanırım bugün 8+0 olduk yani 9.haftaya girdik ama ben 1 yada 2 kilo aldım sanırım benım evdeki baskül doğrumu bilemedim:37::37:

bugün doktora gittik sat 28 mart bebişim 1.97 cm olmuş :)kalbi 179 atıyor sizinkilerin kalp atışı kaç endişeleniyorm bana çok yüksek geldi doktor normal dedi ama bilemiyorum

Arkadaslar nasilsiniz....
Liste yapilmis ama ben kacgundur giremiyordum..
Mumkunse benide eklermisiniz canlarim..

SAT 17 Nisan Tahmini dogun 22 Ocak
Vee bebisle ilk gorusmemiz 6 Temmuzda olacak
Simdiden tesekkur... :16:

bugün doktora gittik sat 28 mart bebişim 1.97 cm olmuş :)kalbi 179 atıyor sizinkilerin kalp atışı kaç endişeleniyorm bana çok yüksek geldi doktor normal dedi ama bilemiyorum

satımız aynı :61: ama geç yumurtlama nedeniyle bikaç gün geride ultrasonda. benim bebişin kalp atışları ultrasona göre 6+3 te duyuldu 125 ti o zaman, doktor daha bebiş çok minik dedi o zaman. normal dediyse normaldir canım endişe etme

çok şükür iyiyim ama ben kilo alıyorum sanırım bugün 8+0 olduk yani 9.haftaya girdik ama ben 1 yada 2 kilo aldım sanırım benım evdeki baskül doğrumu bilemedim:37::37:

cnm bende kilo aldımm biliyorumm senin bulantın olmadımııı benim olmadııı.artık tam rahatlıyalımm şu kritik haftalar geçsin minik yürüyüşler yaparsak gereksizler vücuttan atılır çoğunuda meleğimiz alı bize kalmaz birşeyyy

cnm bende kilo aldımm biliyorumm senin bulantın olmadımııı benim olmadııı.artık tam rahatlıyalımm şu kritik haftalar geçsin minik yürüyüşler yaparsak gereksizler vücuttan atılır çoğunuda meleğimiz alı bize kalmaz birşeyyy

bence riskli bi hamilelik değilse şimdiden minik yürüyüşler yapabilirsiniz. ben mesela yarın sporuma gidip düşük tempoda yürücem yarım saat kadar. doktorum da ısrarla devam etmemi istedi. hem bu şekilde hiç kilo da almadım henüz bulantım da yok zaten yiyorum yani :56:

cnm bende kilo aldımm biliyorumm senin bulantın olmadımııı benim olmadııı.artık tam rahatlıyalımm şu kritik haftalar geçsin minik yürüyüşler yaparsak gereksizler vücuttan atılır çoğunuda meleğimiz alı bize kalmaz birşeyyy[/QUOT
benım bulantım olduda fazla değil yani sadece bulantı kusma olmadı bide ne yesem hazımsızlık çekiyorum kendimi ağır hissediyorum şimdiden bide benım gögüslerim biraz büyük ondan da ağır hissediyorum sanrım:59::59:

bence riskli bi hamilelik değilse şimdiden minik yürüyüşler yapabilirsiniz. ben mesela yarın sporuma gidip düşük tempoda yürücem yarım saat kadar. doktorum da ısrarla devam etmemi istedi. hem bu şekilde hiç kilo da almadım henüz bulantım da yok zaten yiyorum yani :56:

kaç kılosun şuan canım

satımız aynı :61: ama geç yumurtlama nedeniyle bikaç gün geride ultrasonda. benim bebişin kalp atışları ultrasona göre 6+3 te duyuldu 125 ti o zaman, doktor daha bebiş çok minik dedi o zaman. normal dediyse normaldir canım endişe etme

bu yakında gittinmi sen bni her hafta çağırıyor hafta geçmek bilmiyor hep aynı endişe 19 kasım da 5.5 haftalık kalbi durdu korkuyorum ama buna bişi olmucak inş hatta dalga geçti motor ii çalışıyor die ama bilemiyorum

arkadaşlar benim mide bulantım çok kötü, hiçbirşey yiyemiyorum,zar zor yediğimde de yine bulanıyo,normal mi sizce,bebeğimi de kendimi de besleyemiyorum diye canım sıkılıyo,herşey midemi bulandırıyo,benim gibi olan var mı,yarın kontrolüm var, zararsız mide ilacı varsa isteyeceğim,çok kötüyüm ya

kaç kılosun şuan canım

52 kiloyum canım. bu kiloyla hamile kaldım hala aynıyım sabah tartıldım :nazar:

bu yakında gittinmi sen bni her hafta çağırıyor hafta geçmek bilmiyor hep aynı endişe 19 kasım da 5.5 haftalık kalbi durdu korkuyorum ama buna bişi olmucak inş hatta dalga geçti motor ii çalışıyor die ama bilemiyorum

ben en son 17 mayısta gittim kalp atışı için. şimdi rutin kontrolümüz 7 haziranda salı günü merakla bekliyorum. içini ferah tut inş. allahın izniyle bişeycik olmaz

arkadaşlar benim mide bulantım çok kötü, hiçbirşey yiyemiyorum,zar zor yediğimde de yine bulanıyo,normal mi sizce,bebeğimi de kendimi de besleyemiyorum diye canım sıkılıyo,herşey midemi bulandırıyo,benim gibi olan var mı,yarın kontrolüm var, zararsız mide ilacı varsa isteyeceğim,çok kötüyüm ya

çok normal canım, burda senin gibi olan bi sürü arkadaşımız var

Son düzenleme:
bende en son 27 mayısta gitmiştim bir sonraki randevum 25 haziranda...nerdeyse 1 ay var...çok geç geldi bana, siz de mi ayda bir gidiyorsunuz doktora? gerçi bana kalsa her gün gidip görmek isterim de:)

bende en son 27 mayısta gitmiştim bir sonraki randevum 25 haziranda...nerdeyse 1 ay var...çok geç geldi bana, siz de mi ayda bir gidiyorsunuz doktora? gerçi bana kalsa her gün gidip görmek isterim de:)

beni 20 günde bir çağırıyo doktorum:61:

ultrasona sık girmenin bebeğe pek iyi gelmediğini, zararlı olduğunu söylüyorlar ama ben hep gidip görüşmek istiyorum:) gerçi doktorum istediğin zaman gel bakalım ama gerek yok sık sık ultrasona girmenin dedi...

ben de hergün görmek istiyorum eşime diyorum elimde olsa eve alcam ultrason makinesi :90: beni de arada kalp atışı için çağırdı ama rutin olarak ayda bir gelceksin dedi

Back
X